Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Odzież i Obuwie / Dom / Dla Dzieci

Organicalulu.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 31
opinie o Organicalulu.pl
5 / 5 2019-03-19

Sprawna obsluga, dobry kontakt z klientem, pelen profesjonalizm.

5 / 5 2019-02-03

Sklep obsługuje b. profesjonalnie i rzetelnie. Wielki pozytyw.

5 / 5 2019-01-03

Sklep bardzo przyjazny klientowi. Profesjonalna obsługa, a przede wszystkim osoby, które są w stanie doradzić. Nie tylko sprzedają, ale rzeczywiście posiadają wiedzę na temat produktów. Szczerze polecam!

5 / 5 2018-12-19

Bardzo fajny sklep. Pieluszki bardzo dobrej jakości, szybka wysyłka, no i sympatyczny kontakt z obsługą. Czyli tak powinno być w każdym sklepie ;-)

5 / 5 2018-12-09

Bardzo mila i szybka obsluga.Produkty ktore zamowilam byly pieknie zapakowane i swietnej jakosci.Sklep godny zaufania .Wszystkim polecam !

2018-11-24

Rzetelny opis, przystępne ceny błyskawiczna realizacja.

5 / 5 2018-10-09

Bardzo ładna strona www - zakupy robi się z przyjemnością. Szybka wysyłka, ładnie opakowana, dobry kontakt. Zadowolona - polecam

2018-10-02

REWELACJA! Ekspresowa przesyłka, towar bardzo dobrze zapakowany. Bardzo łatwy i jasny system zamówień. Towar promocyjny pełnowartościowy. Wszystko sprawnie, pewnie i bezproblemowo :)

5 / 5 2018-09-20

Bardzo dobra jakość oferowanych produktów, mila obsluga oraz szybka realizacja zamówienia. Polecam w 100%!

5 / 5 2018-09-06

miła obsługa, szybka reakcja i przesyłka bez niepotrzebnych opóźnień

Rzetelne opinie o Organicalulu.pl

Organicalulu.pl

Siedziba
Bochnia

WWW
http://www.organicalulu.pl

Email
[email protected]

Telefon
517 512 745

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie