Kategorie: / Ogród / Pozostałe

RajOgrodnika.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.64
opinie o RajOgrodnika.pl
3 / 5 2024-06-11

RajOgrodnika to oszusci - zamowienie oplacone wraz z kurierem nie zostalo dostarczone natomiast zaceli wysylac wezwania do zaplaty za niby zwrot. Nie wiadomo czy to jest firmy czy firma oszustka. Odradzam

3 / 5 2024-02-12

Gorąco polecam ten sklep . Bogata oferta nasion. Nasiona są rzeczywiście szybko u klienta. Daje temu sprzedawcy '"szóstkę"

5 / 5 2022-09-21

W przeszłości, zwykłem czytać opinie klientów na temat marek i ich produktów głównie na platformach jak Google i Facebook. Teraz jednak koniecznie weryfikuję je również tutaj. Niektóre z tych komentarzy są dość emocjonalne, co niekoniecznie przekazuje wiele o samym produkcie. Warto jednak zauważyć, że moderatorzy strony nie manipulują opiniami.

5 / 5 2022-08-01

Polecam

Polecam sklep. Nasiona z długą datą.

5 / 5 2022-02-16

Wszyscy zdają sobie sprawę, że sprzedawcy i politycy często składają wiele obietnic, jednak w praktyce nie zawsze dotrzymują ich. Dlatego doceniam istnienie stron internetowych, które umożliwiają konsumentom ocenianie przedsiębiorców. Dzięki temu uczciwe firmy mogą zdobyć reputację i uzyskać opinie klientów, a ci, którzy nie dotrzymują obietnic, tracą zaufanie swoich potencjalnych klientów. To bardzo cenne narzędzie!

5 / 5 2021-12-30

Jestem bardzo zadowolony/a z faktu, że mogę pomagać innym klientom w wyborze odpowiedniego produktu, zamówieniu najlepszej usługi i znalezieniu naprawdę uczciwego sprzedawcy. Dużym atutem tego portalu, według mnie, jest brak kontroli nad opiniami. Każda opinia zostaje natychmiast opublikowana na stronie i moderatorzy nie dokonują żadnych zmian.

5 / 5 2021-11-14

Polecam. Super nasiona

5 / 5 2021-11-12

Bardzo duży wybór nasion warzyw i kwiatów. Polecam sklep.

5 / 5 2021-08-22

Bardzo mnie cieszy fakt, że mogę wspomagać innych użytkowników w odnalezieniu produktu, który spełni ich oczekiwania, zamówieniu potrzebnej usługi czy w wyborze rzetelnego sprzedawcy. Moim zdaniem, największym plusem tej platformy jest brak moderacji komentarzy. Opinia, jak tylko ją napiszę, jest natychmiastowo publikowana na stronie i admini nie wprowadzają żadnych zmian.

5 / 5 2021-07-18

Polecam sklep.

5 / 5 2021-02-17

Dla ogrodnika to niewątpliwie raj!

Rzetelne opinie o RajOgrodnika.pl

RajOgrodnika.pl

Siedziba
Włoszczowa

WWW
https://rajogrodnika.pl/

Email
[email protected]

Telefon
518 393 815

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie