Kategorie: / Fotografia / Komputery i Internet / Poligrafia i wydawnictwo / Reklama i Marketing / Usługi

R5 studio Opinie Klientów

4.94/5.00 - ilość ocen: 162
opinie o R5 studio
5 / 5 2019-03-24

Polecam.

5 / 5 2019-03-21

Założenie firmy to pikuś. Schody zaczynają się w momencie, kiedy trzeba zaistnieć w internecie. Szczęśliwie znajomi polecili nam R5 i nawiązaliśmy z nimi współpracę, czego nie żałuję.

5 / 5 2019-03-11

Z samej zasady nie wystawiam komentarzy na takich portalach. Jednak później pomyślałam, że cierpią na tym firmy, które są uczciwe, ponieważ ludzie wychodzą z założenia, że skoro jest wszystko ok, to nie będę pisać i piszą dopiero, kiedy coś pójdzie nie tak. W moim przypadku wszystko było super - wizytówki i ulotki pierwsza klasa. Chętnie polecę ich znajomym :)

5 / 5 2019-03-10

Współpraca przebiegła bezproblemowo. Jesteśmy jak najbardziej zadowoleni z rezultatów :)

5 / 5 2019-03-08

Polecamy współpracę z R5 studio, profesjonalne podejście, robią dla nas od kilku lat wszystkie projekty i jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy.

5 / 5 2019-02-27

Wszystko na najwyższym poziomie, projekty, obsługa i czas realizacji. Na pewno zwiążemy się na dłużej.

5 / 5 2019-02-23

Bardzo dobry kontakt, super projekty, wszystko jak być powinno!

5 / 5 2019-02-20

Polecam, polecam i jeszcze raz polecam. Wszystkie projekty, które im zleciłam (logo, wizytówki, ulotki) spełniły moje oczekiwania - zupełnie tak jak obiecali :)

5 / 5 2019-02-19

Polecam w 100 %

5 / 5 2019-02-14

Bardzo profesjonalna obsługa.

Rzetelne opinie o R5 studio

R5 studio

Siedziba
Poznań

WWW
http://www.r5studio.pl

Email
[email protected]

Telefon
61 666 06 90

Komórka
530 777 606

Infolinia
61 666 06 90

Logowanie