Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / AGD / Telefony / Biuro / Gry / Film i Muzyka

Partnex.strefazysku.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Partnex.strefazysku.pl
2019-03-23

jesteście wzorem dla innych sklepow.Tak trzymać !

5 / 5 2019-03-23

polecam gorąco

5 / 5 2019-03-21

Miła, szybka obsługa. Polecam.

5 / 5 2019-03-03

Świetna realizacja zamówienia jestem naprawdę bardzo zadowolony. Wszystko zgodne z zamówieniem. Tuz po otrzymaniu przesyłki zadzwonił do mnie pracownik pytając czy wszystko było ok. Polecam świetny sklep

5 / 5 2019-02-07

Jestem mile zaskoczony realizacją mojego zamówienia. Pamięci które zakupiłem Patriot DDR3 8GB (2x4GB) PGS Gamer AMD Black 1333MHz CL7 nie były raczej dostępne w innych sklepach a nawet na serwisie aukcyjnym. Bardzo zaskoczył mnie telefon z zapytaniem czy towar doszedł i wszystko OK. Jeszcze raz podkreślam ze jestem bardzo zadowolony i polecam wszystkim ten sklep

5 / 5 2019-01-28

Polecam!!! Szybko i profesjonalnie, dobry kontakt.

5 / 5 2019-01-23

Sklep godny polecenia. Szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2019-01-19

bardzo polecam, 100 % profesjonalizmu, paczka porządnie zapakowana, szybko trafiła do mnie + ze sklepu dzwonili do mnie żeby potwierdzić czy na pewno odebrałem paczkę (zamawiałem paczkę do pracy, i pierw odebrała ją recepcjonistka). Oby więcej takich sklepów

5 / 5 2019-01-16

Realizacja transakcji trwała ok 12h -> telefon, zapłata a rano cieszyłam się z zakupionego przedmiotu. Pierwszy raz spotkałam się z tym, że po odebraniu przesyłki ktoś dzwoni i pyta o zadowolenie klienta - to ogromny plus. Poza tym cena towaru bardzo konkurencyjna. Szereg pozytywów płynących z tej transakcji sprawia, że jestem bardzo zadowolona i z pewnością jeszcze skorzystam z usług tej firmy. Pozdrawiam i dziękuję.

5 / 5 2019-01-12

wszystko jak najbardziej ok. podchodziłem sceptycznie do zakupów w internecie. partnex zmienił moje nastawienie, szybko, sprawnie, profesjonalna obsługa. polecam!!!

5 / 5 2019-01-11

Kompleksowa obsługa, towar w pełni sprawy. Nie mam żadnych zastrzeżeń, jestem pod wrażeniem sprawności transakcji. Bardzo polecam tą firmę:) Pozdrawiam

5 / 5 2019-01-08

Pełen pozytyw. Polecam!

2019-01-05

Niesamowicie sprawna obsługa , przesyłka dotarła już następnego dnie pomimo tego , iż zamówienie złożyłem i dokonałem płatności dopiero po godzinie 15-stej !!! Przy tym doradztwo klientowi na najwyższym fachowym poziomie i z niespotkanym dotąd przeze mnie zaangażowaniem !

2018-12-24

Niech komentarzem do transakcji z Firmą PARTNERS będzie następujący fakt: - w dniu 17.01.br złożyłem zamówienie na towar, zaś o godz. 10,45 w formie przelewu bankowego zapłaciłem za zakupiony towar, - w dniu 18.01.br o godz. 9,00 kurier zadzwonił do mojego domu i wręczył mi (bez dodatkowej opłaty) zakupioną drukarkę. Takiej sytuacji w moich długoletnich zakupach internetowych jeszcze nie doświadczyłem. Gratuluję i pozdrawiam

5 / 5 2018-12-24

Bardzo dobry i rzetelny sklep,towar(płytka indukcyjna)dostarczony szybko w oryginalnym opakowaniu polecam sklep sprzedawca zadzwonił i pytał czy wszystko ok z przesylką

5 / 5 2018-12-18

Szybka przesyłka w rozsądnej cenie, dobry kontakt, zachęcające ceny.

5 / 5 2018-12-15

Szukałam konkretnego modelu komputera i to właśnie w sklepie firmy PARTENX był w najniższej cenie. Bardzo szybka realizacja zamówienia, bo już na drugi dzień po dokonaniu płatności przelewem i możliwość odbioru osobistego, a przy tym miła obsługa sprawiły, że jestem bardzo zadowolona z dokonanych zakupów. Dziękuję i z ogromną przyjemnością polecam innym.

2018-11-28

Bardzo pozytywna obsługa, wysyłka błyskawiczna po księgowaniu (przelew online). przy zakupie po południu następnego dnia towar był już w centralnej polsce :)

5 / 5 2018-11-27

Sklep godny polecenia. Szybka realizacja zamówienia.

2018-11-25

Sklep dynamit! Towar dotarł do mnie w mniej niż 24 godziny od złożenia zamówienia, w znakomicie zabezpieczonej paczce. Zostaję stałym klientem

5 / 5 2018-11-25

Fantastyczna, szybka obsługa, świetny kontakt. Oby więcej takich sprzedawców. Miło było robić u Państwa zakupy, w razie potrzeby na pewno tutaj wrócę.

5 / 5 2018-10-31

szybko,sprawnie i fachowo. Polecam :-)

5 / 5 2018-10-29

Jestem pod wrażeniem. Bardzo szybka dostawa. I tak właśnie powinny działać sklepy internetowe. Przed zakupem w tym sklepie anulowałem zakup w innym, ponieważ przewidywany termin realizacji był nie do przyjęcia. Ponad 10 dni. A w tym towar dotarł do mnie po około 40h od dokonaia zakupu na stronie sklepu!

5 / 5 2018-10-17

Super kontakt, błyskawiczna przesyłka, towar najwyższej jakości - polecam.

5 / 5 2018-10-09

Jesteśmy bardzo zadowoleni. Szybko, sprawnie i tak ma być.

5 / 5 2018-10-06

Goronco polecam solidna firma

5 / 5 2018-10-02

Miła i fachowa obsługa oraz szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-09-25

Bardzo miła współpraca! Szybko i bez problemu oraz cierpliwi do granic wytrzymałości. Polecam i będziemy w kontakcie! Pozdrawiam serdecznie :)

5 / 5 2018-09-15

Sklep solidny i rzetelny w obsłudze a do tego bardzo szybko przesłane zamówienie. Polecam!

5 / 5 2018-08-30

Świetna szybka i rzetelna obsługa. POLECAM!!!!

5 / 5 2018-08-05

Jak najbardziej polecam! Jeżeli zależy Ci na towarze najwyższej klasy, bardzo dobrej obsłudze i szybkości zrealizowanego zamówienia to nie wahaj się, i kup! Wygodne metody płatności sprawiają, że towar możesz dostać już na następny dzień.

5 / 5 2018-07-11

bardzo polecam, 100 % profesjonalizmu, przedmiot w paczce porządnie zabezpieczony przed uszkodzeniem. Po odebraniu przesyłki na drugi dzień kontakt ze strony sklepu z zapytaniem czy paczka do mnie dotarła. Bardzo dobrze oceniam ten sklep. Polecam wszystkim zainteresowany,.

5 / 5 2018-07-10

Kupowałem na przedpłatę. Błyskawiczna realizacja zamówienia, Atrakcyjne ceny Gorąco polecam.

5 / 5 2018-07-09

Bardzo sprawna i kompetentna obsługa. Polecam!

2018-07-08

Bardzo dobry sklep.W 100% mogę polecić

5 / 5 2018-06-30

bardzo fachowa obsługa,zainteresowanie klientem,towar otrzymałem błyskawicznie,polecam

5 / 5 2018-06-28

Błyskawiczna i szybka przesyłka. Ceny konkurencyjne. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-06-28

Firma wręcz nie z tej ziemi, nie mam wręcz słów żeby opisać tak szybką i kompetentną obsługę, ceny to czysta poezja, paczka trafiła do mnie od czasu potwierdzenia płatności w 24 godziny z zegarkiem w ręku. Ogromny, ogromny pozytyw, kupowałem u nich pierwszy ale na pewno nie ostatni raz.

5 / 5 2018-06-24

Profesjonalny sklep z miłą i rzetelną obsługą. Realizacja zamówienia w 24h. Z pewnością jeszcze kiedyś skorzystam z jego usług!

2018-06-07

Absolutnie fantastyczni. Z wszystkim poszli mi na rękę, nawet z płatnościami, a dzięki przekazaniu listu przewozowego wiedziałem dokładnie co się dzieje z przesyłką. Świetny kontakt przez cały czas. Przesyłkę dostałem o 11.00 następnego dnia, a pan z DHLa powiedział, że masę im tego rozwozi i nie słyszał o problemach. Sprzętu nie uruchamiałem bo to prezent ;-)

2018-06-04

Pierwszy raz spotkałam się z taką dbałością o klienta w sklepie. Wysyłka ekspresowa, kontakt bezproblemowy! Godne polecenia na przyszłość!

5 / 5 2018-05-29

Niesamowita dbałość o klienta! Polecam z czystym sumieniem.

5 / 5 2018-05-23

bardzo polecam, ekspresowa realizacja zamowienia, przesylka wyslana natychmiast,doreczona natychmiast,mimo dnia swiatecznego po drodze,telefonuja ze sklepu i pytaja o zadowolenie bardzo polecam

5 / 5 2018-05-18

Profesjonalna i bardzo pomocna obsługa. Ceny konkurencyjne, szybka dostawa.Super sklep, polecam!

2018-05-14

Nie czytałem wszystkich opinii innych osób, ale te co znajdują się na początku to szczera prawda. Towar zamówiony w nocy, na drugi dzień wieczorem dostawa. Po prostu błyskawicznie zrealizowane zamówienie. W kolejnym dniu kontakt telefoniczny z pytaniem czy wszystko w porządku. Po prostu jak w bajce :) Z mojej strony mogę tylko gorąco polecić ten sklep. Obsługa jest rewelacyjna. Towar w 100% zgodny z opisem.

5 / 5 2018-05-10

Jestem pod wrażeniem zakupów. Na każdym etapie był kontakt telefoniczny ze strony sklepu z informacja o przebiegu realizacji. Przesyłka zgodnie z obietnicą wysłana szybko i bezbłędnie. Do tego bardzo niskie ceny. Zamierzam korzystać na stałe.

5 / 5 2018-05-09

Bardzo profesionalna obsługa. Zapytanie mailem, odpowiedz po 10 minutach maxs. Atrakcyjne ceny i pomoc przy wyborze. Po odbiorze przesyłki, odebrał za mnie kto inny, bardzo szybko telefon czy wszystko jest ok. Oczywiście potwierdziłem. Bardzo dobry kontakt. Gorąco polecam ten sklep. Wkrótce następne zakupy :)

2018-05-01

Szukałem konkretnego modelu maszynki i znalazłem ją w u Nich za dobrą cenę. Dostawa można powiedzieć że błyskawiczna. Był to pierwszy ale na pewno nie ostatni zakup w tym sklepie

2018-03-20

Zamówiłem wieczorem - na drugi dzień paczka już u mnie była.

5 / 5 2018-03-18

poniższe opinie o zaskakująco szybkiej obsłudze, że tak powinno być we wszystkich sklepach itp. są jak najbardziej uzasadnione. Dodam troskę o klienta, który ma dziwne pytania i wydzwania z nimi do sklepu, cierpliwość, kompetencja, zrozumienie dla klientów o niestandardowych wymaganiach i indywidualne podejście. Dzięki i do następnego!

5 / 5 2018-03-07

Sklep godny polecenia- doskonały kontakt, ekspresowa wysyłka, towar świetnie zapakowany. Polecam

5 / 5 2018-03-01

rewelacja tak powinna wygladac kazda tego typu dzialalnosc.szybko konkretnie i rzeczowo w razie watpliwosci mozna telefonicznie dopytac sie o kazdy szczegól.BRAWO tak trzymac ;)

5 / 5 2018-02-28

Błyskawiczna realizacja zamówienia,towar zgodny z zamówieniem, rewelacyjny kontakt. Polecam

5 / 5 2018-02-20

BARDZO SYMPATYCZNY, BEZKONFLIKTOWY KONTAKT. SZYBKA ODPOWIEDŹ, SZYBKA DOSTAWA.POLECAM ZAKUPY W TEJ FIRMIE :)

5 / 5 2018-02-06

Wszystko jak trzeba, polecam.

5 / 5 2018-02-01

Bardzo dobry kontakt w czasie realizacji zakupu,szybka dostawa i przyzwoite ceny składają się na bardzo dobrą ocenę sklepu.

5 / 5 2018-01-10

Sklep godny polecenia- doskonały kontakt, ekspresowa wysyłka, towar świetnie zapakowany. Polecam

5 / 5 2018-01-09

Bardzo szybko przesyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam!

5 / 5 2018-01-01

Bardzo miła obsługa, ceny rewelacyjne, szybka przesyłka. Po zakupie otrzymałam telefon aby potwierdzić czy przesyłka doszła i czy nie mam żadnych zastrzeżeń - to bardzo rzadko spotykane w innych sklepach. Same pozytywy.

5 / 5 2018-01-01

BARDZO POLECAM TEN SKLEP.SZYBKA REALIZACJA ZAMÓWIENIA.MIŁA OBSŁUGA.TOWAR Pentagram MP4 Eon Cineo GOLD 8GB BARDZO POLECAM.

2017-12-25

Znakomity

5 / 5 2017-12-16

W zasadzie procedura zakupu i jego realizacja idealna. Sklep szybki i rzetelny, towar bez skazy. Może jedna drobna uwaga: jest wygodnie dla kupującego jeśli wie dokładny dzień, w którym dostanie przesyłkę.

5 / 5 2017-12-12

Towar w dobrej cenie, szybka dostawa, po transakcji telefon z zapytaniem, czy przesyłka dotarła - słowem rewelacja! Polecam i w razie potrzeby skorzystam ponownie.

5 / 5 2017-12-09

Szybka i sprawna realizacja. Żadnych niedomówień w całym procesie zamówienia. Polecam wszystkim ten sklep.

2017-10-31

Błyskawiczny czas realizacji zamówienia! Zamówienie opakowane dobrze (uodpornione na czas podróży do klienta), schludnie i czysto (po rozpakowaniu nie zabrudzimy pokoju chmurą pyłu lub kurzu). Ceny bardzo konkurencyjne. Jestem na prawdę miło zaskoczony sprawnością działania całości sklepu i zdecydowanie polecam innym.

5 / 5 2017-10-28

O to chodzi!!! Gdyby wszystkie podmioty działające w sieci tak profesjonalnie podchodziły do Klienta i jego pieniędzy, to mielibysmy raj na ziemi. Zakupu dokonałem w sobotę, w poniedziałek rano zadzwonił do mnie pracownik dopytując o zakup, we wtorek zamówiony towar miałem w domu - bardzo dobrze zapakowany, zgodny z zamówieniem - koszt przesyłki kurierem DPD 0 zł. W środę rano zadzwonił do mnie pracownik z pytaniem czy wszystko w porządku. Na pewno jeszcze u nich coś kupię. Pozdrawiam.

2017-10-25

Najlepszy sklep w jakim robiłem zakupy. Przedmioty kupiłem 19.01 a towar dostałem 20.01. Wszystko w najlepszym porządku,bardzo dobry kontakt ze sprzedającym oraz towar pierwsza klasa.

5 / 5 2017-10-15

Szybko, sprawnie, bez problemów :-)

5 / 5 2017-10-09

Przesyłka dobrze zabezpieczona dotarła błyskawicznie. Towar zgodny z opisem. Duży plus należy się również za kontakt i jakość obsługi klienta:) Polecam ten rewelacyjny sklep:)

5 / 5 2017-10-07

Jak na pierwszy zakup w sklepie jestem zadowolony. Miła obsługa, szybka realizacja zamówienia. Idealnie zabezpieczony towar podczas transportu.

5 / 5 2017-10-03

Witam, kupiłem u nich dysk twardy ponieważ mieli bezkonkurencyjną cenę. Towar odebrałem osobiście po wcześniejszym umówieniu się z firmą. Gdy dysk był dostępny przedzwonili do mnie telefonicznie i zaprosili po odbiór. Wszystko profesjonalnie, myślę, że konkurencja musi zacząć się bać :P.

5 / 5 2017-09-30

Jestem bardzo zadowolona z obsługi i realizacji zamówienia w tym sklepie. Z pewnością tu wrócę! Inne sklepy mogą z nich brać przykład.

5 / 5 2017-09-28

Towar zgodny z opisem. Bardzo dobrze zapakowany. Przesyłka doszła tak szybko - (28h od złożenia zamówienia i przesłania skanu przelewu, a nie fizycznego dotarcia przelewu)że kuriera spodziewałem się o 1 dzień później, co zaowocowało moim wyjściem z domu i późniejszym odbiorem osobistym w siedzibie firmy kurierskiej :-)

5 / 5 2017-09-21

Dostałem to czego oczekiwałem tak szybko że aż byłem zaskoczony !!!

5 / 5 2017-09-13

Przemiła obsługa! Świetny kontakt! Ekspresowa przesyłka! Wszystko w jak najlepszym porządku! POLECAM!!! :)

5 / 5 2017-09-02

Szybko, sprawnie i w pełni profesjonalnie. 100% pozytyw Polecam !!!!

5 / 5 2017-08-28

Szybka realizacja zamówienia, kurier następnego dnia dostarczył przesyłkę. Dobry kontakt email, błyskawiczne odpowiedzi na wszelkie maile.

5 / 5 2017-08-27

Transakcja bez zarzutu. Bardzo szybka obsłoga.Znakomity kontakt.Ceny konkurencyjne.gorąco polecam.

5 / 5 2017-08-26

Rzetelny sklep z bardzo szybką realizacją zamówienia. Ceny dość niskie a towar zgodny z opisem na strnie internetowej sklepu. Polecam go wszyskim, którym zależy na szbkiej i profesjonalnej obsłudze. Płyta główna zakupina w tym sklepie działa bardzo dobrze. Pozdrawiam czytających te opinię.

5 / 5 2017-08-06

świetna obsługa. Pełen profesjonalizm.

2017-08-04

Towar zgodny z opisem, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Wielki pozytyw

5 / 5 2017-07-30

Ceny Wyborne ! Sklep Wyśmienity ! Obsługa konkretna i rzetelna . Towar dobrze zapakowany !! Super ! Polecam !!

2017-07-30

Rewelacja. Niskie ceny, wysoka jakość, ekspresowa realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-07-27

Jestem pod wrażeniem.Bardzo miła obsługa,kontakt rewelacyjny.Towar zgodny z opisem.Polecam wszystkim tego dostawcę.

5 / 5 2017-07-27

3 X super. Telefon z firmy z zapytaniem czy przesyłka dotarła i czy jestem zadowolony z zakupu..... to się nazywa wysoki standard. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-07-21

Bardzo sprawnie szybko oby tak dalej

5 / 5 2017-07-08

Tak powinno być w każdym sklepie internetowym :) Polecam!

5 / 5 2017-06-24

Błyskawiczna dostawa. Wreszcie firma z towarem na półkach. Kontakt telefoniczny bezproblemowy i bardzo miły. Przesyłka zgodnie z obietnicą wysłana szybko i profesjonalnie opakowana. Atrakcyjne ceny i warunki przesyłki. Serdecznie polecam!

5 / 5 2017-05-26

ok

5 / 5 2017-05-12

Najlepszy sklep internetowy w którym na razie miałem przyjemność robić zakupy. Przesyłka bardzo profesjonalnie zabezpieczona w dodatkowy karton. Kontrola telefoniczna sprzedawcy czy przesyłka została dostarczona i w jakim stanie. Bezproblemowy kontakt telefoniczny i mailowy ze sklepem. Bardzo szybki czas dostarczenia przesyłki zamówiony po godzinie 14 dostarczony następnego dnia przed 13. Sklep bardzo polecam i zamierzam skorzystać jeszcze z jego usług.

5 / 5 2017-04-23

Szybka i dobra obsługa.

5 / 5 2017-04-21

szybkość - jakość - komunikatywność wszystko na najwyższym poziomie!!! Ceny konkurencyjne - przelew za towar o 13.30 towar na drugi dzień rano u mnie! Polecam bez wahania!

5 / 5 2017-04-18

Doskonały poziom obsługi klienta. Zarówno od strony merytorycznej jak i formalnej. Polecam!

5 / 5 2017-03-28

Bardzo Polecam.Przesyłka ekspresowa,bardzo miła i rzetelna obsługa.Ceny konkurencyjne.Polecam

Rzetelne opinie o Partnex.strefazysku.pl

Partnex.strefazysku.pl

Siedziba
Mysłowice

WWW
https://partnex.strefazysku.pl

Email
[email protected]

Telefon
32 316 05 15

Komórka
696 061 417

Infolinia
32 316 05 15

Logowanie