Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Żywność

Olini.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.94
opinie o Olini.pl
5 / 5 2019-03-23

Szybka wysyłka i profesjonalna obsługa. Zamówiłam olej z konopii który pomógł mi w walce z trądzikiem i moja cera znacznie się poprawiła. Polecam.

5 / 5 2019-03-22

Gorąco polecam oleje od Olini. Świetna jakość, a co najważniejsze tłoczone przed zamówieniem a nie wystane na półce sklepowej.

5 / 5 2019-03-20

Zakupy u Was to sama przyjemność

5 / 5 2019-03-13

SUPER :)

5 / 5 2019-03-11

Olini jest super:)

5 / 5 2019-02-28

Polecam !!!!Jestem bardzo zadowolona.Realizacja zamowienia bez zarzutu.Oleje bezpiecznie opakowane.Olej w ciemnych butelkach.Po otwarciu butelki poczulam zapach naprawde swiezego oleju.Polecono mi ta Olejarnie i nie zaluje.Zamowilam olej z czarnuszki i z wiesiolka.Stosujemy cala rodzina glownie dzieciom na odpornosc,ale przyznam,ze po dwoch dniach stosowania znacznie spadlo mi cisnienie .

5 / 5 2019-02-28

Polecam jak najbardziej,obsługai szybkość realizacji zamówienia błyskawiczna,wspaniały kontakt ze sklepem.Ja zamówiłam olej z czarnuszki dla 7 latka,odkąd pije łyżeczkę dziennie skończył się katar alergiczny i kaszel.Polecam!!!

5 / 5 2019-02-24

Wspaniałe produkty, bardzo profesjonalna obsługa, dobry kontakt, szybka reakcja na drobne nieprawidłowości. Polecam!

5 / 5 2019-02-14

POLECAM!

5 / 5 2019-02-12

Polecam naprawde wszystko na

5 / 5 2019-02-04

Realizowałem kilkukrotnie różne zamówienia, zawsze realizowane bezproblemowo i zawsze w określonym na wstępie terminie.

5 / 5 2019-02-01

Oleje świeżuteńkie i pyszne. Polecam gorąco.

5 / 5 2019-01-30

Szybka realizacja, polecam

5 / 5 2019-01-27

Właśnie otrzymałam zamówione oleje, szybka obsługa, butelki super bezpiecznie zapakowane, kontakt wzorowy. Sklep i obsługę polecam z czystym sumieniem. Teraz będę testować oleje.

5 / 5 2019-01-24

Szybka realizacja zamówienia, bezpiecznie opakowany produkt. Bardzo dobry jakość olejów :-)

5 / 5 2019-01-16

Polecam innym jestem zadowolony ze sklepu oraz usługi

5 / 5 2019-01-14

oleje sa najwyzszej jakosci. Wysylka bardzo sprawna. Obsluga klienta tez bardzo dobra.

5 / 5 2019-01-13

Polecam jak najbardziej.

5 / 5 2018-12-22

Dwa dni temu otrzymałam zamówiony olej z czarnuszki- fantastycznie zapakowany, mega szybka wysyłka :) Jestem bardzo zadowolona, gorąco polecam wszystkim :)

5 / 5 2018-12-20

Wszystko ok! Zamawiamy jeszcze!

5 / 5 2018-12-12

Nie da się ocenić inaczej, niż 10/10. Oleje dotarły błyskawicznie. Pięknie zapakowane... z taką starannością nigdy się jeszcze nie spotkałam. Zapach i smak tylko potwierdza powiedzenie, którym kieruje się ten rodzinny biznes "Klient Nasz Pan". Widać, ile serca i profesjonalizmu jest wkładane w każdą transakcję. Olej z czarnuszki- nie do pobicia. Próbowałam różnych- tych na półce z apteki. Były OK, natomiast ten robiony specjalnie dla Nas przez firmę Olini jest absolutnie nie z tej ziemi. Zapach, smak- sama świeżość i staranność. Dodatkowo delikatnie szczypie w gardło- czym mi przy okazji pomógł w infekcji, przez którą przechodziłam. Od razu poczułam się lepiej. Te ze sklepu, czy z apteki nie mają takiego działania- nie są świeże.. stoją sobie na półce i stąd brak tego uczucia. Jak się leczyć, to tylko z produktami Olini- jestem zachwycona :D do następnego zamówienia :)

5 / 5 2018-12-10

Szybko i sprawnie jak zawsze

5 / 5 2018-12-09

Wszystko na najwyższym poziomie...oleje pierwsza klasa:)

5 / 5 2018-12-06

Nic dodać nić ująć :) profesional :)

5 / 5 2018-12-05

Polecam

5 / 5 2018-12-03

Profesjonalna obsługa. Szybka dostawa. Produkt świetnej jakości. Polecam!!!

5 / 5 2018-12-01

Szybka obsługa i dostawa gorąca polecam

5 / 5 2018-11-23

Polecam firmę, a w szczególności olej z czarnuszki. Namiar na oleje dostałam od lekarza, jako ostatni ratunek po paroletniej walce z boleriozą. Po licznych antybiotykoterapiach, straciłam całkiem odporność oraz nadzieję na powrót do zdrowia. Juz po litrze wypitego oleju z czarnuszki (1 łyżka rano, 1 wieczorem), zauważyłam znaczną poprawę. W stawie kolanowym ustąpiły bóle, wyniki badań na tyle się poprawiły, że lekarz odstawił mi antybiotyk, z zaleceniami dalszego zażywania oleju - przez rok, a najlepiej żeby włączyć go na stałe do diety. Oleje zagościły na naszym stole na stałe; zarówno z czarnuszki jak i inne; lniany, mężowi kupuje olej z dyni - polecam; mąż wstawał 4 razy w nocy do toalety, obecnie juz nie wstaje. Na ten moment testuje olej konopny. Jak jeszcze coś zaobserwuje, to chętnie sie podzielę tą wiedzą :)

5 / 5 2018-11-20

Profesjonalna obsluga i szybka wysylka towaru wszystko ok polecam

5 / 5 2018-11-19

bardzo polecam ten sklep za bardzo miłą obsługę i kontakt z kupującym . Towar najwyższej jakości , bardzo dobrze opakowany i zabezpieczony w transporcie , będę stałą klientką :)

5 / 5 2018-11-10

Świetny sposób pakowania do transportu ;) oleje pierwsza klasa, mamy różne rodzaje i wszystkie są w ciągłym spożyciu i użyciu. Cała rodzina korzysta - do picia z czarnuszki, do przyprawiania dań - lniany , z wiesiołka, kokosowy, z pestek dyni a do smarowania kokosowy. Polecam wszystkim, którzy chcą dbać o zdrowie w zgodzie z naturą!

5 / 5 2018-11-05

Szybka wysyłka, paczka zabezpieczona, tak żeby oleje się nie potłukły, same oleje bardzo smaczne :)

5 / 5 2018-10-31

Rewelacja pod każdym względem to nie będą moje ostatnie zakupy :)

5 / 5 2018-10-27

Rzetelna i miła obsługa. Ekspresowe tempo dostawy. Olej z czarnuszki mimo, że charekteryzuje się korzennym aromatem i ostrym, gorzkawym smakiem, chętnie wypijany jest przez mojego 3-letniego wnuczka. A co najważniejsz, pachnie. Dziękuję. Polecam.

5 / 5 2018-10-27

Błyskawiczna realizacja zamówienia, towar świetnie zapakowany.

5 / 5 2018-10-26

Szybka wysyłka

5 / 5 2018-10-23

Olej z czarnuszki przyszedł bardzo szybko, fachowo zapakowana przesyłka aż mnie zaskoczyło profesjonalne opakowanie produktu!! Poczta pantoflowa od innych mam z poradnii immunologicznego słyszałam super zalety tego oleju, zwłaszcza jeśli dziecko ma problemy z odpornością!! Podobno jest doskonałym dodatkiem do leków odpornościowy które zazywa moje dziecko więc zamówiłam i będziemy czekać na efekty!! Mam nadzieję że będzie choc minimalnie lepiej niż jest !

5 / 5 2018-10-22

Sklep mogę polecic z czystym sumieniem. Wlasnie zamowilam kolejną butelkę oleju z czarnuszki. Dziewczyny okres przedszkolny rozpoczely z katarem,ktory po kilku dniach zniknął. Jak na razie(odpukac) nie czepiają sie ich infekcje. Polecam

5 / 5 2018-10-20

Rewelacja! Polecam z całego serca.

5 / 5 2018-10-10

Kupować i nie zastanawiać się!

5 / 5 2018-10-07

Polecam, przesyłka dotarła do mnie w błyskawicznym tempie

5 / 5 2018-10-06

Olej najwyższej jakości, świeży, bardzo dobrze zabezpieczony, szybka dostawa, polecam.

5 / 5 2018-10-01

Transakcja szybka

5 / 5 2018-10-01

Polecam

5 / 5 2018-09-29

Olejek przyszedł błyskawicznie, świeży i pyszny

5 / 5 2018-09-27

Wszystko świetnie zapakowane i bardzo szybko wysłane.

5 / 5 2018-09-04

Pełen profesjonaliz

5 / 5 2018-08-30

wszystko super, od momentu złożenia zamówienia po dostarczenie. na pewno jeszcze skorzystam nie raz.

5 / 5 2018-08-25

Oleje dotarły do mnie świeże, widać, że są dobrej jakości i były dobrze przechowywane, o czym świadczy chociazby ciemna barwa butelek. Olej z czarnuszki rewelacyjnie działa na azs. Dziękuję

5 / 5 2018-08-15

Bardzo profesjonalna obsługa. Szybka dostawa. Zakwas z buraków wyśmienity.

5 / 5 2018-08-14

Oleje świetne, błyskawiczna wysyłka, idealny Sprzedawca, będę jeszcze robić zakupy :)

5 / 5 2018-08-13

Szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem

5 / 5 2018-08-13

Transakcja szybka i bez problemu. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-08-11

super

5 / 5 2018-08-09

W 100% polecam! Bardzo szybka realizacja zamówienia. Oleje porządnie zapakowane. To nasz drugie i na pewno nie ostatnie zakupy na Olini.

5 / 5 2018-07-29

Obsługę klienta oceniam fantastycznie. Zamawiałam pierwszy raz i z winy kuriera nie dostałam paczki przed weekendem. Dopiero we wtorek. Poinformowałam o tym sklep olini i wysłali mi nowy olej, który tym razem doszedł błyskawicznie. Widać że właściciel dba o jakość swoich produktów, odpowiednie przechowywanie. Polecam z całego serca!

5 / 5 2018-07-27

Profesjonalna obsługa, oleje bardzo dobrze zapakowane, polecam!

5 / 5 2018-07-27

Na pewno wrócę po zakwas!

5 / 5 2018-07-24

Szybko, sprawnie, godne polecenia!

5 / 5 2018-07-23

Szybko i sprawnie, towar bardzo dobrej jakości

5 / 5 2018-07-21

Wszystko perfekcyjnie, oleje świeżutkie i pachnące.

5 / 5 2018-07-12

Profesjonalna obsluga, szybka realizacja a jakosc produktu... poprostu Boska! Nigdy nie mielismy tak smacznych olejow. Moj dwulatek niejadek wcinal zupke z Olejem dla Dziceci, az milo =)

5 / 5 2018-07-12

SUPER.

5 / 5 2018-07-07

Wszystko ok

5 / 5 2018-07-04

Gorąco polecam. Swietne produkty i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-06-24

Oleje cudne, świeże, pachnące, smak obłędny, wyśmienite!!! Dziękujemy!!!

5 / 5 2018-06-23

Najlepsze dostępne oleje na rynku, błyskawiczne przesyłki, zawsze bardzo dobry kontakt, po prostu idealnie

5 / 5 2018-06-15

Bardzo polecam, oleje świetnej jakości, rzeczywiście świeżo tłoczone. Dostawa bardzo szybka

5 / 5 2018-06-13

Jakość towaru i obsługa sklepu na 6. Olej rewelacja. Córka odkąd poszła do przedszkola cały ubiegły ciągle chorowała, 3 dni w przedszkolu 3 tyg w domu, ciągle infekcje katar i kasze w rok 3 antybiotykil. Od 6 tyg stosujemy olej, raz mieliśmy 3 dniowy katarek. Bardzo polecam ten olej córka sama pamięta że musi go wypić. Aby wyrównać smak stosujemy na zmianę z sokiem malinowym lub czarnym bzem . Dla mnie ten Olej to rewelqfja. Do tego w 100% naturakny, świeżo tłoczony. Dzisiaj zamówiłam kolejne opakowanie.

5 / 5 2018-06-08

Pełen profesjonalizm. Oleje oraz zakwasy wysokiej jakości. Przesyłka szybko i bardzo dobrze zapakowana. Polecam w 100 %. Dziękuję i pozdrawiam.

5 / 5 2018-05-31

Najsmaczniejsze i najbardziej aromatyczne oleje z jakimi się spotkałam. Idealne do sałatek i smażenia. Polecam!

5 / 5 2018-05-26

Polecam, Bardzo szybka realizacja zamowienia

5 / 5 2018-05-23

Polecam gorąco sprzedawcę. Sprawna wysyłka, super zapakowane. No i sam produkt super. Wyraźnie czuć różnicę od innych.

5 / 5 2018-05-20

Kupuje olej z czarnuszki dla dzieci, które bardzo często chorowały - olej bardzo nam pomógł w odbudowaniu odporności po kilku antybiotykoterapiach. Dzieci (2,5 i 5 lat). Bardzo polecam ten produkt dla rodziców, których dzieci są odporne na wszelkiej maści" apteczne poprawiacze odporności". Sposób opisu produktu na stronie - bardzo dobry, dostawa bez zarzutu. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-05-18

Kupilam olej lniany i rydzowy. Oleje świerże i aromatyczne , a przede wszystkim zdrowe. Polecam bardzo ta olejarnię i zachęcam do kupowania tutaj ,a nie w marketach i choćby aptekach. Będę stałym odbiorcą i biorę się za stosowanie olejów. Dziękuję za extra szybką i profesjonalną obsługę i materiały do poczytania. Pozdrawiam serdecznie ❄️

4 / 5 2018-05-18

Wszystko ok, może jedynie zapakowanie mogłoby być solidniejsze

5 / 5 2018-05-15

Profesjonalna obsługa. Polecam. Jakos. zapakowania przesyłki świetna- nigdy wcześniej nie spotkałam się z taka dbałością o to co się stanie z butelka w transporcie.

5 / 5 2018-05-09

Polecam zakupy w tym sklepie

4 / 5 2018-04-30

Polecam wszystko ok

5 / 5 2018-04-24

100% zakupy, polecam.

5 / 5 2018-04-15

Świetna obsługa, szybka realizacja, super oleje

5 / 5 2018-04-03

To już mój drugi zakup - jestem bardzo zadowolona Wszystko przebiegło szybko i bez żadnych problemów

5 / 5 2018-03-22

Gorąco polecam. Olej wysokiej jakości, w żadnym sklepie stacjonarnym nie udało mi się dostać tak świeżego produktu. Do tego ekspresowa wysyłka i świetne opakowanie. Wypróbowałam już kilka gatunków oleju i za każdym razem 100% satysfakcji

5 / 5 2018-03-12

SUPER SKLEP-wszystkim polecam

5 / 5 2018-03-12

Bardzo polecam, ekspresowa wysyłka biorąc pod uwagę, ze oleje są świeżo tłoczone, świetna obsługa. Nie wiedziałam, ze olej konopny może tak dobrze smakować, bez porównania ze sklepowym

4 / 5 2018-03-11

Polecam.

5 / 5 2018-03-01

Zakupione oleje (rydzawy i słonecznikowy) są bardzo dobrej jakości. Towar został profesjonalnie zapakowany - folia i opakowanie steropianowe , co gwarantowało iż panujące upały >30stC, nie wpłynęły na ich jakość. Przesyłka bardzo szybko dostarczona. Dodatkowo sprzedawca załączył ulotkę reklamową opisująca jego asortyment. Polecam tego sprzedawcę.

5 / 5 2018-02-23

Polecam z całego serca

4 / 5 2018-02-22

Wszystko ok. Olej bardzo dobry, na efekty jeszcze za wcześnie.

5 / 5 2018-02-17

Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2018-02-14

bdb (5)

5 / 5 2018-02-11

Jestem bardzo zadowolona , szybka dostawa, wszystko idealnie

5 / 5 2018-02-05

Zamawiałam olej lniany. Produkt jest świetnej jakości. Realizacja zamówieni była ekspresowa. Polecam!

5 / 5 2018-02-02

Superrrrr

5 / 5 2018-02-01

Szybki przebieg zamówienia oraz starannie zapakowany przedmiot transakcji to najbardziej pozytywne aspekty, jakie rzuciły się w oczy. Polecam.

5 / 5 2018-01-29

Szybka transakcja polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-01-25

POlecam

5 / 5 2018-01-12

OK. POLECAM

5 / 5 2018-01-07

Szybko i sprawnie. Polecam!!!

5 / 5 2017-12-31

Profesjonalna obsługa.Polecam

5 / 5 2017-12-19

Bardzo dobrej jakości oleje. Kupuję już od roku. Szybka dostawa oraz dobrze zapakowana. We mnie mają wiernego klienta. Polecam !!!

5 / 5 2017-12-16

Produkty najwyższej jakości. Polecam każdemu takie świeże oleje :-)

5 / 5 2017-12-13

Jeden z moich ulubionych sklepów.

5 / 5 2017-12-10

Wszystko perfekt

5 / 5 2017-12-10

Polecam wszystkim którzy jeszcze się zastanawiają;) na próbę zamówiłam olej z wiesiołka 100ml a teraz kolejne zamówienie olej ten sam lecz zawartosc 500ml;)) Każdy cos tu dla siebie znajdzie. Teraz juz wiem gdzie mam robic zakupy;)) Pezesyłka zapakowana solidnie, pan kurier sympatyczny. Pozdrawiam i bardzo dziękuję ;)

5 / 5 2017-12-07

Olini najlepsze oleje ze wszystkich które wypróbowaliśmy. Nigdy nie zamienię na inne. Oleje są świeże, pięknie pachną a co dla mnie najważniejsze działają! Kontakt ze sklepem - wzorowy :) Polecam, Polecam , Polecam!

5 / 5 2017-12-06

Super zakupy. Polecam serdecznie.

5 / 5 2017-12-01

Jest OK

5 / 5 2017-12-01

Wyjątkowo solidny, rzetelny i uczciwy Kontrahent. Zdecydowanie polecam robienie zakupów w tej rodzinnej olejarni

5 / 5 2017-11-26

Super produkt, świeżutko przygotowany specjalnie dla mnie :)

5 / 5 2017-11-20

Profesjonalna usługa. Szybki czas realizacji. Produkty bardzo dobrej jakości. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-11-14

CENY ZA WYSOKIE !!

5 / 5 2017-11-11

Bardzo szybka dostawa, polecam :)

5 / 5 2017-11-11

Polecam jestem bardzo zadowolona z produktu napewno zamówię jeszcze nie raz.

5 / 5 2017-10-20

Polecam

5 / 5 2017-10-19

Obsługa klienta super! Pomogli nam dostosować dawkę oleju do wieku dzieciakow! Do tego po zamówieniu towar dotarł błyskawicznie!!! Polecam w 100 % moj 5 latek wypija olej z czarnuszki z chęcią i chce jeszcze... Moje pierwsze zamówienie ale już szykuje się na kolejne

5 / 5 2017-10-18

Wszystko , naprawdę, na piątkę :). Wcześniej robiłam w Olini zakupy i też było super. Polecam szczerze!

5 / 5 2017-10-18

godny polecenia , pierwszy raz robiłam zakupy i na pewno nie ostatni.

5 / 5 2017-10-09

Jestem bardzo zadowolona po powrocie od corek znowu napewno złożę zamówienie

5 / 5 2017-10-06

Polecam. Bardzo szybką wysyłka

5 / 5 2017-10-04

Wszystko Idealne. Bardzo szybka realizacja zamówienia-mimo iż oleje tłoczone są indywidualnie Oleje starannie zapakowane - brak możliwości by coś się wydarzyło w transporcie Strona internetowa sklepu jest skarbnicą wiedzy Estetyczne butelki pasujące chyba do każdej kuchni - nawet kolor taki jak powinien być Dopiero zaczynam naszą przygodę z olejami Olini i jestem pełna pozywnych odczuć. Bardzo dobry kontakt Dziękujemy i do następnego zamówienia

5 / 5 2017-10-03

Produkt b.dobry.Przeszylka dostarczona b.szybko.Towar b. dobrze zabezpieczony.

3 / 5 2017-10-02

Polecam wszystkie wyroby marki Olini. Zdrowe i pyszne!

5 / 5 2017-10-01

Najlepsze oleje na rynku! Jakość 1 klasa! Świeże, pachnące. Dzięki olejowi z czarnuszki mój syn bardzo wzmocnił swoją odporność a ja wyleczyłam się z zespołu jelita wrażliwego. Polecam!

5 / 5 2017-09-30

Szybka transakcja. Jakość produktu super.

5 / 5 2017-09-30

Wszystkim serdecznie polecam! Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Miło, sprawnie, profesjonalnie. Produkty bardzo dobrej jakości.

5 / 5 2017-09-27

Pyszne oleje, to moje drugie zamówienie i na pewno wrócę po kolejne oleje. Polecam serdecznie!

5 / 5 2017-09-23

Kupuję tutaj już po raz kolejny. Uważam, że produkty są dobrej jakości (kupuję oleje), świeże i ładnie pachnące.

4 / 5 2017-09-21

Oznaczyłam szybkość przeciętnie ponieważ zamówienie trafiło do mnie źle skompletowane. Aby to rozwiązać przysłany 1 kuriera po odbiór zgloszonych nadwyżek i drugiego z dostawą braków. Było to dla mnie kłopotliwe. Miłym dodatkiem byłaby rekompensata tej sytuacji.

5 / 5 2017-09-13

polecam zakupy w tym sklepie .Szybko i profesjonalnie.

4 / 5 2017-09-03

Profesjonalna obsługa szybka dostawa polecam

5 / 5 2017-08-31

Profesjonalna i bardzo szybka wysyłka, perfekcyjnie zapakowana!

5 / 5 2017-08-26

Zawsze jestem bardzo zadowolona z olejów firmy Olini oraz ze sposobu ich doręczenia.

5 / 5 2017-08-23

Polecam!

5 / 5 2017-08-23

Oleje dotarły bardzo szybko,wogóle realizacja zamówienia była dosłownie kwestią kilku godzin,polecam z calego serca.

5 / 5 2017-08-22

Polecam wszystkim wymagającym

5 / 5 2017-08-19

Szybka przesylka, polecam

5 / 5 2017-08-06

Szybka dostawa, towar bardzo dobrze zapakowany.

5 / 5 2017-07-28

Szybko , sprawnie i przyjemnie. Polecam

5 / 5 2017-07-26

Profesjonalna obsługa,szybka i bezproblemowa dostawa,jakość zapakowanej przesyłki i jej zawartość pierwsza klasa.Jestem bardzo zadowolona,polecam.

5 / 5 2017-07-25

Wszystko naprawdę super☺☺☺☺

5 / 5 2017-07-23

Super !!!

5 / 5 2017-07-23

jestem bardzo zadowolona...bedę korzystać z oferty w przyszłośći

5 / 5 2017-07-22

Super sklep. Świetna jakość i profesjonalne podejście do klienta. Polecam!

5 / 5 2017-07-14

Wszystko wzorowo, idealnie zapakowane produkty, szybka wysyłka, świeże oleje, pijemy i się cieszymy. :)

5 / 5 2017-07-12

Polecam

5 / 5 2017-07-05

Produkty najlepsze jakościowo w kraju.Super szybka wysyłka ,perfekcyjnie zapakowane produkty.Ogółem stopień celujący.

5 / 5 2017-07-05

Bardzo sprawna obsługa, szybka przesyłka i super smaczny świeży olej :)

5 / 5 2017-07-01

Polecam wszystkim

5 / 5 2017-06-29

polecam

5 / 5 2017-06-28

Polecam zakupy w olini.pl. Profesjonalna obsługa, a olej dla seniora przepyszny

5 / 5 2017-06-18

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-06-18

Profesjonalna obsługa szybka dostawa. Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2017-06-10

Realizacja zamówienia błyskawiczna, mogę polecić z czystym sumieniem ten sklep.

5 / 5 2017-06-10

Idealny produkt, idealna, profesjonalna, przyjazna obsługa, błyskawiczna realizacja zamówienia. Zdecydowanie polecam

5 / 5 2017-06-07

jestem bardzo zadowolona z zakupu. Dotychczas kupowałam oleje w sklepach, ale teraz będę zamawiać tylko w Olini - jakość olejów jest nieporównywalna. Po pierwszym zażyciu oleju z Olini przekonałam się co znaczy naprawdę świeży olej. Polecam gorąco - jakość oleju, jakość obsługi, terminowość - rewelacja.

5 / 5 2017-06-04

Bezproblemowo i profesjonalnie

5 / 5 2017-05-24

To już kolejny zakup w olini. Wszystko łącznie z towarem jest na najwyższym poziomie. Polecam wszystkim znajomym i pozostanę stałą klientką z całą pewnością.

5 / 5 2017-05-20

rewelacyjny olej....przesyłka błyskawiczna, bardzo dobrze zabezpieczona. Polecam wszystkim OLINI. Pozdrawiam ciepło i życzę zdrowia z olejami

4 / 5 2017-05-15

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-04-25

Pełen profesjonalizm, najwyższej jakości olej, polecam wszystkim

4 / 5 2017-04-21

Profesjonalna obsluga, b.szybka i sprawna realizacja zamowienia - mimo sezonu wakacyjnego! Zamowilam w poniedzialek - towar dostalam w srode! Z przyjamnoscia polece ten sklep przyjaciolom! Dziekuje!

5 / 5 2017-04-14

Profesjonalnie, szybko jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2017-04-08

Sprawnie i szybko. Szkoda tylko, że produkty maja krótki termin ważności.

5 / 5 2017-03-26

Super obsługa, szybka wysyłka. Polecam. A zamówiony olej z czarnuszka zagoił u mojego syna zmiany atopowe.

Rzetelne opinie o Olini.pl

Olini.pl

Siedziba
Wałbrzych

WWW
http://www.olini.pl

Email
[email protected]

Telefon
693222687

Komórka
693222687

Infolinia
-

Logowanie