Kategorie: / Komputery / Foto / Biuro

Optimal24.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Optimal24.pl
5 / 5 2019-03-06

Super sklep, sprawna realizacja zamówienia dobre ceny , polecam!

5 / 5 2019-03-04

Szybki i profesjonalny. Dobrze zaopatrzony. Polecam!

5 / 5 2019-03-04

Szybka realizacja zamówienia, możliwość odbioru w sklepie, wszystko bardzo profesjonalnie.

5 / 5 2019-02-19

Polecam.Szybko,tanio,profesjonalnie.

5 / 5 2019-02-04

Szybko, profesjonalnie i bardzo dobra komunikacja podczas jak i w trakcie realizacji zamówienia :)

5 / 5 2019-02-02

kolejny udany zakup!profesjonalna obsługa! polecam!

2019-02-01

Tanio, fachowo i miło.

5 / 5 2019-01-28

Świetny sklep, świetne ceny i miła obsługa. Polecam!

2019-01-27

wszystko cacus :D

5 / 5 2019-01-19

Bardzo rzetelny sprzedawca. Szybka obsługa.

2019-01-14

Świetny kontakt, zero problemów. Zdecydowanie POLECAM!

5 / 5 2019-01-09

szybko, tanio, profesjonalnie

5 / 5 2019-01-07

Dobry sklep, profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-12-25

Obsługa profesjonalna, polecam sklep.

5 / 5 2018-12-11

Polecam.

5 / 5 2018-12-10

Szybko i sprawnie. Polecam.

2018-12-09

wszystko znakomicie

5 / 5 2018-11-27

Bardzo dobra i szybka obsługa

5 / 5 2018-11-20

Rewelacja, polecam wszystkim

2018-10-22

To mój pierwszy zakup w tym sklepie. Wszystko jest w porządku. Zamówiłem w internecie a odebrałem osobiście, bo mam niedaleko do tego sklepu.

5 / 5 2018-10-13

Jak zawsze szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-10-09

Szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-09-22

Transakcja przeprowadzona szybko, profesjonalnie i w miłej atmosferze. Bardzo dobry kontakt. Polecam Wszystkim GORĄCO

5 / 5 2018-09-20

Jak zwykle szybko i bardzo sprawnie. Polecam !

2018-09-20

Bardzo długi czas realizacji prz wyborze opcji odbioru w sklepie.

5 / 5 2018-09-06

Sklep wyśmienity, fachowa pomoc, szybkość działania większa niż najlepszy procesor, miła obsługa, dobry kontakt, z przyjemnością kupuję w tym sklepie polecam wszystkim.

5 / 5 2018-08-26

sklep optimal24 jest super

5 / 5 2018-08-12

Sklep bardzo ok. Fachowo doradzają (chat online). Jestem stela, więc nie płacę za przesyłkę, odbieram sobie osobiście. Jestem zadowolony.

5 / 5 2018-08-09

Polecam. Szybka realizacja profesjonalna obsługa,

5 / 5 2018-08-05

Obsługa ok Czas realizacji bywa różnie .

5 / 5 2018-07-25

Jak zawsze pełen profesjonalizm.

5 / 5 2018-07-23

Bardzo przyjemny sklep. Polecam:)

5 / 5 2018-07-22

Wszystko na dobrym poziomi i bezproblemowo. Ceny też nie najgorsze. Polecam

5 / 5 2018-07-13

Jak zawsze wszystko szybko sprawnie

5 / 5 2018-07-11

Jak najbardziej polecam. Towar zamówiony przez internet z odbiorem osobistym. Transakcja szybka i bezproblemowa.

5 / 5 2018-06-20

Sklep bardzo dobry, fachowa obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-06-17

jak zawsze pełen profesjonalizm !

5 / 5 2018-06-14

Sklep bardzo dobry. Kontakt i obsługa na wysokim poziomie. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam

2018-06-07

rzetelny sprzedawca , miła fachowa obsługa

5 / 5 2018-06-04

Sympatycznie , szybko i profesjonalnie - jak zawsze.

5 / 5 2018-05-31

Szybka i sprawna obsługa klienta. Polecam !

5 / 5 2018-05-31

Wszystko OK

2018-05-26

Bardzo dobry sklep.Obsługa i przesyłka-pierwsza klasa:-).Towar zawsze zgodny z ofertą.M.N

5 / 5 2018-05-18

Profesjonalnie-godny polecenia

5 / 5 2018-05-08

Bardzo miła obsługa, rzetelna firma. Dobre oferty, niskie ceny. Polecam!

5 / 5 2018-05-02

Genialna obsługa, towar idealny. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-04-16

Szybka, sprawna i bezproblemowa transakcja. POLECAM !!

5 / 5 2018-04-10

Polecam wszystkim ... szybka i fachowa obsługa

5 / 5 2018-03-18

Polecam. Realizacja szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2018-02-25

świetny sklep, profesjonalna obsługa i przyjazny dla ludu pracującego czas otwarcia

5 / 5 2018-02-24

jak dla mnie super sklep i super obsługa

5 / 5 2018-02-24

POZYTYWNIE POLECAM TEN SKLEP

5 / 5 2018-02-24

Szybko i sprawnie, zgodne z opisem.

5 / 5 2018-02-22

wszystko w jak najlepszym porządku. obsługa super. Pozdrawiam

5 / 5 2018-02-22

sklep jak zwykle profesjonalny, świetna obsługa, gorąco polecam

5 / 5 2018-02-12

szybko, sprawnie, polecam

2018-02-12

Rewelacyjny!

5 / 5 2018-02-05

Polecam!!!

5 / 5 2018-02-05

Nic Tylko zamawiać sprzęt z tego sklepu. Jakość i szybkość na najwyższym poziomie!. W tym samym czasie zamówiłem jedną część w innym sklepie, ponieważ nie było jej w Optimalu i minął tydzien od zapłaty, a towaru jak nie było tak nie ma. POLECAM GORĄCO!

5 / 5 2018-02-01

Wszystko w najlepszym porządku. Polecam.

5 / 5 2018-01-26

Szybka, sprawna i bezproblemowa transakcja. POLECAM !!

2018-01-22

Sklep godny polecenia zawsze można w nim znaleźć to czego potrzebujesz.

2018-01-18

Jak na razie nie zawiodłem się na tym sklepie. Miła obsługa.

5 / 5 2018-01-17

Szybko, sprawnie i bez najmniejszego problemu. Co najważniejsze chyba jedyny sklep w Cieszynie, w którym pracownicy doradzają (dobrze!) a nie wpychają na siłę buble. Poza tym znają się na rzeczy. Serdecznie polecam ten sklep!

2017-12-27

bez zastrzeżeń - tak trzymać !

5 / 5 2017-12-22

wszystko ok. Polecam

5 / 5 2017-12-16

Jak zwykle, sprawnie, szybko, profesjonalnie.

5 / 5 2017-11-27

Doskonały kontakt z sprzedawcą, bardzo bardzo polecam innym!!!

2017-11-25

rzetelna obsługa i doskonała facowość

5 / 5 2017-11-23

Towar dobrej jakości ,błyskawicznie przygotowany do odbioru.Gorąco polecam sklep Optimal24 Skoczów

5 / 5 2017-11-22

Szybko i sprawnie, zgodne z opisem. Polecam!

5 / 5 2017-11-05

Z czystym sumieniem polecam sklep.Pracują tam doskonali fachowcy.Pomogą,doradzą czyli pełen profesjonalizm.Pozdrawiam M.N.

5 / 5 2017-11-01

Mimo pewnych komplikacji, wszystko ostatecznie załatwione z klasą i sprawnie. Miły kontakt ze sprzedawcą. Polecam bardzo.

5 / 5 2017-10-24

wszystko OK szybko sprawnie

2017-10-22

miła i fachowa obsługa.

5 / 5 2017-10-20

Profesjonalna obsługa, bardzo szybka dostawa. polecam 100%

5 / 5 2017-10-11

Polecam. Realizacja szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2017-10-07

polecam!

5 / 5 2017-09-24

Towar zgodny z opisem. Sprawny technicznie. Szybka dostawa (odbiór osobisty). Fachowe doradztwo. Polecam.

2017-09-24

Tak trzymać.

5 / 5 2017-09-20

Bardzo dobry sklep. polecam

5 / 5 2017-09-08

Bez kłopotów, wszystko super, towar zgodny z zamówionym:)

5 / 5 2017-09-06

sprawna i profesjonalna realizacja zamówienia

5 / 5 2017-09-01

Wszystko w jak najlepszym porządku. Bardzo profesjonalne podejście do klienta.

5 / 5 2017-08-15

Świetna obsługa, fachowi doradcy. Polecam :)

5 / 5 2017-08-14

POLECAM W 100%, PROFESJONALNA OBSŁUGA I SZYBKA REALIZACJA ZAKUPU.

5 / 5 2017-07-12

Bardzo OK.

5 / 5 2017-07-09

Polecam.Szybko,sprawnie i fachowo.Super kontakt i pomoc w wyborze.

5 / 5 2017-06-22

Wszystko świetnie! Mimo że pojawiły się problemy ze stroną internetowa, bardzo szybko dostałam odpowiedź na moją wiadomość i wszystko sprawnie załatwiłam mailowo. Szybko, sprawnie, bez zastrzeżeń. Polecam!

2017-06-15

dobra obsługa

5 / 5 2017-05-27

Polecam wszystkim ceniącym swój czas.

5 / 5 2017-05-10

Polecam ten sklep, szybko, sprawnie, tanio. Odbiór w sklepie w Skoczowie - miła fachowa obsługa. Warto tam pojechać. Zawsze można liczyć na poradę, niekoniecznie polegającą na sprzedaniu najdroższej rzeczy.

2017-05-07

Naprawdę fajny sklep, godny polecenia.

5 / 5 2017-04-30

Szybka realizacja, miła obsługa, pełen profesjonalizm.

5 / 5 2017-04-28

Szybka realizacja zamówienia i miła obsługa. Dobry sklep który można polecić!

5 / 5 2017-04-18

ok

5 / 5 2017-04-14

Naprawdę polecam. Były to moje pierwsze zakupy ale już wiem że nie ostatnie. Szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-04-09

Transakcja przebiegła pomyślnie.Polecam

2017-04-08

Wszystko jak najbardziej pozytywne!!! Fachowa obsługa, pomoc na najwyższym poziomie. POELCAM!!!

Rzetelne opinie o Optimal24.pl

Optimal24.pl

Siedziba
Skoczów

WWW
http://optimal24.pl

Email
[email protected]

Telefon
33 477 01 95

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie