Kategorie: / Dom

Opal24.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 97
opinie o Opal24.pl
2019-03-18

bardzo dobrze zaopatrzony,obsługa miła i kompetentna

5 / 5 2019-03-15

Obsługa na poziomie, miła i szybka obsługa zamówienia. Jeden feler: brak instrukcji montażu (niewłaściwa instrukcja montażu).

2019-03-09

Idealny Sprzedający

5 / 5 2019-02-23

bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Baterie bardzo ładne. POLECAM !!!!!!!!!!!!

5 / 5 2019-02-21

Transakcja jak najbardziej pozytywna. Szybko sprawnie towar zgodny z opisem

5 / 5 2019-02-17

Jestem bardzo zadowolony i z całą pewnością gorąco polecam. Świetny kontakt oraz fachowa pomoc w doborze najodpowiedniejszych produktów. Doskonałe ceny i bardzo sprawny transport.

5 / 5 2019-02-07

Ogromny wybór produktów, fachowa pomoc i doradztwo przy wyborze najlepszych rozwiązań dla twojej łazienki. POLECAM

5 / 5 2019-01-31

Profesjonalna obsługa, błyskawiczna transakcja.

5 / 5 2019-01-19

Rzeczowa i szybka obsługa

5 / 5 2019-01-16

Gorąco polecam, bardzo mila i fachowa pomoc przy wyborze towaru. Szybka realizacja zamówienia, bateria dostarczona jeszcze następnego dnia do domu. Bardzo dziekuję za udany zakup :-)

5 / 5 2019-01-08

OK TAK JAK POWINNO BYĆ SZYBKO FACHOWO I TANIO

5 / 5 2019-01-06

Polecam ten sklep.SZybka i profesjonalna obsługa.Towar otrzymałem następnego dnia,po zamówieniu.Doręczyciel bez zarzutu!

5 / 5 2019-01-04

Świetny sklep! Expresowa wysyłka, bezpiecznie zapakowana.Profesjonalna obsługa klienta. Rzetelność i uczciwość widoczne w dokonywaniu transakcji! Szczerze polecam zakupy w tym sklepie!!!

5 / 5 2019-01-01

pierwszy raz robiłam zakupy w tym sklepie, jestem mile zaskoczona obsługą, dbałością o klienta. Zakup przez internet to ryzyko, ale ten sklep polecam szczerze .

5 / 5 2018-12-19

Bardzo sprawnie i szybko, polecam

2018-12-14

Bez problemów.

2018-12-07

błyskawiczna wysyłka miły kontakt polecma!

5 / 5 2018-12-05

Szybko sprawnie profesjonalnie i bez najmniejszych problemów!

2018-11-22

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-11-20

Sklep godny zaufania.Transakkcja przebiegła sprawnie i szybko.Polecam

5 / 5 2018-11-18

Polecam. Bez żadnych problemów.

5 / 5 2018-11-10

Przemiły kontakt i rzetelne informacje .polecam

5 / 5 2018-11-09

Same plusy!! POLECAM!!!!

5 / 5 2018-11-02

Gorąco polecam, szybko, sprawnie i miło;)

2018-10-18

Generalnie dobrze, jednak były opóźnienia (2 tyg) w związku z 'niedosłaniem' tudzież 'dosłaniem nieprawidłowego towaru'. Przesyłka została rozbita na raty - na plus trzeba liczyć, że zapłaciłem za przesyłkę tylko raz oraz, że byłem informowany o wszystkich opóźnieniach.

5 / 5 2018-10-17

Profesjonalne podejście do klienta, stały kontakt. Wszelkie powstałe drobne problemy zostały sprawnie i na korzyść klienta rozwiązane.

5 / 5 2018-10-16

Polecam ten sklep internetowy. Szybka realizacja zamówienia i dobry kontakt telefoniczny.

5 / 5 2018-10-15

Bardzo dobry kontakt, profesjonalne doradztwo oraz pomoc. Pomimo problemów ze strony producenta transakcja doszła do skutku dzięki pomocy pracownika. Polecam serdecznie wszystkim.

2018-10-15

serdecznie polecam

5 / 5 2018-10-14

SUPER!!!!

2018-10-08

pełne zadowolenie

2018-10-08

duży wybór, dobra jakość

5 / 5 2018-10-06

wszystko w najlepszym porządku, błyskawiczna realizacja zamówienia, polecam zakupy u opal24.pl

5 / 5 2018-09-22

Bardzo dobry kontakt i miła obsługa. Sprzedający jest rzeczowy i zna się na rzeczy - potrafi doradzić i można skonsultować wybór przed dokonaniem zakupu. Ponadto oferuje dobre ceny na asortyment. Jestem zadowolony z zakupu i na pewno polecę ten sklep swoim znajomym.

5 / 5 2018-09-19

Szybkość i profesjonalizm Goręco polecam

5 / 5 2018-09-17

polecam, szybko, sprawnie. Pełen profesjonalizm.

2018-09-12

Trafiłem na przerwę urlopową.

5 / 5 2018-09-10

szybka i fachowa obsługa

5 / 5 2018-09-06

bardzo dobry kontakt na różnych platformach, fachowe doradztwo, pomoc przy wyborze spełniających moje oczekiwania produktów, ciężko znaleźć obecnie kogoś o tak ogromnej wiedzy na temat sprzedawanego asortymentu jak Pan Piotr POLECAM

5 / 5 2018-08-22

Bardzo dobry kontakt ze sklepem, pomocna obsługa, szybka dostawa. Polecam ten sklep :)

5 / 5 2018-08-15

gorąco polecam.

5 / 5 2018-08-10

Bardzo profesjonalna obsluga, błyskawiczny kontakt z klientem, ekspresowa przesylka !!! GORĄCO POLECAM !!!

5 / 5 2018-08-07

Wspaniały kontakt ze sprzedającym. Szybka realizacja zamówienia. Przedmiot zgodny z zamówieniem. Gorąco polecam sklep.

5 / 5 2018-08-03

Szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-07-31

Super ekspres, super fachowo i rzetelnie. Miła obsługa, łatwy kontakt.

5 / 5 2018-07-30

Bardzo dobry rzetelny i kompetentny sprzedawca wspaniały kontakt naprawdę bardzo wysoka POLECAM

5 / 5 2018-07-30

Sklep jest ok .

5 / 5 2018-07-25

Z czystym sumieniem mogę wystawić najwyższą notę za zakupy w tym sklepie! Profesjonalne podejście do klienta, wyczerpujące informacje o towarze, cierpliwość dla klienta i szybkość w odpowiedziach na zadawane pytania. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-07-24

szybka miła rzetelna obsługa

5 / 5 2018-07-15

opinia o sklepie super. błyskawiczna wysyłka i doskonały kontakt

5 / 5 2018-06-26

Nic dodać, nic ująć. Przesympatyczny sprzedający, towar super, życzę wszystkim w Nowym Roku takich sprzedających jak OPAL. pozdrawiam

5 / 5 2018-06-19

Super sklep, gorąco polecam, atrakcyjne ceny, miła i fachowa obsługa, bardzo dobry kontakt. Nie miałem problemów z wymianą na inny produkt. POLECAM!!!

5 / 5 2018-06-18

Wszystko w jak najlepszym porządku! POLECAM!

5 / 5 2018-06-10

Super obsługa

5 / 5 2018-06-05

SOLIDNIE I SZYBKO

5 / 5 2018-05-27

Transakcja przebiegła rewelacyjnie. Szybka realizacja zamówienia i niezwykle miły kontakt ze Sprzedającym. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-05-26

Super sprzedawca, solidny, przesyłka expresowa, miły kontakt, towar zgodny z opisem, nic dodac nic ująć. Dziękuję.

5 / 5 2018-05-14

Duży wybór, profesjonalna i szybka obsługa.

2018-05-10

solidny , b.dobry kontakt

5 / 5 2018-05-08

Szybko sprawnie i bezproblemowo - POLECAM zakupy w sklepie !!!

5 / 5 2018-05-05

Transakcja przebiegła sprawnie i bez większych zastrzeżeń. Towar dobrej jakości, zgodny z opisem. Polecam

2018-05-04

Bardzo sprawna transakcja - bez zarzutu.

5 / 5 2018-05-02

Szybko i sprawnie. Kontakt bardzo dobry. Polecam

5 / 5 2018-04-29

polecam

5 / 5 2018-04-27

super sprzedawca , bardzo dobry kontakt, ,bardzo polecam ten sklep i towar który sprzedaje jacullo

5 / 5 2018-04-25

Polecam, z zakupów jestem bardzo zadowolona. Baterie piekne. Pod każdym względem super!

5 / 5 2018-04-12

Bardzo udany zakup, dostarczono szybko i profesjonalnie. Polecem kupowanie w tym sklepie.

2018-04-04

Sklep - wybór produktów, przejrzystość strony www, obsługa klienta warte polecenia.

5 / 5 2018-03-25

Zakupiłem korek automatyczny tzw KLIK-KLAK. Towar zgodny z opisem o wszystkich zmianach zamówienia byłem informowany na bieżąco. Jedynie czas realizacji zamówienia mógłby być krótszy. Generalnie jestem zadowolony.

5 / 5 2018-03-24

Szybka obsluga i przesylka. Towar bez usterek. Polecam i bede korzystac ponownie.

5 / 5 2018-03-23

Sklepowi nie udało się błyskawicznie zgromadzić całego zamówienia; kolejna partia dotarła po 2 kolejnych dniach. Błyskawiczny kontakt i bieżąca informacja, rabat związany z wielkością zamówienia, możliwość modyfikacji zamówienia oraz pokrycie kosztów przesyłki 2-partii stanowią o godnym traktowaniu klienta. Biorąc pod uwagę atrakcyjne ceny, szczerze, bardzo polecam ten Sklep...

2018-03-20

wszystko O.K.

5 / 5 2018-03-07

Bardzo dobry kontakt. Błyskawiczna przesyłka.Towar ok.

5 / 5 2018-03-03

po pierwsze znalazłem to czego nie mogłem znależc w żadnym markecie w warszawie. po drugie cena bardzo atrakcyjna. po trzecie błyskawiczna dostawa. po czwarte towar wysokiej klasy i taki jaki był mi potrzebny. po piąte - polecam.

5 / 5 2018-02-24

pozytywna

5 / 5 2018-02-09

bardzo rzetelna obsługa, pełne zaangażowanie w realizację zamówienia; produkt wymagał sprowadzenia, co dla sklepu nie było przeszkodą; polecam każdemu, kto chce byc profesjonalnie obsłuzony

5 / 5 2018-02-04

Super sklep.Zamówienie zrealizowane w 2 dni.Wszystko zgodne z opisem.Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym .POLECAM.

2018-01-19

Jestem usatysfakcjonowany doskonałą informacją o postępach dostawy i uprzejmą obsługą.

5 / 5 2018-01-08

Profesjonalny, uzyskałam wszystkie potrzebne informacje i porady.

5 / 5 2017-12-28

Niezwykle profesjonalna obsługa. Kontakt telefoniczny w celu potwierdzenia zamówienia i poinformowania o terminie dostarczenia produktu. Szczerze polecam sklep Opal24.

5 / 5 2017-12-02

Szybka realizacja zamówienia i niezwykle miły kontakt ze Sprzedającym. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-11-27

ok

2017-11-24

solidny zakupy bezproblemowe właściciel stara sie jak najlepiej wywiązac z tego co robi i to sie udaje.

5 / 5 2017-11-13

Super Sklep :)

5 / 5 2017-10-19

Wszystko wgł.opisu.Polecam

5 / 5 2017-10-18

Zakupy w sklepie robię już po raz drugi - w obydwu przypadkach super obsługa i świetnej jakości produkty. Polecam!

2017-10-16

dobra

5 / 5 2017-10-16

Polecam ze względu na ofertę, ale przede wszystkim za znakomite podejście do klienta. Pomoc i konsultację.

5 / 5 2017-10-15

Sklep godny polecenia, fachowe doradztwo i wysoki profesjonalizm usługi. Byłem na bieżąco, telefonicznie informowany o losach przesyłki.

2017-09-23

Miła i kompetentna obsługa, sprawna wysyłka. Nie mam żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2017-09-23

Bardzo dobry kontakt ze sprzedajacym. Szybka przesyłka. Towar spełnił moje oczekiwania. Polecam.

5 / 5 2017-09-05

Bardzo dobra obsługa, szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Pełen profesjonalizm. Gorąco polecam

5 / 5 2017-08-25

Sklep bardzo dobrze przedstawia swoje produkty na stronie,bardzo sprawnie zostało zrealizowane zamówienie,szybka dostawa.Jestem zadowolony ze wspołpracy, mam nadzieję,że nie ostatni raz.

5 / 5 2017-08-22

Zaskakująco dobra obsługa i szybkość realizacji zamówienia.

2017-08-18

bez zastrzeżeń

5 / 5 2017-08-13

Bardzo szybko, sprawnie oby jak najwięcej takich sprzedawców.

5 / 5 2017-08-09

Super! Szybko, sprawnie, ze szczegółową informacją co do stanu zamówienia. Towar dobrze opakowany, bez zastrzezeń!!!

2017-08-07

Bardzo dobrze przeprowadzona transakcja

5 / 5 2017-07-21

Polecam zakupy w Opal24, bardzo dobry kontakt z obsługą klienta, szybka wysyłka i sprawne rozwiązywanie problemów.

5 / 5 2017-07-05

Wszystko ok, polecam.

5 / 5 2017-07-01

Gorąco polecam! Zainteresowanie klientem i zaangażowanie na piątkę. Natychmiastowa reakcja na zapytanie i szybka odpowiedz telefoniczna - zestaw dojechał następnego dnia. Nic, tylko kupować :)

5 / 5 2017-06-27

Pełen profesjonalizm. Błyskawiczny kontakt po złożeniu zamówienia. Sprzedawca udzielił nam równiez pełnej informacji na temat syfonu i zaworków. Zamówioną baterię kuchenną otrzymalismy dwa dni po zakupie. Bateria w pełni spełnia nasze oczekiwania. Zakupy w tym sklepie to była prawdziwa przyjemność.

5 / 5 2017-06-13

Polecam ten sklep!

5 / 5 2017-06-08

Sklep jest super profesjonalny i oferuje produkty najwyższej jakości. POLECAM WSZYSTKIM!!! NAPRAWDĘ WARTO

5 / 5 2017-06-08

Wyczerpująca i szybka odpowiedź na zadane pytanie, sprawna obsługa, równie szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Z czystym sumieniem: POLECAM!

5 / 5 2017-06-04

Jestem pod ogromnym wrażeniem. Rzetelna, kompetentna, a przy tym bardzo miła obsługa. Szybka przesyłka. Same pozytywy. Polecam!

5 / 5 2017-06-02

Bardzo miła, profesjonalna obsługa. Dbałąośc o klienta.

2017-05-26

serdecznie polecam

2017-05-25

Bez zarzutu , dzwonią żeby doprecyzować zamówienie ,

5 / 5 2017-05-24

jesli chodzi osprzedawce to ok,ale nasza poczta polska jak zawsze daje ciala

5 / 5 2017-05-16

Jestem bardzo zadowolona, szybka przesyłka, produkt dotarł bardzo dobrze zapakowany. Monitoring przesyłki na bieżąco. Jedyna drobny minus to ceny nie najtańsze na rynku.

5 / 5 2017-05-15

Wszystko ok polecam

5 / 5 2017-04-27

Szybko i sprawnie. P O L E C A M ! ! !

5 / 5 2017-04-21

Szybkie, rzetelne dostarczenie przesyłki. Polecam usługi

5 / 5 2017-04-16

Wszystko bardzo ok. Polecam!

5 / 5 2017-04-16

Doskonały sklep z wyjatkowo profesjonalnym podejsciem do klienta. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2017-04-13

Pozytywna

5 / 5 2017-04-12

Wszystko na bardzo wysokim poziomie.Świetne doradztwo i obsługa. Gorąco polecam ten sklep

2017-04-10

ocena jak zawsze pozytywna - towar LUX ;)

2017-04-09

Bardzo solidne i życzliwe podejście do klienta. Absolutnie polecam.

5 / 5 2017-03-26

Polecam. Fachowe porady, możliwość negocjacji cen oraz szybka dostawa.

Rzetelne opinie o Opal24.pl

Opal24.pl

Siedziba
Świdnik

WWW
http://www.opal24.pl

Email
[email protected]

Telefon
(081) 460 88 20

Komórka
0601077934

Infolinia
-

Logowanie