Kategorie: / Komputery / Foto / Biuro

Posejdon.com Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Posejdon.com
5 / 5 2019-03-03

Szybko, bezproblemowo, PROFESJONALNIE!

5 / 5 2019-02-24

Transakcja przebiegła bardzo szybko i sprawnie . Dodatkowym plusem jest fachowe doradztwo pracowników którzy dobrali mi pamięci do mojej drukarki . Jestem bardzo zadowolony . Polecam znajomym sklep POSEJDON na 100% !!!

5 / 5 2019-02-20

W sklepie kupiłam dysk zewnętrzny Transcendent.Świetna, profesjonalna obsługa, rewelacyjna błyskawiczna dostawa.O ile sklep utrzyma tak korzystne ceny w przyszłości będę w nim dokonywać zakupów.Sklep na pewno godny polecenia.

2019-02-16

warto kupować w sklepie posejdon.com

5 / 5 2019-02-07

Transakcja przebiegała szybko i sprawnie, bez żadnych problemów. Z pewnością w razie potrzeby skorzystam jeszcze z tego sklepu, bo jest on godny polecenia i dba o jakość swoich usług.

2019-02-05

OKEY !!!

5 / 5 2019-02-02

Zamówienie szybko zrealizowane, potwierdzenie za pomocą telefonu (niespotykane, ale miło, że zadzownili).

5 / 5 2019-01-31

Polecam wszystkim sklep Posejdon, zakupy robiłem w nim pierwszy raz i jestem mile zaskoczony profesjonalnym podejściem do klienta oraz szybką realizacją zamówienia :)

5 / 5 2019-01-08

Jak zwykle doskonała obsługa, błyskawiczna wysyłka i miły kontakt. Może to nudne, ale chciałbym, żeby wszędzie tak było. Naprawdę polecam.

2019-01-03

Rewelacyjny poziom obsługi klienta. Dziękujemy za wytrwałość.

5 / 5 2018-12-24

Obsługa bardzo szybka. Zamówiłem zasilacz i na następny dzień był u mnie w domu. Żadnych zastrzeżeń, oby wszyscy tak pracowali :). Pozdrawiam i polecam

5 / 5 2018-12-22

Doskonała obsługa. Profesjonalne działanie.

5 / 5 2018-12-07

jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-11-19

Bardzo szybka realizacja, bardzo dobry kontakt a przede wszystkim super ceny. Sklep godny polecenia w 100%!!! Na pewno jeszcze nie raz coś tam kupię.

5 / 5 2018-11-14

Bardzo sprawna realizacja. Polecam

5 / 5 2018-11-10

Sklep godny polecenia: szybko, profesjonalnie, dobry kontakt. Kartę odebrałem poza godzinami pracy sklepu. Bardzo polecam.

5 / 5 2018-10-17

Przesyłka dotarła szybko , bez problemów, miła profesjonalna obsługa , Polecam

2018-10-14

Bardzo fachowa obsługa, świetny kontakt e-mailowy i telefoniczny. Wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2018-10-13

Miła obsługa, szybka realizacja - pozytyw!

5 / 5 2018-10-09

Dobry dojazd do sklepu, na miejscu parking, miła i profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-09-07

Szybka i sprawna obsługa. W 100% udane zakupy

5 / 5 2018-08-25

wszystko ok

5 / 5 2018-08-23

JESTEM ZADOWOLONY Z USŁUG FIRMY "POSEJDON"

5 / 5 2018-08-19

Szybko i solidnie

5 / 5 2018-08-09

obsługa bardzo dobra..łatwość komunikacji (telefon zawsze ktoś odbiera), bardzo szybka realizacja zamówienia i doskonały przepływ informacji. Polecam

2018-07-31

Miła obsługa

5 / 5 2018-07-28

Możliwość negocjowania ceny . Doradztwo i zakup przebiegł bardzo szybko i sprawnie . Mogę polecić z czystym sumieniem .

5 / 5 2018-07-27

polecam sklep. dobry kontakt, szybka realizacja, miła obsługa.

2018-07-10

Świetny kontakt z obsługą sklepu,fachowa obsługa,błyskawiczna wysyłka i towar zgodny z zamówieniem.Warto polecić

2018-07-03

wszystko jak w najlepszym porządku

5 / 5 2018-06-29

Gorąco polecam sklep posejdon! Towar zgodny z opisem, miła i kontaktowa obsługa. Szybka realizacja zamówienia. Polecam

5 / 5 2018-06-21

Polecam sklep POSEJDON. Swoj dysk zewnetrzyny odebralem osobiscie. Mam go od paru tygodni i dziala bez zarzutów. Profesjonalnie i szybko, to dwa najwazniejsze przymiotniki okreslajace sklep POSEJDON!!!

5 / 5 2018-06-20

Jestem zadowolony. Ale mnie łatwo zadowolić. :)

5 / 5 2018-06-15

Polecam wszystkim ten sklep. Zamówienie zrealizowane w ciągu jednego dnia!

2018-05-16

Sklep ogólnie polecam towar zgodny z opisem jakość BDB trochę z przesyłką długi czas 6dni

5 / 5 2018-05-13

Polecam ! Wszystko na 10 !

5 / 5 2018-05-13

Zamówiłem kartę SD 16GB, zamówienie odbierałem osobiście. Fachowa obsługa, rewelacyjna cena - polecam.

5 / 5 2018-05-04

szybka i solidna obsługa, polecam

5 / 5 2018-05-02

kontakt ze sklepem naprawde OK. Miła obsługa - widać, że zależy im na zadowoleniu klientów. Towar dostarczyli błyskawicznie!

2018-05-02

Same pozytywy, sprawnie rzetelnie, a ze towar należało sprowadzić to nie można mieć pretensji tylko pochwalić za dobry kontakt i bardzo sprawna realizacje zamówienia

5 / 5 2018-04-27

Zamówienie zrealizowane bardzo sprawnie, dobry kontakt telefoniczny. Z czystym sumieniem polecam ten sklep.

5 / 5 2018-04-24

Jakis czas temu zakupiłem dysk zew Transcend 250GB. Zamówienie zrealizowane poprawnie, w terminie nie expresowym ale przyzwoitym, kilkudniowym. OK

5 / 5 2018-04-19

polecam wszystkim, bardzo dobry kontakt ze sklepem, szybka wysyłka i towar zgodny z opisem, żeby wszyscy tacy byli... POLECAM !!!

2018-04-19

Bardzo dobry sklep!

2018-04-09

zamuwienie zralizowane w 3 dni, bardzo dobry kontakt telefoniczny, info o przesylce na mailu, pancerna przesylka, czego jeszcze wymagac :}

5 / 5 2018-04-07

Zamówienie zrealizowane błyskawicznie. Wieczorem zamówiłam produkt na drugi dzień wieczorem już go otrzymałam. Pan pracujący w sklepie osobiście mi go przywiózł (nie jest kurierem). Nie wiem czy to wynikało z faktu, że mieszkam w tym samym mieście w którym znajduje się sklep ale to jest mało istotne bo odległość też była spora i poświęcił około godz na dojazd. Pierwszy raz spotkała mnie tak miła niespodzianka a kupuję od dawna przez internet. Dlatego szczerzę polecam ten sklep. Naprawdę bardzo miła, sprawna i szybka obsługa. Dodatkowy bardzo ważny plus za ceny produktów, które są bardzo niskie. Pozdrawiam serdecznie :)

5 / 5 2018-03-24

Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka - wszystko OK. Polecam w 100 %

2018-03-19

Błyskawiczna transakcja, miła i kompetentna obsługa.

5 / 5 2018-03-16

Bardzo sprawna obsługa, szybka dostawa

5 / 5 2018-03-13

Miła obsługa, szybka realizacja - pozytyw!

5 / 5 2018-03-11

Szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-03-10

Bardzo miła obsługa. Szybka wysyłka. Serdecznie polecam.

5 / 5 2018-03-07

Kwintesencja zakupów w internecie :-) Szczerze polecam.

5 / 5 2018-02-18

Sklep godny polecenia: szybko, profesjonalnie, dobry kontakt. Sprzęt dostałem na drugi dzień po zamówieniu w solidnie zabezpieczonej paczce. Oby więcej takich sprzedawców.

5 / 5 2018-02-14

Wszystko bardzo szybko i sprawnie. Kontakt rewelacyjny, miałem pecha, bo po krótkim czasie router się zepsuł(jak każdy wie zdarza się) no i tutaj znowu wszystko załatwione bardzo szybko i sprawnie, zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-02-14

Bardzo miła obsługa, szybka i bezproblemowa. Napewno nastepny zakup dokonam własnie w Posejdonie. Polecam

2018-02-10

Bez zarzutu

5 / 5 2018-01-18

Szybka i profesjonalna obsługa. Świetna cena. Towar podrzucili nam do biura. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-01-13

Kiedyś było hasło 3x TAK!!! Na taką ocenę zasługuje ten sklep!!!! Super, Super, Super!! Realizacja zamówienia błyskawiczna!!! Polecam!!!

5 / 5 2017-12-27

Najniższa cena w kraju. Bardzo dobry kontakt telefoniczny z informacją o stanie zamówienia. Sympatyczy właściciel. Wszystko odbyło się OK, więc jak najbardziej polecam.

2017-12-27

Mogę z czystym sumieniem polecić. Miła obsługa, spokojnie i jasno przedstawili różnice między programami i polecili dobry produkt.

5 / 5 2017-12-25

Wszystko ładnie i pięknie, szybka wysyłka, uprzejmy i konkretny kontakt mailowy. Bardzo ciekawe jest to że sprzedawca podaje numer wysyłki paczki, przez co przesyłka moż być śledzona online.

5 / 5 2017-11-16

W pełni polecam sklep POSEJDON. Atrakcyjne ceny, miła obsługa i szybka przesyłka. Bardzo dobry kontakt z kurierem firmy przywożącym zakupione produkty w Krakowie.

5 / 5 2017-11-15

Świetny kontakt, błyskawiczna wysyłka, towar doskonałej jakości. Polecam.

5 / 5 2017-11-11

szybko sprawnie i na temat.na prawdę godny polecenia sklep!!!

2017-11-08

Towar kupiłem w promocji. Cena atrakcyjna. Sposób realizacji perfekcyjny

5 / 5 2017-10-29

Przyłączam się do wszystkich klientów zadowolonych z zakupów w tej firmie, w tym doceniających świetną cenę i obsługę - bardzo miły, profesjonalny kontakt, cena kart SanDisc SDHC 32GB najlepsza jaką znalazłem gdziekolwiek. Nie oceniam przesyłki bo miałem możliwość odebioru zakupów osobiście

5 / 5 2017-10-13

Szybko i sprawnie! Dysk był gotowy do odebrania już w dniu zamówienia, dodatkowo mogłem go odebrać po godzinach pracy. Miła obsługa. Polecam!

5 / 5 2017-10-12

Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Profesjonalne i uczciwe podejście do klienta oraz szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2017-10-02

Bardzo szybka realizacja: otrzymalem towar w niecale 48 godzin od zlozenia zamowienia.

5 / 5 2017-09-30

Jestem bardzo zadowolony, że wybrałem ten sklep i polecam go.

2017-09-24

Wyłącznie pozytywna. Wybrałem Posejdona z uwagi na korzystną cenę. Byli też bardzo elastyczni przy ustalaniu sposobu sposobu odbioru towaru. Jedyne minusy, zresztą niwielkie, to brak możliwości zapłaty gotówką i 48h zwłoka od złożenia zamówienia do ściągnięcia towaru od sytrybutora - też w pełni akceptowalna.

2017-09-22

Błyskawiczna realizacja, towar jak najbardziej zgodny z opisem, świetnie zabezpieczony do wysyłki.

5 / 5 2017-09-12

Jestem bardzo zadowolony z zakupu w sklepie Posejdon. Za wszystkich sklepów internetowych, w których dotychczas robiłem zakupy, to właśnie w Posejdon-ie obsługa klienta stoi na jednym z najwyższych poziomów.

5 / 5 2017-09-10

Obudowa zamówiona w poniedziałek została dostarczona już w środę. Dobry kontakt telefoniczny, szybka i sprawna obsługa. Sprzęt bez zastrzeżeń. Polecam zakupy!

5 / 5 2017-08-30

transakcja przebiegła wzorowo, miły kontakt telefoniczny i bardzo szybka realizacja.Nie wspomne o rewelacyjnie niskiej cenie monitora.Jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2017-08-21

Prawda, ze na terenie Krakowa, ale to zdarzyło mi się pierwszy raz. Zamówiłem towar w czwartek o 23:00, a w piątek po pracy miałem go w domu. Super !!! Oczywiście polecam ten sklep i sam będę w nim jeszcze kupował.

5 / 5 2017-07-25

Sklep b. dobry, szybka realizacja, dobre ceny. Mogę tylko wypowiadać się w samych superlatywach

5 / 5 2017-07-20

Zamówiłem kieszeń Welland ME-340J USB 2.0 i eSATA - obudowa zewnętrzna na napęd 5.25” Szybka i bardo dobra realizacja zamóweienia.Dziękukę.

5 / 5 2017-07-07

Świetna, fachowa obsługa. Doradzono mi sprzęt dokładnie na miarę moich potrzeb, zarówno finansowych, jak i sprzętowych. Towar otrzymałem następnego dnia w stanie idealnym, najlepszy sklep internetowy, z jakiego usług korzystałem, a kupuję naprawdę wiele. Sklep na 11 w skali od 1 do 10. Gorąco polecam, naprawdę.

2017-07-01

Sklep godny polecenia...

5 / 5 2017-07-01

Bardzo fachowa i miła obsługa, nigdzie nie znalazłem tańszego dysku o tej pojemności i tej firmy, bardzo profesjonalna pomoc, błyskawiczna wysyłka, po prostu świetny sklep

5 / 5 2017-06-24

bardzo dobry kontakt z klientem, szybka realizacja i solidnie zapakowana przesyłka. może i to "startujący" dopiero e-sklep, ale poziom ma zawodowy. zdecydowanie polecam

2017-06-09

Bardzo korzystny zakup i swietna wspolpraca sprzewdawcy z klientem.

5 / 5 2017-06-08

Cena konkurencyjna; obsługa uprzejma i szybka; bardzo chętnie skorzystam ponownie; polecam wszystkim ten Sklep.

5 / 5 2017-06-08

Dostawa szybka, przesyłka dobrze zabezpieczona ... dziękuję

5 / 5 2017-05-29

Przemiła obsługa, nastawiona na zadowolenie klienta. Szacunek. Polecam tego sprzedawcę.

5 / 5 2017-05-21

Profesjonalna obsługa oraz szybka realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2017-05-19

Polecam wszystko OK

5 / 5 2017-05-18

Profesjonalna i miła obsługa.

2017-05-11

co tu pisać - poszło sprawnie tak jak powinno.

5 / 5 2017-05-09

Rewelacyjna obsługa. Konsultant przyjął telefoniczną prośbę o przyśpieszenie dostawy ze względu na planowany wyjazd - realizacja rzeczywiście odbyła się błyskawicznie. Polecam!

5 / 5 2017-04-28

Wszystko ok

5 / 5 2017-04-25

Mimo drobnej (nie mojej ) pomyłki, towar dotarł do mnie bardzo szybko.Jestem zadowolony z poziomu obsługi.

5 / 5 2017-04-23

Kupiłem w tym sklepie komputer stacjonarny. Wszystko poszło sprawnie, szybko i bez problemów.

Rzetelne opinie o Posejdon.com

Posejdon.com

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.posejdon.com

Email
[email protected]

Telefon
+48 12 376 74 75

Komórka
+480531960321

Infolinia
-

Logowanie