Kategorie: / Komputery / RTV

Notebookibiznesowe.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Notebookibiznesowe.pl
5 / 5 2019-03-08

ok, dobry kontakt

5 / 5 2019-03-05

zauwazalna dbalosc o klienta, szybka realizacja zamowienia

2019-03-01

Zakup to czysta przyjemność w tym sklepie, miła obsługa, pomoc w wyborze i skonfigurowaniu notebooka oraz zaskoczyło mnie to że jak miałem problem to dzwoniąc od razu dostałem rozwiązanie. Wielki +

2019-02-22

Rewelacja!!!! Doskonała obsługa, mimo wielokrotnych zakupów w sieci jeszcze się z czymś takim nie spotkałem. Dopilnowany każdy najmniejszy szczegół.

5 / 5 2019-02-22

Transakcja przebiegła pomyślnie. Konsultant był bardzo pomocny i szybko zrealizowano zamówienie.

5 / 5 2019-01-23

Bardzo miła i rzetelna obsługa,szybka dostawa.Polecam ten sklep w 100%.

5 / 5 2019-01-17

Bardzo przejrzysta strona, łatwo znaleźć to czego się szuka. Szybka wysyłka i doskonały kontakt ze sklepem.

5 / 5 2019-01-14

Sklep najwyższej jakości! Rzetelność, fachowe doradztwo a także profesjonalny sprzęt to cechy jakie bez zastanowienia można nadać firmie NaviBook.pl! Gorąco polecam!

5 / 5 2018-12-28

Pozytywne wrażenia... szybka dostawa,fachowa pomoc.

5 / 5 2018-12-09

Profesjonalna obsługa, sprzęt przygotowany odpowiednio, wszystko działa bez zarzutu. Polecam.

5 / 5 2018-12-04

Bardzo szybka dostawa i mi

5 / 5 2018-12-04

Jestem bardzo zadowolony z zakupów w sklepie Navibook.pl. Możliwość rezerwacji sprzętu i doskonały kontakt ze sklepem.

5 / 5 2018-11-23

Rewelka, śmiało polecam!

5 / 5 2018-11-06

Konkurencyjne ceny, szybka realizacja. Doskonały kontakt telefoniczny i e-mail.

5 / 5 2018-10-25

Polecam sklep ze względu na wzorową obsługę klienta. Nie dość, że dostałem swojego indywidualnego opiekuna to także opiekę po sfinalizowaniu zamówienia. Gdy okazało że się potrzebuje pomocy w rozwiązaniu problemu to nie było wymigiwania się od odpowiedzi, dostałem rzetelnie rozwiązanie problemu i na dodatek pomogło. Oceniam sklep na bardzo wielki plus.

2018-10-25

Przejrzysta strona,

5 / 5 2018-10-24

Śmiało mogę stwierdzić,że znalazłem się na liście bardzo zadowolonych klientów. Obsługa doświadczona, sprzęt doskonały a cena najlepsza. Poza tym przy większych zakupach chętnie dają rabat.

5 / 5 2018-10-23

Świetny kontakt, rewelacyjna obsługa, błyskawiczna realizacja zamówienia... Szczerze polecam

5 / 5 2018-10-17

Wszystko szybko i sprawnie, kompetentna obsługa wyjaśniono moje wątpliwości.

5 / 5 2018-10-14

Sklep na najwyższym poziomie, jestem mile zaskoczony profesjonalizmem w kontakcie z klientem, dbałością o szczegóły. Zamówiony sprzęt okazał się niezawodny, jestem bardzo zadowolony, że wybrałem firmę navibook.pl.

5 / 5 2018-10-14

Sklep godny polecenia. Szybka realizacja zamówienia, powiadomienie na mailu odnośnie dostarczenia przesyłki i bardzo starannie zapakowane.

5 / 5 2018-10-11

Polecam... wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2018-09-18

Komunikacja ze sklepem doskonała, paczka bardzo dobrze zabezpieczona i szybka wysyłka.

5 / 5 2018-09-06

Kompetentna i miła obsługa. Zamówiony laptop dotarł do mnie szybko i doskonale zabezpieczony. Kilka dni po otrzymaniu przesyłki zadzwonili do mnie z zapytaniem czy ze sprzętem wszystko w porządku. Gorąco polecam ten sklep - ja z pewnością do nich wrócę.

5 / 5 2018-08-31

Bardzo profesjonalna firma. świetna obsługa klienta i doskonała znajomość sprzętu komputerowego. Ponadto konsultant zaoferował mi dodatkowe akcesoria w bardo atrakcyjnej cenie, których na tą chwilę nie posiadają w swojej ofercie, jednak informują o tym fakcie na swojej stronie internetowej. Otrzymałam sprzęt kompletny idealnie dopasowany do moich oczekiwań, bardzo szybka realizacja zamówienia i sprzęt z najwyższej półki. Serdecznie dziękuje i z czystym sumieniem będę polecała Państwa firmę.

5 / 5 2018-08-16

Szybka realizacja, świetna obsługa. Komputer pracuje idealnie

2018-08-12

Ciekawy wybór i dobra jakość. Obsługa miła i konkretna.

5 / 5 2018-08-09

Rewelacja jednym słowem. Szczerze polecam!

5 / 5 2018-07-31

Prosto, szybko i przyjemnie. Cenowo również elegancko!

5 / 5 2018-07-31

Szybka i sprawna obsługa. Towar zgodny z opisem.

2018-07-24

Znakomity sklep,bogata i dokładna oferta, bieżący kontakt zarówno przed w trakcie jak i po zakupach. Doskonałe podejście do klienta.

5 / 5 2018-07-18

Gdyby zakupy w każdym sklepie internetowym wyglądały jak to stacjonarne sklepy nie miały by przyszłości. 100% zadowolenia z mojej strony szybko sprawnie i co najważniejsze kontakt z obsługą pierwsza klasa. Dziękuję i do zobaczenie przy następnych zakupach.

5 / 5 2018-07-15

Szybko i uczciwie. Bardzo dobry sklep.

5 / 5 2018-07-12

Bardzo dobry kontakt i duża chęć współpracy. Towar dostarczony szybko i w należyytm stanie.

5 / 5 2018-07-11

Indywidualne podejście do klienta i szybka realizacja.

5 / 5 2018-06-26

Sklep bardzo szybko realizuje zamówienie. Duży plus.

5 / 5 2018-06-24

Wiarygodny i rzetelny sklep. Bardzo szybka dostawa i rewelacyjny kontakt.

2018-06-16

Ekspresowa dostawa, towar najwyższej jakości,świetny kontakt.

2018-06-06

Robię zakupy w NaviBook.pl od kilku miesięcy i spokojnie mogę polecić sklep.

2018-06-06

Wzorowy sklep, bardzo dobry kontakt, konkretne informacje i doskonałe ceny. Czego chcieć więcej :)

5 / 5 2018-05-27

Polecam.Bardzo dobry sklep, sprawna i szybka obsługa, rzetelna pomoc i doradztwo. Sprzet zapakowany fabrycznie, doskonale zabezpieczony przed ewentualnym uszkodzeniem.

5 / 5 2018-05-19

Przyjęcie i realizacja zamówienia super. Sposób zabezpieczenia towaru - przesyłka mogłaby przeżyć trzęsienie ziemi i nic by się z nią prawdopodobnie nie stało :-) Rewelacja!

5 / 5 2018-05-13

Na uwagę zasługuje bardzo szybka realizacja zamówienia oraz znakomity kontakt ze sklepem. Telefony odbierają bez zbytecznego oczekiwania, nie tak jak u większości gdzie czas oczekiwania na połączenie wynosi minimum 5 minut. Towar był bardzo dobrze zabezpieczony i wszystko sprawnie załatwione.

2018-05-12

Produkt zakupiony w sklepie bardzo bobry,obs

5 / 5 2018-05-09

Przejrzysta strona internetowa. Korzystna cena, profesjonalna i uprzejma obsługa.

2018-04-29

Dobre ceny i ciekawe konfiguracje komputerów.

5 / 5 2018-04-20

Doskonała obsługa klienta, pełna elastyczność. Stale będę powracał do tego sklepu i Państwu też gorąco polecam!

5 / 5 2018-04-09

Wszystko bez najmniejszej linii oporu. Zakupy bardzo udane, polecam.

5 / 5 2018-04-06

Bardzo szybka reakcja, profesjonalna obsługa, Polecam!

5 / 5 2018-03-27

Rewelacyjna jakość oferowanych artykułów. Bardzo dobra obsługa. No i to co było najważniejsze w moim przypadku, zaskakująco szybka realizacja zamówienia.

2018-03-13

Świetny sklep internetowy, godny polecenia.

5 / 5 2018-02-21

Miła i szybka współpraca. Polecam!!!

5 / 5 2018-02-21

Kupowałem w sklepie NaviBook.pl laptopa SONY. Przesyłka bardzo szybka, kontakt bardzo miły, nie mam absolutnie nic do zarzucenia obsłudze sklepu. Kontakt z klientem na najwyższym poziomie. Dziękuję za miły kontakt, sprawną tranzakcję - następny sprzęt kupię również w tym sklepie!

5 / 5 2018-02-06

Jestem bardzo zadowolona z zakupu!!!!Zostałam rzetelnie poinformowana o towarze, na wszystkie pytania uzyskałam natychmiastową i klarowną odpowiedź. Szczerze POLECAM!!!!!

5 / 5 2018-01-21

Informacje uzyskane od sprzedawcy bardzo rzetelne i profesjonalne. Dotrzymują słowa jeśli coś obiecują. Polecam

2018-01-20

Chyba jestem jednym z pierwszych klientów. Podoba mi się obsługa w tym sklepie, pomoc w dobraniu produktu. Pomogli mi dobrać tablet Lenovo taki jak potrzebuje mówiąc prawdę czy któryś z nich ma rysik czy nie a by potem nie dopłacać. Konkurencyjne ceny tabletów.

5 / 5 2018-01-19

Wszystko w porządku.Cena najlepsza w sieci,szybka dostawa.Gorąco polecam.

5 / 5 2018-01-15

Szybka wysyłka,bardzo miła Pani,dobre ceny.Tak trzymać!

2018-01-02

Sprzęt świetnie zapakowany, zgodny z opisem i co najważniejsze na czas.

5 / 5 2017-12-28

To były moje pierwsze zakupy w sklepie Navibook.pl, ale nie zawiodłam się. Transakcja błyskawiczna! Wczoraj zamówiłam, a dziś otrzymałam swój nowy sprzęt do pracy. Jestem bardzo zadowolona nie tylko z przystępnej ceny, ale też z błyskawicznej realizacji. O statusie zamówienia byłam na bieżąco informowana, a towar z pewnością jest oryginalny i pełnowartościowy. Mam nadzieję, że jeszcze nie raz będę miała okazję coś kupić w tym rewelacyjnym sklepie! Szczerze wszystkim polecam, bo naprawdę warto!

2017-12-21

Sprawna realizacja - termin zgodny z tym wstępnie podanym.Bez zarzutu.

5 / 5 2017-11-24

Moja opinia o tej firmie jest dodawana z wielkim uznaniem dla specjalistów, którzy wiedza jak doradzić oraz przygotować sprzęt . Polecam.

5 / 5 2017-11-16

Jestem bardzo zadowolona ze wspłópracy z formą NaviBook, szczególnie z szybkiej i fachowej obsługi. Gorąco polecam!

5 / 5 2017-11-14

Najlepszy sklep jaki spotkałem. Precyzyjne doradztwo, szybka realizacja.

5 / 5 2017-11-07

Polecam. WIELKI POZYTYW DLA SKLEPU

5 / 5 2017-11-05

Miła obsługa, szybka odpowiedz na zamówienie i wszystkie pytania a także błyskawiczna dostarczenie produktu. Jak najbardziej polecam!

5 / 5 2017-10-28

szybko, sprawnie, bezproblemowo. Polecam ten sklep

2017-09-29

Cieszę sie, że mogę z pełnym przekonaniem polecić sklep NaviBook.pl. Notebook, który kupiłem w grudniu, jak do tej pory sprawuje się świetnie. Transakcja kupna przebiegła bardzo sprawnie, i to mimo pewnych przeszkód formalnych z mojej strony. A cena zdecydowanie najlepsza na rynku. Serdecznie polecam!

5 / 5 2017-09-27

Szybko, sprawnie i profesjonalnie.

5 / 5 2017-09-20

Sklep z profesjonalnym sprzętem i atrakcyjnymi cenami polecam wszystkim.

5 / 5 2017-09-17

Szukałem pomocy i taka znalazłem w sklepie navibook.pl. Dobrali dla mnie notebooka a teraz cieszę się w pełni z komfortu pracy jaki zapewnia mi nowy sprzęt. POLECAM

5 / 5 2017-09-10

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Obsługa i czas przesyłki pierwsza klasa, niecałe 24 godziny od złożenia zamówienia do wylądowania przesyłki na biurku to powinien być standard... Rewelacja!!!!!!!!!!

5 / 5 2017-09-02

Świetna obsługa, błyskawiczna realizacja. Sklep polecił mi znajomy, który także jest zadowolony z zakupów. Dobrze wyszkoleni konsultanci znający się na sprzęcie oraz szybka dostawa.

5 / 5 2017-08-30

Usługi świadczone przez navibook.pl zaskoczyły mnie pozytywnie. Pełen profesjonalizm połączony z miłą obsługą. Gorąco polecam!!!

5 / 5 2017-08-23

Jestem 3 razy na TAK.: BŁYSKAWICZNA dostawa ŚWIETNA obsługa ATRAKCYJNE ceny Polecam!!

5 / 5 2017-08-21

Szybka dostawa, atrakcyjne ceny i konkretne wiadomości odnośnie zamówienia.

5 / 5 2017-08-19

Wszytko PERFEKT. Począwszy od kontaktu, poprzez BŁYSKAWICZNĄ dostawę. Asortyment szeroki i wysokiej jakości, więc jest w czym wybierać. Szybkość realizacji zamówienia pierwszorzędna. Polecam wszystkim zainteresowanym!

5 / 5 2017-08-13

Jestem bardzo zadowolona ze sprzętu jak również z konkretnej obsługi klienta. Świetny kontakt telefoniczny i e-mail. SUPER

5 / 5 2017-08-12

Zależy im na realizacji każdego nawet małego zamówienia. Zamówiłem samą baterie do hp nx 7400 a obsłużyli mnie sprawnie i odpowiedzieli na wszystkie pytania. Super obsługa. Polecam

5 / 5 2017-08-03

Polecam zakupy w tym sklepie.Zamówienie zrealizowano szybko i bezproblemowo.

5 / 5 2017-07-23

Fachowa obsługa, szybka realizacja, sprzęt działa bez zastrzeżeń!!! Szczerze polecam!!!

2017-07-23

Doradzą, perfekcyjnie zapakują i na każdym etapie dbają o zadowolenie klienta.

5 / 5 2017-07-19

Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, towar jak najbardziej zgodny z opisem, bardzo dobrej jakości.

2017-07-07

Udane zakupy. Bez zastrzeżeń całość na duży PLUS.

5 / 5 2017-06-19

Gorąco polecam każdemu. Kontakt bardzo szybki i na najwyższym poziomie.

5 / 5 2017-06-18

Dobry sklep. Polecam.

5 / 5 2017-06-15

Doskonała obsługa i szybka dostawa.Ceny również bardzo konkurencyjne.

2017-05-14

Sklep posiada duży asortyment i w atrakcyjnych cenach. W zupełności zasługuje na zaufanie.

5 / 5 2017-05-12

Musze przyznać,że sklep prezentuje pełen profesjonalizm... Solidny sprzęt wraz z doskonałą obsługą oraz błyskawiczną dostawą. Gratuluję!!!!!!!!11

5 / 5 2017-05-09

Szybka, kompetentna obsługa, szybka dostawa

5 / 5 2017-05-08

świetna obsługa, bardzo przyjemna pani odpowiada cierpliwie na wszelkie pytania i rozwiewa wątpliwości. Expressowe wysyłanie, wszystko jest tak jak umówione, z czystym sumieniem polecam ten sklep. Rewelacja!

5 / 5 2017-05-07

Zmieniłem dostawce i nie żałuje. Szybki kontakt, szybkie złożenie zamówienia i szybka realizacja. Tego mi brakowało i właśnie dostaje. Same korzyści, otwieram notebooki, daje pracownikom i działają. Nie tracę czasu na ich przygotowanie. Polecam

5 / 5 2017-05-05

Sklep ma bogaty wybór towarów i atrakcyjne ceny. Kontakt jest szybki i rzeczowy, żadnych problemów z realizacją zamówienia. Oceniam bardzo wysoko.

5 / 5 2017-04-20

Zamówienie otrzymałem bardzo szybko i byłem informowany o postępach w jego realizacji. Polecam.

5 / 5 2017-04-10

Świetna współpraca, szybka przesyłka.

5 / 5 2017-04-03

Szybko, sprawnie, kompetentna i uczciwa obsługa. Gratuluję i pozdrawiam Polecam wszystkim!!!

Rzetelne opinie o Notebookibiznesowe.pl

Notebookibiznesowe.pl

Siedziba
Poznań

WWW
http://notebookibiznesowe.pl

Email
[email protected]

Telefon
612225388

Komórka
690881115

Infolinia
612225388

Logowanie