Kategorie: / Zdrowie I Uroda

Perfumeria-24h.pl Opinie Klientów

4.26/5.00 - ilość ocen: 19
opinie o Perfumeria-24h.pl
2018-04-04

Może kiedyś to była porządna firma, obecnie poprzez Allegro okradł wiele osób, Można sprawdzić na portalu. Zawieszono mu konto. Okradł co najmniej kilkadziesiąt osób, które zapłaciły za towar i nie otrzymały przesyłki. Uważajcie na niego, bo jego sklep internetowy nadal działa. Nie dajcie się naciągnąć,

5 / 5 2018-01-09

Kupowałam dwukrotnie zapachy. Za każdym razem byłam bardzo zadowolona. Polecam.

1 / 5 2018-01-01

wygląda na to, że to zwykły oszust. Jutro zgłaszam sprawę na policję. Pieniądze wysłane, brak przesyłki i brak kontaktu telefonicznegi i mailowego z nimi. Ostrzegam !!!

2017-10-03

Proszę o przesłanie numeru telefonu do właściciela jeśli ktoś posiada, bo tez mam problem z kontaktem

2017-09-02

Niedawno zamówiłam w tejże perfumeri wodę perfumowaną Givenchy ange ou demon le secret.Zapach w rzeczy samej piękny.Niestety wątpliwa jest jego oryginalność.Wcześniej miałam tą samą wodę perfumowną którą było czuć cały dzień na skórze.Niestety zapach zamówiony w tym sklepie jest wyczuwalny zaledwie 2h. To o czymś świadczy!(Jedyne plusy to czas realizacji zamówienia i starannie zapakowany towar)

2017-04-17

rzetelny sprzedawca

1 / 5 2017-04-05

NEGATYW !! Uwaga, nie sprawdziłam niestety opinii i chyba jestem 200 zł w plecy :( Nie ma towaru, nie ma odpowiedzi na maile ani na telefony.

Rzetelne opinie o Perfumeria-24h.pl

Perfumeria-24h.pl

Siedziba
Pisz

WWW
http://perfumeria-24h.pl

Email
[email protected]

Telefon
501-201-928

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie