Kategorie: / Zdrowie I Uroda

Pachnidelko.pl Opinie Klientów

4.75/5.00 - ilość ocen: 157
opinie o Pachnidelko.pl
5 / 5 2019-03-17

Wszystko super

5 / 5 2019-03-17

Wszystko ok

5 / 5 2019-03-15

Wszystko super, polecam!

4 / 5 2019-03-14

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2019-03-12

Pełne zadowolenie :)

5 / 5 2019-03-09

Znakomity ,trwały zapach. Zgodny z opisem.

5 / 5 2019-03-08

wszystko w porządku

5 / 5 2019-03-07

To były kolejne zakupy na pochnidelko.pl, a że wszystko ok to na pewno nie będą ostatnimi. Jednym słowem: polecam!

4 / 5 2019-03-07

Świetny zestaw niszowych kosmetyków. Polecam!

5 / 5 2019-03-06

Polecam

5 / 5 2019-03-06

Szybko, tanio cóż chcieć więcej!

5 / 5 2019-03-06

Super sprzedawca

5 / 5 2019-03-03

wszystko w najlepszym porządku polecam sklep.

5 / 5 2019-03-02

Szybka realizacja, produkt zgodny z zamówieniem

5 / 5 2019-02-23

Polecam. Transakcja przebiegła sprawnie i naprawdę szybko.

5 / 5 2019-02-22

Szybko sprawnie i bezproblemowo.

5 / 5 2019-02-20

Kolejne zamówienie w tej firmie. Pełen profesjonalizm. Serdecznie polecam!

5 / 5 2019-02-19

Super sklep,miła i szybka obsługa.

5 / 5 2019-02-10

Profesjonalne

5 / 5 2019-02-01

Super

5 / 5 2019-01-10

Wszystko Ok

5 / 5 2019-01-06

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-12-26

Bardzo szybki czas przygotowania zamówienia do odbioru. Miła obsługa w punkcie odbioru. Bardzo intensywny i trwały zapach perfum.

5 / 5 2018-12-22

Profesjonalny sklep. Polecam.

5 / 5 2018-12-13

wszystko odbyło się szybko i sprawnie

5 / 5 2018-12-07

Szybko, sprawnie i na czas. Polecam!

4 / 5 2018-12-06

jak zawsze, jestem zadowolona :)

5 / 5 2018-12-01

Wszystko super

5 / 5 2018-12-01

Płyne

4 / 5 2018-11-29

Jedyny minus to szybkosc transakcji 5 dni

5 / 5 2018-11-24

Wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2018-11-24

Szybka transakcja

5 / 5 2018-11-22

Najlepszy dla mnie sklep, perfumy oryginalne w przeciwności do niektórych (szczególnie czeskich perfumerii). Ceny zadowalające, niższe niż np. w e perfumy. Jestem zawsze zadowolona.

5 / 5 2018-11-20

Towar zgodny z zamówieniem estetycznie zapakowany i zabezpieczony dostawa w terminie sugerowanych przez sklep .polecam

4 / 5 2018-11-19

Polecam zakupy w sklepie. Kupiłam zapach, który był bardzo trudno dostępny a pachnidełko mieli go w swojej ofercie

5 / 5 2018-11-16

super zakupy

5 / 5 2018-11-11

Kolejny udany zakup.

4 / 5 2018-11-09

Polecam Kupującym

5 / 5 2018-11-08

Bardzo dobrze

4 / 5 2018-11-06

Jedyny minus to szybkosc transakcji 5 dni

4 / 5 2018-11-02

Polecam

4 / 5 2018-10-31

Perfum oryginalny a bardzo okazyjna cena.

5 / 5 2018-10-27

Polecam

5 / 5 2018-10-14

Kolejne zamówienie w tej firmie. Pełen profesjonalizm. Serdecznie polecam!

3 / 5 2018-10-11

Sklep okazji ale dostawa ponad tydzień

5 / 5 2018-10-10

Doskomnale

4 / 5 2018-10-09

Świetny zestaw niszowych kosmetyków. Polecam!

4 / 5 2018-09-29

Polecam Kupującym

5 / 5 2018-09-26

Ekspresowo i profesjonalnie

5 / 5 2018-09-26

polecam, towar zgodny z opisem dotarł do mnie bardzo szybko w ciągu 2 dni

3 / 5 2018-09-25

Sklep okazji ale dostawa ponad tydzień

5 / 5 2018-09-23

Wszystkook

5 / 5 2018-09-21

Super

5 / 5 2018-09-17

Wszystko świetnie

5 / 5 2018-09-14

Jak zwykle szybka wysyłka, towar w dobrej cenie, zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2018-09-14

Wszystko super polecam :-)

5 / 5 2018-09-14

Polecam sklep!

5 / 5 2018-08-31

Super

1 / 5 2018-08-31

wszystko super

5 / 5 2018-08-23

Wszystko ok

5 / 5 2018-08-20

Szybko, sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-08-19

Transakcja przebiegła pomyślnie, polecam zakup w tym sklepie.

5 / 5 2018-08-18

Perfumy oryginalne, zapach trzyma długo i jest bardzo intensywny. Polecam

4 / 5 2018-08-16

Polecam!

5 / 5 2018-08-12

Polecam!

5 / 5 2018-08-09

Znakomity ,trwały zapach. Zgodny z opisem.

5 / 5 2018-07-22

Perfumy oryginalne, zapach trzyma długo i jest bardzo intensywny. Polecam

5 / 5 2018-07-22

Szybka i profesjonalnie, towar oryginalny. Polecam!

4 / 5 2018-07-22

Zakupiona woda toaletowa:Karl Lagerfeld Pour Homme (woda toaletowa) nie utrzymuje> Zapach jest wyczuwalny może do 1h od spryskania.

5 / 5 2018-07-12

Kolejny udany zakup. Jak zwykle wszystko w najlepszym porządku.

5 / 5 2018-07-11

Profesjonalna i szybka obsługa, oryginalne towary w dobrej cenie. Szybka dostawa. To nie pierwszy zakup i pewnie nie ostatni. Polecam. Dziękuję.

5 / 5 2018-07-10

Wszystko ok.

5 / 5 2018-07-09

Super

5 / 5 2018-06-28

Bez uwag

5 / 5 2018-06-27

Wszystko świetnie

5 / 5 2018-06-23

Polecam

5 / 5 2018-06-02

szybko i dobry towar konkurencyjne ceny

5 / 5 2018-06-02

Szybko, sprawnie i na czas. Polecam!

5 / 5 2018-05-07

Polecam. Transakcja przebiegła sprawnie i naprawdę szybko.

5 / 5 2018-05-06

super

5 / 5 2018-05-02

super zakupy

5 / 5 2018-04-21

Profesjonalny sklep. Polecam.

5 / 5 2018-04-19

Wszystko ok, na pewno wrócę do tego sklepu.

5 / 5 2018-04-19

super,polecam!

5 / 5 2018-04-18

Wszystko szybko i dobrze zapakowane

5 / 5 2018-04-16

Wszystko przebiegło ok, wg planu, bez problemów.

5 / 5 2018-04-15

wszystko w najlepszym porządku polecam sklep.

5 / 5 2018-04-07

Super!!!

5 / 5 2018-04-04

Wszystko super polecam :-)

4 / 5 2018-04-04

Szybka wysyłka. Świetna woda w atrakcyjnej cenie (tester).

5 / 5 2018-03-29

Polecam sklep i zapachy...

5 / 5 2018-03-24

Profesjonalna i szybka obsługa. Polecam.

2018-03-17

Polecam

4 / 5 2018-03-16

Generalnie całą transakcję odebrałem pozytywnie. Polecam :)

5 / 5 2018-03-14

Transakcja udana, szybka przesyłka.

5 / 5 2018-03-13

Wszystko ok

5 / 5 2018-02-28

Polecam!

5 / 5 2018-02-09

Wszystko super

5 / 5 2018-01-24

Polecam

3 / 5 2018-01-17

Bardzo długi czas czekania na przesyłkę, ok. tygodnia

5 / 5 2018-01-02

Przesyłka dostarczona błyskawicznie. Każdy etap potwierdzony mailowo. Perfumy oryginalnie zafoliowane, zawinięte w folię bombelkową i zasypane piankami. Zabezpieczenie bardzo dobre. Cóż więcej pisać... po prostu polecam.

2018-01-01

Pełne zadowolenie :)

5 / 5 2017-12-30

Polecam, konkurencyjne ceny, szeroki wybór, dostawa na czas, paczka w idealnym stanie.

5 / 5 2017-12-28

Jestem bardzo zadowolona z zakupów.

5 / 5 2017-12-26

Polecam!

5 / 5 2017-12-23

To były kolejne zakupy na pochnidelko.pl, a że wszystko ok to na pewno nie będą ostatnimi. Jednym słowem: polecam!

1 / 5 2017-12-22

W niedzielę 10 marca 2019 wieczorem złożyłem zamówienie na perfumy GIORGIO ARMANI CODE PROFUMO POUR HOMME EDP 60ML TESTER w cenie 201zł. W ten sam dzień zrobiłem przelew przez Payu. Dzisiaj, 18.03.2019 przyszedł sms że paczka czeka na odbiór w Kiosku Ruchu - po ponad tygodniu. Odebrałem ją i po otwarciu okazało się że w środku nie ma żadnych perfum tylko małe kuleczki styropianowe. Dzwonię non stop lecz nikt na infolinii nie odbiera. W tygodniu - zaniepokojony długim czasem oczekiwania: w środę, czwartek i piątek również próbowałem się dodzwonić i nikt nie odbiera! Proszę o zwrot pieniędzy!!!!

5 / 5 2017-12-21

Wszystko przebiegło ok, wg planu, bez problemów.

5 / 5 2017-12-19

Kolejny udany zakup. Jak zwykle wszystko w najlepszym porządku.

5 / 5 2017-12-19

Płyne

4 / 5 2017-12-16

Polecam

5 / 5 2017-12-16

Przesyłka nie została dostarczona z winy firmy kurierskiej. Plus za szybka reakcja ze strony Pachnidelka pieniądze zostały zwrócone

4 / 5 2017-12-11

Zapach Paco czuć tylko podczas rozpylenia, momentalnie się ulatnia. Nie wiem czy to produkt wadliwy czy nieoryginalny. Nie wrócę tutaj.

5 / 5 2017-12-09

bezproblemowi

5 / 5 2017-12-02

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa. Polecam!

4 / 5 2017-11-28

JESTEM ZADOWOLONY

4 / 5 2017-11-22

Zapach Paco czuć tylko podczas rozpylenia, momentalnie się ulatnia. Nie wiem czy to produkt wadliwy czy nieoryginalny. Nie wrócę tutaj.

5 / 5 2017-11-13

Bardzo dobrze

5 / 5 2017-11-04

Wszystko ok

5 / 5 2017-10-31

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa. Polecam!

5 / 5 2017-10-27

Polecam sklep.

5 / 5 2017-10-26

Jesteśmy zadowoleni, więc polecamy :)

5 / 5 2017-10-22

Polecam

5 / 5 2017-10-21

Szybka dostawa, sklep profesjonalny

4 / 5 2017-10-02

Polecam zakupy w sklepie. Kupiłam zapach, który był bardzo trudno dostępny a pachnidełko mieli go w swojej ofercie

5 / 5 2017-09-29

Bez uwag

5 / 5 2017-09-28

szybko i sprawnie polecam

5 / 5 2017-09-21

Super

5 / 5 2017-09-20

Wszystko Ok

5 / 5 2017-09-04

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-09-02

Szybka i profesjonalnie, towar oryginalny. Polecam!

5 / 5 2017-08-30

polecam, towar zgodny z opisem dotarł do mnie bardzo szybko w ciągu 2 dni

5 / 5 2017-08-29

Super !Polecam wszystkim!

5 / 5 2017-08-26

Wszystko super, polecam!

5 / 5 2017-08-17

Nie ma się do czego przyczepić, pełen profesjonalizm, towar oryginalny.

5 / 5 2017-08-11

Wszystko super

5 / 5 2017-08-11

Wszystko super

5 / 5 2017-08-10

Szybko, tanio cóż chcieć więcej!

5 / 5 2017-08-09

Towar zgodny z zamówieniem estetycznie zapakowany i zabezpieczony dostawa w terminie sugerowanych przez sklep .polecam

5 / 5 2017-08-02

Polecam sklep.

5 / 5 2017-07-19

Pełne zadowolenie :)

5 / 5 2017-07-18

Bardzo profesjonalnny sklep. Błyskawiczna obsługa i wysyłka, towar świetnie zapakowany, zgodny z opisem. Szczerze polecam ten sklep.

5 / 5 2017-07-17

super,polecam!

5 / 5 2017-07-14

Polecam!

5 / 5 2017-07-07

Profesjonalna obsługa klienta. Polecam wszystkim.

4 / 5 2017-07-05

Polecam

4 / 5 2017-06-30

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

3 / 5 2017-06-29

Bardzo długi czas czekania na przesyłkę, ok. tygodnia

5 / 5 2017-06-29

Polecam!

5 / 5 2017-06-10

na "5"

5 / 5 2017-05-30

Przesyłka dostarczona błyskawicznie. Każdy etap potwierdzony mailowo. Perfumy oryginalnie zafoliowane, zawinięte w folię bombelkową i zasypane piankami. Zabezpieczenie bardzo dobre. Cóż więcej pisać... po prostu polecam.

5 / 5 2017-05-23

Wszystko ok, na pewno wrócę do tego sklepu.

5 / 5 2017-05-10

Profesjonalne podejście. Tester super.

5 / 5 2017-04-23

na "5"

4 / 5 2017-04-13

Generalnie całą transakcję odebrałem pozytywnie. Polecam :)

5 / 5 2017-04-10

Cały proces szybki. Wysyłka dostarczona na drugi dzień. Produkt-rewelacja

5 / 5 2017-04-05

Bardzo szybka realizacja zamowienia, perfumy oryginalne, bardzo bezpiecznie zapakowane. Polecam!!! :)

4 / 5 2017-04-03

wszystko Ok

5 / 5 2017-04-02

Ekspresowo i profesjonalnie

Rzetelne opinie o Pachnidelko.pl

Pachnidelko.pl

Siedziba
Grudziądz

WWW
http://www.pachnidelko.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 56 676 84 94

Komórka
-

Infolinia
+48 56 676 84 94

Logowanie