Kategorie: / Dla Dzieci / Hobby

Positivo.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.44
opinie o Positivo.pl
5 / 5 2019-02-10

Ich sklep ruszył ostatnio ze sprzedażą ksiązek. Maja bogata oferte. Osobiscie zdecydowałem sie na Zdrade Bourne'a. Książka przyjechała bardzo dobrze zabezpieczona,polecam.

5 / 5 2019-02-05

sklep profesjonalny.szybka przesyłka. polecam

5 / 5 2019-01-03

produtk jest ok, były małe ryski jak go dostałem i nie było kabla EURO bez którego nie idzie podłączyć sprzętu do telewizora :( jak na razie mam produkt jeden dzień ale musiałe dodatkowo z własnej kieszeni dokupić kabel. przesyłka została do mnie dostarczona w ciagu czterech dni.

2018-12-28

BRAK PRZESYŁKI BRAK TORWARUZORIENTOWALI SIE PO DWUCH DNIACH ŻE W HURTOWNI BRAKTO NIE PIERWSZY RAZ ŻERUJĄ TYLKO NA TYM ŻE WYSTAWIAJĄ NAJTAŃSZE CENY A NIC NIE REALIZUJĄ!!!MOŻE GROMADZĄ BANK DANYCH!?!?!?!?!?!?!

5 / 5 2018-12-19

Kupiłam serię DVD Przystanek Alaska, Cudny serial. Przesyłka w terminie. Dobrze zapakowana. Miła obsługa. Polecam

5 / 5 2018-12-09

Wszystko wzorowanszybka wysylka dobry kontakt, polecam

2018-11-03

SPRZEDAJĄ TOWAR KTÓREGO NIE MAJĄ, NARAŻAJĄ KLIENTA NA KOSZTY OPERACJI BANKOWYCH DŁUGO ODDAJĄ PIENIĄDZE W SUMIE TO JESZCZE ICH NIE DOSTAŁEM

2018-10-29

Wygląda na to,że POSITIVO to bardzo solidna firma.Czekałam na zamówiony towar dwa dni robocze.O każdym działaniu podejmowanym przez sklep byłam powiadamiana e-mailem.Jak powiedzieli - tak zrobili. Dziękuję bardzo.

5 / 5 2018-10-24

Szybka realizcja zamówienia i bardzo kulturalna obsługa telefoniczna. Odtwarzacz MP4 dotarł bez żadnego poślizgu czasowego, a także o porze o której prosiłem.Jedyny "zgrzyt" to punkt w gwarancji, iż na akumulator odtwarzacza udzielana jest tylko 3-miesięczna gwarancja, o czym nie było informacji na stronie. Będę jednak dobrej myśli, iż bateria nie "umrze" przedwcześnie.Mimo wszystko polecam, w szczególności osobom z Warszawy i okolic :)

5 / 5 2018-09-22

Bardzo szybka i bezproblemowa reakcja zamówienia ,towar zgodny z opisem w 100%.

5 / 5 2018-09-22

Szybka realizacja dobre ceny polecam można kupować

2018-09-20

Na zamówienie drukarki HP LJ 2015N w cenie 916 zł dostałem odpowiedź iż niedostępna już u dostawcy. Po ponownym sprawdzeniu produktu w sklepie Positivo wspomniana drukarka była oczywiście wciąż oferowana ale teraz już w cenie 1142 zł. Drukarka więc JEST dostępna tylko nie w tej cenie. Prawo mówy że sklep oczywiście może zamówienie klienta po prostu nie przyjąć, etyka natomiast nakazuje podania mu rzeczywystej przyczyny odmowy.

3 / 5 2018-09-04

NAJPIERW MOWIA ZE MAJA TOWAR A POZNIEJ SIE DOWIADUJE PRZEZ TELEFON ZE MOJE ZAMOWIENIE ZOSTALO ANULOWANE PONIEWAZ NIE MA TOWARU I NIKT MNIE NIE RACZY NAWET POINFORMOWAC SMIESZNA OBSLUGA ODRADZAM!!!

5 / 5 2018-08-16

DUŻY POZYTYW !!!!! Wprawdzie okazało się, że brak towaru, ale odzew był natychmiastowy. Bardzo miła współpraca i co BARDZO WAŻNE bezproblemowy zwrot pieniędzy za nieudaną transakcję. Polecam.

5 / 5 2018-08-11

Bezproblemowy zakup, szybka wysyłka, nic dodać nic ująć.

5 / 5 2018-08-06

SZYBKO I PROFESJONALNIE ,A W DODATKU B.DOBRA CENA. GORĄCO POLECAM!

2018-07-28

Pomijam to,że czekałam na zamówioną lodówkę dłużej niż było to określone w ofercie oraz że pierwszą przesyłkę musiałam zwrócić i dalej czekać (była to wina Kuriera,który lodówkę uszkodził w czasie transportu).Problem pojawił się później.Wraz z przesyłką nie dostarczono mi polskiej gwarancji na sprzęt.Dzwoniłam dwa razy z prośbą o dosłanie jej,uprzejma Pani odpowiadała że już dziś wysyła poleconym,ale minęły już ponad dwa miesiące a ja gwarancji nadal nie mam.Szkoda ,bo chciałam dokupić 5-cio letnią gwarancję na ten sprzęt ale do tego potrzebny jest druk gwarancji i miałam na to miesiąc od daty zakupu.Teraz więc i tak już po ptakach.Tak czy inaczej gwarancji nadal nie mam .Dlatego na tym zakończę współpracę z tym sklepem ,co i innym też radzę. Jest to mało solidna firma.

5 / 5 2018-07-26

Gorąco polecam sklep positivo.pl. Właśnie otrzymałam zamówionego iRivera - szybko i profesjonalnie!!!

5 / 5 2018-07-16

Jednego dnia zamówienie,a następnego dostarczone do domu.Bez problemów i profesjonalnie.Polecam.

5 / 5 2018-06-20

W niedziele złożyłem zamówienie, w poniedziałek przelałem pieniądze a w piątek pralka była w Katowicach.Sam (niestety ) musiałem dzwonić do Masterlinka i umawiać termin dostawy.Na piątek do godż 13 mi odówiono więc pozostała sobota.Ogólnie jestem zadowolony.

2 / 5 2018-06-19

Kupiłem w tym sklepie telewizor. Wpłaciłem kase na konto a oni dopiero sprzęt zamówili. Cała transakcja trwała 10 dni (w tym 2 dni weekendu). Zapłaciłem za kuriera a de facto musiałem jechać odebrać osobiście w firmie kurierskiej. Nie uwzględniono uwag wpisanych w zamówieniu. Zakupy za długie, kurier beznadziejny, dodatkowe koszty. Nie polecam. Sprzęt sprawny i działa.

2018-06-16

"Prawie" kupiłem pamięć SD 4GB - kasę przelałem przez mTansfer. Za jakiś czas dostałem e-maila że nie mogą zrealizować mojego zamówienia. To po co umieszczają towar którego nie mają. Nie ja pierwszy tak zostałem zrobiony. Zmarnowany czas - ciekawe kiedy mi kasę oddadzą.

5 / 5 2018-06-03

ok

5 / 5 2018-05-16

Szybka i profesjonalna obsługa oraz realizacja zamówienia. Jestem bardzo zadowolony.Polecam sklep!

5 / 5 2018-04-04

Parę dni już upłynęło od zakupu, to wystarczyło mi na spokojne wypróbowanie sprzętu. Żona jest zadowolona bo ładny, ja bo działa, spełnia moje oczekiwania. Wszystko zgodnie z opisem podanym w sklepie. Jestem zadowolony również z obsługi, dostawa w czasie.

5 / 5 2018-03-22

Jestem zaskoczony błyskawiczną dostawą zakupionego towaru w sklepie "Positiovo.pl. Po raz pierwszy zdarzyło mi śię zkupić towar w sklepie internetowym, który otrzymałem ze sklepu na południe Polski w niespełna 20 godzin. Dostawa była kompletna; miniwieża Panasonic PMX2 jak na razie działa bez zarzutu. Polecam sklep.

2018-03-15

Chciałam chrześnicy kupić Mp4 Oczywiście w sklepie na stronie mp4 którą wybrałam była dostępna na stronie internetowej, a następnego dnia od zakupu otrzymałam wiadomość, że moje zamówienie nie może zostać zrealizowane, bo produkt nie jest dostępny. Dla mnie to chore. Jeżeli ma się sklep internetowy to trzeba go aktualizować i nad wszystkim czuwać jak w każdej innej działalności i albo zaznaczam, że produkt jest niedostępny albo go w ogóle usuwam.

5 / 5 2018-02-23

wszystko ok, miła obsługa, naprawde błyskawiczna dostawa, zamówiłam wieczorkiem a nastepnego dnia player był juz u mnie, polecam ten sklep

5 / 5 2018-02-07

towar zgodny z opisem,szybka przesyłka,polecam

5 / 5 2017-12-28

Nie mam najmniejszych zastrzeżeń co do sklepu. Towar zgodny z opisem, cena również (o wiele niższa niż w innych sklepach). Przesyłka dostarczona w ciągu jednego dnia. Nastąpiło opóźnienie jednodniowe o którym zostałem poinformowany. Ja osobiście polecam.

3 / 5 2017-12-21

dokonałam zakupu towaru i go opłaciłam, następnego dnia otrzymuję maila, że pomylili się co do ceny towaru i anulują zakup. Na zwrot pieniędzy czekałam tydzień. Stanowczo odradzam ten sklep!

2017-12-05

Sklep posiada duze zasoby produktów w dobrej cenie. Jedyny minus to dłuższy czas oczekiwania na przesyłkę od przewidywanego. Jednak lepiej kupić taniej a duzej poczekać. Ogólnie polecam.

5 / 5 2017-12-05

super sklep szybka przesyłka polecam

5 / 5 2017-12-04

Ja z zakupów jestem bardzo zadowolona. Przesyłka przyszła na czas, kontakt mailowy wzorowy :) Polecam!

5 / 5 2017-11-30

Ze sklepu jestem zadowolona. zamowilam w czwartek poznym popoludniem, a poniedzialek dostalam juz paczke. wszystko bylo OK.

2 / 5 2017-11-23

Zdecydowanie nie polecam! Najpierw Panienka potwierdza przyjęcie zamówienia i skierowanie do realizacji a za kilka godzin okazuje się, że produkt znika z ich strony internetowej, a oni twierdzą, że nie wiadomo kiedy będzie dostępny. Sprzedają marzenia. Zero rzetelności.

5 / 5 2017-11-18

Polecam. Wszystko bardzo sprawnie i fachowo. Przesyłka OK.

2017-10-26

Coz - sklep oferuje na swoim www towar, ktorego nie ma na stanie (lodowka). Na drugi dzien po zamowieniu towaru zostalem poproszony mailowo o uregulowanie naleznosci, czyli wnioskowalem, iz towar jest dostepny. Naleznosc uregulowalem. Nastepnego dnia (czyli 2 dni po zomowieniu) otrzymalem mail'a, iz towaru nie ma i pieniadze zostana mi zwrocone. I wszystko jasne.

5 / 5 2017-10-22

Transakcja sprawnie przeprowadzona. Realizacja w ciagu 3 dni roboczych. Przesylka na czas dobrze zabezpieczona. Polecam.

2017-09-13

Fajny sklep. Maja możliwośc zakupu produktu i jego zapakowania jako prezent. Kupilam u nich telefon Nokia w prezencie dla siostry. Przyszedl w podanym przeze mnie terminie i był naprawde ślicznie zapakowany. Sama nie zrobiłabym tego lepiej.

5 / 5 2017-08-25

Niestety, ale muszę potwierdzić opinię wyrażoną juz przez parę innych osób o braku profesjonalizmu ze strony tego sklepu. Na stronie jest zamieszczona oferta, jest możliwość dodania przedmiotu do koszyka i jest naprawde super promocja. Po telefonie do sklepu okazało się, że tego towaru nie ma na stanie. Więc dlaczego znajduję się na stronie internetowej? Robienie zakupów w tym sklepie jest to nie tylko strata czasu ale także nerwów.

2017-08-20

Sklep oceniam bardzo dobrze. Pzrede wszystkim bardzo miła obsługa telefoniczna. Pani z infolinii pomogło przy wyborze odpowiedniego dla mnie sprzetu audio. Czas realizacji zamówienia- błyskawiczny. Pzresyłka była na następny dzień. Paczka zapakowana bardzo dobrze, dzieki temu nie było szans aby uległa uszkodzeniu podczas transportu.

5 / 5 2017-08-07

Kupiłem w tej firmie laptopa. Spotkałem profesjonalną i przyjazną obsługę (telefoniczny kontakt)Paczkę za pobraniem otrzymałem drugiego dnia. Po "przejściach" z innymi sklepami bardzo miła odmiana.

5 / 5 2017-07-16

Sklep ok szybka dostawa polecam sklep wszystko ok

2 / 5 2017-06-14

Sklep sprzedaje towar , którego w chwili finalizacji zakupu raptem nie posiada na stanie . Potencjalny klient tego sklepu jeśli już się zdecyduje na zakup musi mieć wybranych kilka modeli notebooków bo wybrany model może się okazać ,że nie jest już w ofercie sklepu i składają propozycję innego towaru .Dziwny sposób handlu ! ! ! Nie polecam warto się rozejrzeć za bardziej poważniej traktującym klienta sklepie !

2 / 5 2017-05-22

2 dni po złożeniu zamówienia w sklepie internetowym POSITIVO, dostaję informację, że sprzęt jest niedostępny, i nie ma możliwości zrealizowania zamówinia - niepoważni ludzie, stracony czas - NIE POLECAM --> NEGATIVO (powinni chyba zmienić nazwę :-) )

5 / 5 2017-05-20

Pierwszorzędna obsługa - rano zamówiłem, towar po popołudniu był już do odbioru. Super. Żadnych problemów z zapłatą przy odbiorze. Gratulacje. Szybko i sprawnie. Ps. nie oceniam dostarczenia przesyłki na czas bo odbierałem osobiście.

2 / 5 2017-05-18

Nie polecam, szkoda nerwów. Dzwoniłem czy mają interesujący mnie towar, powiedzieli że tak, przelałem pieniądze po tygodniu dowiedziałem się że towaru jednak nie ma , czy to już oszustwo czy jeszcze nie, oceńcie sami.

2 / 5 2017-04-26

Mimo uprzedniego telefonicznego upewnienia się o dostępności towaru, po przesłaniu pieniędzy okazuje się, że towaru już nie ma.. A raczej, że jest tylko w cenie wyższej o ponad 100%. Nieprofesjonalne procedury. Nie polecam.

5 / 5 2017-04-19

Kupowałem towar dwukrotnie, (raz dla znajomego). Wszystko odbyło się sprawnie, towar zgodny z zamówieniem, sprawny, dostarczono w obu przypadkach w ciągu 48 godzin od dokonania przelewu na konto sklepu. Osobiście nie zawiodłem się, jak być może inni, więc polecam. Nie daje jednak "10" lecz "9" - zawsze można lepiej i trzeba dążyć do doskonałości ;-)

Rzetelne opinie o Positivo.pl

Positivo.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.positivo.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie