Kategorie: / Odzież i Obuwie

Panitorbalska.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.78
opinie o Panitorbalska.pl
1 / 5 2021-03-04

Znikają negatywne opinie. Towar inny niż na zdjęciach. Sklep nie zwraca pieniędzy za towar odesłany w ten sam dzień. Zero kontaktu zero pieniędzy. Pozytywne opinie tak pisane to jakieś żarty. Żałuje że się na to nabrałem.

5 / 5 2019-03-23

Wszystko odbyło się bezproblemowo.

5 / 5 2019-03-20

Wszystko zgodnie z opisem bardzo polecam

4 / 5 2019-03-20

Polecam zakupy w tym sklepie ze względu na dobrą jakość materiałów i sprawną obsługę

5 / 5 2019-03-19

Polecam zakupy ,jestem zadowolona.

5 / 5 2019-03-03

Profesjonalna obsługa, transakcja przebiega pomyślnie.

5 / 5 2019-03-03

Polecam bardzo! super buty!

5 / 5 2019-03-03

Polecam zakupy w tym sklepie .

5 / 5 2019-03-02

Moja żona dostała nową torebkę i nowe buty. Jest zachwycona! A ja wcale nie mniej... ;)

5 / 5 2019-02-25

Szybko i bez komplikacji. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2019-02-23

Profesjonalnie, szybko i godne polecenia

5 / 5 2019-02-21

Jestem zadowolona z uslug

4 / 5 2019-02-20

Serio, spoko

5 / 5 2019-02-17

Profesjonalne podejście do transakcji, bardzo ładna i świetna jakościowo torebka, polecam

5 / 5 2019-02-16

Jestem zadowolona z zakupu, torba jak na zdjęciu i w opisie. Dostawa bez problemów. Polecam

5 / 5 2019-02-16

super sklep, super torba, dokładnie taka jak na zdjęciu. Bardzo dziękuję.

5 / 5 2019-02-16

Jestem zadowolona z obługi mojego zamówienia , a także z zakupionej torebki.

5 / 5 2019-02-05

Szybka realizacja zamówienia. Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2019-02-05

Wszystko Oki. Torebka piękna

5 / 5 2019-01-29

Transakcja przebiegła sprawnie. Towar bardzo dobrze zapakowany. Polecam zakupy w sklepie.

5 / 5 2019-01-12

zakupione torebki super , dobre wykonanie

5 / 5 2019-01-04

Super

5 / 5 2018-12-27

super szybko i to co zamawiałam w dobrej jakości

5 / 5 2018-12-20

Polecam

5 / 5 2018-12-18

Profesjonalnie i szybko.

5 / 5 2018-12-15

super polecam

5 / 5 2018-12-15

Polecam!Towar zgodny z zamówieniem,dobrej jakosci.

5 / 5 2018-12-07

wszystko ok

5 / 5 2018-12-04

Zadowolona

5 / 5 2018-12-02

Profesjonalna obskuga, duży wybór. Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-11-30

Kuferek śliczny Przesyłka błyskawiczna.Bardzo polecam

5 / 5 2018-11-29

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-11-23

Profesjonalna obsługa. Torby pięknie wykonane. Spełniają moje oczekiwania.

5 / 5 2018-11-21

Kolejny zakup,towar godny polecenia

5 / 5 2018-11-20

Super

5 / 5 2018-11-14

Szybka i dobra obsługa, torebka również bardzo ładna :)

5 / 5 2018-10-28

Polecam!!! Super szybko i profesjonalnie!

5 / 5 2018-10-25

Super

5 / 5 2018-10-23

Jest ok

5 / 5 2018-10-22

Polecam

5 / 5 2018-10-21

Profesjonalnie, sprawnie, szybko. Polecam

5 / 5 2018-10-13

Polecam

5 / 5 2018-10-12

Super. Polecam

5 / 5 2018-10-09

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Torba pięknie odszyta. Śliczny kolor..

5 / 5 2018-10-05

Polecam zakupy w tym sklepie.buty zgodne z opisem.

5 / 5 2018-10-05

Bardzo szybka realizacja. Towar dobrej jakości.

5 / 5 2018-09-26

Polecam, szybko, towar zgodny z opisem jestem zadowolona

5 / 5 2018-09-25

Profesjonalna obsługa - polecam ten sklep.

5 / 5 2018-09-23

Szybka przesyłka, ładna torebka.

5 / 5 2018-09-15

Torba super , zgodna z opisem , cena atrakcyjna. Polecam

4 / 5 2018-09-12

Torebka dobrej jakości. Jestem zadowolona z zakupu.

5 / 5 2018-09-10

Transakcja sprawna towar w 100 % zgodny z opisem

5 / 5 2018-09-10

Torebka jest super

5 / 5 2018-09-08

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, polecam

5 / 5 2018-09-06

świetne

5 / 5 2018-09-03

profesjonalna obsługa towar pierwszej jakości polecam

5 / 5 2018-08-30

Poprostu wszystko super !!

4 / 5 2018-08-26

Profesjonalna i szybka obsługa i wysylka

5 / 5 2018-08-26

polecam-firma godna zaufania

5 / 5 2018-08-21

Wszystko pozytywnie

5 / 5 2018-08-21

wszystko ok z przesyłka

5 / 5 2018-08-17

Jestem zadowolona

5 / 5 2018-08-16

Bardzo fajny zakup.

5 / 5 2018-08-15

Wszystko super

5 / 5 2018-08-15

Wszystko super

5 / 5 2018-08-14

Polecam zakupy. Wszystko ok.

5 / 5 2018-08-13

Polecam :D

5 / 5 2018-08-07

Polecam transakcja odbyła się bez żadnego problemu szybko i przyjemnie. Torebki są piękne.

5 / 5 2018-08-06

Polecam w 100%

4 / 5 2018-08-06

Wszytko poszło bardzo sprawnie i szybko. Niestety torebka kiepskiej jakości.

5 / 5 2018-08-05

Polecam

5 / 5 2018-08-04

Zakupy udane -polecam.

5 / 5 2018-08-03

Polecam.

5 / 5 2018-08-03

Transakcja błyskawiczna. Torebka zgodna z opisem i zdjęciem. Polecam w 100 %.

5 / 5 2018-07-30

Mila obsluga. Kupowalam torebke. Kolor odbiegl od moich oczekiwan. Bezproblemowa wymiana. Chociz dosc dlugo czekalam na ta zamiane. Produkty dobrej jakosci.

5 / 5 2018-07-29

Kolejne zakupy szybko i zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2018-07-29

wszystko sprawnie

5 / 5 2018-07-26

PROFESJONALNA OBSŁUGA, SZYBKA REALIZACJA ZAMÓWIENIA, TOWAR ZGODNY Z OPISEM

5 / 5 2018-07-24

Jestem w 100% zadowolona :-)

5 / 5 2018-07-22

Profesjonalna obsługa Szybka dostawa.Dobra jakosć.

5 / 5 2018-07-19

Pani Torbalska to sama przyjemność robienia zakupów.

4 / 5 2018-07-18

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-07-11

Rewelacyjna szybkość przesyłki. Towary bardzo dobrej jakości i w świetnej cenie.

4 / 5 2018-07-09

Udany zakup. polecam.

4 / 5 2018-07-07

Polecam

5 / 5 2018-07-07

szybka i sprawna obsługa Klienta, POLECAM!

4 / 5 2018-07-02

profesjonalna, szybka obsługa, polecam

5 / 5 2018-07-01

Pełne zadowolenie

5 / 5 2018-06-28

Szybka wysyłka, torebka super.

4 / 5 2018-06-26

Buty trochę różnią się od tych ze zdjęcia ale ok

5 / 5 2018-06-19

Polecam. Wszystko ok .

4 / 5 2018-06-17

Jestem zadowolona .

5 / 5 2018-06-15

Dobra jakość profesjonalna obsługa, polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-06-14

Super

4 / 5 2018-06-13

Super.

5 / 5 2018-06-12

bardzo dobra

5 / 5 2018-06-08

Bardzo profesjonalnie. Polecam

5 / 5 2018-06-03

Wszystko Ok

4 / 5 2018-05-31

super

5 / 5 2018-05-30

Jestem zadowolona, polecam.

5 / 5 2018-05-26

Wszystko ok

4 / 5 2018-05-26

Jestem zadowolona z zakupu

5 / 5 2018-05-24

Profesjonalnie

5 / 5 2018-05-22

Transakcja przebiegła bezptoblemowo

5 / 5 2018-05-21

Bardzo ładna torba :)

3 / 5 2018-05-18

dobra

3 / 5 2018-05-18

Niska jakość tzw. chińszczyzna nie polecam

5 / 5 2018-05-17

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-16

Torba super,przesyłka szybka jestem zadowolona

5 / 5 2018-05-11

Jestem zadowolona w 100%

5 / 5 2018-05-10

Polecam zakupy w tym sklepie

4 / 5 2018-05-09

polecam

5 / 5 2018-05-05

Wszystko ok

4 / 5 2018-05-04

Transakcja szybka. Jakość produktu bardzo dobra.

5 / 5 2018-05-02

Wszystko w najlepszym porządku ☺

4 / 5 2018-04-29

Jestem zadowolona z obsługi

5 / 5 2018-04-25

Gorąco polecam!

5 / 5 2018-04-24

Zakupy na piątkę

5 / 5 2018-04-20

jestem zadowolona :) polecam znajomym :) planuję dalsze zakupy :)

5 / 5 2018-04-17

Fajny sklep, rewelacyjny towar

5 / 5 2018-04-17

Profesjonalna obsluga jestem bardzo zadowolona ,polecam.

5 / 5 2018-04-14

Transakcja przebiegła szybko i bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-04-11

Towar dobry jakościowo, zgodny z opisem

4 / 5 2018-04-09

ladna torebka, ciekawa faktura skóra w niektórych miejsca cieñsza.

5 / 5 2018-04-08

Profesjonalnie i szybko

5 / 5 2018-04-08

Towar zgodny z opisem, dostarczony szybko. Na pewno skorzystam powtórnie z zakupów w tym sklepie.

5 / 5 2018-03-29

Jestem bardzo zadowolona z zakupu torebki, szybka wysyłka wybór doskonały i trafiony, zgodny z opisem, gorąco polecam

5 / 5 2018-03-27

Szczerze polecam sklep wszystkim, którzy czegoś fajnego.

4 / 5 2018-03-17

Profesjonalna obsługa, mało widoczna wielkość.

5 / 5 2018-03-16

Szybko.Sprawnie i zgodnie z opisem.Polecam w 100%!

5 / 5 2018-03-16

Torebka piękna. kolor rewelacyjny

5 / 5 2018-03-16

Gorąco polecam

5 / 5 2018-03-12

Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy na tym portalu

5 / 5 2018-03-10

szybko i prawidłowa

5 / 5 2018-03-10

Wszystko poszło ok.

5 / 5 2018-02-27

Przepiękne torebki, w atrakcyjnych cenach

5 / 5 2018-02-27

Przesyłka ekspresowa, torebka zgodna z zamówieniem

5 / 5 2018-02-22

Wszystko ok.

5 / 5 2018-02-21

Sklep super. Jestem bardzo zadowolona. Polecam.

5 / 5 2018-02-14

Polecam!!!

5 / 5 2018-02-10

Profesjionalnie

4 / 5 2018-02-08

torebka śliczna ale słabo wykończona. Po dwóch dniach zaczęła się pruć w szwach wewnętrznych kieszonki i materiał odchodzi od sakiewki ze skóry:-(

5 / 5 2018-02-07

Super

3 / 5 2018-01-31

Torebka na zdjęciu prezentuje się okazałe. W rzeczywistości warta maksymalnie 30-40 zł. Nie polecam. Jest możliwość ocenienia produktu na stronie sklepu co uczyniłem ale oczywiście ocena się nie pojawiła! Nigdy już do tego sklepu nie wrócę.

5 / 5 2018-01-23

Polecam

5 / 5 2018-01-22

Super

5 / 5 2018-01-21

Wszystko super

5 / 5 2018-01-16

Polecam wszystko w należytym porządku

5 / 5 2018-01-05

Wszystko ok, torebka piękna

5 / 5 2017-12-27

Super artykuł i super sklep.

5 / 5 2017-12-26

Transakcja przebiegła pomyślnie.

5 / 5 2017-12-24

Naprawdę fajny sklep.

5 / 5 2017-12-23

Torebka bardzo ładna ,bardzo lubiana przeze mnie i podziwiana przez znajomych.

5 / 5 2017-12-22

Wszystko super!chcialam kupic druga ale nie ma w magazynie!kiedy będzie?

5 / 5 2017-12-19

Polecam , korzystam i zachęcam !

5 / 5 2017-12-19

Obsługa OK, polecam sklep

5 / 5 2017-12-18

Szybko i sprawnie

5 / 5 2017-12-16

Doskonały zakup.Dobra obsługa

4 / 5 2017-12-11

perfect

5 / 5 2017-12-06

fajna torebka

5 / 5 2017-11-27

Jestem zadowolona

5 / 5 2017-11-26

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2017-11-20

Polecam, nie ma się co zastanawiać.

5 / 5 2017-11-16

Wszystko ok!

4 / 5 2017-11-08

Okej

5 / 5 2017-11-01

TOWAR ZGODNY Z OPISEM. SZYBKA DOSTAWA

5 / 5 2017-10-30

Jak najbardziej polecam ten sklep.Szybka dostawa.Towar zgodny z oczekiwaniami.

5 / 5 2017-10-30

Polecam

5 / 5 2017-10-27

Realizacja zamówienia przebiegła bez zarzutów.

4 / 5 2017-10-23

dobry sklep

5 / 5 2017-10-21

Realizacja zamówienia szybką i bezproblemowa. Torebki na zdjęciach trochę ładniejsze niż w realu, ale zostawiam

5 / 5 2017-10-20

super torebka polecam

5 / 5 2017-10-16

Jestem zadowolona z przebiegu zakupu.

5 / 5 2017-10-07

W porządku.

4 / 5 2017-10-04

Wszystko świetnie insprawnie

4 / 5 2017-10-03

Bez zarzutów. Wszystko w dobrym gatunku i na czas. Można z całą pewnością polecać innym.

5 / 5 2017-10-01

super

5 / 5 2017-10-01

Jestem zadowolona z zakupu torebki , napewno skorzystam jeszcze z Pani TORBALSKIEJ.

5 / 5 2017-09-30

Super sklep, szybka dostawa i doskonala torebka

5 / 5 2017-09-26

Jestem zadowolona z przebiegu transakcji

5 / 5 2017-09-18

Jestem bardzo zadowolona; profesjonalna i szybka obsługa. Polecam

5 / 5 2017-09-14

polecam w 100%

4 / 5 2017-09-08

Szybka dostawa. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam

4 / 5 2017-09-01

Pozytywnie

5 / 5 2017-08-29

Wszystkie kupione od Pani Torbalskiej torebki są przepiękne, w przystępnej cenie, jestem bardzo zadowolona i poleciłam portal wszystkim moim koleżankom! Dziękuję!

5 / 5 2017-08-27

Polecam.

5 / 5 2017-08-26

Bez zarzutu

5 / 5 2017-08-25

Wszystko super i na czas. Polecam.

5 / 5 2017-08-24

Transakcja zrealizowana pozytywnie.

5 / 5 2017-08-22

Super SKLEP! POLECAM

5 / 5 2017-08-17

Wszystko ok.

5 / 5 2017-08-15

Polecam zakupy w tym sklepie. Szybka realizacja

5 / 5 2017-08-14

Polecam

5 / 5 2017-08-12

Torebeczka ładna. Zgodna z opisem. Szybka dostawa. ☺☺

5 / 5 2017-08-10

Jak najbardziej polecam ten sklep.Szybka dostawa.Towar zgodny z oczekiwaniami.

5 / 5 2017-08-05

Szybka i sprawna obsługa

5 / 5 2017-08-02

Szybka i profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-08-01

Profesjonalna obsługa i jak najbardziej polecam tam zakupy

5 / 5 2017-07-20

Super, super, super!!!

5 / 5 2017-07-19

Transakcja przebiegła pomyślnie

Rzetelne opinie o Panitorbalska.pl

Panitorbalska.pl

Siedziba
Toruń

WWW
http://www.panitorbalska.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
536019908

Infolinia
-

Logowanie