Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Artykuły Medyczne / Żywność / Pozostałe

Nomak.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 83
opinie o Nomak.pl
5 / 5 2019-03-20

Polecam

5 / 5 2019-03-10

Pozytywna, bardzo szybka realizacja zamówienia.

2019-03-08

rewelacja

5 / 5 2019-02-24

Polecam każdemu!

2019-02-20

Wszystko w porzadku

5 / 5 2019-02-19

Szybko, sprawnie i dobrze zapakowane :)

2019-02-12

Kontrahent solidny , godny polecenia :)

5 / 5 2019-02-10

Serdecznie polecam , ekspresowa wysyłka , produkt dobrze zapakowany to już moje kolejne zamówienie w tym sklepie i za każdym razem jestem zadowolona :)

5 / 5 2019-02-08

sklep profesjonalny,przesyłka równiez zapakowana profesjonalnie, wyposazona w informacje o produkcie

5 / 5 2019-02-03

Polecam

5 / 5 2019-01-30

Wszystko zgodnie z zamówieniem i szybka wysyłka.Polecam

5 / 5 2019-01-23

kolejne zakupy i satysfakcja pełna. Godny polecenia kontrahent.Błyskawiczna przesyłka, dobrze zapakowana, polecam

5 / 5 2019-01-22

Sklep jest rewelacyjny. Bardzo miła i rzeczowa obsługa.Szybka wysyłka.Praktycznie olej miałem dostarczony w ciągu 20 godzin Niezdecydowanym szczerze polecam robienie zakupów w tym sklepie.

5 / 5 2019-01-16

ok

2019-01-07

bardzo dobra obsługa klienta

2018-12-31

Bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-12-28

Polecam! Świetny kontakt z klientem, super produkty!

5 / 5 2018-11-22

Przesyłka wysłana w tempie ekspresowym, zapakowana bardzo starannie. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-11-11

Szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-11-10

bardzo sprawnie i szybko zostałam obsłużona

5 / 5 2018-11-09

Świetna i błyskawiczna obsługa -polecam

2018-11-08

Jak zawsze WIELKI POZYTYW !!!!! Miło za bonus 20 % na Mikołajki. Błyskawiczna realizacja. . Asortyment perfekcyjnie zapakowany. Towar najwyższej jakości. Olej kokosowy jest boski:))) Dziękuję za prezent olej palmowy:))) Robić zakupy w Nomak.pl to wielka przyjemność.

2018-10-09

Sklep Godny polecenia. Towar wysokiej jakości, błyskawiczna dostawa.

5 / 5 2018-09-13

Ok

5 / 5 2018-09-08

Towar pierwszej jakości, szybka wysyłka, pełen profesjonalizm, szczerze polecam.

5 / 5 2018-09-08

Bardzo fajnie . Szybka sprawna obsługa.

5 / 5 2018-09-03

Polecam zakupy w sklepie Nomak.

5 / 5 2018-08-10

Przesyłka dotarła w bardzo szybkim czasie. Dobrze opakowana. Super. Polecam

2018-08-05

Przejrzysta forma, łatwa nawigacja, sprawna organizacja zakupów.

5 / 5 2018-08-03

SUPER!

2018-07-26

Bardzo dobry

5 / 5 2018-07-12

Polecam ten sklep wszystkim znajomym i nie znajomym. Jestem zadowolona z szybkiego dostarczenia towaru a i za każdym razem jakiś malutki prezencik się znajdzie.

5 / 5 2018-06-25

Polecam, bez obaw można robić zakupy.

5 / 5 2018-06-20

szybka i profesjonalna obsługa. Produkty zamówione są najwyższej jakości nie uczulają co w dzisiejszych czasach jest trudne.

2018-05-31

sklep spełnia swoją bardzo pozytywną rolę

5 / 5 2018-05-29

Szybko, sprawnie, miły kontakt. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-05-28

ok

5 / 5 2018-05-17

Wszystko szybko,miło polecam

5 / 5 2018-05-10

Sklep na DYCHĘ. Miłe niespodzianki w postaci gratisów. Polecam.

5 / 5 2018-05-04

Oferta sklepu (w moim odczuciu) zasługuje na wyróżnienie, jeśli chodzi o jakość produktów. Szybka i bezproblemowa obsługa, a w paczce razem z zamówieniem mały upominek. Polecam.

5 / 5 2018-04-30

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-04-29

ok

5 / 5 2018-04-27

OK

5 / 5 2018-04-02

szybka realizacja

2018-03-16

O key

5 / 5 2018-03-06

SUPER !

5 / 5 2018-02-26

Bardzo polecam!

5 / 5 2018-02-21

Każda transakcja przebiega pomyślnie. Towar bardzo dobrej jakości, polecam!

5 / 5 2018-02-16

Sprawnie i solidnie. Polecam.

5 / 5 2018-01-28

dostawa rzetelna i szybka

5 / 5 2018-01-25

sklep super zaopatrzony wiele produktów wszystko zdrowe i naturalne

5 / 5 2018-01-23

Ogromnie mi miło wystawić POZYTYWNY komentarz ! bardzo uczciwy i rzetelny . Wzorowe podejście do transakcji. Szybko i sprawnie. Dziękuję za miłą, profesjonalną i udaną transakcję. 100% zadowolenia.

5 / 5 2018-01-20

pozytywna

5 / 5 2018-01-19

Bardzo dobra współpraca.Polecam!

5 / 5 2018-01-17

Mila i szybka obsługa, towar bardzo dobrej jakości. Polecam!!!

5 / 5 2018-01-08

Polecam, jestem zadowolona! Jedynie sugerowałabym aby w treści maila z informacja o wysyłce podawać nr paczki kurierskiej w celu umożliwienia śledzenie przesyłki. Pomocny byłby też nr telefonu podany kurierowi, żeby mógł skontaktować się z klientem , aby nie było konieczności dodatkowego podróżowania w celu odbioru przesyłki. Po to w końcu zamawiamy z dostawa do domu.

5 / 5 2018-01-01

Jak zawsze! Szybka przesyłka, towar doskonale zapakowany, a to co zamówiłam... w 100% spełnia moje oczekiwania! Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2017-12-27

szybko, sprawnie, pozytywnie, polecam

5 / 5 2017-12-19

Expresowa dostawa, towar świetnie zapakowany włącznie z drukami do ewentualnego zwrotu wraz z dokładnym opisem. Do tego czas na zwrot do 100 dni, nic dodać nic ująć, świetny sklep. Polecam

5 / 5 2017-12-18

Szybko, solidnie bez żadnych problemów

5 / 5 2017-12-01

Wszystkim polecam. Szybko i solidnie!

5 / 5 2017-12-01

Bezproblemowo, szybko. Wszystkie produkty idealnie zapakowane. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-11-28

SUPER!!!

5 / 5 2017-11-27

cała transakcja przebiegła ekspresowo i pozytywnie. polecam:)

5 / 5 2017-11-24

Polecam. Wszystko minęło sprawnie...szybka wysyłka:-) Będę korzystał z tego sklepu. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-11-23

Wszystko super. Polecam

5 / 5 2017-11-18

Szybko ,sprawnie ,polecam .

5 / 5 2017-11-14

Jestem bardzo zadowolona z realizacji złożonego przeze mnie zamówienia.

2017-11-11

Sklep dobry, tani, posiada dobre oryginalne produkty dobrej jakości.

5 / 5 2017-11-11

Jak zawsze wszystko super i profesjonalnie - a produkty najwyższej jakości więc polecam w 1000%%

2017-11-07

Sklep godny polecenia!

5 / 5 2017-11-02

Mega szybka dostwa, świetnie zapakowane, polecam bardzo gorąco :)

5 / 5 2017-10-23

szybka wysyłka

5 / 5 2017-10-22

Chetnie skorzystam kolejny raz z Panstwa uslug. Polecam je tez znajomym. Zycze wielu zadowolonych klientow i satysfakcji z tego, co Panstwo robia. Pozdrawiam [dane osobowe]

5 / 5 2017-10-13

Jestem bardzo zadowolona z usług sklepu. W przyszłości z całą pewnością skorzystam z oferty NOMAK-u. Super

2017-10-11

swietny i potrzebny

5 / 5 2017-10-09

Polecam :) Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-10-05

Super !

2017-10-03

Szeroka oferta,dobra jakość, naliczane rabaty dla klienta indywidualnego. Wada-brak sms/tel.od kuriera kiedy bedzie dostawa zamówienia tylko przekazanie przy nieobecności odbiorcy paczki do punktu UPC

5 / 5 2017-09-19

Polecam sklep Nomak. Szybka i miła obsługa, towar najwyższej jakości. Polecam!

2017-09-11

Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność.

2017-09-09

Sklep godny polecenia!

5 / 5 2017-09-02

Wszystko ok,pełen profesjonalizm,polecam zakupy.

5 / 5 2017-08-20

Zamówienia realizowane są szybko i solidnie. Towar najwyższej jakości.

2017-08-10

sprawna obsługa, towar dobrej jakości

5 / 5 2017-08-06

Bardzo profesjonalnie, polecam!

5 / 5 2017-07-29

Bardzo polecam sklep. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Jestem zadowolona z szybkości dostawy, z czytelności strony podczas zamawiania (co jest bardzo istotne). Pozdrawiam :)

5 / 5 2017-07-21

Wielki POZYTYW!!!!!!! Błyskawiczne tranzakcje. Super sklep. Profesjonalizm w każdym detalu. Świetny kontakt z klientem. Samo zdrowie. Szczerze polecam.

2017-06-19

bardzo dobry, sprawdzony , otrzymałem produkt wiekszej objetości niz zamawiałem bez dopłaty ze względu na błędną informację w reklamie

5 / 5 2017-06-13

ok

5 / 5 2017-06-04

Bardzo dobry sklep! Gorąco polecam!

5 / 5 2017-06-01

Polecam zakupy w tym sklepie.Realizacja następuje szybko.Bedę klientem tego sklepu.

2017-05-31

bardzo przydatny sklep

5 / 5 2017-05-31

Bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka. Towar zgodny z oczekiwaniami i informacjami na stronie

5 / 5 2017-05-23

Wszystko OK :)

5 / 5 2017-05-23

Gorąco polecam sklep Nomak, produkty najwyższej jakości!

5 / 5 2017-05-15

Sklep OK, szybka realizacja zamówień

5 / 5 2017-05-04

szybka realizacja zamówienia, sprawna wysyłka, towear zgodny z opisem - polecam warto

5 / 5 2017-04-24

świetny towar, szybka i bardzo starannie zapakowana przesyłka. POLECAM :)

5 / 5 2017-04-24

OK, szybko i sprawnie załatwiona dostawa zgodnie z opisem .

5 / 5 2017-04-23

SUPER!

2017-04-11

Sklep przydatny i dobrze zaopatrzony

5 / 5 2017-04-01

WSZYSTKO OK

5 / 5 2017-03-28

NA CZAS NA MIEJSCE I NAPEWNO. POLECAM GORĄCO.

2017-03-28

Pozytywna.

Rzetelne opinie o Nomak.pl

Nomak.pl

Siedziba
Orzesze

WWW
http://www.nomak.pl

Email
[email protected]

Telefon
(32) 2210280

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie