Kategorie: / Zdrowie I Uroda

Perfumeria.pl Opinie Klientów

4.75/5.00 - ilość ocen: 155
opinie o Perfumeria.pl
3 / 5 2022-01-23

Przeciętny asortyment, dużo "odpowiedników" (wstyd), ceny też przeciętne. Mało promocji. Kiedyś kupowałem często, od 3 lat praktycznie nie ma co tam zamówić.

5 / 5 2019-03-20

Profesjonalna obsługa, dobre i konkurencyjne cenowo produkty, bardzo polecam zakupy w tym sklepie!!

5 / 5 2019-03-18

Polecam!

5 / 5 2019-03-18

Najkorzystniejsza cena, bezproblemowo, szybko i sprawnie.

5 / 5 2019-03-13

Zamówienie zrealizowane bez zarzutu szkoda tylko że produkt niezafoliowany

3 / 5 2019-03-08

Wszystko okej tylko spamią potem o wystawienie oceny...

5 / 5 2019-03-01

Wszystko sprawnie, produkt zgodny z opisem

5 / 5 2019-02-28

niestety niema kontaktu z dostawcą

5 / 5 2019-02-24

Polecam sklep, profesjonalna obsługa klienta, towar super

5 / 5 2019-02-22

Polecam w 100%

5 / 5 2019-02-18

Super towar bardzo szybka wysyłka Polecam

5 / 5 2019-02-17

Polecam

5 / 5 2019-02-09

Bardzo sprawnie i rzetelnie. - obsługa: błyskawicznie i nie wymaga interwencji - po prostu "samo się dzieje" - przesyłka: dobrze zapakowana, niemal natychmiastowa wysyłka (na drugi dzień u mnie) - towar: oryginalny, pełnowartościowy, po prostu ok. Szczerze poleciłbym znajomym i sam pewnie chętnie tutaj wrócę. Dzięki ;)

5 / 5 2019-02-06

Ekspresowe przesyłka. Pięknie opanowana.

1 / 5 2019-02-01

Zamówiłam perfumy, zapłaciłam on-line. Dostałam potwierdzenie przyjęcia zamówienia. Następnego dnia otrzymałam maila, że te perfumy są niedostępne. "Mamy problem z aktualizacją stanów magazynowych na naszej stronie internetowej" - taką informację podano w mailu. Przeprosili, zaproponowali anulowanie zamówienia i zwrot środków, a w ramach rekompensaty kod rabatowy na nastęne zakupy. Środki zwrócili szybko, natomiast kodu rabatowego juz się nie doczekałam.

1 / 5 2019-01-26

Na zapłacony towar czekałam przeszło tydzień. Płaciłam przelewem i cytuję Panią z obsługi klienta: "nie powiązał się z zamówieniem". Dopiero po mojej interwencji sprawa ruszyła. Musiałam wysłać potwierdzenie przelewu na maila. Nie było to większym problemem, ale przy wybieraniu takiej formy płatności nie było żadnej informacji, że mogą być jakiekolwiek utrudnienia. Niesmak pozostał.

5 / 5 2019-01-06

Polecam

5 / 5 2018-12-26

szybko, sprawnie, bezpiecznie zapakowane, kolejny zakup i nie ostatni

5 / 5 2018-12-20

Okeyy

5 / 5 2018-12-19

szybka wysyłka, wszystko super

5 / 5 2018-12-16

Szybko i sprawnie, zgodnie z zamówieniem.

5 / 5 2018-12-11

Wysyłka bardzo szybka zamówienia. Towar ok

5 / 5 2018-11-30

Jest ok

5 / 5 2018-11-24

Szybko, sprawnie.

5 / 5 2018-11-22

Spoko sklep

5 / 5 2018-11-15

Profesjonalna i szybka obsługa

5 / 5 2018-11-13

Polecam !!!

5 / 5 2018-11-04

Szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-10-31

Polecam!!!

5 / 5 2018-10-30

Bardzo szybko. Towar oryginalny!

5 / 5 2018-10-30

Wszystko ok

5 / 5 2018-10-28

super

3 / 5 2018-10-25

Nie wiem czy zamowie cos znowu z tego sklepu....

4 / 5 2018-10-11

solidna firma

5 / 5 2018-10-10

Gitara

5 / 5 2018-09-29

polecam

5 / 5 2018-09-26

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam

5 / 5 2018-09-13

Profesjonalna. Obsługa

5 / 5 2018-09-10

wszystko jak najbardziej ok, polecam

5 / 5 2018-09-09

ŚWIETNA OBSŁUGA! POLECAM!

5 / 5 2018-09-01

Szybko, oryginalnie, polecam.

4 / 5 2018-08-24

ZADOWOLONA

5 / 5 2018-08-22

bardzo szybko i sprawnie,tylko szkoda że nie dorzucają państwo jakiś próbek kosmetyków żeby móc spróbować czagoś nowego zwłaszcza przy dużych kwotach za zakupy

5 / 5 2018-08-21

Bardzo szybka dostawa, a produkty zgodne z opisem. Polecam!

5 / 5 2018-08-17

Super

5 / 5 2018-08-17

Super

5 / 5 2018-08-16

Polecam

5 / 5 2018-07-15

Bardzo jestem zadowolona, polecam z przyjemnością.

5 / 5 2018-07-08

Serdecznie polecam.

5 / 5 2018-07-04

Bardzo miła obsługa, szybki i dobry kontakt z klientem. Polecam.

5 / 5 2018-06-26

Wszystko przez bez zastrzeżeń. Polecam

1 / 5 2018-06-25

Od momentu zakupu minęło dwa tygodnie i nadal jej nie dostałam. Reklamujecie się, że wysyłka w 24 godziny. Kłamstwo, kłamstwo i jeszcze raz kłamstwo. Oszukujecie ludzi. od momentu zakupu odczekałam kilka dni, żeby przesyła dostała doręczona. Dzwoniłam, pisałam i nic. Jesteście nierzetelną firmą, nie będą Was polecać.

4 / 5 2018-06-17

Super

5 / 5 2018-06-07

Polecam!!!!

5 / 5 2018-06-07

Polecam

5 / 5 2018-06-04

Szybko i profesjonalnie- polecam;)

5 / 5 2018-06-02

W perfumeria.pl kupuję nie od dziś. Polecam każdemu.

5 / 5 2018-05-27

Super

5 / 5 2018-05-26

Profesjonalna obsługa. Orginalne zapachy-żadnych podróbek. Polecam sklep.

5 / 5 2018-05-07

Polecam

5 / 5 2018-05-06

Super

5 / 5 2018-04-26

Ekspresowa wysyłka. Konkurencyjne ceny.

5 / 5 2018-04-24

Jak zawsze szybko, profesjonalnie, super

5 / 5 2018-04-23

Wszystko szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-04-03

super

5 / 5 2018-04-01

REALIZACJA BARDZO DOBRA I SZYBKA

5 / 5 2018-03-31

Polecam

5 / 5 2018-03-30

Wszytko super

5 / 5 2018-03-27

Szybko i wszystko zgodnie z zamówieniem.

5 / 5 2018-03-23

Wszystko ok

4 / 5 2018-03-22

ok. polecam

5 / 5 2018-03-19

Wszystko OK

5 / 5 2018-03-19

szybko sprawnie polecam

1 / 5 2018-03-17

Kurier przybył gdy nikogo nie było w domu a potem nie raczył się pokazać ani nawet ustalić drugiego terminu

5 / 5 2018-03-16

Jak zwykle pełen profesjonalizm, perfumy piękne

5 / 5 2018-03-09

Ekspresowo i bezproblemowo ;)

5 / 5 2018-02-11

Profesjonalna i szybka obsługa.Polecam.

1 / 5 2018-02-07

Sprzedawca nie poinformował że towaru nie ma na stanie i po zapłaceniu za dość drogi produkt niestety do dzisiaj nie otrzymałem zwrotu pieniędzy ,pomimo zapewnień z Ich strony . Niestety prezent urodzinowy przepadł . Zero skruchy ze strony sprzedawcy . Żenada, nigdy u nich nic już nie kupię i nikomu nie polecę . Zostałem potraktowany jak zło konieczne . Każdego z Was to może spotkać dlatego kategorycznie nie polecam . Fuuu

5 / 5 2018-02-04

mogła by być tansza przesyłka

5 / 5 2018-01-30

było OK.

5 / 5 2018-01-20

Kupuję zawsze w tym sklepie i nigdy mnie nie zawiedli, szybko i sprawnie dostarczona przesyłka

5 / 5 2018-01-14

Super

4 / 5 2018-01-12

Transakcja szybka i bezproblemowa.

5 / 5 2018-01-09

Wszystko OK, perfumy dostarczone na czas.

5 / 5 2018-01-08

Polecam

5 / 5 2018-01-01

polecam jak zawsze

4 / 5 2018-01-01

dobrze

5 / 5 2017-12-28

Nieżle

5 / 5 2017-12-26

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Produkty w porządku. Ceny dobre. Szkoda tylko, że przy zamówieniu za kilkaset złotych nie dorzucili jakichś próbek....

5 / 5 2017-12-23

Bardzo szybka dostawa. Produkt bez zastrzeżeń.

4 / 5 2017-12-23

Jestem zadowolona POLECAM

5 / 5 2017-12-19

Wiarygodny sklep. Polecam!

5 / 5 2017-12-18

Wszystko super. Polecam

5 / 5 2017-12-16

Bardzo szybka dostawa.

5 / 5 2017-12-16

Sklep i obsługa OK. Kurier UPS porażka, nie polecam. Kurier, gdy nie zastał nikogo w domu, nie skontaktował się ze mną, chociaż był podany nr kontaktowy tylko zwrócił paczkę z opisem, że klient odmówił przyjęcia paczki i rezygnuje z zakupu. Dopiero po złożonej reklamacji paczka została doręczona na następny dzień. Szkoda, że nie ma innej opcji odbioru paczki niż kurier UPS. Z UPS na pewno już nie skorzystam.

5 / 5 2017-12-15

Polecam

4 / 5 2017-12-13

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2017-11-28

Perfumy oryginalne. Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2017-11-13

Bardzo jestem zadowolona, polecam z przyjemnością.

5 / 5 2017-11-01

Zamówienie szybko zrealizowane szybka dostawa .

5 / 5 2017-11-01

Wszystko ok!

5 / 5 2017-10-31

Bardzo przyjemne ceny, szybka dostawa, solidnie zapakowana przesyłka, polecam!

5 / 5 2017-10-30

Polecam wszystkimi

5 / 5 2017-10-27

Wszystko pasuje

5 / 5 2017-10-17

Pierwszy zakup w tym sklepie, ale na pewno nie ostatni :)

2017-10-11

Dokonałam przelew z mbank. Niestety poinformowano mnie że przelew nie jest parowany z zamówieniem i dopiero po interwencji telefonicznej i przesłaniu potwierdzenia zrealizowano zamówienie.

5 / 5 2017-09-28

Profesjonalne podejście do klienta szybka obsługa towar zgodny bz zamówieniem

5 / 5 2017-09-27

Super :-)

4 / 5 2017-09-26

polecam

5 / 5 2017-09-25

Wszysyko super

5 / 5 2017-09-19

Zamówienie szybko zrealizowane szybka dostawa .

5 / 5 2017-09-18

Transakcja szybka i przyjemna

5 / 5 2017-09-17

Dobra jakość w dobrej cenie

5 / 5 2017-09-17

Jestem zadowolona w obsługi, dostarczenie przesyłki zajęło zaledwie dwa dni od zamówienia

5 / 5 2017-09-12

Super

5 / 5 2017-09-11

super

5 / 5 2017-09-11

Polecam

5 / 5 2017-09-10

Wszystko na tak

5 / 5 2017-09-10

Szybko, sprawnie, tanio

5 / 5 2017-08-31

Profesjonalnie , szybko i wszystko jak być powinno .

5 / 5 2017-08-29

Super obsluga godne polecenia

5 / 5 2017-08-27

Polecam.

5 / 5 2017-08-27

Wysyłka bardzo szybka zamówienia. Towar ok

5 / 5 2017-08-14

Wszystko pasuje

4 / 5 2017-08-10

Dobra obsługa.

5 / 5 2017-08-07

szybko i sprawnie

5 / 5 2017-07-26

Profesjonalna obsługa. Towar dochodzi szybko. Polecam

5 / 5 2017-07-21

Wszystko super jeśli chodzi o szybkość, jakość obsługi.

5 / 5 2017-07-12

Super

5 / 5 2017-07-10

Super

5 / 5 2017-06-26

Polecam

4 / 5 2017-06-17

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-06-16

Polecam

5 / 5 2017-06-14

Polecam.

5 / 5 2017-06-14

polecam

5 / 5 2017-06-10

polecam jak zawsze

5 / 5 2017-06-10

Godna polecenia

5 / 5 2017-06-07

Dobre ceny i ekspresowa dostawa. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-06-04

Wszystko super polecam

5 / 5 2017-05-31

Produkty zgodne z opisem. Przesyłka błyskawiczna. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-05-04

Super

5 / 5 2017-04-30

Polecam.

5 / 5 2017-04-30

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2017-04-29

Szybka realizacja. Polecam

5 / 5 2017-04-29

Wszystko ok.

5 / 5 2017-04-27

wszystko w porządku, polecam

5 / 5 2017-04-26

Perfum euforia zgodny z opisem. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i usług. Szybka dostawa.

5 / 5 2017-04-23

Świetnie przeprowadzina transakcja! Polecam.

4 / 5 2017-04-17

Mało trwały zapach

5 / 5 2017-04-16

Transakcja przebiegła pomyślnie , przystępna cena perfum, oryginalnie zapakowane , szybka wysyłka POLECAM SKLEP!!

5 / 5 2017-03-31

Zawsze wracam tu chętnie po zakupy. Polecam wszystkim produkty

4 / 5 2017-03-30

Perfumy ktore otrzymałem salvatore ferregamo uomo pachną jak oryginaly ale trzymaja bardzo krotko. Kupilem takie same wczesniej w sephorze i zapach utrzymywal sie o wiele dluzej i byl bardzo intensywny.

5 / 5 2017-03-30

Wszystko odbyło się OK.

5 / 5 2017-03-30

Super sklep.

5 / 5 2017-03-28

Zawsze zamawiam perfumy w tym sklepie i kolejny raz jestem zadowolona na 150%! Profesjonalnie! Szybko! Na wysokim poziomie! Polecam!!!

5 / 5 2017-03-28

Profesjonalna obsługa, polecam.

Rzetelne opinie o Perfumeria.pl

Perfumeria.pl

Siedziba
Kalisz

WWW
http://www.perfumeria.pl

Email
[email protected]

Telefon
62 501-35-20

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie