Kategorie: / Usługi

Rafsoft Rafał Morawski Opinie Klientów

3.50/5.00 - ilość ocen: 8
opinie o Rafsoft Rafał Morawski
5 / 5 2021-11-23

Jestem zadowolony z tego wyboru program Faktura VAT Standard 2021 na plus, jednocześnie dobra obsługa klienta.

1 / 5 2021-11-18

Totalne dno, wykupiona licencja działa 365 dni i ani dnia dłużej, program przestaje działać całkowicie, nie ma możliwości wglądu do niczego nawet do archiwum swoich faktur. Po zapłaceniu na kolejny okres firma Rafsoft nie wystawia faktury zakupu mimo ponagleń @

5 / 5 2021-10-22

Polecam! Pomocna i doświadczona obsługa techniczna, aktualizacje i dobry stosunek jakości do ceny pakietu PRO.

5 / 5 2021-10-12

Okey, stabilny i funkcjonalny program ułatwiający fakturowanie online.

5 / 5 2021-10-05

Program Faktura Vat 2021 dużo lepszy niż poprzednie wersje, a do tego bardzo łatwo się go obsługuje i spokojnie można wykorzystywać go w mniejszej i większej firmie.

5 / 5 2021-09-29

Faktura vat standard od Rafsoft na rok 2021 bardzo dobrze przyjął się w naszej firmie. Całkiem intuicyjny i przemyślany, obsługę techniczną też widać że poprawili.

1 / 5 2020-06-06

Nie polecam a wręcz odradzam współpracę

1 / 5 2020-06-04

Nie polecam tej firmy. Nie płacą, kombinują, unikają kontaktu. Trzeba w sądzie dochodzić zapłaty. Właściciel obraża, hejtuje i kłamie. Stanowczo należy się trzymać z daleka od tego człowieka.

Rzetelne opinie o Rafsoft Rafał Morawski

Rafsoft Rafał Morawski

Siedziba
-

WWW
https://www.rafsoft.net/

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie