Kategorie: / Odzież i Obuwie

Random77.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 2.06
opinie o Random77.pl
1 / 5 2019-03-18

Zamówiłam sukienke 11.12 minla ponad miesiac wciaz nie zamowienia, nie odpisuja na wiadomosci

5 / 5 2019-03-13

Sklep super nie miała żadnych problemów związachy z tą firmą i zamówioną przez mnie paczką. ;)

1 / 5 2019-03-12

Nie polecam kompletnie firmy !!! Zamówiłam sukienkę w grudniu i dobrej pory ani sukienki ani jakiegokolwiek kontaktu z firma !!! Nie zamawiajcie tam !!! Okropna firma i oszuści !!

1 / 5 2019-03-10

Nie polecam zakupów w tym sklepie. Mimo, iż produkty jak i komunikacja marki wyglądają zachecająco, to zamówiona przeze mnie sukienka w październiku do mnie nie dotarła. Przez kilka miesięcy wypisywałam maile, na które najpierw dostawałam informację, że dostarczenie sukienki opóźni się, następnie, że całkowicie została wycofana. Był mi kilkukrotnie obiecywany zwrot pieniędzy i nadal go nie otrzymałam, Pozostaje jedynie kontakt z rzecznikiem praw konsumenta, a wszystkim zastanawiającym się nad zakupami w tym sklepie odradzam to, nie warto ryzykować.

1 / 5 2019-02-25

Nie polecam tego sklepu. Zamówienie opłacone w dniu 2 stycznia. Do dziś zero kontaktu. O przesyłce nie wspomnę. Zupełny brak kontaktu. Nie odpisują na maile, nie odbierają telefonów. Zgłaszam sprawę na policję.

1 / 5 2019-02-11

Nie dajcie się nabrać na rozwiązanie konfliktu. Oni próbują uzyskać czas, to jest moja kolejna opinia, na poprzednią zgodziłam się negocjować, ale odzew znowu zerowy. Mi się wydaje, że oni próbują okraść jak najwięcej osób i zamknąć działalność lub kij wie jaki inny przekręt! Usuwają niepochlebne komentarze na FB, w grudniu zamówiłam sukienkę - zero towaru, zero zwrotu środków. To jest kradzież, groziłam im policją ale nie przejęli się. Już złodziejom nie odpuszczę! Oni próbują kupić czas!

1 / 5 2019-02-09

Skusiłam się i na wyprzedaży zamówiłam w tym sklepie kilka rzeczy na sumę ok 400zł. Przelew puściłam tego samego dnia tj 25.12. pisałam do sklepu 5.01 z pytaniem o paczkę, dwa dni później dostałam odpowiedź, że kompletują moje zamówienie i zostanie zrealizowane do końca tygodnia. Paczki nie dostałam, 5 dni temu napisałam kolejnego maila z pytaniem i prośbą o zwrot pieniędzy jeżeli nie zamierzają wysłać paczki do wtorku, żadnej odpowiedzi do tej pory, ani paczki, ani pieniędzy. Dzisiaj próbowałam się 4 razy dodzwonić z marnym efektem. NIE POLECAM

1 / 5 2019-02-04

Oszuści!! Najgorszy sklep z jakim kiedykolwiek miałam do czynienia. Całkowite lekceważenie klienta. Na podany numer można dzwonić kilkaset razy. Nikt nie odbierze. Na ani jednego maila nie dostałam odpowiedzi. Kilka wiadomości wysłanych priv na instagramie i tez cisza. Dopiero napisanie kilku negatywnych komentarzy pod postami w końcu zaskutkowało tym, ze potrafili odpisać (Każdy negatywny komentarz jest od razu usuwany). Co oczywiście od razu nie przebiegło tak jak powinno. Na kolejna moja wiadomość z numerem konta na który pilnie oczekuje zwrotu pieniędzy za oszustwo ponownie odpowiedzi nie było. Po ponad miesiącu od zamówienia, próbie kontaktu na wszystkie sposoby otrzymałam zwrot pieniędzy. Mam nadzieje ze nigdy więcej mnie nie spotkają zakupy u takich oszustów. Wstyd, jak można tak okradać ludzi...

1 / 5 2019-01-17

Szkoda, że nie można wystawić minusowych gwiazdek, bo obsługa tego sklepu jest na najgorszym poziomie. Za zamówieniem czekałam ponad dwa miesiące. Paczka przyszła w takim stanie, że żal w ogóle to komentować. Zamówiłam dwie sukienki i uwaga - przyszła tylko jedna i to jeszcze niezgodna ze zdjęciem na ich stronie. Dostawałam zapewnienia, że paczka została wysłana, kiedy pisałam i prosiłam o numer zamówienia to nie odpisywano mi na maile. Teraz czeka mnie zabawa ze zwrotem i z odzyskaniem pieniędzy. Są zalośni. Nikomu nie polecam tego sklepu!

1 / 5 2019-01-10

Ten sklep to totalna porażka. Wysyłanie zamównienia trwało miesiąc. Po miesiącu okazało się, że jedna z rzeczy przyszła w złym kolorze i rozmiarze. Zwrot okazał się niemożliwy - brak kontaktu ze sklepem. Rzeczy są bardzo kiepsko uszyte z kiepskiej jakości materiałów, szwy rozpadają się w rękach. Ubrania pozbawione metek z rozmiarem. Jest to najtańsza odzież jaką można uszyć. Sklep regularnie usuwa negatywne komentarze klientek z facebooka i instagrama udając, że problemu nie ma. Jak dla mnie to jakiś szwindel, który ma na celu wyciągnięcie kasy. Nie dajcie się nabrać.

1 / 5 2019-01-09

Zamowilam 2 sukienki, po prawie 3 tygodniach otrzymałam tylko 1 z nich. Nikt mi nie odpowiada na wiadomości, a chcialabym odzyskać pieniądze za sukienkę, której nie otrzymałam i za wysyłkę, skoro nie wywiązali się z terminu dostawy.

1 / 5 2019-01-05

Brak realizacji zamówienia, pomimo opłacenia. Gwarantują wysyłkę w ciągu 24h, niestety jest to tylko ładna bajeczka. Od kilku dni próbuje się z nimi skontaktować telefonicznie, jak i przez maila. Niestety bez rezultatu. Sprawa zostanie zgłoszona na policje, gdyż czuje się oszukana.

5 / 5 2018-12-28

Dostałam wczoraj paczkę z ciuchami. Jestem mega zadowolona wszystko pasuje, paczka dojechała bardzo szybo. Polecam zakupy w tym sklepie

1 / 5 2018-12-20

Złodzieje, oszuści, unikajcie ich! Od sierpnia 2018 zwodzą że uzyskam zwrot moich pieniędzy.

1 / 5 2018-12-18

Zdecydowanie NIE POLECAM. Kontakt zerowy. Przypadkiem zamówiłam jedną sukienkę 2 razy, dlatego też chciałam jedno z zamówień anulować. Na maila z zapytaniem czy istnieje taka możliwość odpisali w ciągu doby że oczywiście że istnieje, potem już kontakt się urwał, minął miesiąc, zamówienie raczej anulowali, bo sukienka nie doszła, ale zwrot gotówki za nią również nie :) drugie zamówienie zostało zrealizowane pomyślnie paczka przyszła dosyć szybko aczkolwiek materiał ma sporą wadę jest źle utkany co odbiera uroku sukience, jednak w takiej sytuacji nawet nie próbuje reklamować, bo pewnie i tak nic nie wskóram..

1 / 5 2018-12-11

Ostrzegam przed tym sklepem. Po dokonaniu wpłaty - zero kontaktu, potwierdzenia, informacji o przesyłce czy cokolwiek. DOPIERO po zaspamowaniu negatywnymi komentarzami ich profilu na instagramie ktoś raczył się do mnie odezwać (wcześniej - kontakt przez formularz kontaktowy na stronie, wysyłanie maili, pisanie na facebooku, dzwonienie na wskazany numer - zero kontaktu). Paczka wreszcie do mnie doszła (po 18 dniach od wpłaty), ale rozczarowanie było ogromne: przysłali nie tą spódniczkę którą zamówiłam, wymiary sukienki nie zgadzały się tymi ze strony, materiał kolejnej sukienki odbiegał od zdjęć i opisu - ogólnie rzecz ujmując, żenada. Przez tydzień próbowałam doprosić się o formularz reklamacyjny, ale nie doczekałam się. Aktualnie wysłałam towary na reklamacje i czekam na odpowiedź. Naprawdę ODRADZAM zakupy w tym sklepie, zero szacunku do klienta i towar marnej jakości.

1 / 5 2018-11-25

Złożyłam zamówienie w tym sklepie na początku grudnia, do dziś do mnie nie dotarło... w tym czasie WIELOKROTNIE pisałam maile, dostałam odpowiedz raz, pani zapewniła że przesyłka będzie zaraz po nowym roku i że w ramach rekompensaty zwrócą mi 30% kwoty zamówienia... oczywiście ani przesyłki ani zwrotu pieniędzy nie dostałam. Sklep przestał odpowiadać na jakiekolwiek wiadomości. Czuję się oszukana i stanowczo odradzam zakupy w tum sklepie!

1 / 5 2018-11-11

Od prawie miesiąca czekam na zwrot kosztów za odesłaną sukienkę. Brak odpowiedzi na maile.

1 / 5 2018-11-10

Paczka wysłana po ponad trzech tygodniach od złożenia zamówienia i to tylko dlatego, że napisałam do nich maila z prośbą o informację co z moją paczką. Odpowiedzi nie dostałam, ale paczkę wysłali. Szkoda tylko, że przyszła niekompletna. Napisałam w tej sprawie już dwa maile i zero odzewu. Wiele dziewczyn pisze u nich na facebooku w komentarzach, że nie dostały nadal przesyłki, jednak komentarze są bardzo szybko usuwane. NIE POLECAM.

1 / 5 2018-11-05

O2.12.2019 r. zamówiłam dwie sukienki ze sklepu, rozumiałam fakt zamieszania przed świętami, dlatego też nie upominałam się o swoją przesyłkę. Po trzech tygodniach gdy natrafiłam się na negatywne opinie na temat sklepu Random77, pisałam maile aby upewnić się czy moje zamówienie zostanie zrealizowane. Po kilku próbach kontaktu (email, facebook )poproszono mnie tylko o numer zamówienia w celu wyjaśnienia sprawy... i na tym się skończyło, żadnej odpowiedzi. I tak po dwóch miesiącach od zamówienia, które nie zostało zrealizowane nie mogę doprosić się o zwrot moich pieniędzy, co jest rzeczą absurdalną. Przed zakupem należy przeczytać opinie o sklepie, zapraszam także na grupę na facebooku (Oszukane przez Random77). Nie polecam !

1 / 5 2018-11-05

Poszukuję osób, które zostały tak samo oszukane jak ja przez ten pseudosklep. Zakupiłam sukienkę w grudniu, otrzymałam po kilku dniach, jednak zdecydowałam się na zwrot, ponieważ śmierdziała (zapach był podobny do czyjegoś potu) i była za duża. Poprosiłam mailowo o instrukcję zwrotu, ponieważ na stronie była wzmianka o tym, ale niestety nie doczekałam się, więc w ciągu 14 dni roboczych zdecydowałam się na odesłanie sukienki. I tak jak odebrali paczkę z sukienką dnia 20.12.2018 r., tak do dzisiaj nie otrzymałam zwrotu, POMIMO tego, że ktoś odpisał po wielu próbach kontaktu i groźbach złożenia doniesienia oszustwa na policję, abym podała dane do przelewu i zleci zwrot. I jak można się domyślić nie otrzymałam pieniędzy. Sprawa ląduje na policji.

1 / 5 2018-10-26

Kompletny brak kontaktu z klientem. Formularz kontaktowy,na ktory i tak nikt nie odpowiada...automatucznie generowane wiadomosci na FB Numer telefonu celowo nie podany...przy tak duzej ilosci oszukanych tez bym pewnie nie podawala... Zanowienie grudniowe nadal nie zrealizowane,o zwrocie pieniędzy nie wspomne... A

1 / 5 2018-10-21

Beznadzieja. Zamówiłam sukienkę 17 grudnia. Do tej pory jej nie mam. Jedynie dostałam odpowiedź na jednego maila, pisali, że przesyłka zostanie dostarczona po Nowym Roku. Jest 8 stycznia. Kontaktu zero. Wysłałam kilka wiadomości, na żadną nie dostałam odpowiedzi. Kilka razy wspomniałam, że chce zwrotu pieniędzy. Nic nie odpisali. Oszuści!!!

1 / 5 2018-10-18

Szkoda, że nie można wystawić minusowych gwiazdek, bo obsługa tego sklepu jest na najgorszym poziomie. Za zamówieniem czekałam ponad dwa miesiące. Paczka przyszła w takim stanie, że żal w ogóle to komentować. Zamówiłam dwie sukienki i uwaga - przyszła tylko jedna i to jeszcze niezgodna ze zdjęciem na ich stronie. Dostawałam zapewnienia, że paczka została wysłana, kiedy pisałam i prosiłam o numer zamówienia to nie odpisywano mi na maile. Teraz czeka mnie zabawa ze zwrotem i z odzyskaniem pieniędzy. Są zalośni. Nikomu nie polecam tego sklepu!

5 / 5 2018-10-10

Serdecznie polecam zakup w tym sklepie. Szybko, sprawnie.

5 / 5 2018-10-03

Jestem zdecydowanie na TAK. Szybka realizacja zamówienia. Wszystko w porządku. Polecam

5 / 5 2018-10-01

Zamawiałam z tego sklepu. Na początku dojechały mi za duże ciuchy, dokładnie chodzi o sweterek i sukienkę. Jednak ja napisałam do firmy czy jest możliwość wymiany bo naprawdę podobały mi się rzeczy praktycznie odrazu dostałam odpowiedź że jest rozmiar mniejszy i mi wymienią. Nie czekałam wcale długo na kolejną paczkę bardzo szybko dojechała bez żadnych dodatkowych kosztów Jestem zadowolona. Polecam

5 / 5 2018-09-30

Polecam zakupy w tym sklepie. Bardzo szybka wysyłka

1 / 5 2018-09-14

Sklep oszukuje klientów , 2 miesiące mija od złożenia i opłacenie zamówienia, a tu nie mam ani ubrań ani zwrotu pieniędzy!! Nieprzychylne komentarze są kasowane, a kontakt że sklepem żaden!!

5 / 5 2018-09-06

Kupiłam ciuchy z tego sklepu i je otrzymałam bez żadnych próśb lub gość jak niektóre Panie piszą. Bardzo szyba wysyłka. Polecam

1 / 5 2018-08-31

Zamówienie złożone 18.11.2018. Do dziś nie otrzymałem przesyłki. Sprzedający nie odbiera telefonu, nie odpowiada na maile, nie odpisuje na chacie on-line. Wszystkie negatywne komentarze na Facebooku są ukrywane, a firma prowadzi działalność w najlepsze, oszukując kolejnych klientów. Totalni oszuści! W ubiegłym tygodniu zgłosiłem sprawę na policję.

5 / 5 2018-08-19

Profesjonalna obsługa. paczka dojechała bardzo szybko. Polecam

1 / 5 2018-07-27

Sklep bardzo fajny. Ciuchy dobrej jakości. Polecam

1 / 5 2018-06-19

Oszuści !!!! Zrobiłam przelew a paczki nie zobaczyłam na oczy. O zwrot pieniędzy nie mogę się doprosić od ponad pół roku.

1 / 5 2018-06-10

Paczka wysłana po ponad trzech tygodniach od złożenia zamówienia i to tylko dlatego, że napisałam do nich maila z prośbą o informację co z moją paczką. Odpowiedzi nie dostałam, ale paczkę wysłali. Szkoda tylko, że przyszła niekompletna. Napisałam w tej sprawie już dwa maile i zero odzewu. Wiele dziewczyn pisze u nich na facebooku w komentarzach, że nie dostały nadal przesyłki, jednak komentarze są bardzo szybko usuwane. NIE POLECAM.

5 / 5 2018-05-28

Jakoś problemu z tym sklepem nigdy nie miałam ja ciągle tutaj piszą osoby. Jak zamówiłam ciuszki o o drazu zrobiłam wpłatę za ciuchy i po kilu dniach dostałam paczkę. Polecam

1 / 5 2018-05-27

Złodzieje, oszuści, unikajcie ich! Od sierpnia 2018 zwodzą że uzyskam zwrot moich pieniędzy.

5 / 5 2018-05-26

Sklep super. Ciuchy są z dobrego materiału uszyte. Szybka dostawa polecam

5 / 5 2018-05-23

Polecam sklp jestem zadowolona

1 / 5 2018-05-14

Profesjonalna obsługa. paczka dojechała bardzo szybko. Polecam

1 / 5 2018-05-11

Ludzie nie odpuszczajcie i nie zwlekajcie! Zgłaszajcie sprawę policji!! Ja tak zrobiłam i widzę, że niektórzy też z głową podeszli do tych oszustów. Nie darujcie im waszych pieniędzy!

1 / 5 2018-05-10

Kupiłam w tym sklepie kila rzeczy dla swojej córki Jakościowo są bardzo fajne i miłe ciuchy. Cena jest adekwatna do jakości rzeczy. Wysyłka naprawdę bardzo szybka. Polecam

5 / 5 2018-04-28

Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie. Polecam

1 / 5 2018-03-17

Nie polecam, zamówienie złożone w listopadzie do tej pory nie zostało wysłane, na e-maile raz odpisują raz nie , obiecują że wyślą w tym tygodniu a potem cisza , a o zwrot pieniędzy też nie można się doprosić. Nie kupujcie w tym sklepie bo zwyczajnie stracicie pieniądze.

1 / 5 2018-03-14

Sklep oszukuje klientów , 2 miesiące mija od złożenia i opłacenie zamówienia, a tu nie mam ani ubrań ani zwrotu pieniędzy!! Nieprzychylne komentarze są kasowane, a kontakt że sklepem żaden!!

1 / 5 2018-02-26

Oszuści! Nie polecam tego sklepu. Sukienkę dostałam z dużym opóźnieniem i po swoim uprzednim poinformowaniu że nie otrzymałam zamówięnia. Sukienka przyszła uszkodzona.. Zwrotu dokonałam w listopadzie, jest styczeń a ja nadal nie otrzymałam pieniędzy. Kontakt ze sklepem minimalny. Informowano mnie, że sprawa jest wyjaśniania, jednak bez żadnych rezultatów a na połowę wiadomości wysłanych przez email w ogóle nie dostaje odpowiedzi. Uważajcie!!

1 / 5 2018-02-22

Tragedia. Już kiedyś zamawiałam ubrania z tego sklepu i transakcja przebiegła pomyślnie. Tym razem brak jakiegokolwiek kontaktu ze sklepem, maile pisałam wielokrotnie lecz tak jak czytam poniższe opinie, nie tylko mnie jednej wyskoczył komunikat "nie znaleziono adresu". Pieniądze oczywiście odzyskam nawet przy pomocy policji lecz ostrzegam pozostałych, oszuści.

1 / 5 2018-02-17

UWAGA!!!! Oszuści!!! Zrobiłam zamówienie 13.01.2019 zapłaciłam i nie otrzymalam żadnej odpowiedzi na 3 moje maile. A opisy pod zdjęciami na instagramie gdzie ostrzegałem inne dziewczyny zostały usunięte. Może jakiś zbiorowy donos na policję? Nie można tego tak zostawić!!!!

1 / 5 2018-01-23

Kupiłam w tym sklepie kila rzeczy dla swojej córki Jakościowo są bardzo fajne i miłe ciuchy. Cena jest adekwatna do jakości rzeczy. Wysyłka naprawdę bardzo szybka. Polecam

1 / 5 2018-01-09

sukienka kupiona w grudniu do dziś nie dotarła. Wysłałam kilka maili - odpowiedziano tylko na jednego, zapewniono mnie o kolejnym mailu z numerem listu przewozowego, o który prosiłam, oczywiście takiego nie dostałam. Towaru brak, zwrotu pieniędzy brak, sądząc po wielu ostatnich opiniach nie jestem odosobnionym klientem. Na Fb usuwają niepochlebne komentarze, nie odpowiadają na pytania. Dla mnie to jest kradzież i zgłaszam sprawę na policję

5 / 5 2018-01-04

Widze że ludzie piszą takie rzeczy to aż nie dowierzam. Ja jestem bardzo zadowolona. Wczoraj otrzymałam ciuchy z tego sklepu. Kilkanaście razy je oglądałam i przymierzałam. Są świetnie wykonane. I wcale tyle nie czekałam za dostawą. Dostawa była naprawdę szybka. Polecam

1 / 5 2017-12-22

30.12.2018 zamówiłam spódniczkę musztardową której do dnia dzisiejszego nie otrzymałam. Nie wspomnę już o jakimkolwiek kontakcie z klientem. Na moje liczne wiadomości nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. Nie polecam nikomu. Jest wiele innych fajnych sklepów gdzie nie traktuje się tak klientów.

1 / 5 2017-12-14

Beznadzieja. Zamówiłam sukienkę 17 grudnia. Do tej pory jej nie mam. Jedynie dostałam odpowiedź na jednego maila, pisali, że przesyłka zostanie dostarczona po Nowym Roku. Jest 8 stycznia. Kontaktu zero. Wysłałam kilka wiadomości, na żadną nie dostałam odpowiedzi. Kilka razy wspomniałam, że chce zwrotu pieniędzy. Nic nie odpisali. Oszuści!!!

1 / 5 2017-12-08

Czekam 3 tydzień na przesyłkę, zero kontaktu ze sklepem. Mając na uwadze poprzednie opinie - pewnie się nie doczekam. Dlatego zgłaszam na policję oszustwo!!

5 / 5 2017-12-01

Zakupy poszły super, bardzo szybko i sprawnie. Polecam

1 / 5 2017-11-30

Totalny brak szacunku do klienta... ignorowanie wiadomości mejlowych, złudne zapewnianie o dokonaniu zwrotu pieniędzy... zamowienie składałam w sierpniu a pieniedzy za zwrot wciąż brak. W dodatku jedna z sukienek przyszła z wadą. W momencie kiedy chciałam dokonać zwrotu zero odzewu ze strony sklepu... pozniej walka z odzyskaniem pieniędzy za zwrot którego w konsekwencji nie otrzymałam pomimo zapewnień właścicielki... nie polecam !!! Sklep negatywne komentarze, ktore zamieszczają oszukane klientki na Fb oraz instagramie usuwa natychmiast...

1 / 5 2017-11-29

Sukienka zamówiona początkiem grudnia. Miała być dostarczona w ciągu kilku dni. Do dziś brak sukienki, brak kontaktu Każda próba kontaktu ze sklepem kończy się ignorowaniem. Absolutnie nikt nie odpowiedział, co się dzieje z moim zamówieniem. Jestem niesamowicie rozczarowana.

1 / 5 2017-11-24

Profesjonalna obsługa. paczka dojechała bardzo szybko. Polecam

5 / 5 2017-11-23

Polecam zakupy w tym sklepie

1 / 5 2017-11-16

O2.12.2019 r. zamówiłam dwie sukienki ze sklepu, rozumiałam fakt zamieszania przed świętami, dlatego też nie upominałam się o swoją przesyłkę. Po trzech tygodniach gdy natrafiłam się na negatywne opinie na temat sklepu Random77, pisałam maile aby upewnić się czy moje zamówienie zostanie zrealizowane. Po kilku próbach kontaktu (email, facebook )poproszono mnie tylko o numer zamówienia w celu wyjaśnienia sprawy... i na tym się skończyło, żadnej odpowiedzi. I tak po dwóch miesiącach od zamówienia, które nie zostało zrealizowane nie mogę doprosić się o zwrot moich pieniędzy, co jest rzeczą absurdalną. Przed zakupem należy przeczytać opinie o sklepie, zapraszam także na grupę na facebooku (Oszukane przez Random77). Nie polecam !

1 / 5 2017-11-03

Bez zastanowienia NIE polecam sklepu Random77. Zamówiłam sukienkę 11 listopada 2018r. i do tej pory jej nie otrzymałam, ani także obiecanego zwrotu pieniędzy. Pomimo moich licznych maili, wiadomości oraz (prób) połączeń, firma nie wywiązała się do dnia dzisiejszego z Umowy. Kontaktu z firmą właściwie nie ma żadnego...

5 / 5 2017-10-15

Nie żałuję zakupu w tym sklepie. Widzę że dużo ludzi pisze same złe rzeczy na temat tego sklepu. W moim przypadku uważa że są błędne. Bardzo szybka wysyłka., ciuchy pasują - wymiary są bardzo dobrze pisane na stronie internetowej sklepu. Polecam

1 / 5 2017-09-24

Odradzam, sklep nierzetelny. Po tygodniu oczekiwania na sukienkę, anulowałam zamówienie z prośbą o zwrot środków, anulacja została przyjęta 3 grudnia, termin na zwrot środków minął 17 grudnia, a pieniądze do dnia dzisiejszego nie zostały zwrócone. Dwukrotnie obiecywano mi, że przelew zostanie pilnie zrealizowany. Słaby kontakt, na maile odpisali raz w grudniu. Na bieżąco usuwają negatywne posty i komentarz na facebooku. Stanowczo odradzam i przestrzegam przed zakupami. Z tego co zauważyłam jest bardzo dużo oszukanych klientem, części nie wysyłają sukienek a drugiej części nie zwracają pieniędzy!

1 / 5 2017-09-19

Sukienkę zamówiłam 25 stycznia, oczywiście zaplanone przelewem. Do dzisiaj ani śladu sukienki ani jakiejkolwiek informacji na jej temat. Na wiadomości na stronie sklepu czy jego instagramie też nikt nie odpisuje.

5 / 5 2017-09-15

Witam, Fajna obługa, bardzo szybka nawet przed świętami. Polecam

1 / 5 2017-08-25

Nie polecam, zamówienie złożone w listopadzie do tej pory nie zostało wysłane, na e-maile raz odpisują raz nie , obiecują że wyślą w tym tygodniu a potem cisza , a o zwrot pieniędzy też nie można się doprosić. Nie kupujcie w tym sklepie bo zwyczajnie stracicie pieniądze.

1 / 5 2017-08-20

Moja cierpliwość się skończyła. Zamówienie złożone 19 grudnia, od razu opłacone. Do dziś (17 stycznia) paczki nie otrzymałam i nie wiem co się z nią dzieje. Maile bez odpowiedzi, telefonu nie odbierają, próba kontaktu za pośrednictwem FB i Instagrama również nieudana. Na bazie moich doświadczeń - serdecznie odradzam.

1 / 5 2017-08-15

Ostrzegam przed tym sklepem. Po dokonaniu wpłaty - zero kontaktu, potwierdzenia, informacji o przesyłce czy cokolwiek. DOPIERO po zaspamowaniu negatywnymi komentarzami ich profilu na instagramie ktoś raczył się do mnie odezwać (wcześniej - kontakt przez formularz kontaktowy na stronie, wysyłanie maili, pisanie na facebooku, dzwonienie na wskazany numer - zero kontaktu). Paczka wreszcie do mnie doszła (po 18 dniach od wpłaty), ale rozczarowanie było ogromne: przysłali nie tą spódniczkę którą zamówiłam, wymiary sukienki nie zgadzały się tymi ze strony, materiał kolejnej sukienki odbiegał od zdjęć i opisu - ogólnie rzecz ujmując, żenada. Przez tydzień próbowałam doprosić się o formularz reklamacyjny, ale nie doczekałam się. Aktualnie wysłałam towary na reklamacje i czekam na odpowiedź. Naprawdę ODRADZAM zakupy w tym sklepie, zero szacunku do klienta i towar marnej jakości.

5 / 5 2017-08-10

Sklep bardzo fajny. Ciuchy dobrej jakości. Polecam

5 / 5 2017-08-09

Nie rozumiem czemu ludzie piszą tle negatywów. Razem z koleżanka w tym samym czasie zamówiłyśmy kilka szmatek z tego sklepu. W tym samym dniu otrzymałyśmy przesyłkę. Rzeczy doszły naprawdę bardzo szybko, ciuchy są ekstra. Na pewno jeszcze skorzystam z zakupów w tym sklepie.

1 / 5 2017-08-08

Szkoda, że nie można wystawić minusowych gwiazdek, bo obsługa tego sklepu jest na najgorszym poziomie. Za zamówieniem czekałam ponad dwa miesiące. Paczka przyszła w takim stanie, że żal w ogóle to komentować. Zamówiłam dwie sukienki i uwaga - przyszła tylko jedna i to jeszcze niezgodna ze zdjęciem na ich stronie. Dostawałam zapewnienia, że paczka została wysłana, kiedy pisałam i prosiłam o numer zamówienia to nie odpisywano mi na maile. Teraz czeka mnie zabawa ze zwrotem i z odzyskaniem pieniędzy. Są zalośni. Nikomu nie polecam tego sklepu!

1 / 5 2017-08-02

Oszuści! Nie wysyłają towaru. Nie zwrcają także pieniędzy!!!

1 / 5 2017-07-27

Nigdy nie spotkałam się z gorszym traktowanie klienta jak w tym sklepie. Po 3 tygodniach oczekiwania na paczkę napisałam w celu wyjaśnienia sytuacji co się dzieje z paczką bo oczywiście firma random77 nie zamierzała mnie poinformować ze nie mają całego towaru, to łaskawie dopiero po kilku mailach dostałam informację, że dostawa się opóźniła. Kolejne maile , kolejne zwodzenia. Ze zwrócą mi 30% na konto za opóźnienie a paczka dotrze po nowym roku. Liczne maile nic nie dawały. Komentarze na koncie w portalu Instagram są sukcesywnie usuwane przez kogoś. zostają tylko te z pochlebnymi komentarzami. Zero kontaktu ze sprzedającym. Obiecują ze sprawdzą co z paczką i cisza. Potem ze dostanę potwierdzenie płatności , pomimo iż żadnego wpływu nie odnotowałam i cisza. W międzyczasie kilka osób widząc, że usuwają komentarze pod zdjęciami i prośbami o odpowiedz i innymi niepochlebnymi zgłosiło się do mnie bym nie dała się nabrać bo to zwyczajnie OSZUŚCI. Nie zwracają pieniędzy w ogóle. Ogłaszają jakieś konkursy i nie wysyłają ubrań lub brudne. Zamówienie złożyłam 18 grudnia 2018 i wczoraj tj 17 stycznia 2019 doszła do mnie paczka z jedną rzeczą zamiast dwóch, bo łaskawie usłyszałam ze 2 rzecz im się skończyła. Nadmienię ,że wcześniej napisałam ze chce zwrotu pieniędzy, nie odbiorę paczki i podałam wszystkie dane na maila. Po 4 godzinach od mojego maila dostałam nr nadania przesyłki. Dziś odsyłam sukienkę i ciekawe kiedy dostanę pieniądze???? Jakaś parodia. Takie firmy nie powinny istnieć i ktoś to powinien kontrolować. Dziś idę zgłosić sprawę na policji. Mam tego dość. PRZESTRZEGAM !!!!!!!

1 / 5 2017-07-21

Skusiłam się i na wyprzedaży zamówiłam w tym sklepie kilka rzeczy na sumę ok 400zł. Przelew puściłam tego samego dnia tj 25.12. pisałam do sklepu 5.01 z pytaniem o paczkę, dwa dni później dostałam odpowiedź, że kompletują moje zamówienie i zostanie zrealizowane do końca tygodnia. Paczki nie dostałam, 5 dni temu napisałam kolejnego maila z pytaniem i prośbą o zwrot pieniędzy jeżeli nie zamierzają wysłać paczki do wtorku, żadnej odpowiedzi do tej pory, ani paczki, ani pieniędzy. Dzisiaj próbowałam się 4 razy dodzwonić z marnym efektem. NIE POLECAM

5 / 5 2017-06-30

Kupiłam w tym sklepie kila rzeczy dla swojej córki Jakościowo są bardzo fajne i miłe ciuchy. Cena jest adekwatna do jakości rzeczy. Wysyłka naprawdę bardzo szybka. Polecam

5 / 5 2017-06-20

Jak najbardziej jestem na TAK. Ciuchy dojechały szybo bez żadnych problemów. Polecam sklep

1 / 5 2017-06-10

Sklep super. Ciuchy są z dobrego materiału uszyte. Szybka dostawa polecam

1 / 5 2017-05-07

Fajne ciuchy. Szybka obsługa Polecam

1 / 5 2017-05-05

Nie polecam tego sklepu. Sukienka kupiona i opłacona na początku września do dzisiaj (10.01.2019) nie dotarła. Znikomy kontakt ze sklepem. Jak napisałam maila z żądaniem zwrotu pieniędzy - napisali że własnie dziś kurier odebrał przesyłkę, bo wysłali ją do mnie. Jak poprosiłam o nazwę przewoźnika i numer przesyłki była już cisza. Nie polecam tego złodziejskiego sklepu.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 / 5 2017-05-05

Ostrzegam przed tym sklepem. Po dokonaniu wpłaty - zero kontaktu, potwierdzenia, informacji o przesyłce czy cokolwiek. DOPIERO po zaspamowaniu negatywnymi komentarzami ich profilu na instagramie ktoś raczył się do mnie odezwać (wcześniej - kontakt przez formularz kontaktowy na stronie, wysyłanie maili, pisanie na facebooku, dzwonienie na wskazany numer - zero kontaktu). Paczka wreszcie do mnie doszła (po 18 dniach od wpłaty), ale rozczarowanie było ogromne: przysłali nie tą spódniczkę którą zamówiłam, wymiary sukienki nie zgadzały się tymi ze strony, materiał kolejnej sukienki odbiegał od zdjęć i opisu - ogólnie rzecz ujmując, żenada. Przez tydzień próbowałam doprosić się o formularz reklamacyjny, ale nie doczekałam się. Aktualnie wysłałam towary na reklamacje i czekam na odpowiedź. Naprawdę ODRADZAM zakupy w tym sklepie, zero szacunku do klienta i towar marnej jakości.

1 / 5 2017-05-02

Prawie miesiąc temu zapłaciłam za zamówienie. Po kilku upomnieniach, dwa tygodnie temu pani Anita zapewniła mnie, że przesyłka dotrze w ciągu kilku dni. Na mój trzeci mail z prośbą o informację co z moją przesyłką przyszła zwrotka, że mail Random77 nie istnieje albo nie może odebrać wiadomości. Czyżby się zwinęli czy skrzynka zapełniona jest nieudanymi próbami kontaktu klientów? :/ "Your message wasn't delivered to [email protected] because the address couldn't be found or is unable to receive email. "

5 / 5 2017-04-20

Fajne ciuchy. Szybka obsługa Polecam

1 / 5 2017-04-18

19.12 złożyłam zamowienie do dzisiaj czyli 24stycznia nadal go nie ma. Pisałam na adres mejlowy-zero odpowiedzi, na Facebooku to samo, dopiero jak dodałam negatywny komentarz na instagramie dostałam wiadomosc. Były przeprosiny, obiecywanie ze wyślą, potem ze zwrócą pieniądze ale oczywiście nic takiego się nie wydarzyło. Także nie polecam, teraz już wogóle nikt nie odpowiada na moje wiadomości

1 / 5 2017-04-11

Jak najbardziej jestem na TAK. Ciuchy dojechały szybo bez żadnych problemów. Polecam sklep

1 / 5 2017-04-02

Dnia 05.11.2018r. złożyłam zamówienie pieniądze wpłaciłam i do tej pory nie otrzymałam zamówionej przeze mnie sukienki. Od tego czasu zero odzewu , komentarze i wiadomosci sa usuwanie, nie polecam !!!! Zostałam bez pieniędzy i sukienki

1 / 5 2017-03-31

Brak realizacji zamówienia, pomimo opłacenia. Gwarantują wysyłkę w ciągu 24h, niestety jest to tylko ładna bajeczka. Od kilku dni próbuje się z nimi skontaktować telefonicznie, jak i przez maila. Niestety bez rezultatu. Sprawa zostanie zgłoszona na policje, gdyż czuje się oszukana.

5 / 5 2017-03-30

Zamówiłam na samym początku stycznia ciuchy. Ciuszki dojechały bardzo szybko. Praktycznie kilka dni i dostałam. Polecam

Rzetelne opinie o Random77.pl

Random77.pl

Siedziba
Komorniki

WWW
https://www.random77.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie