Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Dla Dzieci / Artykuły Medyczne / Erotyka

Nowafarmacja.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.69
opinie o Nowafarmacja.pl
5 / 5 2019-03-22

Polecam w 100% aptekę. Najniższe ceny, ekspresowa realizacja zamówień.

5 / 5 2019-03-17

polecam

5 / 5 2019-03-13

Wszystko szybko i sprawnie. Jak najbardziej można polecić sprzedającego.

5 / 5 2019-03-13

Super polecam

5 / 5 2019-03-10

Moja opinia jest bardzo dobra. Nie sprawdziła się jedynie Poczta Polska, która przetrzymała moją przesyłkę w tzw. rozdzielni (Warszawa) trzy dni.

5 / 5 2019-03-09

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2019-03-07

Polecam!

5 / 5 2019-03-05

wszystko ok

5 / 5 2019-03-02

Bardzo profesjonalnie zrealizowane zamówienie.

5 / 5 2019-03-01

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2019-02-28

Wszystko ok

5 / 5 2019-02-25

jestem zadowolona pod każdym względem. Polecam

4 / 5 2019-02-22

Polecam sklep i sprawną obsługę.

5 / 5 2019-02-22

Polecam!!!

4 / 5 2019-02-04

Wszystko szybko przyszło.

5 / 5 2019-02-04

polecam

5 / 5 2019-02-04

Polecam

2019-02-02

Kupiłam KREM NA DZEIŃ DO SKÓRY SUCHEJ a po 6 dniach otrzymałam paczkę a wniej KREM NA NOC DO SKÓRY NORMALNEJ. Dla mnie porażka. To były moje pierwsze i ostatnie zakupy w tej aptece. Zawracanie głowy i szkoda czasu na składanie reklamacji, pewnie trwałoby to kolejne 3 tygodnie.

5 / 5 2019-01-31

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Polecam!

5 / 5 2019-01-24

wszystko ok

4 / 5 2019-01-23

Jak zwykle niektóre ceny bardzo dobre zaś inne rożnie- czyli zakupy target'owe. Małe stany niektórych rzadszych rzeczy.

5 / 5 2019-01-19

Polecam

3 / 5 2019-01-13

Ogolnie polecam

5 / 5 2018-12-31

Profesja w każdym calu.Polecam

5 / 5 2018-12-30

Polecam w 100%

5 / 5 2018-12-27

Wszystko ok

4 / 5 2018-12-27

Towar zgodny z opisem, bardzo starannie zapakowany, ale mógłby być wysłany trochę szybciej.

5 / 5 2018-12-26

Profesjonalna obsługa ..Realizacja zamówienia bardzo szybka..Sukienka świetna i bardzo wygodna.Polecam

4 / 5 2018-12-23

Wszystko ok, polecam.

5 / 5 2018-12-23

Wszystko ok

5 / 5 2018-12-22

profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-12-20

Towar zgodny z opisem, szybka dostawa.

4 / 5 2018-12-19

Dobra cena. Duży wybór

5 / 5 2018-12-14

Jestem zadowolony

5 / 5 2018-12-14

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-12-14

Profesjonalne podejście do klienta

4 / 5 2018-12-09

Dobre ceny, bardzo dobra obsługa. Gorąco Polecam. Moj numer zmowienia dla wiarygodnosci opiniii 344827.

5 / 5 2018-12-08

Wszystko ok

5 / 5 2018-11-23

polecam

4 / 5 2018-11-23

Wszystko ok

5 / 5 2018-11-18

jestem zadowolony i polecam

5 / 5 2018-11-09

polecam zakupy w tej aptece ze względu na bardzo dobry kontakt i przede wszystkim za bardzo konkurencyjne ceny (przynajmniej tego produktu, który kupowałam).

5 / 5 2018-11-06

Polecam serdecznie

5 / 5 2018-11-06

Rewelacja

5 / 5 2018-11-02

profeska

5 / 5 2018-11-02

Polecam w 100 %. Expresowa wysyłka :)

5 / 5 2018-10-27

Profesjonalna obsługa. Szybka realizacja. Polecam.

5 / 5 2018-10-27

Super

5 / 5 2018-10-26

Bardzo sprawna obsługa, w razie potrzeby bezpośredni kontakt z klientem. W moim przypadku przesyłka została zagubiona i bardzo szybko nadesłano mi alternatywną propozycję przesłania ponownego zamówienia lub zwrotu pieniędzy. Polecam sklep.

5 / 5 2018-10-19

Dobra

4 / 5 2018-10-18

Polecam. Towar dobrze zapakowany, obsługa szybko reagująca na problemy. Dostarczono mi złą przesyłkę (pomyłka), ale błyskawicznie problem naprawiono z minimalnym moim udziałem. Zostałem przeproszony - co się rzadko spotyka i na drugi dzień bezzwłocznie wysłano właściwy towar a zły odebrano.

5 / 5 2018-10-15

napewno jeszcze skorzystam także POLECAM

5 / 5 2018-10-14

Wszystko w porządku. Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja.

4 / 5 2018-10-09

Towar dobrze zapakowany, w przystępnej cenie a i próbki jakieś się znalazły :) Polecam

5 / 5 2018-10-09

Witajcie. W rzeczywistości, zrobiłam zamówienie na stronie internetowej, ale mąż przyjechał wcześniej w Białystok, niż udało się dostarczyć zamówienie w wybranej przez nas apteki. Jednak jesteśmy zadowoleni z usług twojej apteki sieciowe Nova Farmacja, bo dziewczyna farmaceuta poszła nam na spotkanie i zebrała, co było w magazynie, chociaż w ten dzień była wydawanie zamówień. Dziękuję bardzo.

5 / 5 2018-10-04

Wszystko ok polecam

5 / 5 2018-09-30

Obsługa na najwyższym poziomie, szybka przesyłka, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-09-24

Wszystko ok

5 / 5 2018-09-18

Profesjonalnia obsługa. Polecam

5 / 5 2018-09-17

Bardzo szybka przesyłka. Porządnie zapakowana. Za super niska cenę. Czego można chcieć więcej?

5 / 5 2018-09-17

Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w Nowafarmacja

5 / 5 2018-09-15

dziekuje polecam

5 / 5 2018-09-11

Polecam.

5 / 5 2018-09-11

transakcja przebiegła pomyślnie

4 / 5 2018-09-11

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-09-10

Profesjonalna i szybka obsługa

4 / 5 2018-09-08

Wszystko w najlepszym porządku. Polecam w 100%.

4 / 5 2018-09-03

Transakcja szybka i prawidłowa, Polecam sprzedawcę

5 / 5 2018-08-28

Szybko i sprawnie Polecam wszystkim

4 / 5 2018-08-25

Długi czas dostawy, reszta ok, dobre ceny.

5 / 5 2018-08-21

szybko,profesjonalna obsługa,atrakcyjne ceny,polecam!!!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-08-16

Świetna apteka oby więcej takich

5 / 5 2018-08-15

Dostawa zgodna z ustalonym terminem, polecam zakupy w tej aptece

4 / 5 2018-08-15

Jestem zadowolony z obsługi.

5 / 5 2018-08-08

dziekuje bardzo polecam na 100 procent wiarygodni

5 / 5 2018-08-05

Wszystko ok

5 / 5 2018-07-31

Polecam :)

5 / 5 2018-07-26

100% zadowolenia z jakości towaru i obsługi zamówienia!!! Polecam wszystkim!

4 / 5 2018-07-24

super, tanio i szybko.

5 / 5 2018-07-24

Wszystko super

4 / 5 2018-07-23

ok!!!!!

5 / 5 2018-07-22

Polecam ten sklep

5 / 5 2018-07-21

Wszystko przebieglo wporzadku. Polecam

5 / 5 2018-07-19

Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Pomocna i sprawna obsługa. U takich profesonalistów naprawdę warto robić zakupy.

5 / 5 2018-07-12

Хорошая аптека с отличными ценами.

5 / 5 2018-07-06

POLECAM

5 / 5 2018-07-02

super, świetnie

5 / 5 2018-06-28

Jestem zadowolona i polecam każdemu korzystanie z usług NOWEJ FARMACJI ! Gertruda

5 / 5 2018-06-25

Wszystko ok i mega szybko

5 / 5 2018-06-24

Kupuję mleko dla córki.zamawiam wieczorem,następnego dnia jest wysłane.bardzo polecam

5 / 5 2018-06-20

bardzo szybka, sprawna i profesjonalna obsluga.

3 / 5 2018-06-20

Jest ok

5 / 5 2018-06-15

Jestem zadowolona

5 / 5 2018-06-13

szybko , niedrogo

5 / 5 2018-06-11

Profesjonalna obsługa polecam

5 / 5 2018-06-05

wszystko na pięć

5 / 5 2018-06-03

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-06-01

Profesjonalna obsługa , polecam .

5 / 5 2018-06-01

Zapewne będę jeszcze zamawiać.

4 / 5 2018-05-26

Jestem zadowolony najniższą cena towaru w sieci towar bardzo dobrej jakości polecam

5 / 5 2018-05-20

bardzo dobra cena produktu , szybkość dostawy, polecam

5 / 5 2018-05-15

Bardzo udane zakupy, szybka dostawa, polecam! Na pewno wrócę.

5 / 5 2018-05-11

Szybko, sprawnie bez problemow.

5 / 5 2018-05-08

Świetna obsługa szybka dostawa bardzo polecam ten sklep

5 / 5 2018-05-07

BARDZO LUBIĘ ROBIĆ ZAKUPY W WASZEJ APTECE CENY ROZSĄDNE DUZO ARTYKUŁÓW DLA DZIECI POLECAM Z PRZYJEMNOŚCIĄ

5 / 5 2018-05-07

Polecam

5 / 5 2018-05-04

Obsługa profesjonalna, bardzo szybka przesyłka, towar zgodny z zamówieniem. Polecam.

5 / 5 2018-05-04

Wszystko w jak najlepszym porządku polecam

4 / 5 2018-05-01

Wart polecenia-super ceny i bdb zapakowanie!

3 / 5 2018-04-29

Dość długa realizacja zamówienia, poza tym ok

5 / 5 2018-04-27

Polecam

5 / 5 2018-04-26

jestem zadowolona z zakupów.

1 / 5 2018-04-19

Czas realizacji zamówienia tragiczny, zero odzewu ze strony apteki o opóźnieniu. Po moim upomnieniu zamówienie miało być przygotowane tego samego dnia do odbioru z apteki, oczywiście nie było. 5 dni roboczych trwa przygotowanie 3 produktów i nie jest to pierwsza taka sytuacja. Moja przygoda z nowafarmacja.pl już się skończyła. Jak komuś zależy na czasie to radzę omijać z daleka.

5 / 5 2018-04-18

Szybko, bezproblemowo.

4 / 5 2018-04-17

Oooookkk

4 / 5 2018-04-17

su;er obsluga

5 / 5 2018-04-02

Polecam.

5 / 5 2018-03-31

bardzo dobry sklep

5 / 5 2018-03-29

Ok ok ok

5 / 5 2018-03-26

Polecam!

5 / 5 2018-03-24

Polecam :)

5 / 5 2018-03-22

Profesjonalna obsługa. Błyskawiczna wysyłka, cena konkurencyjna. Polecam z czystym sumieniem.

1 / 5 2018-03-19

Polecam wszystko sprawnie,szybko mleko ok

5 / 5 2018-03-14

Wszystko w jak najlepszym porządku polecam

5 / 5 2018-03-13

Polecam, szybko i sprawnie

4 / 5 2018-03-10

Polecam

5 / 5 2018-03-03

100 % satysfakcji z zakupu

5 / 5 2018-02-27

polecam

5 / 5 2018-02-25

Najlepsi!

5 / 5 2018-02-23

Polecam!!!

5 / 5 2018-02-22

jestem zadowolona

5 / 5 2018-02-19

Szybka przesyłka. Zakupów dokonuje już nie pierwszy raz. Czasami są jeszcze gratisy.

4 / 5 2018-02-16

Polecam

5 / 5 2018-02-13

Szybko i tanio.Polecam.

5 / 5 2018-02-13

Profesjonalna obsługa, szybka przesyłka

5 / 5 2018-02-12

Wszystko super. Polecam

5 / 5 2018-02-12

Polecam zakupy w tej aptece. Szybka realizacja, bardzo dobry kontakt.

5 / 5 2018-02-08

Apteka jest doskonale zaopatrzona w dermokosmetyki. Można tu znaleźć produkty, w innych miejscach nieosiągalne; w dodatku ceny są bardzo przystępne. Zamówienia składa się bez problemu i - co ważne - są solidnie zabezpieczone i wysyłane szybko. Dziękuję.

5 / 5 2018-02-08

Szybko i rzetelnie. Polecam

5 / 5 2018-02-06

Przesyłka na następny dzień w punkcie, wszystko poprzedzone SMS-mi, towar starannie zapakowany polecam

4 / 5 2018-02-02

.....

5 / 5 2018-01-30

wszystko w porządku:)

1 / 5 2018-01-29

słabo....

4 / 5 2018-01-21

Transakcja okazała się szybka i przyjemna

5 / 5 2018-01-15

Polecam zakupy w tym sklepie, produkty tanie i najwyższej jakości.

5 / 5 2018-01-13

Zakupy zrobiłam pierwszy raz. Zamówione kosmetyki zostały dobrze zabezpieczone i szybko dostarczone. Polecam :)

5 / 5 2018-01-09

Polecam

5 / 5 2018-01-03

Wszystko ok.

5 / 5 2018-01-02

Szybko. Sprawnie. Serdecznie polecam

5 / 5 2018-01-02

Miła, szybka obsługa.

4 / 5 2017-12-30

Super obsługa

5 / 5 2017-12-25

Szybka obsluga i swietne produkty.Polecam.

2 / 5 2017-12-18

NIE POLECAM Pakują co popadnie kiedy na stanie nie ma produktu jaki się zamówiło na dodatek nie odpowiadają na reklamacje.

5 / 5 2017-12-06

Polecam tego sprzedawcę. Wszystko zgodne z opisem.

5 / 5 2017-12-06

Polecam 6+

5 / 5 2017-12-04

Super

4 / 5 2017-12-04

Po zakupie okazało się się towaru brakuje w magazynie stąd opóźnienie w przesyłce o tydzue.

4 / 5 2017-12-03

Tanio i sprawnie.

5 / 5 2017-12-02

firma rewelacyjna

5 / 5 2017-11-29

profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-11-27

Wszystko super

5 / 5 2017-11-27

ZAKUP SZYBKI, TRANSKACJA BARDZO SPRAWNA

5 / 5 2017-11-19

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Polecam!

5 / 5 2017-11-09

Super apteka, polecam

5 / 5 2017-11-09

Wszystko profesjonalnie i szybko, polecam! Bardzo dobre ceny, mega szybka dostawa juz dnia nastepnego od zlozenia zamowienia Kurier dosatrczyl paczke

4 / 5 2017-11-07

Ceny konkurencyjne, realizacja zamówienia sprawna. Towar należycie zapakowany. Miło by było gdyby apteka zaczęła honorować stałych klientów. Pomimo tego, że dokonuję zakupów regularnie i nie za małe kwoty, to niestety nie otrzymuję żadnych bonifikat z tego tytułu czy chociażby próbek produktów.

5 / 5 2017-11-06

Szybko, solidnie, polecam!!!

5 / 5 2017-11-01

Polecam. Przesyłka szybsza niż się spodziewałam.

5 / 5 2017-10-31

Polecam z całego serca

5 / 5 2017-10-28

Polecam sklep.

3 / 5 2017-10-21

Obsługa profesjonalna, jednak przesyłka wysyłana trzy dni po zaksięgowaniu wpłaty na koncie. Informację o zaksięgowaniu wpłaty otrzymałam po południu w dniu po wpłaceniu przeze mnie środków. Przesyłka mieści się w trzech dobach roboczych od tej informacji. Jednak przywykłam w innych sklepach/ aptekach internetowych do szybszej obsługi. Po a czasem oczekiwania nie mam uwag: towar zgodny z opisem, starannie zapakowany. Jeśli nie śpieszy Ci się z lekami, to polecam.

5 / 5 2017-10-18

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2017-10-08

Wszystko jest OK.

4 / 5 2017-09-28

.dobrze

4 / 5 2017-09-26

rozsądne ceny

5 / 5 2017-09-26

Jestem już po raz kolejny zadowolona z szybkości i rzetelności realizacji zamówienia. Pozdrawiam

5 / 5 2017-09-26

Profesjonalna obsługa.

4 / 5 2017-09-23

było ok, ale paczka mogła być nieco mniejsza?

4 / 5 2017-09-22

Wszystko ok. Nie było problemów w kontaktach z apteką, w miarę szybka realizacja zamówienia.

4 / 5 2017-09-13

Wszystko ok

5 / 5 2017-09-11

Szybka, sprawna obsługa. Dobry kontakt z klientem. Polecam!

5 / 5 2017-09-11

Szybko i sprawnie

5 / 5 2017-09-08

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2017-09-06

Profesjonalna obsługa, polecam zakupy w aptece internetowej!

4 / 5 2017-09-02

Solidna Apteka oferująca bogaty asortyment suplementów w atrakcyjnej cenie, informacje na bieżąco i przesyłka porządnie zabezpieczona. Polecam

5 / 5 2017-08-31

Super.

5 / 5 2017-08-17

Polecam

4 / 5 2017-08-17

Profesjonalna i miła obsługa, bezproblemowy kontakt. Polecam!

5 / 5 2017-08-17

atrakcyjne ceny,szybko,profesjonalnie,polecam!!!!

4 / 5 2017-08-16

Polecam

5 / 5 2017-08-16

Profesjonalna obsługa. Transakcja szybka i przyjemna. Polecam.

5 / 5 2017-08-16

Kolejny raz robiłem tu zakupy. Wszystko na plus. Towar dostępny od ręki i szybka wysyłka.

4 / 5 2017-08-15

Profesjonalna obsługa. Transakcja była rzeczywiście szybka i przyjemna. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-08-15

wszystko tak jak być powinno sprawnie szybko i miło Serdecznie polecam :)

4 / 5 2017-08-10

Jestem zadowolona,lecz ostatnio chociaz zamówiłam Bebiko pro 1 4x600g plus gratis maść bephanten baby 30g i nie dostałam.. A zawsze dostawałam. Prosiłabym aby następnym razem wysłano mi 2szt. Pozdrawiam

5 / 5 2017-08-10

Polecam

5 / 5 2017-07-20

Polecam wszystko sprawnie,szybko mleko ok

5 / 5 2017-07-15

Wszystko OK - tylko kupować

5 / 5 2017-07-12

Wszystko

5 / 5 2017-07-10

Jak Najbardziej Polecam!! Wszystko Zgodne z opisem

Rzetelne opinie o Nowafarmacja.pl

Nowafarmacja.pl

Siedziba
Białystok

WWW
http://www.nowafarmacja.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 85 667 03 97

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie