Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Dla Dzieci / Żywność

Nynek.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Nynek.pl
2019-03-15

Niestety, z 3 kaszek jakie zamawiałam, jedna była, niemal przeterminowana. Zwrócono mi za nią pieniądze i przeproszono za błąd.

5 / 5 2019-03-06

produkty, ktore kupilam spelniaja moje oczekiwanie w 100%, dlugie terminy waznosci, super dodatki, gratisy, wszystko dokladnie zapakowane, mily kontak i obsluga, polecam

5 / 5 2019-02-25

błyskawiczny kontakt mailowy, błyskawiczna dostawa, zrozumienie ze strony sprzedającego. Polecam z całą opowiedzialnością.

5 / 5 2019-02-24

POLECAM TEN SKLEP ,SZYBKO,TANIO

5 / 5 2019-02-19

pozytywna

5 / 5 2019-02-07

Szybka i perfekcyjna obsługa. Na pierwszym miejscu mają dobro Małego Klienta.

5 / 5 2019-01-13

Goraco polecam ten sklep. Szybka wysylka, rozsadne ceny. Dodatkowo gratisy do zamowienia. Ogolnie super.

5 / 5 2019-01-04

ok

5 / 5 2019-01-03

Polecam serdecznie! Szybka wysyłka i miłe gratisy. Sklep na piętkę!!! Dziękuję i pozdrawiam!

5 / 5 2018-12-25

jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie, miły kontakt, towar zgodny z opisem, długie terminy wazności, jak najbardziej godny polecenia, wszystko starannie zapakowane, dodatkowo kilka gratisów, super!!!!!

2018-12-23

Sprawna realizacja zamóienia

5 / 5 2018-12-05

SKLEP SUPER . PRZESYŁKI SĄ REALIZOWANE SZYBKO . DOBRY KONTAKT ZE SPRZEDAJĄCYM .

5 / 5 2018-11-26

jak zwykle pełen profesjonalizm. Szybko, sprawnie i fachowo! Polecam!

5 / 5 2018-11-26

polecam

2018-11-18

godny zainteresowania, konkurencyjne ceny

5 / 5 2018-11-08

Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Miłe gratisy. Gorąco polecam!

2018-11-02

bdb

5 / 5 2018-10-25

Polecam jak najbardziej sklepik :)

5 / 5 2018-10-25

super

5 / 5 2018-10-13

Wszystko na najwyższym poziomie, pakowanie, przesyłka i produkty!Polecam!!!

5 / 5 2018-10-08

jakiś rok temu zakupywałam kremy dla kobiet w ciąży, jestem zadowolona z obsługi ten tranzakcji

5 / 5 2018-10-04

Super

5 / 5 2018-10-04

Bardzo dobry kontakt.Szybka wysyłka.Towar zgodny z opisem. Polecam

2018-09-24

Sklep godny polecenia

5 / 5 2018-09-20

Różnorodność asortymentu, wszystko bezpieczne i porządne. Polecam!

5 / 5 2018-09-18

sklep godny zaufania, produkty jak należy, w dobrej cenie, szybka wysyłka i żadnych problemów. Jedyna wada to może trochę zbyt wysokie koszty wysyłki.

5 / 5 2018-09-13

Bardzo pozytywnie - miły kontakt i pomocna rada. Błyskawiczna wysyłka oraz profesjonalne podejście do przesyłki - całość przyszła nienaruszona. Polecam

5 / 5 2018-09-08

sklep gorąco polecam, szybka i sprawna obsługa !!!!!

5 / 5 2018-09-05

świetny sklep, duży wybór produktów, zakupy robi sie szybko i przyjemnie. z pewnościa wróca to tego sklepu.

5 / 5 2018-09-05

Zakup przebiegl bardzo sprawnie,jak i przesylka.Wszystko zgodnie z zamowieniem. Goraco polecam!!!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-08-30

Polecam!!!

2018-08-28

dobry i tani sklep

2018-07-27

Sprzedawca jak najbardziej godny polecenia.

5 / 5 2018-07-27

Polecam wszystkim, ceny konkurencyjne, bardzo dobra obsługa

5 / 5 2018-06-20

Super!!! Dziękuje i polecam

2018-06-13

bardzo pozytywa

5 / 5 2018-06-05

BARDZO DOBRY KONTAKT, SUPER PRODUKT - GORĄCO POLECAM

5 / 5 2018-06-01

Jak zawsze... najtaniej, szybko i profesjonalnie !!!

2018-05-30

bardzo przyjazny sklep, zawsze dodaja jakis drobny gratis do przesylki...naprawde bardzo pozytywnie

5 / 5 2018-05-06

Polecam sklep nynek.pl,szybka i sprawna dostawa,towar zgodny z opisem.pozdrawiam.

5 / 5 2018-05-05

przesylka zagraniczna zrealizowana bardzo szybko i profesjonalnie, polecam

5 / 5 2018-05-04

super

2018-04-23

WSZYSTKO BARDZO DOBRZE

5 / 5 2018-04-17

szybko, profesjonalnie, niedrogo

5 / 5 2018-04-11

super sklep

5 / 5 2018-04-05

Super obsługa, miłe dodatki do zakupów i niskie ceny choć grafika sklepu trochę archaiczna to zakupy już kolejne oceniam BARDZO DOBRZE.

5 / 5 2018-03-11

Super sklep

5 / 5 2018-02-28

wszystko ok

5 / 5 2018-01-25

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-01-17

ok

5 / 5 2018-01-14

Miło robi sie zakupy w profesjonalnym sklepie internetowym. Sklep przejrzysty, łatwy w obsłudze i do tego bardzo dobra obsługa klienta.

5 / 5 2018-01-13

Bardzo pozytywna

5 / 5 2018-01-06

POLECAM W 100%.

5 / 5 2018-01-04

Szybka i latwo robi sie zakupy, szeroki asortyment, mila obsluga

5 / 5 2018-01-03

ok

5 / 5 2017-12-30

Bez wahania polecam:)

5 / 5 2017-12-12

Dziękuję bardzo za udaną transakcję!!! Szybko i bezproblemowo!!! Wszystko jak najbardziej OK:-) Pozdrawiam

5 / 5 2017-12-01

Bardzo dobry sklep, profesjonalna obsługa.

2017-12-01

solidny sklep

2017-11-30

Dobra

5 / 5 2017-11-29

ok

5 / 5 2017-11-19

Super sklep,dobry kontakt,szybka dostawa,godny polecenia.

5 / 5 2017-11-18

Obsługa ok, przy dużych zakupach dostałam upust i zawsze były jakieś gratisy. Wysyłka bardzo szybka, kontakt b. dobry. A przede wszystkim zawsze mieli to, czego nigdzie nie mogłam kupić. Polecam:-)

5 / 5 2017-11-04

szybka przesyłka, towar zgodny z opisem, miły prezent powitalny.

5 / 5 2017-11-04

Towar bardzo solidnie zapakowany,super cena. Po otwarciu przesyłki mila niespodzianka gratis miseczka i silikonowa łyżeczka dla malucha oprócz tego jeszcze inne gratisy. Polecam ten sklep, na pewno sam jeszcze nie raz zrobię tam zakupy :)

5 / 5 2017-10-29

Bardzo dobra obsługa, polecam

2017-10-28

Konkurencyjne ceny, miły i rzeczowy kontakt. Sprzedawca uprzejmy. To sklep, do którego warto powracać !!!

2017-10-09

Sklep godny polecania.Miła obsługa,niedrogo,sprawnie i solidnie.

5 / 5 2017-10-05

Wszystko sprawnie i profesjonalnie. Polecam!

5 / 5 2017-09-29

Polecam z przyjemnością sklep NYNEK.PL gdyż jest to jedyny sklep w którym ową kaszke znalazłam a mieszkam 600km od Gdyni. Moje 2 letnie dziecko pije to zamiast mleka i żadne inne smaki czy zamienniki nie wchodzą w ogóle w grę. Bardzo dziękuję za współpracę i super gratisy... Kontakt ze sklepem rewelacja szkoda tylko, że kurier troszkę powolny ;) Jednak wrócę napewno już niebawem. Pozdrawiam :)

2017-09-23

wszystko ok!!!

2017-09-17

sklep na 6 z duzym+

5 / 5 2017-09-10

SUPER!

5 / 5 2017-08-28

Super

2017-08-12

Po prostu REWELACJA !

5 / 5 2017-08-09

Jak zawsze jestem bardzo zadowolona!!! Polecam ogromnie!!!

5 / 5 2017-08-04

Pełen profesjonalizm! Paczka idealnie zapakowana, szybka dostawa, towar zgodny z umową! Gorąco polecam!!!

5 / 5 2017-08-04

Sklep jest super obsługa zawsze sympatyczna i służy pomocą.Gorąco polecam

2017-08-02

Wszystko w jak najlepszym porządku. Naprawdę warto robić zakupy w sklepie NYNEK ile razy zamawiam towar zawsze jest na czas i wszystko jest OK:-) Pozdrawiam serdecznie joanna_g0

2017-07-28

wygodne zakupy, realizowane terminowo, przesyłki zabezpieczone przed uszkodzeniem, opinia pozytywna

5 / 5 2017-07-26

Bardzo miła, szybka i profesjonalna obsługa. W paczce oprócz zamówionego towaru było sporo gratisów, co pozytywnie mnie zaskoczyło. Naprawdę miło mi polecić ten sklep :). Pozdrawiam.

5 / 5 2017-07-20

Bardzo dobry kontakt, produkt oryginalny szybko miło skutecznie.

5 / 5 2017-07-18

Pełen profesjonalizm.Szybka dostawa,pełen opis produktów,łatwość w zakupach.

5 / 5 2017-07-13

bardzo dobry kontakt, szybka dostawa, dużo bonusów

2017-06-10

Dobry, ponieważ ma w swojej ofercie produkt, którego nigdzie indziej nie znajdę (kaszka nestle)

2017-06-09

Co tu dużo mówić - REWELACJA! Takiego miłego i sprawnego załatwienia sprawy się nie spodziewałam!

2017-06-08

Bardzo dobra

5 / 5 2017-06-06

szybka i sprawna transakcja. Produkty bardzo starannie zapakowane. Gratisy mile zaskakuja.Bardzo dobre zaopatrzenie sklepu. Mozna kupic rzeczy, ktore sa, przynajmniej w mojej okolicy, trudno dostepne.Na pewno jeszcze skorzystam - polecam!!

5 / 5 2017-05-28

Polecam

2017-05-27

Kupiłem w sklepie wodę dla dzieci Gerber. Niestety produkcja tego potrzebnego produktu została przerwana.

5 / 5 2017-05-24

Zakupiłam na stronie nynek.pl kaszki BEBILON. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-05-23

Sklep godny polecenia,szybka konkretna rozmowa w sprawie zamówienia,bardzo szybka przesyłka (ładnie opakowana)

5 / 5 2017-05-19

Zamówienie jest szybko realizowane, przysyłane są dokładnie te produkty, które zostały zamówione, ceny są bezkonkurencyjne.

2017-05-18

Mega POZYTYW:)

5 / 5 2017-05-18

polecam bardzo dobre zaopatrzenie

5 / 5 2017-05-13

wszystko ok,duży wybór, dobra jakość!!!

5 / 5 2017-05-11

Bardzo szybko,sprawnie,mogę z czystym sumieniem polecić ten sklep

5 / 5 2017-05-06

super

5 / 5 2017-04-24

super

5 / 5 2017-03-29

szybka sprawna przesyłka super kontakt mleko bardzo dobre gorąco polecam

2017-03-29

bardzo fajnie, sprawnie i tanio

Rzetelne opinie o Nynek.pl

Nynek.pl

Siedziba
Gdynia

WWW
http://www.nynek.pl

Email
[email protected]

Telefon
0 661 997 301

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie