Kategorie: / Zdrowie I Uroda

Parfum.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Parfum.pl
2019-03-16

Sklep rewelacyjny, towar zgodny z opisem, błyskwiczna dostawa.

5 / 5 2019-03-16

polecam!!! bardzo szybka realizacja zamówienia, dobry kontakt(Pani zadzwoniła,by potwierdzić moje zamówienie),towar zgodny z ofertą,ładnie zapakowany, nie zniszczony i dostałam gratiska :)

5 / 5 2019-03-14

Wspaniała obsługa, perfumy oryginalne, cudowny "gratis", bardzo szybka dostawa. Gorąco polecam.

2019-03-09

Błyskawiczna przesyłka. Towar zgodny z opisem. Dziękuję!

5 / 5 2019-02-08

Bardzo miła i ciepła obsługa, szybka dostawa zamówionego towaru z bardzo miłą niespodzianką w postaci upominku :):):)

5 / 5 2019-02-07

Pełen profesjonalizm, miła obsługa i dobre podejście do klienta. Do tego przemiły upominek do zakupu.:) Mam nadzieję, że jeszcze będę miała okazję skorzystać z tego sklepu. Serdecznie polecam!

5 / 5 2019-02-04

SUPER!!!!! POLECAM!!! Ekspresowa przesyłka i profesjonalna obsługa z uwzględnienienm danych osobowych! naprawde polecam!

5 / 5 2019-01-14

REWELACJA, PRODUKTY ORYGINALNE ZA ŚWIETNĄ CENĘ. POLECAM WSZYSTKIM

5 / 5 2019-01-14

Zadowolenie w 100&. Szczerze polecam!!

5 / 5 2019-01-14

Mega pozytyw, błyskawiczna przesyłka, towar zgodny z opisem, super zapakowany. s No i miła niespodzianka- gratis :-)

2019-01-10

perfumeria godna polecenia*perfum oryginalny + błyszczyk gratis :)

5 / 5 2019-01-09

Zamówienie zostało bardzo szybko zrealizowane, Pani która rozmawiała ze mną przez telefon bardzo życzliwa i uprzejma. Obsługa miła i profesjonalna. Polecam z czystym sumieniem sklep. Bardzo duży pozytyw. dziękuję za transakcję i pozdrawiam serdecznie.

5 / 5 2018-12-24

Bardzo szybka wysyłka, przemiły kontakt, profesjonalna obsługa i oczywiście oryginalne perfumy w całkiem dobrej cenie i dodatkowo miły gratisek. POLECAM Anet

5 / 5 2018-12-16

Miła, profesjonalna i szybka obsługa. Niespodzianką był dołączony gratis. Polecam!

2018-12-09

rewelacyjna obsługa bardzo miły kontakt błyskawiczna dostawa serdecznie polecam

5 / 5 2018-12-06

Zacznę może od samego procesu zamawiania: Przede wszystkim kontakt bardzo dobry, dodzwoniłem się błyskawicznie (co nie jest takie oczywiste w przypadku sklepów internetowych). Bardzo miły kontakt, Pani zajmująca się zamówieniami kompetentna i pomocna. Po złożeniu zamówienia w ciągu 10 (!) minut, zadzwoniła aby potwierdzić wszystkie dane. Paczkę niecałe 20h później miałem już u siebie. Jestem bardzo zadowolony, towar w pełni oryginalny, zapakowany w sposób uniemożliwiający jakiekolwiek uszkodzenie (solidny karton, grube owinięcie folią bąbelkową, w środku wypełniony gąbkami). Z pewnością wrócę do zakupów w tym sklepie - zarówno ze względu na niskie ceny, ale i poziom obsługi klienta! Polecam z czystym sumieniem! :)

5 / 5 2018-12-02

Otrzymałam produkt, który zamówiłam łacznie z upominkiem za który dziękuję. Cała operacja odbyła się szybko i profesjonalnie. Pozdrawiam

5 / 5 2018-11-20

kontakt bardzo dobry,realizacja bardzo szybka polecam

5 / 5 2018-11-19

Jestem bardzo,ale to bardzo zadowolona z obsługi sklepu.Cała transakcja nie sprawiła mi najmniejszego zawodu.Wszystko przebiegło pomyślnie a jeszcze otrzymałam gratis.Dziękuję bardzo

5 / 5 2018-11-17

Szybka dostawa, dobry kontakt ze sprzedającym. Super gorąco polecam. W prezencie błyszczyk:):)

5 / 5 2018-10-05

Sprzedawca godny polecenia. Idealny kontakt, wysyłka natychmiastowa, towar zgodny z opisem. POLECAM !

5 / 5 2018-09-14

Fachowa i b.miła obsługa, szybka realizacja zamówienia, towar b.dobry zgodny z ofertą (plus gratis). Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-09-01

Bardzo gorąco wszystkim polecam, dobry kontakt ze sprzedającym, bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, wszystko jak najbardziej w porządku !!! ;)

5 / 5 2018-08-24

Sklep rewelacyjny. Szybko, profesjonalnie, miło. Mocna 6. Polecam

5 / 5 2018-08-23

Polecam wszystkim. Dobre perfumy w dobrej cenie.Jedynie wypadałoby dołączyć parę próbek przy zakupach > 1000 PLN lub jakiś bonus typu 30 ml jakiegoś fajnego zapachu jak to innych sklepach.

5 / 5 2018-08-12

Jestem bardzo zadowolona,miła obsługa,szybka dostawa i jeszcze na dodatek w paczce mały gratis.To bardzo miłe.

5 / 5 2018-08-11

jestem bardzo zadowolona ze sklepu, jakoś zapakowanej przesyłki na najwyższym poziomie. Nigdy nic złego mi się nie przytrafiło :)

5 / 5 2018-08-05

Bardzo szybka i miła realizacja zamówienia. Dodatkowo do zamówionych perfum otrzymałam prezent. Dziękuję

5 / 5 2018-08-04

Super!!! Obsługa świetna!! Pani, która się ze mną kontaktowała przemiła!!! Szybki czas realizacji zamówienia! Na maila otrzymała potwierdzenie nadania paczki!! Polecam!!! Na pewno będę jeszcze robić zakupy!!! 100% satysfakcji

5 / 5 2018-08-01

Bardzo polecam tego sprzedawce! Obsługa bardzo solidna oraz wychodzi naprzeciw oczekiwaniom klienta. Jeszcze raz dziękuję za zmianę wartości przesyłki oraz za bardzo miły prezent. Pozdrawiam Agnieszka

5 / 5 2018-07-28

Gorąco polecam ten Sklep pomimo świątecznej gorączki towar doszedł bardzo szybko zgodny z opisem i do tego jeszcze mały podarunek od firmy Kontakt telefoniczny jak i mailowi bezproblemowy Tak więc z miłą chęcią powrócę do tego Sklepu

5 / 5 2018-07-26

Szybka wysylka. Gorąco polecam ten sklep!

5 / 5 2018-07-23

REWELACJA!!! Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą i ekspresowa przesyłka,(a w paczce był jeszcze gratis) :) GORĄCO POLECAM!!!

5 / 5 2018-07-22

Bardzo miła obsługa. Przesyłka doszła bardzo szybko i była solidnie zapakowana. Jestem zadowolony ze sklepu. Polecam

5 / 5 2018-07-06

polecam w 100% pod każdym względem.

5 / 5 2018-07-06

duży wybór, dostałam perfumy , których długo szukałam świetna i bardzo szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-07-05

Bardzo miła i sympatyczna obsługa. Transakcja przebiegła wzorowo. Polecam tego Sprzedającego z wielką przyjemnością.

5 / 5 2018-06-20

Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność. Korzystna cena, realizacja zamówienia błyskawiczna i profesjonalna, miła obsługa, w mailu skan potwierdzenia nadania przesyłki, dodatkowo w paczce otrzymałam drobny upominek - bardzo miły gest, dziękuję:) Jestem zadowolona w 100% i przy kolejnych zakupach na pewno wrócę do tego sklepu. BARDZO POLECAM!

5 / 5 2018-06-19

Świetny sklep, bardzo miła i szybka obsługa. Serdecznie polecam.

5 / 5 2018-06-09

Przesyłka dotarła bardzo szybko, jestem bardzo zadowolona z rzetelnej i szybkiej realizacji, tym bardziej, że jest to mój pierwszy zakup przez internet.

5 / 5 2018-06-08

Bardzo sprawnie, szybko i solidnie. Zakupy w tym sklepie po raz drugi. Bez żadnych uwag - godny polecenia.

5 / 5 2018-06-04

Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Miła, profesjonalna i kompetentna obsługa klientów. Towar wysokiej jakości, oczywiście w 100% zgodny z opisem. Wszystkim szczerze polecam.

5 / 5 2018-05-22

Polecam zakupy w tym sklepie. Blyskawiczna realizacja. W paczce znalazłam drobny prezent :-)

5 / 5 2018-05-19

szybka i fachowa obsługa, towar dostałem na drugi dzień od złożenia zamówienia, polecam.

2018-05-14

Miła obsługa, dodatkowy prezent w przesyłce, zdecydowanie polecam ten sklep!

2018-05-14

profesionalny

5 / 5 2018-05-05

Kontakt 5/5. Szybkość wysyłki 5/5 [nawet przez Pocztę Polska (sic!)]Perfum jak w opisie. Nic tylko zamawiać! Polecam

2018-04-16

Jestem ekspertem w zakupach internetowych, ale na tak fantastyczny sklep jeszcze nie trafilam! Paczka byla u mnie doslownie po nacisnieciu 'Zaplac'. Chodze, pachne ;) i juz ogladam, ktore perfumy kupie w tym sklepie nastepnym razem! Dziekuje i pozdrawiam! MO.

5 / 5 2018-04-07

Absolutny profesjonalizm - towar w 100 % zgodny z opisem, rewelacyjny kontakt i wysyłka szybsza od światła :)

5 / 5 2018-03-26

Oryginalny towar w niskiej cenie, szybka i miła obsługa, fajny gratis do zamówienia - Polecam wszystkim!!!!!

5 / 5 2018-03-25

Gorąco polecam. pełen profesjonalizm. szybka dostawa.

5 / 5 2018-03-18

Bardzo szybka przesyłka, miła fachowa obsługa. Zamówienie potwierdzone telefonicznie. MIŁE GRATISY. Kupuje tu po raz kolejny i nigdy się nie zawiodłam. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-03-16

Rzetelnie i szybko. Szybki kontakt telefoniczny i szybka wysyłka.

2018-03-14

Rewelacyjny kontakt, błyskawiczna dostawa, konkurencyjne (nawet bardzo) ceny,czego można sobie życzyć więcej?

5 / 5 2018-03-12

Bardzo sprawny sklep, szybki kontakt, procedury potwierdzające, towar zgodny z opisem. Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-03-11

Rewelacja - jestem bardzo zadowolona z obsługi, perfuma taka jak chciałam oryginalna - dziękuje

2018-03-10

Jestem pod wrażeniem: - przystępne ceny, - dogodne formy płatności (w tym karta kredytowa), - tania i błyskawiczna wysyłka, - świetna komunikacja z klientem. Tak powinna wyglądać sprzedaż i obsługa klienta. M.Żelazek

2018-03-09

Błyskawiczna przesyłka, dodatkowo skan dowodu nadania przesłany mailem. Towar oryginalny i starannie zapakowany. Zdecydowanie polecam ten sklep.

5 / 5 2018-03-03

Bardzo sprawnie zrealizowana przesyłka. Zamówienie składane w weekend, a w poniedziałek wysłał zamówienie. Miłą niespodzianką był dołączony gratis. Polecam!

5 / 5 2018-02-26

Wszystko OK, błyskawiczna dostawa (pocztą na drugi dzień), towar zgodny z opisem no i mały gratis :) Pani ze sklepu zadzwoniła w celu potwierdzenia zamówienia, klient jest tutaj traktowany na prawdę na wysokim poziomie. Dawno nie trafiłem na tak dobry sklep.

5 / 5 2018-02-06

Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Błyszczyk gratis :) Polecam!

5 / 5 2017-12-27

Bardzo rzetelny sprzedawca, błyskawicznie zrealizowana dostawa i profesjonalna obsługa. Bardzo polecam!

5 / 5 2017-12-12

Miła, profesjonalna i szybka obsługa. Z czystym sumieniem POLECAM!!!

5 / 5 2017-11-13

Polecam ten sklep, profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt, błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z zamówieniem, dobrze zapakowany, dodatkowo jeszcze gratis - próbka perfum. Pozdrawiam i jeszcze raz polecam

5 / 5 2017-11-09

Super! Bardzo szybka wysyłka, przemiły kontakt, profesjonalna obsługa i oczywiście oryginalne perfumy w całkiem dobrej cenie.

5 / 5 2017-11-07

Polecam w 100%! Rewelacyjne obsługa, telefonicznie poinformowano mnie o wysylce a paczkę dostałam na drugi dzien, dobrze zabezpieczona, dosyalam miły gratis. Perfumy jak najbardziej ok, wysłano mi rownież fakturę i skan potwierdzenia nadania. Jestem bardzo zadowolona i polecam, na pewno tu wrócę

5 / 5 2017-10-31

Błyskawiczna realizacja zamówienia, bardzo dobry kontakt ze sklepem,przemiła obsługa. Gorąco polecam

5 / 5 2017-10-14

Szybkie i sprawne dostarczenie do domu tego co zamawiałam + prezent co sie zadko zdaza.Polecam

5 / 5 2017-10-09

Pierwszy raz w życiu spotkałam się z tak wspaniałą obsługą, perfumy oryginalne, cudowny "gratis", bardzo szybka dostawa. Gorąco polecam.

2017-10-08

Przebieg transakcji zakupu wzorowy. Produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2017-10-06

Bardzo polecam zakupy w tym sklepie, bardzo szybka dostawa produktu, świetny i bardzo miły kontakt. Na pewno znów zrobię zakupy u tego sprzedawcy.

2017-10-04

REWELACJA -błyskawiczna dostawa,skan potwierdzenia nadania przesyłki mailem, towar oryginalny i jeszcze drobny upominek, za który dziękuję. Czego chcieć więcej? ... chyba tylko więcej takich sklepów:)

2017-10-01

Wzorowa transakcja. Miły telefoniczny kontakt z potwierdzeniem adresu i następnego dnia mogłem cieszyć się z zamówionego zapachu. A to wszystko za najniższą cenę na rynku!!! BRAWO!!!

5 / 5 2017-09-10

Jestem w pełni zadowolona z jakości perfum,jednocześnie trwałe i najtańsze;) Miły upominek jest super niespodzianką.

5 / 5 2017-09-06

Rewelacyjna i szybka obsługa. Nastawienie na Klienta 100%!!!

5 / 5 2017-08-29

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa i duży plus za posiadanie w swojej ofercie trudno dostępnych w Polsce perfum

5 / 5 2017-07-20

Kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry, wszystko profesjonalnie tak jak należy. Perfumy są oryginalne, przesyłka doszła bardzo szybko. Polecam ten sklep w 100 %

5 / 5 2017-07-20

Pani Wioletta jest bardzo rzetelną i sympatyczną osobą. Przesyłka doszła błyskawicznie, towar zgodny z zamówieniem. Czekała mnie miła niespodzianka - dostałam gratis śliczną kredkę do oczu. Z całym przekonaniem polecam zakupy w tym sklepie. Na pewno będę jeszcze z niego korzystać.

2017-07-09

Bardzo korzystna cena, wspaniały kontakt z kupującym i błyskawiczna przesyłka to tylko kilka powodów, dla których warto polecić ten sklep!

5 / 5 2017-07-02

Polecam! Błyskawiczna dostawa i rewelacyjna jakość produktu.

2017-06-25

Bardzo sprawna i miła obsługa.

5 / 5 2017-06-03

Polecam! profesjonalna obsługa, bardzo dobry i miły kontakt, błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z zamówieniem, dobrze zapakowany, jeszcze raz polecam!

5 / 5 2017-05-30

Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Serdecznie polecam.

2017-05-21

godny polecenia, towar (choć ciężko znaleźć) w 100% orginalny, max zadowolenia z zakupu, ponadto wartościowy gratis !! godny polecenia !!!

5 / 5 2017-05-19

błyskawiczna przesyłka, świetny kontakt ze sprzedającym, gratis błyszczyk o wartości około 20 zł, naprawdę polecam;D

5 / 5 2017-04-12

Obsługa, szybkość realizacji zamówienia - wszystko na 5+, polecam.

5 / 5 2017-04-10

Bardzo szybko realizują zamówienia. Polecam :)

5 / 5 2017-04-09

Miła obsługa, szybka dostawa - polecam.

2017-03-31

Doskonały kontakt. Błyskawiczna dostawa. Wszystko zgodne z opisem na stronie.

5 / 5 2017-03-26

Ze sklepu jestem bardzo zadowolona,towar zabezpieczony i oryginalny.Wszystko jest zabezpieczone.Bardzo miła obsługa,szybka przesyłka.Bardzo miły upominek -błyszczyk. Polecam

Rzetelne opinie o Parfum.pl

Parfum.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.parfum.pl

Email
[email protected]

Telefon
0-605 606455

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie