Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / AGD / Telefony / Biuro / Dom / Motoryzacja

North.pl Opinie Klientów

4.91/5.00 - ilość ocen: 308
opinie o North.pl
4 / 5 2019-03-22

sprzedawca super polecam

1 / 5 2019-03-12

Wszystko OK

5 / 5 2019-03-12

Profesjonalnie i co ważne bardzo szybko Polecam!!!

5 / 5 2019-03-11

Bardzo szybka realizacja

5 / 5 2019-03-11

Polecam

1 / 5 2019-03-09

Wszystko OK

5 / 5 2019-03-08

Profesjonalizm.

5 / 5 2019-03-02

super

5 / 5 2019-03-01

Wszystko ik

5 / 5 2019-02-23

polecam !szybko sprawnie i bez problemów ;o)

5 / 5 2019-02-19

Wszystko OK

5 / 5 2019-02-17

Wszystko ok

5 / 5 2019-02-12

jestem zadowolony

5 / 5 2019-02-10

Szybko, bez problemów. Polecam.

5 / 5 2019-02-09

Wszystko OK

5 / 5 2019-02-08

Superr

5 / 5 2019-02-08

Profesjonalnie, szybko i na temat!

5 / 5 2019-02-07

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2019-02-04

polecam

5 / 5 2019-02-03

Zaskakująco szybko dostarczony zamówiony towar. Super!

5 / 5 2019-02-01

szybkość realizacji 6+

5 / 5 2019-01-30

Wszystko było ok. Zamówienie zrealizowano bardzo szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2019-01-30

Szybko i sprawnie, szeroki asortyment.

5 / 5 2019-01-28

wszystko ok

4 / 5 2019-01-24

polecam

5 / 5 2019-01-22

polecam

5 / 5 2019-01-22

Polecam

5 / 5 2019-01-17

Super szybka dostawa!!!! Polecam!!!!

5 / 5 2019-01-16

Wszystko w najlepszym porządku. Polecam!

5 / 5 2019-01-15

Szybko i sprawnie. Towar bezpiecznie zapakowany i dostarczony

5 / 5 2019-01-02

Gitarka

5 / 5 2018-12-30

Bardzo polecam.

5 / 5 2018-12-30

Polecam

5 / 5 2018-12-23

Wszystko szybko sprawnie i bez problemów

5 / 5 2018-12-22

Super distawca .przesyłka dostarczona bardzo szybko

5 / 5 2018-12-22

wszystko ok :-)

5 / 5 2018-12-21

Wszystko super

5 / 5 2018-12-18

Szybko, bezproblemowo, przyjemnie

5 / 5 2018-12-14

Transakcja była profesjonalna szybka i przyjemna.

4 / 5 2018-12-10

Szybko i skutecznie. Polecam

4 / 5 2018-12-07

Polecam

5 / 5 2018-12-05

Wszystko ok

5 / 5 2018-12-03

Wszystko ok

5 / 5 2018-12-03

wszystko szybko i przyjemnie

5 / 5 2018-11-30

Wszystko ok.

5 / 5 2018-11-29

Wszystko ok

5 / 5 2018-11-28

Szybko, bez problemów. Polecam.

5 / 5 2018-11-27

Wszystko super

5 / 5 2018-11-21

Rewelacja

5 / 5 2018-11-18

Ok,ok,ok

5 / 5 2018-11-15

Wszystko ok

5 / 5 2018-11-15

Profesjonalna i miła obsługa począwszy od informacji o produkcie (pomoc w wyborze właściwego produktu), kończąc na szybkiej -błyskawicznej realizacji zamówienia (dostawa następnego dnia)!

5 / 5 2018-11-10

Rewelacja

5 / 5 2018-11-08

szybko profesjonalnie zgodnie z opisem

5 / 5 2018-11-01

Polecam

5 / 5 2018-10-31

Wszystko ok.

5 / 5 2018-10-24

Wszystko OK.

5 / 5 2018-10-22

Towar zgodny z zamówieniem

5 / 5 2018-10-17

Jak zawsze idealnie

5 / 5 2018-10-15

Ok. .......

5 / 5 2018-10-09

Polecam

5 / 5 2018-10-06

dobra

5 / 5 2018-10-04

Jestem zadowolony.

5 / 5 2018-10-03

Profesjonalna obsługa szybko załatwiona sprawa polecam

5 / 5 2018-09-29

Super szybki czas realizacji zamówienia. Polecam

5 / 5 2018-09-29

Wszystko ik

5 / 5 2018-09-27

Szybko, bezproblemowo, przyjemnie

5 / 5 2018-09-24

Bezproblemowo.

5 / 5 2018-09-16

Wszystko ok.

4 / 5 2018-09-11

Wszystko ok . Produkt zgodny

5 / 5 2018-09-11

bardzo sprawna usługa polecam

5 / 5 2018-09-10

Bardzo profesjonalna obsługa. Szybka wysyłka. Produkt zapakowany wzorowo. Polecił bym każdemu.

5 / 5 2018-09-10

Profesjonalna i miła obsługa począwszy od informacji o produkcie (pomoc w wyborze właściwego produktu), kończąc na szybkiej -błyskawicznej realizacji zamówienia (dostawa następnego dnia)!

5 / 5 2018-09-09

Wszystko odbylo sie szybko i zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2018-09-07

ok,jestem zadowolony.Pozdrawiam

5 / 5 2018-09-07

super

5 / 5 2018-09-03

Wszystko szybko i rzetelnie

5 / 5 2018-09-03

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa.Polecam

5 / 5 2018-09-03

Ok części pasują, polecam

5 / 5 2018-09-02

Z Koszalina do Lublina w jeden dzień. Brawo.

4 / 5 2018-09-01

jestem zadowolony z zakupów

5 / 5 2018-08-29

wszystko OK

5 / 5 2018-08-27

poleceam

5 / 5 2018-08-27

Mega pozytywnie gorąco polecam

5 / 5 2018-08-25

Profesjonalnie!

5 / 5 2018-08-25

poleceam

5 / 5 2018-08-22

Miła, szybka obsługa, szybka bez problemów dostawa.

5 / 5 2018-08-19

Pełna profeska. Kolejne zakupy części AGD tylko na north.pl

5 / 5 2018-08-17

ok ok ok

5 / 5 2018-08-14

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam wszystko okej

5 / 5 2018-08-13

Pełen profesjonalizm polecam

5 / 5 2018-08-07

jestem zadowolony

5 / 5 2018-08-05

szybko i sprawnie

5 / 5 2018-07-28

Profesjonalna obsługa.Szybkość realizacji zamówienia.Pomoc przy realizacji zamówienia. Polecę ten sklep znajomym. Osobiście będę korzystał z usług sklepu.

5 / 5 2018-07-25

wszystko ok :-)

5 / 5 2018-07-25

polecam

5 / 5 2018-07-22

Profesjonalna obsługa i bardzo szybka dostawa. Super. Polecam.

4 / 5 2018-07-22

Wszystko OK

5 / 5 2018-07-16

super szybko

5 / 5 2018-07-15

było wszystko wporządku

5 / 5 2018-07-14

Wzorowa transakcja. Ekspresowa dostawa. Polecam

5 / 5 2018-07-11

Wszystko ok.

5 / 5 2018-07-11

Szybko, sprawnie,

5 / 5 2018-07-09

Wszystko ok

5 / 5 2018-07-06

ok super

5 / 5 2018-07-04

Wszystko jak najbardziej OK.

5 / 5 2018-07-02

Super sklep

5 / 5 2018-06-30

Polecam

5 / 5 2018-06-26

Wszystko ok

5 / 5 2018-06-23

Profesjonalizm.

5 / 5 2018-06-21

Jestem bardzo zadowolona z transakcjii.

5 / 5 2018-06-20

Profesjonalnie i szybko.Polecam

5 / 5 2018-06-19

ok.zgodne z zamówieniem

5 / 5 2018-06-13

Bardzo szybka realizacja

5 / 5 2018-06-12

Transakcja przebiegła pomyślnie szybka wysyłka towaru

5 / 5 2018-06-11

Superr

5 / 5 2018-06-02

Wszystko oki

5 / 5 2018-06-01

Super sklep

5 / 5 2018-05-31

Polecam

5 / 5 2018-05-29

Wszystko OK

5 / 5 2018-05-25

szybko profesjonalnie zgodnie z opisem

5 / 5 2018-05-23

Profesjonalnie i szybko.Polecam

5 / 5 2018-05-19

Błyskawiczna przesyłka, polecam

5 / 5 2018-05-18

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-17

Super obsługa, szybko zdobyłem potrzebną część do ekspresu.

5 / 5 2018-05-13

Profesjonalna obsługa i pomoc w doborze części.

5 / 5 2018-05-08

szybko i bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-05-05

Profesjonalnie i co ważne bardzo szybko Polecam!!!

5 / 5 2018-05-04

Ekspresowa transakcja, towar zgodny z opisem, z czystym sumieniem polecam.

5 / 5 2018-05-03

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-01

Wzystko ok

5 / 5 2018-04-26

szybko, łatwo i przyjemnie !!!

5 / 5 2018-04-26

Gorąco polecam

5 / 5 2018-04-26

Polecam

5 / 5 2018-04-25

Ok. .......

5 / 5 2018-04-22

Towary zgodne z opisem

5 / 5 2018-04-21

Szybko i bezproblemowo. szczerze polecam.

5 / 5 2018-04-16

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-04-14

Bezproblemowo.

5 / 5 2018-04-08

Wszystko profesjonalnie i bardzo szybko... jak zawsze :-)

5 / 5 2018-04-07

Sprzedawca na medal, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, a zapakowany tak, jakby to był skarb, ale na plus. GORĄCO POLECAM!

5 / 5 2018-04-07

Profesjonalne, jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-04-06

POLECAM!

4 / 5 2018-03-31

sprzedawca super polecam

5 / 5 2018-03-30

Gorąco polecam

5 / 5 2018-03-29

Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2018-03-29

Wszystko ok

5 / 5 2018-03-27

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-03-27

100% pozytywna opinia,

5 / 5 2018-03-17

Profesjonalnie!

5 / 5 2018-03-12

było wszystko wporządku

5 / 5 2018-03-10

Jest ok!

5 / 5 2018-03-09

5+ taką wystawił bym ocenę.

5 / 5 2018-03-03

Szybka i sprawna obsługa, duży wybór asortymentu. Zamówioną paczkę otrzymałem już kolejnego dnia. Polecam

5 / 5 2018-02-26

Wszystko ok

5 / 5 2018-02-24

Wszystko ok

5 / 5 2018-02-22

Bezkonkurencyjny sklep!! Wszystko superszybko i bezproblemowo!

5 / 5 2018-02-21

Dużo części, szybka wysyłka, informacje mailowo o statusie zamówienia. Polecam gorąco.

5 / 5 2018-02-19

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa.Polecam

5 / 5 2018-02-17

Wszystko bez najmniejszego problemu.

5 / 5 2018-02-12

Polecam

5 / 5 2018-02-11

szybko i bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-02-11

bardzo sprawna usługa polecam

5 / 5 2018-02-09

Profesjonalna obsługa polecam

5 / 5 2018-02-08

100% pozytywna opinia,

5 / 5 2018-02-06

Szybka pomoc w odnalezieniu szukanego elementy. Polecam

5 / 5 2018-02-06

Wszystko szybko i rzetelnie

5 / 5 2018-01-31

5+ taką wystawił bym ocenę.

4 / 5 2018-01-30

Super sklep, szeroki wybór artykułów. Porządnie zapakowana paczka. Wszystko sprawnie dostarczone.

5 / 5 2018-01-29

Przesyłka szybko i sprawinie.

5 / 5 2018-01-28

Polecam

5 / 5 2018-01-25

wszystko szybko i przyjemnie

5 / 5 2018-01-23

5+ taką wystawił bym ocenę.

5 / 5 2018-01-21

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa.Polecam

5 / 5 2018-01-18

Wszystko OK

5 / 5 2018-01-14

Bardzo profesjonalna obsługa. Szybka wysyłka. Produkt zapakowany wzorowo. Polecił bym każdemu.

5 / 5 2018-01-13

Towar zgodny z opisem, ekspresowa dostawa i 100% zadowolenia.

5 / 5 2018-01-09

szybkość realizacji 6+

5 / 5 2018-01-09

Tak powinno być wszędzie !!!

5 / 5 2018-01-08

Wszystko super

5 / 5 2018-01-06

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-01-05

Profesjonalnie, szybko i na temat!

5 / 5 2018-01-04

ok super

5 / 5 2018-01-03

polecam

5 / 5 2018-01-02

Szybko, bezproblemowo, przyjemnie

5 / 5 2017-12-28

Błyskawiczna przesyłka, polecam

5 / 5 2017-12-27

super szybko

4 / 5 2017-12-24

Super sklep, szeroki wybór artykułów. Porządnie zapakowana paczka. Wszystko sprawnie dostarczone.

5 / 5 2017-12-23

szybko, sprawnie i profesjonalnie - polecam !!

5 / 5 2017-12-23

Szybka obsługa i ekspresowa dostawa, polecam

5 / 5 2017-12-22

Nic dodać, nic ująć - jednym słowem: Rewelacja

5 / 5 2017-12-20

Profesjonalnie. POLECAM

5 / 5 2017-12-19

Jestem bardzo zadowolona z transakcjii.

5 / 5 2017-12-17

Towary zgodne z opisem

5 / 5 2017-12-17

ok,jestem zadowolony.Pozdrawiam

4 / 5 2017-12-16

polecam

4 / 5 2017-12-14

Super sklep, szeroki wybór artykułów. Porządnie zapakowana paczka. Wszystko sprawnie dostarczone.

5 / 5 2017-12-13

Towar zgodny z opisem szybko sprawnie polecam

5 / 5 2017-12-12

Szybka pomoc w odnalezieniu szukanego elementy. Polecam

5 / 5 2017-12-04

Ooook!!!

Rzetelne opinie o North.pl

North.pl

Siedziba
Koszalin

WWW
https://north.pl

Email
[email protected]

Telefon
22 3499 399

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie