Kategorie: / Zdrowie I Uroda

Perfumytaniej.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.98
opinie o Perfumytaniej.pl
5 / 5 2019-03-22

Wszystko super. Polecam!

5 / 5 2019-03-21

Polecam

2019-03-19

Myślałam, że przesyłka przyjdzie nieco szybciej (przyszła po 7 dniach), ale poza tym wszystko w porządku i mogę polecić ten sklep.

5 / 5 2019-03-12

Obsługa i przesyłka b.szybka. Produkt ten, który zamówiłam. Więc jestem b. zadowolona.

5 / 5 2019-03-07

Polecam :)

2019-03-03

Rewelacja

5 / 5 2019-03-02

Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Polecam w 100%

5 / 5 2019-03-01

Lubię robić zakupy w tym sklepie. Polecam

5 / 5 2019-02-26

Super, polecam!

5 / 5 2019-02-25

Bardzo szybka wysyłka, perfumy oryginalne. Polecam !!

5 / 5 2019-02-18

jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2019-02-05

Odbiór osobisty we Wrocławiu, złożyłam zamówienie ok 10, a 2 godziny pozniej juz odebrałam :) Wszystko się zgadza, perfumy oryginalne, super cena

2019-02-04

godny polecenia

5 / 5 2019-01-28

Z całą odpowiedzialnością polecam ten sklep, idealny kontakt, przesyłka błyskawiczna, towar dobrze zapakowany, a perfum w 100% oryginalny. Podejście do klienta i jego próśb na najwyższym poziomie. Na pewno nie raz wrócę jeszcze do tego sklepu. Przemiły właściciel, bardzo Panu dziękuję za pełen profesjonalizm. Oby więcej takich sprzedawców w internecie. Rewelacja. Pozdrawiam.

5 / 5 2019-01-27

Produkt zgodny z opisem, szybka dostawa, perfumy są oryginalne.

5 / 5 2019-01-23

Nigdy się nie zawiodłem polecam komu mogę

5 / 5 2019-01-21

Ok

5 / 5 2019-01-17

Sklep godny polecenia. Kontakt, realizacja zamówienia - wzorcowe. Gorąco polecam

5 / 5 2019-01-11

Profesjonalny, polecam

5 / 5 2019-01-06

polecam

2019-01-03

Bardzo dobry

2018-12-29

Transakcja przebiegła pomyślnie, bez problemów

2018-12-24

Bardzo miła obsługa. Oryginalne produkty.

5 / 5 2018-12-23

Natychmiastowa wysyłka. Bardzo polecam

5 / 5 2018-12-14

Wszystko ok. Perfumy oryginalne i w dobrej cenie. Szybka przesyłka. Polecam !!!

5 / 5 2018-12-12

Polecam :)

2018-12-11

rewelacja

5 / 5 2018-12-08

polecam.

5 / 5 2018-12-05

Gorąco polecam

5 / 5 2018-11-29

Super, 10/10 !

2018-11-26

sklep godny polecenia szczególnie ze względu na liczne promocje

2 / 5 2018-11-12

Obsługa ok, ale co z tego skoro sprzedają nieoryginalne produkty!!! Nie polecam

5 / 5 2018-11-08

Bardzo szybka przesyłka byłem w szoku! Wszystko zgodne z opisem!

5 / 5 2018-11-04

ok

5 / 5 2018-11-01

Polecam! Produkty oryginalne, ceny niskie a obsługa bardzo miła! Zamówiłem internetowo na odbiór osobisty, Pani do mnie zadzwoniła i poinformowała kiedy perfumy beda gotowe do odebrania, do tego na mailu tez dostalem taka informacje. Swietny sklep!

5 / 5 2018-10-19

Super.

5 / 5 2018-10-17

Wszystko super :)

5 / 5 2018-10-16

super!!!!!!!!

5 / 5 2018-10-14

Kontakt ze sklepem taki sobie ale towar zgodny z opisem i przede wszystkim orginalny. Polecam.

5 / 5 2018-10-12

Wszystko ok, polecam!

5 / 5 2018-10-09

SUUUUUUUUUUPER. POLECAM

5 / 5 2018-09-24

Perfumy oryginalne, przesyłke dostałam błyskawicznie, więc polecam jak banbardziej!!!

5 / 5 2018-09-22

Wszystko w porządku - polecam

2018-09-20

serdecznie polecam

5 / 5 2018-09-18

godny zaufania, polecam!

5 / 5 2018-09-15

ok

5 / 5 2018-09-08

wszystko ok.

5 / 5 2018-09-07

Polecam

5 / 5 2018-09-04

jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-09-02

Kupuję w tym sklepie kolejny raz, jestem bardzo zadowolona

2018-09-01

bardzo dobra

5 / 5 2018-08-21

To moje pierwsze zakupy w tym sklepie - jestem mile zaskoczona błyskawiczną realizacją zamówienia. Perfumy oryginalne w bardzo dobrej cenie. Paczka doskonale zabezpieczona. Polecam niezdecydowanym !

5 / 5 2018-08-20

Szybka transakcja, super kontakt z klientem. Polecam sklep.

2018-08-17

błyskawiczna wysyłka

5 / 5 2018-08-15

szybka realizacja,jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-08-11

ok

5 / 5 2018-08-08

Błyskawiczna wysyłka. Towar I klasa. Polecam

5 / 5 2018-08-07

Bardzo polecam, Szybko i tanio

5 / 5 2018-08-02

Bardzo miły kontakt, szybko i bezproblemowo. Perfumy bardzo dobrej jakości. Do zamówienia dołączona próbka perfum gratis. Polecam.

5 / 5 2018-07-23

super

5 / 5 2018-07-16

Ok

5 / 5 2018-07-15

To mój pierwszy zakup. Szybkość realizacji zamówienia imponująca! we wtorek złożyłam zamówienie, a w środę o 9.00 rano dostarczył je kurier GLS. Polecam!

5 / 5 2018-07-13

szybka transakcja, perfumy bezpiecznie zapakowane - polecam

5 / 5 2018-07-01

Bardzo dobry kontakt mailowy oraz szybka obsługa zamówienia.

5 / 5 2018-06-27

Bardzo lubię robić zakupy w tym sklepie. Jeszcze nigdy się nie zawiodłem. Oryginalne produkty, szybka przesyłka, dobrze zapakowana paczka. Polecam

5 / 5 2018-06-23

Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybka przesyłka Polecam !!!

5 / 5 2018-06-12

Wszystko w porządku, towar zamówiony został dostarczony, dobrze zapakowany, bez wad. Sklep polecam.

5 / 5 2018-06-08

Gorąco polecam!

5 / 5 2018-06-07

Szybka realizacja. Dobrze zapakowana paczka.

2018-05-30

wszystko bardzo dobrze to już mój trzeci zakup i nie zawiodłem się.

2018-05-27

Świetne podejście do klienta, błyskawiczna przesyłka

5 / 5 2018-05-18

Sklep profesjonalny , z szeroką gamą perfum

5 / 5 2018-05-11

Towar zgodny z zamówieniem, szybka dostawa, polecam

2018-05-05

Ok.

5 / 5 2018-05-02

Tanie i oryginalne perfumy! Polecam ten sklep

2018-05-01

Bardzo dobra

5 / 5 2018-04-23

Super szybka dostawa towar zgodny z zamówieniem polecam!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-04-22

Polecam ten sklep - fachowa obsługa, dobry kontakt i bardzo szybka wysyłka.

5 / 5 2018-04-18

Wszystko ok,perfumy całe :)

5 / 5 2018-04-14

polecam sklep, oryginalne perfumy, szybka wysyłka

5 / 5 2018-04-06

Szybko, sprawnie,profesjonalnie.POLECAM !!!!!

2018-04-04

bardzo dobra

5 / 5 2018-04-01

Basrdzo dobry kontakt. Szybka wysyłka. Polecam !!!

5 / 5 2018-03-27

Polecam sklep - zgodnie z opisem i sprawnie!

2018-03-18

Obsługa sprawna

5 / 5 2018-03-17

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Szybka i miła obsługa.Mimo pomyłki ze strony sklepu, sprawa została szybko i pozytywnie załatwiona.

5 / 5 2018-03-16

Polecam!

2018-03-15

Wszystko w najlepszym porządku.

5 / 5 2018-03-07

Super perfumy, super obsługa, polecam ;-)

5 / 5 2018-03-02

Rewelacyjna obsługa Miła ,sympatyczna , ekspresowa:)Kontakt bez jakichkolwiek problemów.Przychylne nastawienie do klienta.Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-02-18

Wszystko obyło się szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-02-13

Blyskawiczna wysylka, bezpiecznie zapakowana paczka i perfumy oryginalne. Polecam serdecznie :)

5 / 5 2018-02-09

Wszystko ok. Szybka przesyłka. Polecam.

2018-02-06

OK!!!!!!!

5 / 5 2018-01-27

Sklep godny polecenia, bardzo szybka przesyłka

5 / 5 2018-01-27

Zaskakująco szybka dostawa, na następny dzień miałam perfumę w domu. Perfuma też jest ta co chciałam i trwała. Gorąco polecam

2018-01-25

Jak zwykle wszystko ok! za każdym razem mega zadowolenie:)

5 / 5 2018-01-24

Polecam, szybkość błyskawicy

5 / 5 2018-01-20

Łatwy w obsłudze, bardzo atrakcyjne ceny, duży asortyment. Polecam!

5 / 5 2018-01-20

Profesjonalna obsługa . Kolejna transakcja w pełni satysfakcjonująca .

5 / 5 2018-01-20

Bardzo szybki termin realizacji, dbałość o klienta:-) O każdym etapie realizacji zamówienia byłam informowana, przesyłka dotarła bez problemu, w środku dokładnie to, co zamawiałam, do tego prezencik:-) Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-01-18

Sprawnie i szybko, polecam.

5 / 5 2018-01-15

Bardzo szybka dostawa 24h i już na miejscu. Produkt Bardzo dobrze zabezpieczony + próbki innych artykułów. Polecam

5 / 5 2018-01-12

...same pozytywy...polecam !!!!!

5 / 5 2018-01-07

Jestem zadowolona z zakupu w tym sklepie.

5 / 5 2018-01-06

Doskonała obsługa, dobre ceny. Polecam.

5 / 5 2018-01-01

polecam! to mój kolejny zakup i tym razem też się nie zawiodłam :)

5 / 5 2017-12-29

Wszystko super, polecam. Obsługa i kontakt z klientem na najwyższym poziomie.

5 / 5 2017-12-26

Świetny, bezpośredni kontakt. Perfumy dobrze zapakowane, oryginalne. Polecam!

5 / 5 2017-12-26

Perfumy które zakupiłam w atrakcyjnej cenie są oryginalne. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam

2017-12-25

Transakcja przebiegła błyskawicznie.Bez najmniejszych problemów.Gorąco moge polecić zakupy u tego Sprzedawcy.W razie potrzeby na pewno tu wrócę.

5 / 5 2017-12-25

Korzystam z ofert tego sklepu i polecam kazdemu.Sa rzetelni i profesjonalni.

5 / 5 2017-12-24

Wszystko ok Polecam. Perfumy oryginalne w dobrych cenach.

5 / 5 2017-12-23

jestem zadowolona

2017-12-04

Oryginalne produkty, niskie ceny.

2017-11-28

Bardzo niskie ceny

5 / 5 2017-11-28

Bez zastrzeżeń, Bardzo miła obsługa i szybka dostawa!

5 / 5 2017-11-27

super.

5 / 5 2017-11-05

Sklep godny polecenia, bardzo dobra komunikacja, szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-11-03

Polecam szybka przesyłka i bardzo miła obsługa

2017-10-26

Zamówienie zrealizowane bez problemu!

2017-10-25

Dostawa bez zastrzeżeń

5 / 5 2017-10-20

Bardzo POLECAM!!!

5 / 5 2017-10-19

Super!polecam

5 / 5 2017-10-17

POLECAM SERDECZNIE!!!!

5 / 5 2017-10-16

Tranzakcja przebiegła pomyślnie, polecam!

5 / 5 2017-10-08

Wszystko Ok. Szybka przesyłka. Polecam!!!

2017-10-03

był to mój pierwszy zakup w tym sklepie, ale na pewno nie ostatni. Bardzo sprawna obsługa, dobre ceny

5 / 5 2017-08-19

super. transakcja pozytywna. szybka wysyłka.

2017-08-07

sklep bardzo w porządku

2017-08-03

Oryginalne produkty

5 / 5 2017-07-30

Wszystko super

5 / 5 2017-07-27

Polecam !

2017-07-21

Rzetelna informacja o etapach, gdzie znajduję się towar, trochę długi okres oczekiwania (tydzień) ale myślę, że to przez okres świąteczny.

2017-07-20

Przesyłkę otrzymałem zdecydowanie szybciej niż się spodziewałem. Towar w opisanej jakości. Zapakowany w sposób gwarantujący bezproblemową dostawę.

5 / 5 2017-07-18

Polecam, warto tam zamawiać!

2017-07-17

Bardzo lubię zakupy w tym sklepie. Perfumy są naprawdę dobre i tanie

5 / 5 2017-07-17

Bardzo lubię robić zakupy w tym sklepie. Bardzo szybka wysyłka. Oryginalne produkty.

2017-07-16

Miła, pomocna obsługa sklepu. Oryginalne produkty.

5 / 5 2017-07-15

Szybka obsługa, polecam sklep.

5 / 5 2017-07-13

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie, produkt zgodny z zamówieniem, POLECAM!!

5 / 5 2017-07-10

kciuk w górę ... ekspresowa dostawa ... jestem jak naj bardziej zadowolona

5 / 5 2017-07-07

Szybka przesyłka. Dobry kontakt ze sprzedawca . Polecam !!!

5 / 5 2017-06-29

Wszystko Ok. Szybka przesyłka. Dobry kontakt ze sprzedawcą.

2017-06-27

Sklep położony w centrum Krakowa, przemiła obsługa

5 / 5 2017-06-24

Jak zwykle jestem bardzo zadowolona, polecam.

5 / 5 2017-06-20

Polecam

2017-06-11

jak zwykle sie nie zawiodlam :)

5 / 5 2017-06-09

Świetna cena za super produkt!

2017-06-03

bardzo dobra

5 / 5 2017-05-27

Expresowa wysyłka, przesyłka porządnie zapakowana dotarła w stanie nienaruszonym. Produkt zgodny z opisem. Polecam!

2017-05-26

wszystko okey

5 / 5 2017-05-12

super sklep, obsługa pierwsza klasa, ceny bardzo atrakcyjne. Polecam.

5 / 5 2017-05-10

Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Polecam:)

5 / 5 2017-04-27

Sklep polecam wszystkim :) Rewelacja :)

5 / 5 2017-04-26

Witam. Polecam zakupy w tym sklepie. Bardzo szybka przesyłka, dobry kontakt. Miłym akcentem były również dołączone gratisy.

5 / 5 2017-04-25

szybka realizacja niestety produkt można wyrzucić do kosza

5 / 5 2017-04-20

Szybka realizacja zamówienia. Paczka dobrze zapakowana. Oryginalne produkty. Polecam

2017-04-13

bardzo dobra

5 / 5 2017-04-12

Błyskawiczna wysyłka, duży profesjonalizm, oryginalne opakowanie, piękny zapach :) Sklep i produkty godne polecenia!!!

5 / 5 2017-04-07

Dostawa bez uwag. Perfumy ok

5 / 5 2017-04-04

Polecam.

5 / 5 2017-03-30

Polecam. Niskie ceny

5 / 5 2017-03-29

Polecam

Rzetelne opinie o Perfumytaniej.pl

Perfumytaniej.pl

Siedziba
Nowy Sącz

WWW
http://perfumytaniej.pl

Email
[email protected]

Telefon
184422080

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie