Kategorie: / Poligrafia i wydawnictwo / Reklama i Marketing / Usługi / Pozostałe

ROLLUP.COM.PL Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o ROLLUP.COM.PL
5 / 5 2019-03-23

Ekspresowa realizacja zamówienia, stały kontakt telefoniczy i mailowy. Bardzo dobra cena i jakość. Polecam!

5 / 5 2019-03-23

Towar wykonany szybko, sprawnie i bardzo ładnie. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Wart polecenia.

2019-03-19

Wysyłka przebiegła sprawnie, produkt przyszedł w bardzo ładnym i solidnym etui. Kontakt telefoniczny i mailowy przebiegł bez zarzutu.

5 / 5 2019-03-15

Jestem zadowolona z usług firmy. Rollupy były wykonane na czas. Bezproblemowa komunikacja. Dobra cena.

5 / 5 2019-03-13

Świetna, szybka i profesjonalna obsługa. Jakość usługi i produktu na najwyższym poziomie. Serdecznie polecam!

5 / 5 2019-03-06

Szybko i profesjonalnie. Bardzo polecam

5 / 5 2019-03-04

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie! Polecam

5 / 5 2019-03-02

rewelacyjna obsługa; wysoki profesjonalizm - wyszedłem z siedziby firmy MediaLab jako bardzo zadowolony klient; P=O=L=E=C=A=M

5 / 5 2019-03-02

Kontakt, realizacja zamówienia i efekt końcowy, wszystko naprawdę super. Będę korzystał w przyszłości.

2019-03-01

Solidna i godna polecenie firma.

5 / 5 2019-02-25

Szybka profesjonalna obsługa

5 / 5 2019-02-23

Bardzo szybka obsługa, przyjemny kontakt ze sprzedawcą, Polecam!

5 / 5 2019-02-22

Bardzo polecam firmę RollUp! Ekspresowa wysyła zamówienia, które również w stu procentach spełniło moje oczekiwania!

5 / 5 2019-02-20

Szybki i rzeczowy kontakt oraz realizacja zamówienia.

2019-02-14

Pozytywnie :)

2019-02-07

bdb

5 / 5 2019-02-07

firma profesjonalna i godna polecenia, atut - szybkość wykonania usługi

5 / 5 2019-02-06

"Fachowcy " w swojej branzy , szybko, profesjonalnie przygotowane i zrealizowane projekty, komunikacja z klientem nastawiona na wysluchanie potrzeb i opracowanie optymalnego rozwiazania tj jakosc wykonania wspolgra z przystepna cena., a przy tym zespol przesympatycznych ludzi :) Pozdrawiam i dziekuje za wspolprace !

2019-02-05

Bardzo sprawnie i dobrze wykonane rollupy. Korzystamy z usług ROLLUP.COM.PL od kilku lat i jesteśmy zadowoleni.

2019-02-01

Bardzo sprawna obsługa, dobrej jakości produkt.

5 / 5 2019-01-26

Zlecenie zostało przyjęte szybko jak i równie szybko zostało zrealizowane. Polecam :)

5 / 5 2019-01-25

Zamówienie zrealizowane w sposób profesjonalny. Szybka obsługa oraz wykonanie w wysokiej jakości.

5 / 5 2019-01-20

Jak zawsze szybko. Jak zawsze dobrze. Polecam.

5 / 5 2019-01-19

Mega szybka realizacja i wszystko zgodne z oczekiwaniami :)

5 / 5 2019-01-10

PERSONEL BARDZO MIŁY, KOMPETENTNY,ELASTYCZNY JAKOŚĆ ZAMÓWIONYCH MATERIAŁÓW PROMOCYJNYCH ŚWIETNA, SZYBKI TERMIN REALIZACJI, POKRYTE KOSZTY DOSTAWY, SZYBKIE ODPOWIEDZI NA MAILE! POLECAM!!!

5 / 5 2019-01-08

Świetna firma - bardzo szybko i bezproblemowo. Produkt wysokiej jakości. Polecam :)

5 / 5 2019-01-05

Szybka obsługa, łatwy kontakt. Zamawiam tu rollupy od kliku lat i polecam własnym klientom.

5 / 5 2019-01-04

Złożone przez nas zamówienie zostało bardzo szybko przyjęte oraz terminowo zrealizowane. Rollupy zostały wykonane z naprawdę dobrych i solidnych materiałów, prezentują się świetnie. To, co godne uwagi, to szybki i bezproblemowy kontakt, wygodny sposób składania zamówień, elastyczność, doradztwo, dobrej jakości produkty. Serdecznie polecamy współpracę z firmą Rollup.com.pl!

5 / 5 2019-01-01

Bardzo procesjonalna obsługa. Usługa wykonana błyskawicznie i w bardzo dobrej jakości. Polecam!

5 / 5 2018-12-30

Jestem bardzo zadowolona z otrzymanego produktu, jakość oraz wykonanie- rewelacja.

5 / 5 2018-12-27

Polecam w 100 %

2018-12-13

Bardzo nierzetelna firma. Oceniają zamówienia według treści i swojej moralności i światopoglądu bez zbędnych ceregieli nie realizują zlecenych zamówień.

5 / 5 2018-12-07

Jestem bardzo zadowolona, szybko, konkretnie i na wysokim poziomie.

5 / 5 2018-12-03

Bardzo sprawnie i szybko. Pełen profesjonalizm

5 / 5 2018-12-02

Wszystko w najlepszym porządku, szczerze polecam współpracę.

5 / 5 2018-12-01

Bardzo szybka , sprawna realizacja. Bardzo dobra jakosc . Polecamy

5 / 5 2018-11-28

Bardzo miły kontakt z firmą i dobrze wykonana usługa. POLECAM

5 / 5 2018-11-28

Profesjonalna obsługa, wysoka jakość.

5 / 5 2018-11-18

Profesjonalna, dobrze zorganizowana

5 / 5 2018-11-18

Szanowni Państwo, bardzo poważne potraktowanie ekspresowego zlecenia, miły kontakt, profesjonalny projekt - z całą odpowiedzialnością polecam.

2018-11-16

Doskonała współpraca, jakość wykonania i kontakt. Współpraca z ta firma to przyjemność. BRAWO!

5 / 5 2018-11-15

Firma znaleziona w internecie. Szybka realizacja, Świetna jakość wydruków. Polecam !

5 / 5 2018-11-10

Dobra, jakość, szybki i profesjonalny kontakt, błyskawiczna wysyłka. Czy można chcieć więcej? :)

2018-11-10

Sehr schnell und zuverlässig!

5 / 5 2018-11-07

Miła obsluobsługa szybka realizacja Polecam

5 / 5 2018-11-02

Szybka realizacja, efekt taki jakiego oczekiwałem. Jestem bardzo zadowolony. Polecam!

2018-10-31

Fachowa robota, bardzo miła obsługa. Rollupy wysokiej jakości - mechanizm wytrzymuje wielokrotne rozkładanie i składanie. Błyskawiczny czas realizacji - satysfakcja gwarantowana!

5 / 5 2018-10-18

Wtorek wieczór -zamowione rollupy, w czwartek dowieżonę do domu :) . Rewelacja, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, szybki, profesjonalnie, dobra jakość produktu

5 / 5 2018-10-03

Firma bardzo profesjonalnie podchodzi do klienta. Nasz kolor jest bardzo nietypowy, i dobór był procesem długim i skomplikowanym. W finale, po przesłaniu 5 próbek udało się dobrać ten właściwy!! Polecam tę firmę za jej rzetelność i fachowość. Pracownicy są bardzo mili i uprzejmi!

2018-10-03

Bardzo dobry kontakt i doradztwo. Roll-up bardzo fajny w dobrej cenie + niezastąpiona torba.

2018-09-28

Wszystko bez zarzutu, termin, jakość wykonania oraz cena. Firma godna polecenia.

5 / 5 2018-09-27

Ekspresowa realizacja, pójście na rękę klientowi, niska cena bez utraty jakości, polecam!

5 / 5 2018-09-20

Bardzo dobra usługa. Szybko i wygodnie, polecam!

5 / 5 2018-09-17

Fachowo, na najwyższym poziomie. Komunikacja bez zarzutów a wykonanie perfekcyjne. Mój klient zadowolony. Dostawa zgodnie z umową. Bez zarzutu. Szczerze polecam

5 / 5 2018-09-16

Super firma. Jakość usług rewelacyjna. Bardzo pomocni przy realizacji projektów. Polecam.

5 / 5 2018-09-12

Zależało mi na ekspresowej realizacji - wszystko poszło szybko i sprawnie - bez uszczerbku na jakości wykonania - polecam

2018-09-09

obsługa i produkt 10/10!

5 / 5 2018-08-31

Polecam! Pełny profesjonalizm ( jakoś, wydruk,opakowanie, terminowość). :)

5 / 5 2018-08-20

Szybki kontakt i świetny produkt za dobrą cenę. Polecam!

5 / 5 2018-08-17

Polecam wspolprace z firma MediaLab. Profesjonalnie i szybko.

5 / 5 2018-08-14

bardzo szybka i sprawna obsługa, szybka realizacja, produkt zgodny z opisem i rzetelnie wykonany. Z przyjemnością polecam firmę i sama chętnie będę korzystała z jej usług w przyszłości.

5 / 5 2018-08-10

Świetny, szybki kontakt. Jeszcze szybsza wysyłka. Wszystko się zgadza. POLECAM!!!

5 / 5 2018-08-08

Bardzo szybko, a do tego pięknie!

5 / 5 2018-07-31

Super firma, świetnie się rozmawia, szybka realizacja, jakość wykonania MEGA! Polecam!

2018-07-24

Wszystko sprawnie, zgodnie z umową. Dodatkowo przedstawiciel firmy sam zaproponował rozwiązanie małego problemu z plikiem. Jak najbardziej pozytywna opinia!

2018-07-24

Transakcja przebiegła bezproblemowo :)

2018-07-19

Bardzo miła i konkretna współpraca.

2018-07-19

Bardzo sprawnie i zachwycająco wykonana usługa. Dziękujemy.

5 / 5 2018-07-16

Dobra obsługa, szybkie i fachowe wykonanie. Polecam !

5 / 5 2018-07-14

Rewelacja.... szybko i sprawnie. Wydruk Rollup'ów rewelacyjny. POLECAM zdecydowanie.

5 / 5 2018-07-13

Bardzo dobra współpraca, szybko, sprawnie, bez zarzutu. Korzystaliśmy z usług firmy drugi raz. Produkt solidny

2018-07-12

Wszystko, począwszy od złożenia zamówienia, do wykonania na najwyższym poziomie. Nasze rollupy projektu Polskie Himalaje 2018 odbyły wiele podróży, aż do Nepalu, i są w znakomitym stanie.

5 / 5 2018-07-06

Firma wykonuje dla nas regularnie różnorodne produkty i jesteśmy bardzo zadowoleni z poziomu obsługi, jakości usług oraz szybkości działania.

5 / 5 2018-07-06

Profesjonalne podejście. Polecam.

5 / 5 2018-07-01

Polecam, szybko, wygodnie, solidnie i miło!

5 / 5 2018-06-28

Bardzo dobra jakoś oferowanych usług, terminowość, szybki kontakt i rzeczowe załatwianie wszystkich zleceń, fachowe porady. Jesteśmy bardzo zadowoleni i na pewno nie raz jeszcze skorzystamy z usług firmy Rollup.com.pl

5 / 5 2018-06-27

W tak profesjonalny i dobry sposób nie była obsłużona od wieków! Gratuluję Firmie za świetny personel! Będę polecać każdemu ich usługi. Szybko, sprawnie, piękny druk i mega zadowolenie! :)

2018-06-20

Roll up wykonany bardzo estetycznie. Wygląda na trwałą konstrukcję (wybrałam wersję Strong). Produkcja trwała tylko 1 dzień. Jeśli będziemy zamawiać kolejne roll up na pewno skorzystam z oferty tej firmy.

5 / 5 2018-06-18

Profesjonalne podejście do tematu, dobry kontakt, jakość produktu i szybkość działania. Kolejne rollupy będę zamawiał w Rollup.com.pl. Polecam.

5 / 5 2018-06-17

Rzetelnie, szybko i solidnie - nic dodać nic ująć - POLECAM

5 / 5 2018-06-13

Szybko wykonane zamówienie, roll-up jest bardzo dobrej jakości, podoba się wszystkim Studentom, zdecydowanie polecamy usługi tej firmy

5 / 5 2018-06-07

Polecam.

5 / 5 2018-05-31

Usługa zrealizowana profesjonalnie ,terminowo bez dodatkowych pytań.

5 / 5 2018-05-29

Gorąco polecam, szybko i profesjonalnie. Poziom obsługi również na najwyższym poziomie!

5 / 5 2018-05-27

Projekty spełniły nasze oczekiwania, bardzo dobry kontakt, wszystko bardzo dobrej jakości, polecam

5 / 5 2018-05-27

Jak najbardziej polecam. Bardzo szybka realizacja, projekt wyszedł perfekcyjnie, przystępna cena.

5 / 5 2018-05-23

Zlecenia wykonywane bardzo profesjonalnie i w błyskawicznym tempie. Polecam!

5 / 5 2018-05-21

Doskonała obsługa zlecenia, szybka realizacja i wysoka jakość druku.

5 / 5 2018-05-17

jestem bardzo zadowolona z wykonanego rollupu. zaskoczył mnie pozytywnie bardzo szybki czas realizacji, co było dla mnie niezmiernie ważne. Polecam !

5 / 5 2018-05-16

Wszystko w najlepszym porządku. Polecam.

5 / 5 2018-05-15

Dziękuję za bardzo szybką realizację specjalnego, pilnego zamówienia. Firma działa szybko, sprawnie i komunikatywnie.

5 / 5 2018-05-15

Potrzebowałem 5 roll-upów w błyskawicznym tempie. Podczas fachowej rozmowy telefonicznej z właścicielem, wybraliśmy te produkty, które najlepiej spełniały swoje zadanie. Po wykonaniu przedpłaty, szybko otrzymałem projekt do akceptacji. Roll-upy przyjechały niecałe 24h po akceptacji projektu. Super!

5 / 5 2018-05-13

bardzo szybka realizacja, świetny kontakt i wykonanie, współpracuję z firmą od kilku lat, polecam:)

5 / 5 2018-05-13

Bardzo szybko, sprawnie, świetny kontakt i bardzo dobry efekt. Polecam każdemu.

5 / 5 2018-05-13

Zamówienie zgodne z oczekiwaniami, szybka dostawa. Polecam!

2018-04-29

Kontakt, terminowość i jakość obsługi na najwyższym poziomie - zdecydowanie polecam!

2018-04-29

W trybie natychmiastowym zrealizowane zamówienie, bardzo dobra obsługa Klienta. Oby to był początek naszej współpracy! Zdecydowanie i serdecznie polecam!

5 / 5 2018-04-26

Bardzo szybka realizacji i dobry kontakt z obslugą

5 / 5 2018-04-22

Solidna, rzetelna firma! Bardzo szybki czas realizacji zamówienia, szybka wysyłka. Roll-upy najwyższej jakości w bardzo porządnych pokrowcach. Z pewnością będę kontynuować współpracę:) Serdecznie polecam!

2018-04-17

Bardzo dobra współpraca. Konkretnie i na temat.

5 / 5 2018-04-13

Szybka wycena i realizacja, bezproblemowy kontakt - polecam jak najbardziej!

5 / 5 2018-04-12

Kontakt z wykonawca przebiegal płynnie i pomyslnie, realizacja projektu szybka i zgodna z oczekiwaniami w 100%. Na pewno ponownie skorzystam z Panstwa uslug i bede polecac dalej. Pozdrawiam

5 / 5 2018-04-08

Firma rollup.com.pl przyjęła i zrealizowała ekspresowo moje pilne zamówienie bez najmniejszego kłopotu. Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu pracowników oraz ich chęci do współpracy z trudnym klientem, który zamiawia produkt w ostatniej chwili :)

5 / 5 2018-03-21

Szybka iprofesjonalna obsługa, polecam

5 / 5 2018-03-21

Super obsługa nawet zdalnie ustalenie grafiki sprawne wykonanie wysokiej jakości - ekstra obsługa. POLECAM

5 / 5 2018-03-20

Szybko, tanio i terminowo.

5 / 5 2018-03-11

Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi przez Rollup.com.pl tym bardziej, że moje zamówienie było dosyć pilne, więc zależało mi na szybkiej realizacji. Wszystko wyszło idealnie!

5 / 5 2018-03-07

Szybko, rzetelnie i na czas. Jesteśmy bardzo zadowoleni.

5 / 5 2018-03-04

Terminowo (bardzo zależało nam na czasie) a jednocześnie w pełni profesjonalnie: jakość wydruku, opakowanie, wszystko w jak najlepszym porządku. Cztery rollupy właśnie się rozstawiają. Polecamy serdecznie!

5 / 5 2018-03-04

Jestesmy firma z siedziba za granica. Dzieki firmie Media Lab w Lodzi moglismy zrealizowac proces produkcji i dostawy Rollupow na miejscu w Polsce w celu prezentacji naszej firmy na konferenci w Warszawie. Od nawiazania kontaktu, poprzez przekazanie do, i ocene przez, Media Lab naszych plikow graficznych, do dostarczenia rollupow caly proces przebiegl idealnie i jestesmy bardzo zadowoleni zarowno z profesionalnej obslugi jak i z wysokiej jakosci porduktow, jakim byly dostarczone na czas - rollup'y. Polecamy Media Lab wszystkim - zarowno w kraju jak i za granica.

5 / 5 2018-03-02

po prostu bezproblemowo i szybko i dobrze ;)

5 / 5 2018-02-26

Z przekonaniem możemy polecić usługi Medialab www.rollup.com.pl Firma wykazała się pełnym profesjonalizmem, elastycznym podejściem do Klienta i bardzo szybką realizacją zamówienia.

5 / 5 2018-02-26

Szybka, satysfakcjonująca współpraca, usługa na super poziomie, bardzo polecam i nadal zamierzam korzystać z usług tej firmy !

5 / 5 2018-02-21

Bardzo wysoki poziom świadczonych usług, błyskawiczne wykonanie. Od pierwszego kontaktu do otrzymania ścianki - 48h. Polecam!

5 / 5 2018-02-13

Rewelacyjny kontakt z panem Adamem, właścicielem firmy. Profesjonalna i rzetelna obsługa, zakropiona z dużą dozą życzliwości. Z pełną odpowiedzialnością polecam, na pewno będziecie Państwo zadowoleni ze współpracy. Mirosława Sz.

2018-02-10

Drugi raz korzystalem z uslug firmy I po raz drugi absolutnie polecam. 10/10 za caloksztalt. Jakosc, realizacja, komunikacja, cena - wszystko na 100% perfekcji.

5 / 5 2018-02-07

Pan Jacek, działa szybko, sprawnie i profesjonalnie. Jakość usługi i produktu na najwyższym poziomie.

2018-02-06

Wszystko dobrze wykonane, dobra cena.

2018-02-04

Spoko

5 / 5 2018-02-04

Błyskawiczna realizacja. Roll-up piękny. POLECAM!!!

5 / 5 2018-01-25

Profesjonalne podejście do klienta, świetne ceny, ekspresowa realizacja zamówienia oraz rzetelna pomoc i doradztwo. Polecam serdecznie

5 / 5 2018-01-17

Polecam - wszystko mi się podobało.

5 / 5 2018-01-16

Świetna współpraca i pełen profesjonalizm!! Dzięki wielkie.

5 / 5 2018-01-12

Produkt rewelacyjny. Dostawa szybka i bezproblemowa. Polecam

5 / 5 2018-01-06

Bardzo miłe zaskoczenie, zwłaszcza jeśli chodzi o termin realizacji i jakość wykonania. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-01-04

Super obsługa, dopasowanie do potrzeb klienta, szybkie wykonanie. Polecam!

5 / 5 2018-01-03

Wysoka jakość obsługi, pełen profesjonalizm i rzetelna informacja. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-01-02

Bardzo dobra fachowa, profesjonalna i szybka obsługa, gotowość do sprostania skomplikowanym zamówieniom w krótkim czasie i co najważniejsze z bardzo dobrą jakością.

5 / 5 2017-12-27

Polecamy firmę "ROLLUP" jako fachowego i kompetentnego partnera we współpracy biznesowej.

5 / 5 2017-12-25

Czas realizacji -10/10 Jakość wykonania 10/10 Polecam 100%

5 / 5 2017-12-24

Sprawnie, szybko, profesjonalnie

2017-12-17

100 % satysfakcji na kazdym poziomie.

5 / 5 2017-12-16

Polecam usługi tej firmy, rollup przyszedł na czas. Wykonanie bardzo dobrej jakości.

5 / 5 2017-12-10

Bardzo szybki czas realizacji, cena adekwatna do jakości, miła i sprawna obsługa. Zdecydowanie polecam współpracę!!!

5 / 5 2017-12-08

Bardzo dobre i szybkie wykonanie, dobry kontakt oraz błyskawiczna przesyłka. Zdecydowanie polecam skorzystanie z usług tej firmy! :) Rollupy pierwsza klasa!

2017-12-02

Bardzo dziękujemy za takie cudeńka. Mamy 2 sztuki i jesteśmy bardzo zadowoleni. Widać nas na imprezach, łatwy transport (lekkie), wygodne do rozkładania i składania. Wygląda, że fajni ludzie w firmie. Wielki dzięki i tak trzymać. Pozdrawia Drużyna baśniowa i "dziewczynka z zapałkami".

2017-11-30

Rzetelnie, na czas i w bardzo dobrym wydaniu. Można polecić.

5 / 5 2017-11-28

Szybko, rzetelnie, bardzo dobra jakość urządzenia i wydruku. Polecę każdemu bez wahania.

5 / 5 2017-11-14

Szybko i rzetelnie. Jakoś bardzo dobra. Polecam!

5 / 5 2017-11-12

Bardzo profesjonalna i miła obsługa, szybka dostawa. Wszystko na najwyższym poziomie. Na pewno jeszcze będziemy współpracowac w przyszłości :)

2017-11-12

Bardzo dobry kontakt, produkt najwyższej jakości a do tego cena na naprawdę odpowiednim poziomie. Zdecydowanie polecam skorzystać z usług rollup.com.pl

5 / 5 2017-11-06

To już któryś zamówiony rollup i jak zawsze profesjonalnie wykonany i ekspresowo dostarczony.

2017-11-01

Przyjęli ode mnie zamówienie. Wysłałem mailem materiały - tak jak się umówiliśmy. Po czym ..... mnie olali ! Nawet nie odpisali. Zamówienie było pilne.

2017-10-29

Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2017-10-28

Jesteśmy bardzo zadowoleni z usługi wykonanej przez rollup.com.pl. Wydruk i montaż 5 rollupów odbył się szybko i sprawnie, a Panowie pracujący w siedzibie w Łodzi wykazali się dużym profesjonalizmem, chętnie służyli radą i pomocą w trakcie składania zamówienia. Była to jedyna firma na terenie Łodzi, która podjęła się usługi naprawy rollupów. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-10-24

bardzo szybko, fachowo, rzetelnie. POLECAM.

5 / 5 2017-10-24

Profesjonalna obsługa baner po złożeniu zamówienia następnego dnia był u mnie jakość wykonania wysoka. Firma godna polecenia.

5 / 5 2017-10-23

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy.

2017-10-22

Dotrzymują terminów. Realizują zlecenia w bardzo krótkim czasie.

5 / 5 2017-10-18

Niskie ceny, wzorowa obsługa klienta, szybkie terminy.

5 / 5 2017-10-16

Polecam

5 / 5 2017-10-14

bardzo dobrej jakości produkt i rewelacyjnie szybka realizacja zlecenia

5 / 5 2017-10-01

Szybko, sprawnie, projekt graficzny dokładnie z naszymi wytycznymi. Roll'up dobrej jakości, wytrzymały i co ważne porządna (usztywniana) torba transportowa. Polecam. I kolejny raz na pewno wrócę.

5 / 5 2017-09-30

Bardzo dobry kontakt, świetna jakość, realizacja i dostawa bez żadnych problemów, szybko i na czas. Dziękujemy!

5 / 5 2017-09-21

Szybko, sprawnie, polecam.

2017-09-13

Bardzo pomyślna współpraca i sprzęt wysokiej jakości.

5 / 5 2017-09-11

Bezproblemowy kontakt, wysoka jakość usług, szybka realizacja i wysyłka. Rzetelna firma, polecam!

5 / 5 2017-09-10

Wszystkie aspekty współpracy oceniam wzorowo. Prawdziwie profesjonalne podejście. Cieszę się że nawiązałam współpracę z tą firmą.

5 / 5 2017-09-05

Bardzo duży profesjonalizm i szybkość obsługi - naprawdę polecam!!!

5 / 5 2017-09-04

Firmę znalazłam przypadkiem w google i byłam bardzo mile zaskoczona. Profesjonalna ekspresowa obsługa (zamówiłam roll up w piątek i w poniedziałek już go miałam). Roll up wygląda świetnie. Na pewno będę korzystać w przyszłości i polecać.

2017-09-03

Rewelacja! Błyskawicznie, bezproblemowo, chciałabym tylko z takimi firmami współpracować.

2017-08-30

Mimo że zamówienie było załatwiane zdalnie, po ustaleniach wszystko odbyło się bez problemu. Uzyskałam odpowiedź na moje pytania i wątpliwości. Zamówienie zostało zrealizowane w umówionym terminie. Już poleciłam znajomemu usługi tej firmy. :)

5 / 5 2017-08-27

Świetnie opracowane i zrealizowane projekty. Pan Adam fantastycznie dobrał kolory wydruków. Kontakt z tak profesjonalnymi a przy tym życzliwymi i sympatycznymi ludźmi, jakimi są pracownicy firmy jest przyjemnością. Pozdrawiam i dziękuję.

2017-08-24

Od wysłania zamówienia, do odebrania przesyłki nie minęły nawet 24 godziny. Jakość rewelacyjna, sprawność działania fenomenalna. Z pewnością po kolejne rollupy wrócę do tej firmy.

5 / 5 2017-08-19

Wszystko poszło idealnie; roll- upy super za normalną cenę!

5 / 5 2017-08-19

Dwa razy zmawiałem i za każdym razem 100% satysfakcji. Błyskawiczna realizacja i równie szybka wysyłka :) Pełen profesjonalizm. Tak Trzymać !!!

5 / 5 2017-08-13

Zdalna obsługa i realizacja opracowana do perfekcji. Żadnych problemów, super szybka realizacja. Polecam!

5 / 5 2017-08-09

Bardzo wysoka jakość wykonania produktów, czekałem zaledwie kilka dni od zgłoszenia do otrzymania przesyłki. Goraco polecam.

5 / 5 2017-08-06

Współpraca i efekty na najwyższym poziomie, polecam!

5 / 5 2017-08-05

Polecam wszystkim, którzy chcą mieć porządny rollup w bardzo krótkim czasie.

2017-08-05

Rewelacja!

5 / 5 2017-08-04

Dziękuję za sprawną realizację zamówienia oraz dobrą jakość produktu. Ważne była dla nas to,żeby w ciągu kilku godzin zaprojektować, wyprodukować i wysłać rollup po problemach z dotychczasowym dostawcą. Rollup prezentował się bardzo dobrze podczas konferencji rozpoczynającej kolejny Jarmark Dominikański w Gdańsku i był dobrym tłem podczas wystąpień poszczególnych mówców. Polecamy tego producenta.

5 / 5 2017-08-02

Szybko, sprawnie i bardzo dobrze.

2017-07-23

Jakość - bardzo dobra terminy - przyzwoite cena - dobra Czego można chcieć więcej? Pozdrawiam Nina Koprowska

5 / 5 2017-07-17

Z usług MediaLab korzystamy właściwie już od lat. Wszystkie zamówienia realizowane są w ekspresowym tempie. Wydruki i dostarczony sprzęt na najwyższym poziomie. Z czystym sumieniem polecam!

2017-07-16

Piękne rollupy i wspaniała obsługa! Bardzo dziękujemy!

5 / 5 2017-07-12

Kolejna realizacja w tej firmie i kolejny 100% pozytyw - profesjonalnie, szybko i bezproblemowo. Polecam!

5 / 5 2017-07-06

Współpraca doskonała. Wykonanie perfekcyjne. Szybka realizacja. Polecam w 100%

5 / 5 2017-07-05

Jesteśmy bardzo zadowoleni z całego procesu realizacji zamawianego roll-up'a. Polecamy!

5 / 5 2017-07-05

Błyskawicznie i perfekcyjnie! polecam

5 / 5 2017-07-04

Szybka profesjonalna obsługa

2017-07-02

Znakomite opracowanie dostarczonego materiału. zarówno pod względem kolorystycznym, jak i doboru najwłaściwszego formatu. Wydruk na najwyższym poziomie.

5 / 5 2017-06-30

Bardzo dobry kontakt z firmą i wykonanie zlecenia. Wszystko szybko i bez problemów. Polecam współpracę!

2017-06-25

Kontakt z firmą bardzo dobry, realizacja zlecenia bez zarzutu, zamówiony rollup spełnił wymagania, a dostawa została zrealizowana w zaplanowanym czasie.

5 / 5 2017-06-25

Od wielu lat nasz partner we współpracy. Szybko, sprawnie na najwyższym poziomie! Firma godna polecenia, a my nie raz wrócimy do skorzystania ponownie z oferty.

5 / 5 2017-06-21

wszystko superrrrrowo

5 / 5 2017-06-16

1) Bardzo miła i fachowa obsługa-służy pomocą i rada w przygotowaniu projektu 2) Czas realizacji zamówienia: od momentu złożenia zamówienia do wizyty kuriera w moim domu minęło zaledwie 20 godzin! 3) Wydruki bardzo dobrej jakości. Reasumując: gorąco polecam!!!

5 / 5 2017-06-16

Profesjonalnie, szybko i w przystępnych cenach. Polecam!

5 / 5 2017-06-08

Polecam :)

2017-06-05

- Bezproblemowa komunikacjaa - Błyskawiczna realizacja - Konkurencyjne ceny

2017-06-01

Wysoka jakość obsługi. Można liczyć na radę i sugestie dotyczące projektu. Nieczęsto spotykana dbałość o właściwy efekt. Bardzo dobra jakość produktów. Firma godna polecenia.

5 / 5 2017-06-01

Fachowa pomoc i doradztwo przy wyborze rollupu. Bardzo szybka realizacja zamówienia.

2017-05-27

bardzo solidna

5 / 5 2017-05-20

Firma godna polecenia, transakcja przebiegła sprawnie i bardzo szybko. Kontakt rewelacyjny. Polecam w 100%

5 / 5 2017-05-19

Wykonane bardzo szybko. Świetna jakość.

5 / 5 2017-05-18

Wszystko w najlepszym porządku, szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2017-05-17

Świetny kontakt, szybka wysyłka, roll up świetnie wykonany. Polecam

5 / 5 2017-05-16

Bardzo dobry kontakt, szybka i kompleksowa obsługa. Towar w pełni spełnia oczekiwania i prezentuje się znakomicie. Godny polecenia sprzedawca. Na pewno wrócę, jeśli będę coś potrzebował.

5 / 5 2017-05-16

Pełen profesjonalizm, świetna jakość i szybkość obsługi. Polecam!

2017-05-12

Roll-upy reklamowe które dostarczyła firma MediaLab z Łodzi, zostały wykonane bardzo dobrze, zgodnie z wymaganiami i oczekiwaniami tzn. mechanizm jest sprawny, konstrukcja po rozstawieniu jest stabilna, wydruk grafiki jest bardzo wysokiej jakości, pokrowce są dobrze uszyte, usztywnione i sprawiają wrażenie mocnych.

Rzetelne opinie o ROLLUP.COM.PL

ROLLUP.COM.PL

Siedziba
Łódź

WWW
http://www.rollup.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
605 30 90 30

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie