Kategorie: / Komputery / Biuro / Żywność

pasazbiurowy.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o pasazbiurowy.pl
5 / 5 2019-03-24

Etykiety 1 klasa. Polecam.

5 / 5 2019-03-24

Szybka realizacja zamówienia. Bardzo dobry kontakt i atrakcyjne ceny.

5 / 5 2019-03-18

ok

2019-02-28

bardzo dobra

5 / 5 2019-02-24

Jestem zadowolony, polecam zakupy

5 / 5 2019-02-06

POLECAM TEN KANTOR

2019-01-27

Najwyższy poziom

5 / 5 2019-01-18

Szybka reakcja, profesjonalne doradztwo

5 / 5 2019-01-17

Szybko i sprawnie !

2019-01-05

Bardzo miła i fachowa obsługa.

5 / 5 2019-01-03

Polecam !

5 / 5 2018-12-26

Wszystko super.

5 / 5 2018-12-12

Wszystko OK.

5 / 5 2018-11-30

Polecam !

2018-11-21

Może być

5 / 5 2018-11-14

Polecam. Mimo że był to gorący okres przesyłka dotarła bardzo szybko

5 / 5 2018-11-14

Jesteśmy klientami tego sklepu od dłuższego czasu i jesteśmy bardzo zadowoleni. Szeroki asortyment i szybka obsługa.

5 / 5 2018-11-04

Gorąco polecam ten sklep!

2018-10-30

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-10-25

Szybko, konkretnie i na temat :) Duży asortyment.

5 / 5 2018-10-18

Polecam zakupy w tym sklepie. Doceniam personel który jest elastyczny na zmiany w zamówieniu.

2018-10-11

bardzo sprawna obsługa

2018-10-09

Wszystko ok!

2018-10-05

b.dobry

5 / 5 2018-09-24

polecam

2018-09-10

Sklep bardzo dobry. Dostawa w ciągu 2 dni - bez najmniejszych uwag i problemów. Towar dostarczony w stanie fabrycznym.

5 / 5 2018-09-01

solidny kontrahent, dobry kontakt , szybka dostawa

2018-08-31

okej

5 / 5 2018-08-01

OK

5 / 5 2018-07-30

Bardzo szybko i profesjonalnie :)

5 / 5 2018-07-24

Polecam.

2018-07-03

Błyskawiczna obsługa i dostawa. Towar zgodny z oczekiwaniami

5 / 5 2018-06-28

Szybka realizacja, bardzo dobra cena!

5 / 5 2018-06-25

Kupilam pioro parker dla taty w bardzo korzystnej cenie. Paczka przyszla szybko, byla dobrze zapakowana. Nie mam zadnych zastrzezen. :)

2018-06-24

bardzo dobra

5 / 5 2018-06-20

Profesjonalna i miła obsługa. Łatwy kontakt telefoniczny. Towar był na drugi dzień. Bardzo P O L E C A M ! ! !

5 / 5 2018-06-19

Zamówienie zrealizowane prawidłowo. Polecam

5 / 5 2018-06-18

Zakupiona podstawka pod laptop idealnie pasuje do mojego laptopa. Pracuję przy biurku i dzięki tej podstawce ekran mam na wysokości wzroku. Jestem zadowolona z zakupu..

2018-06-12

Sklep godny polecenia wszystko 100%

5 / 5 2018-05-31

Szybko i zgodnie z zamówieniem. Polecam

5 / 5 2018-05-26

pozytywna

5 / 5 2018-05-13

Polecam

2018-05-04

SUUUUPER

5 / 5 2018-04-25

Polecam innym ten sklep.

5 / 5 2018-04-14

Realizacja zamówienia bardzo szybka, towar bardzo dobrej jakości w 100% spełnił moje oczekiwania. Polecam !

5 / 5 2018-03-14

Super. Polecam

5 / 5 2018-03-13

Towar zgodny z opisem, szybki termin realizacji, wszystko OK. Polecam!

5 / 5 2018-03-13

Profesjonalne podejście, polecam!

5 / 5 2018-03-10

Bardzo profesjonalna obsługa !!!

5 / 5 2018-03-03

Towar zgodny z opisem. Przesłany szybko i bezpiecznie (odpowiednio zabezpieczony). Bardzo dobre ceny w stosunku do konkurencji Polecam.

5 / 5 2018-03-03

super sklep

5 / 5 2018-02-25

Wszystko na najwyższym poziomie, polecam!

2018-02-18

jestem pod wrazeniem

5 / 5 2018-02-13

Rewelacja. Polecam.

5 / 5 2018-02-06

Wszystko poszło szybko sprawnie i bez problemów, jeden z najlepszych sklepów w sieci.

5 / 5 2018-02-05

Polecam sprzedawcę. Transakcja przebiegła szybko i bez problemów.

5 / 5 2018-01-29

Szybka realizacja zmówienia. Polecam.

5 / 5 2018-01-27

Profesjonalna obsługa mailowa/telefoniczna klienta, błyskawiczna wysyłka. Jestem bardzo zadowolona. Polecam innym Klientom!

5 / 5 2018-01-09

transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo, miły kontakt, profesjonalna obsługa. POLECAM !

5 / 5 2017-12-16

wszystko ok polecam

5 / 5 2017-12-12

super asortyment. przydałyby się jeszcze etui do długopisów

2017-12-08

Bardzo sprawne dokonanie zakupu.

5 / 5 2017-11-13

Jest ok

5 / 5 2017-11-12

Wszystko zgodnie z opisem na stronie. Polecam.

5 / 5 2017-11-11

Ok

5 / 5 2017-11-05

szybka wysyłka

2017-10-30

Transakcja przebiegła pomyślnie.

5 / 5 2017-10-29

Po raz drugi robiłam zakupy w tym sklepie. Polecam - bardzo profesjonalnie i szybko.

5 / 5 2017-10-09

Bardzo polecam,wszystko sprawnie i przesyłka dobrze zapakowana.

5 / 5 2017-09-29

Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Polecam

2017-09-16

transakcja zrealizowana pomyślnie

5 / 5 2017-09-05

Bardzo sprawnie i szybko, nad wyraz sprawnie

5 / 5 2017-09-03

Szybko i sprawnie

5 / 5 2017-09-03

Super sklep, duży asortyment , przesyłka ekspresowa - wieczorem zrobiłam zamówienia, następny dzień paczka była u mnie.

5 / 5 2017-08-31

ok

5 / 5 2017-08-27

ok

5 / 5 2017-08-23

Towar bardzo dobrze zapakowany , wszystko sprawnie i wzorowo POLECAM

5 / 5 2017-07-17

Wszystko OK, polecam

5 / 5 2017-07-15

polecam

5 / 5 2017-07-13

Świetna i szybka obsługa. Dobre ceny w porównaniu z innymi sprzedawcami. Polecam

5 / 5 2017-07-01

Szeroki wybór towarów. Błyskawiczna wysyłka. Polecam.

5 / 5 2017-06-28

Wszystko super. Bardzo fajne dlugopisy. Polecam

2017-06-27

Zawsze bardzo sprawnie

5 / 5 2017-06-13

jest ok

2017-06-10

Mogę śmiało polecić sklep oraz towar jaki kupiłem!!!! Na pewno wrócę tu ponownie i polecę innym !!!!

5 / 5 2017-06-08

POLECAM!!! Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-05-23

Wszystko ok :-) szczerze polecam.

5 / 5 2017-05-19

Solidna firma. Polecam!

5 / 5 2017-05-17

PEŁEN profesjonalizm na KAŻDYM etapie współpracy. Sam prowadzę sklep online i takich standardów jakie są w pasazbiurowy.pl życzyłbym sobie w każdym e-sklepie. Wystawianie opinii to czysta przyjemność :)

5 / 5 2017-05-14

Sklep okazał się bardzo profesjonalny. zamówiony towar został dostarczony w terminie. Nie odbiegał od opisu produktu.

5 / 5 2017-04-23

Polecam 100%

2017-04-20

Solidna firma

5 / 5 2017-04-11

Transakcja przebiegła zaskakująco szybko. Towar został wysłany już w dniu złożenia przeze mnie zamówienia. Przesyłka dobrze zabezpieczona, Polecam wszystkim ten sklep!

5 / 5 2017-04-07

towar ładnie zabezpieczony, przesylka błyskawiczna, polecam

5 / 5 2017-04-07

Szybka realizacja, łatwy kontakt ze sprzedającym. Polecam

5 / 5 2017-04-05

Wszystko OK. Polecam innym.

2017-04-04

Ok.

5 / 5 2017-03-30

Polecam. Sprawnie i zgodnie z zamówieniem.

Rzetelne opinie o pasazbiurowy.pl

pasazbiurowy.pl

Siedziba
Stalowa Wola

WWW
http://www.pasazbiurowy.pl

Email
[email protected]

Telefon
801 00 62 90

Komórka
-

Infolinia
801 00 62 90

Logowanie