Kategorie: / Zdrowie I Uroda

Perfumeria-24h.pl Opinie Klientów

4.39/5.00 - ilość ocen: 46
opinie o Perfumeria-24h.pl
5 / 5 2022-08-05

Polecam

wszystko w porządku, błyskawiczna dostawa, polecam

5 / 5 2022-06-22

Polecam

Zdecydowanie polecam Sprzedającego i jego ofertę

5 / 5 2022-06-09

Polecam

Przesyłka przyszła szybciej niż się spodziewałam. Nie było żadnych komplikacji. Polecam

5 / 5 2022-06-03

Polecam

Wszystko zgodnie z opisem

5 / 5 2022-05-10

Polecam

Polecam perfumerie.

5 / 5 2022-04-26

Polecam

Polecam perfumy solidnie zapakowane. Całość oceniam na 5+

5 / 5 2022-04-06

Polecam

Polecam. Udane zakupy:)

5 / 5 2022-04-05

Wszystko OK

Pierwsze zakupy w tej perfumerii. Legit! Szybka dostawa

5 / 5 2022-03-15

Opinia 5*

Szybko, sprawnie i miła obsługa:)

5 / 5 2022-03-04

Bardzo dziękuję za szybką wysyłkę. Wszystko super. Pozdrawiam

5 / 5 2022-03-03

Perfumy zgodne z opisem. Oryginalne! Miła obsługa i mega szybka wysyłka:) Polecam

5 / 5 2022-03-01

polecam, szybko, sprawnie i zgodnie z opisem

5 / 5 2022-02-24

Polecam szeroki wybór niszy. Szybka wysyłka:-)

5 / 5 2022-02-24

Polecam sklep. Wszystko w porządku, perfumy i obsługa ok.

5 / 5 2022-02-23

Jestem bardzo zadowolona. Na pewno jeszcze raz skorzystam

2 / 5 2022-02-22

Produkty oryginalne. Wysyłka w miarę szybka i dość dobrze zapakowana. Kontakt umiarkowany. Tester moim zdaniem nosił ślady użycia.

3 / 5 2022-02-22

Oferta dość dobra, ceny faktycznie nieco zawyżone. Nie lubię, jak perfumerie sprzedają próbki, które z założenia mają być darmowe. Ale to kwestia moralności i pazerności.

5 / 5 2022-02-22

Wszystko ok. Zgodnie z opisem. Polecam.

5 / 5 2022-02-22

Przykro nam, że nasza oferta nie spełnia Pani oczekiwań. Pozdrawiamy

5 / 5 2022-02-21

Polecam

2 / 5 2022-02-21

Proszę nie robić ze mnie durnia. Moja opinia dotyczy dokładnie waszego sklepu. I bywałam u was wielokrotnie osobiście w Piasecznie. I robiłam zakupy na miejscu, mimo, że nie macie obsługi klienta indywidualnego w Piasecznie, tylko sprzedaż hurtową. Za zgodą właścicieli bywałam również u was na magazynie. Wcześniej funkcjonowaliście jako Kokai.pl - jeśli Pani tego nie wie to znaczy, że Pani nie wie gdzie pracuje. Kupowałam zarówno u Kokai.pl, jak i później, w Piasecznie. Oferta była świetna, dużo unikatów i dobre ceny. Obecnie ani oferta nie jest tak dobra, ani ceny, które mocno poszybowały w górę. Więc przestałam kupować. A ponieważ wiele lat byłam klientką, i zostawiłam u was dużo pieniędzy, mam prawo sie wypowiedzieć.

5 / 5 2022-02-21

Szanowna Pani, Uprzejmie informujemy, że Perfumeria-24h pod nazwą "Perfumeria-24h" funkcjonuje od roku 2008. Prosimy nie umieszczać komentarzy nie dotyczących usług naszego sklepu. Pozdrawiamy

2 / 5 2022-02-18

KUPOWAŁAM. I to sporo. Od roku 2009 (jak jeszcze funkcjonowała pod inną nazwą). Nie kupuję obecnie z określonego powodu - gorszej oferty, wyższych cen. Dużo wyższych. Chyba jednych z najwyższych na rynku. Więc moja opinia jest wiarygodna.

5 / 5 2022-02-18

Super sprzedawca! Polecam

5 / 5 2022-02-16

Zastanawia mnie komentarz p. Marty poniżej. Nie kupuje w tej perfumerii a komentuje:) to takie polskie....:) moje zakupy uważam za udane. Polecam!

2 / 5 2022-02-03

Asortyment niezły, ale ceny mocno zawyżone.. Kilka lat temu kilkakrotnie kupowałam, teraz się nie zdarza. 80% asortymentu jest taniej w większości innych perfumerii internetowych.

5 / 5 2022-02-03

Wszystko sprawnie. Paczka porządnie zapakowana. Miła obsługa. Polecam

5 / 5 2021-10-12

Mój pierwszy zakup w tej perfumerii. Wszystko poszło sprawnie. Kosmetyki oryginalne. Polecam

5 / 5 2021-09-23

Oryginalne perfumy. Polecam

5 / 5 2021-09-15

Błyskawiczna wysyłka. Perfumy dostałam następnego dnia od złożenia zamówienia. Wszystko zgodne z opisem. Perfumy oryginalne. Bardzo polecam każdemu! Ja na pewno wrócę :)

3 / 5 2021-09-12

Asortyment dobry, ceny z kosmosu. Kiedyś kupowałam, teraz mi się już nie zdarza. Zmieniła się polityka firmy - na gorsze.

5 / 5 2021-09-10

Polecam sklep. Produkty zgodne z opisem. Wszystko ok!

5 / 5 2021-09-09

Jestem zadowolona z zakupu w tym sklepie. Perfumy oryginalne i dostawa następnego dnia. Polecam!

5 / 5 2021-09-08

Polecam

5 / 5 2021-09-06

Polecam. Szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2021-09-02

OK

5 / 5 2021-09-01

Odebrałam zamówienie z tego sklepu. Wszystko ok. Solidnie zapakowane.

5 / 5 2021-09-01

Odebrałam zamówienie z tego sklepu. Wszystko ok. Solidnie zapakowane.

5 / 5 2021-08-30

Wszystko ok. Szybka wysyłka.

2019-01-30

bardzo dobra

5 / 5 2019-01-20

szybka i miła obsługa, towar deficytowy dostarczony wg umowy.polecam

5 / 5 2019-01-08

Szczerze polecam zakupy w sklepie perfumeria-24h. Zamówienie złożyłam w środę wieczorem a już w piątek rano otrzymałam wymarzone, oryginalne perfumy. Obsługa rewelacyjna!

2018-12-31

Czekam już trzeci tydzień na zwrot pieniędzy za zwrócone perfumy. Komunikacja zerowa: brak odpowiedzi na maile, podana na stronie komórka nie jest odbierana. NIE POLECAM..

5 / 5 2018-09-19

Bardzo profesjonalne podejście do klienta, stały kontakt mailowy i towar najwyższej jakości.

1 / 5 2018-07-20

Produkt wysłany po kilku dniach, mało tego zamówiłam wodę damską, a otrzymałam zupełnie inny produkt męski! Telefon podany na stronie perfumerii nie działa, na maile nie odpisują. Znalazłam numer do właściciela, po rozmowie zapewnił mnie o wymianie, a do tej pory do niej nie doszło i zero kontaktu! NIE POLECAM! KPINA! Klient zamawia określoną rzecz, a dostaje od nich to co wyślą według własnego uznania!

2018-05-28

Kupowałam kilkakrotnie. produkty oryginalne, w bardzo dobrych cenach. Bywają prawdziwe perełki.

2018-05-11

Zapach perfum które zamówiłam na stronie testerownia 24h nie przypomina oryginału , Nie wiem co jest gorsze wygląd nieudolnie podrobionego flakoniku czy sam nieprzyjemny drażniący zapach ''perfum ". Bardzo drogie podróbki. :(

2018-04-04

Może kiedyś to była porządna firma, obecnie poprzez Allegro okradł wiele osób, Można sprawdzić na portalu. Zawieszono mu konto. Okradł co najmniej kilkadziesiąt osób, które zapłaciły za towar i nie otrzymały przesyłki. Uważajcie na niego, bo jego sklep internetowy nadal działa. Nie dajcie się naciągnąć,

5 / 5 2018-01-09

Kupowałam dwukrotnie zapachy. Za każdym razem byłam bardzo zadowolona. Polecam.

1 / 5 2018-01-01

wygląda na to, że to zwykły oszust. Jutro zgłaszam sprawę na policję. Pieniądze wysłane, brak przesyłki i brak kontaktu telefonicznegi i mailowego z nimi. Ostrzegam !!!

2017-10-03

Proszę o przesłanie numeru telefonu do właściciela jeśli ktoś posiada, bo tez mam problem z kontaktem

2017-09-02

Niedawno zamówiłam w tejże perfumeri wodę perfumowaną Givenchy ange ou demon le secret.Zapach w rzeczy samej piękny.Niestety wątpliwa jest jego oryginalność.Wcześniej miałam tą samą wodę perfumowną którą było czuć cały dzień na skórze.Niestety zapach zamówiony w tym sklepie jest wyczuwalny zaledwie 2h. To o czymś świadczy!(Jedyne plusy to czas realizacji zamówienia i starannie zapakowany towar)

2017-04-17

rzetelny sprzedawca

1 / 5 2017-04-05

NEGATYW !! Uwaga, nie sprawdziłam niestety opinii i chyba jestem 200 zł w plecy :( Nie ma towaru, nie ma odpowiedzi na maile ani na telefony.

Rzetelne opinie o Perfumeria-24h.pl

Perfumeria-24h.pl

Siedziba
Pisz

WWW
http://perfumeria-24h.pl

Email
[email protected]

Telefon
501-201-928

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie