Kategorie: / Zdrowie I Uroda

Parfum.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 73
opinie o Parfum.pl
2019-03-16

Sklep rewelacyjny, towar zgodny z opisem, błyskwiczna dostawa.

5 / 5 2019-03-16

polecam!!! bardzo szybka realizacja zamówienia, dobry kontakt(Pani zadzwoniła,by potwierdzić moje zamówienie),towar zgodny z ofertą,ładnie zapakowany, nie zniszczony i dostałam gratiska :)

5 / 5 2019-03-14

Wspaniała obsługa, perfumy oryginalne, cudowny "gratis", bardzo szybka dostawa. Gorąco polecam.

2019-03-09

Błyskawiczna przesyłka. Towar zgodny z opisem. Dziękuję!

5 / 5 2019-02-08

Bardzo miła i ciepła obsługa, szybka dostawa zamówionego towaru z bardzo miłą niespodzianką w postaci upominku :):):)

5 / 5 2019-02-07

Pełen profesjonalizm, miła obsługa i dobre podejście do klienta. Do tego przemiły upominek do zakupu.:) Mam nadzieję, że jeszcze będę miała okazję skorzystać z tego sklepu. Serdecznie polecam!

5 / 5 2019-02-04

SUPER!!!!! POLECAM!!! Ekspresowa przesyłka i profesjonalna obsługa z uwzględnienienm danych osobowych! naprawde polecam!

5 / 5 2019-01-14

REWELACJA, PRODUKTY ORYGINALNE ZA ŚWIETNĄ CENĘ. POLECAM WSZYSTKIM

5 / 5 2019-01-14

Zadowolenie w 100&. Szczerze polecam!!

5 / 5 2019-01-14

Mega pozytyw, błyskawiczna przesyłka, towar zgodny z opisem, super zapakowany. s No i miła niespodzianka- gratis :-)

Rzetelne opinie o Parfum.pl

Parfum.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.parfum.pl

Email
[email protected]

Telefon
0-605 606455

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie