Kategorie: / Komputery / Foto / AGD / Dla Dzieci / Gry

NUBLA.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o NUBLA.pl
5 / 5 2021-12-12

Pozytywnie, dobry kontakt na maila.

5 / 5 2021-12-07

Jestem zadowolony.

5 / 5 2021-10-05

Jak dla mnie oki i szybko!!

5 / 5 2019-03-25

Polecam

5 / 5 2019-03-08

Super sklep, szybko i sprawnie. Polecam.

5 / 5 2019-02-27

Szybko, sprawnie, polecam

5 / 5 2019-02-25

Szybka realizacja zamówienia. Polecam

5 / 5 2019-02-25

Krótko pisząc OK

2019-02-23

bardzo dobry

5 / 5 2019-02-23

Wszystko ok tylko strasznie długo trwała przesyłka ponad tydzień.

5 / 5 2019-02-12

Polecam

5 / 5 2019-02-11

Profesjonalna obsługa, ekspresowa wysyłka, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą.

5 / 5 2019-01-28

Sklep na najwyższym poziomie, wysyłka błyskawiczna. Wszystko zgodnie z ustaleniami. Polecam!!!

2019-01-28

okkkkk

5 / 5 2019-01-19

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-01-07

Jest ok

5 / 5 2019-01-06

szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem. polecam

5 / 5 2018-12-13

Polecam

5 / 5 2018-11-22

Transakcja mimo przedłużającego się czasu oczekiwania doszła do skutku. Na plus profesjonalny kontakt z klientem. Polecam

5 / 5 2018-11-14

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-11-12

Zamówienie doszło bardzo szybko :D Wszystko na plus! Polecam :)

5 / 5 2018-11-11

Polecam sklep nubla.pl kontakt z pracownikami znakomity, przesyłkę dostałam po 2 dniach od złożonego zamówienia

5 / 5 2018-10-31

Szybka i przyjemna transakcja, niska cena i wygodna forma dostawy.

5 / 5 2018-10-29

Polecam zakup

5 / 5 2018-10-29

Polecam Wszystkim Kupującym Kupować U Sprzedającego :), Wielki Pozytyw ;)

5 / 5 2018-10-24

Szybko, sprawnie, polecam

5 / 5 2018-10-07

Dobry kontakt. Szybka wysyłka

5 / 5 2018-10-02

Super obsługa. Jestem bardzo zadowolony. Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-09-11

Polecam

5 / 5 2018-09-08

Polecam!! Warto!! Jola

2018-09-07

Good stuff

2018-09-06

udane zakupy

5 / 5 2018-08-31

Wszystko ok, polecam

2018-08-25

Bez zarzutu

5 / 5 2018-08-24

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko i sprawnie. Przedmioty zgodne z zamówieniem, atrakcyjna cena. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, polecam!

5 / 5 2018-08-19

Czas dostarczenia był mylny(3dni, w rzeczywistości było to 5) ale paczka doszła do końca tygodnia więc OK.

5 / 5 2018-08-10

polecam

5 / 5 2018-08-01

tranzakcja przebiegła pomyślnie . Polecam

5 / 5 2018-07-27

Profesjonalna obsługa wszystko jest ok

2018-07-20

Wszystko ok!

5 / 5 2018-06-29

Transakcja okazała się szybka i przyjemna.

5 / 5 2018-06-24

Polecam

5 / 5 2018-06-19

ok. polecam

2018-06-02

Jesteśmy zadowoleni z produktu i z chęcią wrócimy na stronę sklepu przy następnym zakupie

2018-05-04

Wszystko było bardzo dobrze.

5 / 5 2018-04-10

Polecam!

5 / 5 2018-04-08

Wszystko OK

5 / 5 2018-04-07

Polecam.

5 / 5 2018-03-29

Polecam tego sprzedawcę jestem zadowolony z zakupu.

5 / 5 2018-03-12

Transakcja szybka i przyjemna. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-03-05

Pplecam szybka obsluga

2018-03-05

Wszystko w porządku towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-02-18

rewelacja, szybkość, miła obsługa :)

5 / 5 2018-02-05

Rewelacyjny kontakt ze sprzedającym, zarówno mailowy jak i telefoniczny. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Musiałam w ostatniej chwili dokonać modyfikacji zamówienia i dla tego Sprzedającego nie było to problemem. Szczerze polecam

5 / 5 2018-02-03

Poziom zapakowania przesyłki: EXPERT (mogliby nitroglicerynę przesyłać). Szybkość wysyłki: ZGODNA Z DEKLARACJĄ SPRZEDAWCY. Można ich polecić.

5 / 5 2018-01-31

Polecam :)

5 / 5 2018-01-05

Wszystko OK, poecam.

5 / 5 2017-12-31

Polecam, zakup zrealizowany bez problemów

5 / 5 2017-12-21

Wszystko ok Polecam

5 / 5 2017-12-19

Wszystko OK Polecam

2017-12-19

transakcja przebiegła pomyślnie

5 / 5 2017-12-19

Perfekcyjna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja okazała się szybka i przyjemna.

5 / 5 2017-12-15

Profesjonalna obsługa, kontakt z sprzedającym super. expresowa wysyłka.Polecam!!!

5 / 5 2017-12-10

Polecam bardzo satysfakcjonujący standard obsługi.

5 / 5 2017-12-09

Polecam!

5 / 5 2017-12-09

Polecam zakupy

5 / 5 2017-11-01

Polecam!!!

2017-10-25

Serdecznie poleczam

5 / 5 2017-10-17

Polecam sklep, ponieważ sprzedają w nim sprzęt dobrej jakości po przystępnej cenie.

5 / 5 2017-10-17

Szybko i sprawnie, dobra komunikacja.

5 / 5 2017-10-12

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-10-05

Sklep super. Towar dostarczony zgodnie z zamówieniem w terminie. Polecam wszystkim.

5 / 5 2017-10-03

Wszystko w samych superlatywach.Polecam

2017-09-28

Sklep godny polecenia :)

5 / 5 2017-09-25

Polecam.

5 / 5 2017-09-17

ok, 4 dni na realizację to trochę długo, ale zgodne z informacją na profilu

2017-09-16

Jest good

5 / 5 2017-09-07

Szybko dostarczone i w dobrej cenie. Polecam

5 / 5 2017-09-06

Obsługa sklepu na najwyższym poziomie. Wysyłka błyskawiczna. Tak trzymać! Polecam serdecznie

2017-08-30

Wszystko jak należy

5 / 5 2017-08-28

Polecam ten sklep ✌

5 / 5 2017-08-27

Polecam tego sprzedawcę jestem zadowolony z zakupu.

5 / 5 2017-08-15

Profesjonalizm na najwyższym poziomie.Rzetelny sprzedawca, transakcja przeprowadzona w ekspresowym tempie i na miarę moich oczekiwań Polecam kupującym.

5 / 5 2017-08-02

Bardzo dobra obsługa. Mimo drobnych perturbacji z mojej strony, spotkałem się z pełnym zrozumieniem i szybkim działaniem w celu pozytywnego załatwienia sprawy. Polecam każdemu.

5 / 5 2017-07-20

jestem zadowolona z zakupu.

2017-07-10

Paczka dotarła w deklarowanym czasie

5 / 5 2017-07-09

POLECAM

5 / 5 2017-06-26

Polecam

2017-06-24

Mogło być szybciej

2017-06-10

Czekałem na to tak długo że umarli mi rodzice

5 / 5 2017-06-02

super sklep

5 / 5 2017-05-28

Profesjonalna obsługa. Szybka przesyłka, świetny kontakt. Polecam!

2017-05-28

Miła obsługa

5 / 5 2017-05-13

Szybko, sprawnie, polecam

5 / 5 2017-04-20

Szybko, bezproblemowo i w 100% towar zgodny z zamówieniem. Polecam

5 / 5 2017-04-15

profesjonalna obsługa szybko i sprawnie

5 / 5 2017-04-10

Jak najbardziej polecam zakupy i użytkownika

Rzetelne opinie o NUBLA.pl

NUBLA.pl

Siedziba
Sopot

WWW
http://nubla.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
586907410

Logowanie