Kategorie: / Medycyna / Usługi

Ogólnopolskie Centrum Medyczne Opinie Klientów

średnia ocen: 4.93
opinie o Ogólnopolskie Centrum Medyczne
5 / 5 2019-03-07

Obsługa szybka ,sprawna bez kłopotów kolejki

5 / 5 2019-03-02

Profesjonalne, wyniki w ten sam dzień. Polecam.

5 / 5 2019-02-09

Bardzo miła obsługa, bardzo dobry dostep do lekarzy, szybki dostep do specjalistow bez skierowania, polecam Ogolnopolskie Centrum Medyczne

5 / 5 2019-01-31

Pozytywnie zaskoczenie- ogromny wybór placówek, sama mogłam podjąć decyzję gdzie zrobię badania, szkoda że do specjalisty musiałam jechać kilka km, lecz wizyta wiele mi wyjaśniła i reflektuję na kolejną.

5 / 5 2019-01-08

Szybko, sprawnie, profesjonalnie.

5 / 5 2019-01-01

Polecam, Krzysztof Hołowczyc

5 / 5 2018-12-11

Polecam szczególnie dr Saganowskiego. Bardzo dobry specjalisca a przy tym miły i pomocny. Odpowiada na wszystkie pytania i wyjaśnia wszystko. Bardzo miła obsługa recepcji Przychodni OCM. Przychodnia otwarta na pacjanta.

5 / 5 2018-12-06

Po kosultacji z wnukiem zakupiłem pakiet opieki medycznej " zdrowy senior plus" i jestem bardzo zadowolony oraz zszokowany szybkością i jakością obsługi poprzez OCM! Gorąco Polecam!

5 / 5 2018-11-21

Błyskawiczne terminy wizyt, maksymalnie 4 dni czekałam. Personel bardzo kulturalny i pomocny.

5 / 5 2018-11-18

korzystam od roku, jak na razie jestem zachwycony. Poziom obsługi, a przede wszystkim dostępność do lekarzy w ciągu dwóch dni rewelacyjna. Poleciłem sasiadowi bo też ma problemy ze zdrowiem. 100% profesjonalizmu.

5 / 5 2018-11-12

POLECAM

4 / 5 2018-11-07

szybko, bez kolejek. tak powinna wyglądac prywatna opieka zdrowotna. Rodzice bardzo chwali prezent.

5 / 5 2018-10-27

Wszystkie założenia Ogólnopolskiego Centrum Medycznego są jak najbardziej dobre. W placówkach rzeczywiście są dostępni wszyscy specjaliści bez kolejek. Jedyna uwaga: zbyt niskie limity na niektóre usługi, np. porady dietetyczne.

5 / 5 2018-09-20

Sprawnie i przyjemnie

4 / 5 2018-09-01

wszystko trwało jakoś niestandardowo długo (co w przypadku wykupienia pakietu badań hormonalnych miało dla mnie znaczenie!) poza tym okazało się, że choć pierwotnie widziałam punkt pobrań, który mnie interesował to na infolinii okazało się, że nie mają z nim podpisanej umowy i musiałam wybrać inny.. wisienką na torcie okazało się być jednak niekompletne skierowanie wystawione przez OCM, co wiązało się z koniecznością wiszenia na infolinii i wyjaśniania.

5 / 5 2018-08-13

Korzystałam z pakietu badań z Groupona za pośrednictwem Ogólnopolskiego Centrum Medycznego. Miałam problemy z jego realizacją, natomiast pani Joanna Dąbrowska z OCM podeszła do mojej sprawy bardzo indywidualnie, otrzymałam bardzo merytoryczną pomoc oraz dało się odczuć duże zaangażowanie pani Joanny w moją sprawę. Polecam, zarówno OCM, jak i doceniam indywidualne podejście p. Joanny.

5 / 5 2018-07-25

Jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2018-07-17

Panie dietetyk Ostrowska dobrała mi idealny plan żywieniowy przy cukrzycy, wcześniej byłem też u diabetologa przy ul. Grabiszyńskiej, za każdy razem wzorcowa obsługa.

5 / 5 2018-07-10

Polecam, szybko i bezproblemowo można umówić wizytę.

5 / 5 2018-07-02

Pełen profesionalizm.

5 / 5 2018-06-25

wykupiłam pakiet i regularnie korzystam z usług. Zawsze profesjonalna obsługa, umawianie do specjalistów bez gigantycznych kolejek, szeroki wybór naprawdę dobrych lekarzy. Firma godna polecenia.

5 / 5 2018-05-15

Szybko, łatwo, bez problemu, bez kolejek

5 / 5 2018-05-09

Po zakupie abonamentu miałem watpliwości czy nie beda to wyrzucone pieniadze w błoto. Ale teraz jestem zadowolony i polecam wszystkim. Mam wizyty naprwde szybko.

5 / 5 2018-05-04

Bardzo fajne pakiety tematyczne, cena ich jest przeważnie niższa od ceny abonamentów medycznych, a leczenie i badania idealnie dostosowane do schorzeń.

4 / 5 2018-04-09

moja córka kupiła mi i sobie badania na grouponie. Zlecneie wysłalła mailem. Wszystko przeszło b,sprawnie. Odpowiedź tego samego dnia, że na badania od kolejnego dnia. Wyniki za dwa dni odebrałyśmy w placówce. poziom obsługi w punkcie pobrań na Mogilskiej w Krakowie wysoki. polecam

5 / 5 2018-03-26

Rewelacja jestem zadowolona bardzo za tego pakietu szybko i miło obsługują

5 / 5 2018-03-15

Dobra opieka medyczna.

5 / 5 2018-03-08

Wszystko przebiegło pomyślnie. Polecam!

5 / 5 2018-03-06

kupiłam abonament seniorplus pod koniec 2016 i jestem bardzo zadowolona. Poziom obsługi w placówce geriatrycznej przy Brzeskeij w Warszawie bardzo dobry, szczególnie Dr Słoń i ortopeda Dr Bartosz. Córka kupiła badania na groupoonie i też była zadowolona.

5 / 5 2018-03-02

Zakupiłem groupony na wykonanie badań laboratoryjnych w OCM.Groupony z powodu choroby przedawniły się .Po 3 dniach spóźnienia z rejestracją grouponów wysłałem prośbę do groupona.pl o przełużenie ważności zakupionych badań.Otrzymałem info ,że regulaminowo nie ma takiej możliwości .Napisałem do OCM i w sprawę zaangażował się Dyrektor d/s rozwoju p.ŁM i otrzymałem pozytywną decyzję o możliwości realizacji przeterminowanych grouponów.Przywróciło mi to wiarę w Ludzką Dobroć i Życzliwość.!Dziękuję!!

5 / 5 2018-02-16

Umówiłam się na wizytę online przez stronę OCM, bardzo to praktyczne, nie trzeba wisieć na telefonie i czekać aż ktoś odbierze, oddzwonili w niecale 10 minut.

5 / 5 2018-02-06

Bardzo życzliwa i ludzka obsługa .

5 / 5 2018-01-25

Pakiet dla mężczyzn po 60 ce to wyjątkowy produkt, obsluga rewelacja bynajmniej w synevo przy ul króla Kazimierza w Olkuszu ,każdemu w moim wieku mogę polecić.

5 / 5 2018-01-15

Szybko, łatwo, bez problemu, bez kolejek

5 / 5 2018-01-01

Byłam w dwóch placówkach w Trójmieście SWISSMED oraz na badaniach w laboratorium. Cały czas kontynuuję leczenie, obsługa jest znakomita, poza abonamentem Ogólnopolskie Centrum Medyczne nie pobiera dodatkowych kosztów.

5 / 5 2017-12-22

Korzystałam z usług firmy Ogólnopolskiego Centrum Medycznego i jestem bardzo zadowolona z jakości obsługi! Serdecznie polecam!

5 / 5 2017-12-12

Sam korzystam z podobnego abonamentu ale ubezpiecza mnie pracodawca. Przed NFZ jeszcze długa droga aby konkurować z taka obsługą pacjenta. W przyszłości też będę korzystać z podobnych rozwiązań bo jest to po prostu wygodne. Kupiłem mamie taki abonament z OCM - zdrowy senior plus, testuje go od tygodnia. Była już u endokrynologa, okulisty, kardiologa i ortopedy. Na niektórych w NFZ czeka się miesiącami, a prywatnie już po 2 dniach. Rewelacja. Jutro idzie na rehabilitację na którą czekała tylko 5 dni !!!! Gorąco polecam. Szczęśliwa zdrowa mama - bezcenne.

5 / 5 2017-11-30

Mam pakiet tej firmy, Ogólnopolskie Centrum Medyczne wyróżnia się ilością punktów w których świadczy usługi dla swoich pacjentów. Ja mam wizytę umówioną zawsze najpóźniej w dwa dni. Serdecznie POLECAM!!!

5 / 5 2017-11-07

Od 6 miesiecy mam opieke w ocmie. szybkie wizyty w Warszawie. dobrzy specjalisci bardzo życzliwi i przede wszystkim chcący pomóc. Miałam opory jechać na pragę. daleko z ursynowa na Brzeską ale nie żałuje. korzystałam tam z pierwszej wizyty u geriatry, pozniej ortopedy. neurologa. Pacjenci w placowce bardzo chwalili tez mlodego ale doswiadczonego kardiologa.

5 / 5 2017-10-21

Pakiet badań wraz z konsultacją zamówiłam online przez witrynę sklep ocm24 , niemal zaraz oddzwoniła do mnie pani z potwierdzeniem wizyty, doradziła najbliższy punkt. Świetna obsługa.

5 / 5 2017-10-09

Zakupiłem zestaw badań w ich sklepie, dziś mam już wyniki i w piątek wizytę u lekarza. Jestem pozytywnie zaskoczony szybkością działania, życzliwością i zaangażowaniem Pań na infolinii.

5 / 5 2017-10-06

Ja i moja żona jesteśmy pacjentami OCM. Najczęściej bywamy w warszawskim Multimed. Znakomita obsługa, szybka rejestracja i dobrzy specjaliści. Indywidualne podejście do każdego Pacjenta.

5 / 5 2017-09-17

Sprawnie i przyjemnie

4 / 5 2017-08-22

Bardzo fajne rozwiazanie. Abonementy medyczn to nie nowość ale bardzo dobrze ze ktos się zajął opieką medyczną dla seniorów. Korzystam z takiego abonamentu i jestem zadowolona.

5 / 5 2017-08-03

Niedawno dla swojej matki wykupiłem pakiet w OCM, na spotkaniu byliśmy razem, dla pewności, aby wspólnie przejrzeć umowę itd. Obsługa jest życzliwa, teraz gdy już korzysta z usług medycznych nie ma żadnego problemu z umówieniem szybkiej wizyty albo ustaleniem terminu badań.

5 / 5 2017-08-02

jest oki

5 / 5 2017-07-30

Wykonałam kompleksowe badania w ramach przeglądu stanu zdrowia dla kobiet 50+. Za cenę 1200 zł rocznie bardzo się opłacało. Wszystko na terenie Warszawy, bez kolejek. Nawet na specjalistyczną konsultację u kardiologa czekałam tylko 2 dni.

5 / 5 2017-07-25

polecam

5 / 5 2017-06-25

Abonament medyczny swoje kosztuje ale to pewność. Pewność szybkich konsultacji –w ocm zawsze możliwie najbliżej miejsca zamieszkania, polecam.

5 / 5 2017-06-21

polecam

5 / 5 2017-06-10

Odbyłem badania okresowe, mam pakiet w ocm z zakładu pracy, wizyta na konkretną godzinę punktualnie, sprawnie, szczegółowy wywiad.

5 / 5 2017-06-03

Szybko i profesjonalnie. Jestem bardzo zadowolona i napewno jeszcze nie raz skorzystam . Polecam!!!

5 / 5 2017-05-16

Jak na prywatną sieć placówek medycznych ceny są rozsądne, Dobrze, że OCM działa w całym kraju:)

5 / 5 2017-05-03

Bardzo szybka realizacja usługi.

Rzetelne opinie o Ogólnopolskie Centrum Medyczne

Ogólnopolskie Centrum Medyczne

Siedziba
-

WWW
https://ocm24.pl/

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
(22) 100 61 60

Logowanie