Kategorie: / Odzież i Obuwie / Erotyka

Rozpalaj.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 39
opinie o Rozpalaj.pl
5 / 5 2019-03-09

Expresowa dostawa, dobrze zapakowanyprodukt - dobrze zabezpieczona przesylka. Produkt zgodny z opisem za dobra cene :)) Polecam serdecznie bo warto. Trzeba nadmienic, iz komunikacja byla doskonala.

5 / 5 2019-02-22

Obsługa super, dostawa bez zastrzeżeń.

2019-02-19

Błyskawiczna wysyłka, zamówione produkty bardzo dobrze zapakowane w folie bąbelkową,a przede wszystkim dyskretnie:) Szeroki wybór.:) Możliwość wysyłki do paczkomatu.

2019-02-14

rewelacja

5 / 5 2019-01-19

Profesjonalne doradztwo, duży wybór produktów o bardzo dobrej jakości, dobry kontakt i szybka wysyłka. Czego chcieć więcej?

5 / 5 2018-12-26

dobre ceny, dokładny opis, szybka dostawa

5 / 5 2018-12-04

Jestem bardzo zadowolona z uslug sklepu rozpalaj.pl Zamowilam wibrator Lelo Isla Black i zostal on dostarczony szybko; w orginalnym opakowaniu, dobrze zabezpieczony, a cala paczka dyskretnie zaadresowana, co bylo dodatkowym plusem przy odbiorze osobistym. Serdecznie polecam.

5 / 5 2018-11-28

Wspaniała obsługa i błyskawiczna realizacja zamówienia. Szczerze polecam!

5 / 5 2018-11-21

Dziękuje za pomoc w poprawianiu drobnych błedów zakupowych. z pewnościa nie były to moje ostatnie zakupy w tym sklepie. POLECAM.

5 / 5 2018-10-29

Bezproblemowa transakcja, ekspresowa przesyłka, zakupiony przedmiot w 100% zgodny z opisem oraz moimi oczekiwaniami. Bardzo miła obsługa. Pozdrawiam i POLECAM!!!

Rzetelne opinie o Rozpalaj.pl

Rozpalaj.pl

Siedziba
Zielona Góra

WWW
http://rozpalaj.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie