Kategorie: / Usługi

Rafsoft Rafał Morawski Opinie Klientów

4.24/5.00 - ilość ocen: 21
opinie o Rafsoft Rafał Morawski
5 / 5 2022-09-17

Bardzo dobry, stabilny i dość prosty w ogarnięciu program do szybkiego fakturowania online.

5 / 5 2022-08-24

Program do fakturowania - okey

Zdecydowałem się postawić na Faktura VAT 2022 Standard i uważam, że warto. Dobry i stabilny program do fakturowania i wsparcia księgowości. Z perspektywy 6 miesięcy użytku mogę pozytywnie się wypowiedzieć.

5 / 5 2022-08-08

Wygodne fakturowanie

Bardzo wygodne fakturowanie, wysoka stabilność działania.

5 / 5 2022-08-05

Wygodny program do fakturowania online

Polecam, dobry i stabilny program do fakturowania online wybierając wersję Faktura VAT Standard.

5 / 5 2022-07-30

fakturowanie

Racjonalny wybór, bardzo dobry i wydajny program do wygodnego i szybkiego fakturowania online dla JDG, super opcja w wersji Start.

5 / 5 2022-07-20

Osobiście jestem zadowolony

Wybrałem Faktura VAT Pro od RafSoft i z tego programu do fakturowania i wsparcia obsługi jestem zadowolony.

5 / 5 2022-07-05

Fakturowanie

Dobry wybór, stabilny i rozbudowany program do fakturowania. W końcu optymalne rozwiązanie dla naszego biznesu, który nie generuje zbędnych problemów.

5 / 5 2022-06-22

Program do fakturowania

Szybki, stabilny i z dobrym wsparciem technicznym. Program daje radę!

5 / 5 2022-05-20

Fakturowanie

Wszystko tak jak być powinno, konkretna obsługa i sam program w pełni spełnia moje wymagania. Dobre wsparcie w zakresie księgowości.

5 / 5 2022-05-08

Skuteczne fakturowanie online

Jestem zadowolony, w końcu dobry program do fakturowania na który udało mi się trafić. Spełnia moje wymagania w 100%

5 / 5 2022-02-04

Dobry wybór, obsługa na poziomie. Sam program jak najbardziej warty uwagi!

1 / 5 2022-02-03

Po zakończeniu licencji program się blokuje, nie można nawet wydrukować archiwalnych FV czy wystawić duplikatu. Moim zdaniem totalne nadużycie i sprawa nadaje się do sądu. Program powinien mieć zablokowane funkcje wystawiana nowych FV, paragonów itd. ale nie można pozbawić firmy dostępu do archiwalnych FV.

5 / 5 2021-12-05

Prosty w obsłudze program do fakturowania. Jestem zadowolona z jego opcji i przygotowanych funkcjonalności. Dobrze sprawdza się w naszej firmie!

5 / 5 2021-11-23

Jestem zadowolony z tego wyboru program Faktura VAT Standard 2021 na plus, jednocześnie dobra obsługa klienta.

1 / 5 2021-11-18

Totalne dno, wykupiona licencja działa 365 dni i ani dnia dłużej, program przestaje działać całkowicie, nie ma możliwości wglądu do niczego nawet do archiwum swoich faktur. Po zapłaceniu na kolejny okres firma Rafsoft nie wystawia faktury zakupu mimo ponagleń @

5 / 5 2021-10-22

Polecam! Pomocna i doświadczona obsługa techniczna, aktualizacje i dobry stosunek jakości do ceny pakietu PRO.

5 / 5 2021-10-12

Okey, stabilny i funkcjonalny program ułatwiający fakturowanie online.

5 / 5 2021-10-05

Program Faktura Vat 2021 dużo lepszy niż poprzednie wersje, a do tego bardzo łatwo się go obsługuje i spokojnie można wykorzystywać go w mniejszej i większej firmie.

5 / 5 2021-09-29

Faktura vat standard od Rafsoft na rok 2021 bardzo dobrze przyjął się w naszej firmie. Całkiem intuicyjny i przemyślany, obsługę techniczną też widać że poprawili.

1 / 5 2020-06-06

Nie polecam a wręcz odradzam współpracę

1 / 5 2020-06-04

Nie polecam tej firmy. Nie płacą, kombinują, unikają kontaktu. Trzeba w sądzie dochodzić zapłaty. Właściciel obraża, hejtuje i kłamie. Stanowczo należy się trzymać z daleka od tego człowieka.

Rzetelne opinie o Rafsoft Rafał Morawski

Rafsoft Rafał Morawski

Siedziba
-

WWW
https://www.rafsoft.net/

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie