Kategorie: / Komputery i Internet / Telekomunikacja / Usługi

P&P Software Michał Patelka Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 9
opinie o P&P Software Michał Patelka
5 / 5 2019-03-22

Polecamy firmę "P&P Software Michał Patelka" jako fachowego i kompetentnego partnera we współpracy biznesowej.

2018-12-30

Firma "P&P Software Michał Patelka" dała się poznać jako rzetelny, wiarygodny i solidny partner. Z pełnym przekonaniem rekomendujemy usługi "P&P Software Michał Patelka" jako firmy spełniającej najwyższe standardy jakości w zakresie świadczonych usług.

5 / 5 2018-12-07

Wszystkie zadania jakie zostały zlecone firmie "P&P Software Michał Patelka" zostały wykonane w terminie i jakościowo bez zastrzeżeń. Wysoko oceniamy bardzo dobrą organizację pracy, doświadczenie oraz profesjonalizm zatrudnionych pracowników.

5 / 5 2018-10-13

Firma "P&P Software Michał Patelka" wykazała się dobrą organizacją i profesjonalizmem załogi i jest godną polecenia przy realizacji kolejnych zleceń jako wiarygodny partner.

5 / 5 2018-10-01

Współpracę z firmą "P&P Software Michał Patelka" oceniamy pozytywnie, a w szczególności zaangażowanie oraz profesjonalizm jej pracowników.

2018-09-20

Firma "P&P Software Michał Patelka" dała się poznać jako rzetelny, wiarygodny i solidny partner. Z pełnym przekonaniem rekomendujemy usługi "P&P Software Michał Patelka" jako firmy spełniającej najwyższe standardy jakości w zakresie świadczonych usług.

5 / 5 2018-06-05

Współpracę z firmą "P&P Software Michał Patelka" oceniamy pozytywnie, a w szczególności zaangażowanie oraz profesjonalizm jej pracowników.

2018-05-06

Firma "P&P Software Michał Patelka" dała się poznać jako b. dobry, sprawny, fachowy i odpowiedzialny wykonawca powierzonych zadań.

5 / 5 2018-03-29

Na podstawie dotychczasowych doświadczeń we współpracy z firmą "P&P Software Michał Patelka" możemy zaświadczyć o wysokiej klasie wdrażanych produktów oraz profesjonalizmie jej pracowników.

2018-03-21

Firma "P&P Software Michał Patelka" dała się poznać jako b. dobry, sprawny, fachowy i odpowiedzialny wykonawca powierzonych zadań.

Rzetelne opinie o P&P Software Michał Patelka

P&P Software Michał Patelka

Siedziba
Bielsko-Biała

WWW
http://www.2psoftware.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48502429860

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie