Kategorie: / Edukacja i szkolnictwo / Usługi

Salerezerwacje.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 35
opinie o Salerezerwacje.pl
5 / 5 2019-02-14

Obsługa fantastyczna, przez długie miesiące korzystaliśmy z organizacją z obsługi pani Małgorzaty Nawrockiej, zawsze wszystko zostało załatwione tak jak prosiliśmy, każda trudna sytuacja rozwiązana w szybkim trybie, a wszystko to z piękną kulturą i sympatią. Pani Małgosia to fachowiec, zawsze pomocna i rzetelna. Z całą pewnością polecam! :)

2019-02-01

Współpraca z Panią Małgorzatą Nawrocką to czysta przyjemność :)

5 / 5 2019-01-31

Wspaniałe podejście do klienta. pełen profesjonalizm.

5 / 5 2019-01-06

Bardzo dobra obsługa przez cały czas wykonywania usługi. Polecam.

5 / 5 2018-12-08

Witam, do tej pory współpracowałam z firmą jedynie na terenie Poznania, ale na pewno skorzystam także w innych miastach. Obsługa szybka, sprawna, zawsze na najwyższym poziomie, reagująca na każdą, nawet najbardziej niespodziewaną zmianę. Duży plus za komunikację między pracownikami firmy - nawet jeśli w danym dniu nie ma w pracy mojej ,,Głównej Opiekunki" pani Klaudii Jarmużyk, nie mam obaw przed skontaktowaniem się z firmą i poproszeniem o pomoc. Zawsze na straży stoi wtedy pani Małgosia Nawrocka, która robi wszystko żebym pomoc otrzymała tu i teraz. Pozdrawiam serdecznie! :)

5 / 5 2018-12-03

Pani Klaudio, dziękuję za zaangażowanie, świetny kontakt i pomoc w każdej sprawie. Polecam!

5 / 5 2018-12-03

Gorąco polecam, współpraca z Panią Klaudią to przyjemność. Jest perfekcyjna i miła.

5 / 5 2018-11-23

Współpraca przebiega super, jestem zadowolona na każdej płaszczyźnie,.Mogę liczyć na pełne zaangażowanie Pani Klaudii, sprawy załatwiane są natychmiast. Gratuluję rzetelności i profesjonalizmu. Na pewno wrócimy :-)

5 / 5 2018-11-09

Bez dwóch zdań: POLECAM! Bardzo miła, rzeczowa i profesjonalna obsługo ze strony Pani Małgorzaty Nawrockiej. Bez wątpienia skorzystam ponownie.

5 / 5 2018-09-14

Współpracowałam z p. Klaudią Jarmuzyk - współpraca wspaniała. Natychmiastowa reakcja na wszystkie sugestie czy prośby. Polecam firmę każdemu

5 / 5 2018-09-05

Firma zapewnia nam sale i catering na szkolenia w całej Polsce - w odpowiednich cenach. Zawsze jest wszystko tak, jak się umawiamy. Trudno nam sobie wyobrazić pracę bez współpracy z salerezerwacje.pl. Polecamy - szczególnie, że panie tam pracujące są wyjątkowo miłe i przejęte tym, aby klient był zadowolony.

2018-08-31

Współpracuję z SaleRezerwacje.pl przy wynajmie sal szkoleniowych w różnych miastach w Polsce. Dzięki P. Małgorzacie Nawrockiej nie mam obaw przed rezerwowaniem sal których wcześniej nie widziałam, w miastach, w których nie byłam. To osoba, która pomyśli o wszystkim! Współpraca z P. Małgorzatą to czysta przyjemność! Bez wahania powierzam jej kolejne zlecenia, bo jestem pewna, że się nie zawiodę.

5 / 5 2018-08-29

Polecam współpracę z firmą SaleRezerwacje.pl a zwłaszcza z Panią Małgorzatą Nawrocką - osobą niezwykle życzliwą, przyjazną i uprzejmą a przy tym konkretną i niezwykle szybką. Mówi się, że firmę tworzą ludzie. Cieszę się, że miałam okazję nawiązać współpracę z wyżej wymienioną firmą i doświadczyć pożądanej jakości usług i sposobu pracy Pani Małgorzaty.

5 / 5 2018-08-19

Z przyjemnością współpracuję z firmą Salerezerwacje. Profesjonalna obsługa, indywidualne podejście do klienta, wychodzenie na przeciw wszystkim potrzebom i oczekiwaniom. Stały kontakt z Panią Klaudią i szybka reakcja na wszelkie zapytania i problemy pozwala klientowi czuć, że firmie zależy na współpracy. Wracam z każdym kolejnym zleceniem z przyjemnością. Z pełną odpowiedzialnością polecam Salerezerwacje jako partnera biznesowego.

5 / 5 2018-08-17

Szanowni Państwo, Firma świadczy usługi na najwyższym poziomie.Współpraca przebiega bezproblemowo,szybko i rzetelnie. POLECAM

5 / 5 2018-08-03

Szybka i sprawna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-06-18

Świetne podejście do klienta i jego potrzeb.Polecam

5 / 5 2018-05-27

Gorąco polecam! Współpracuję z p. Małgorzatą Nawrocką. Pełen profesjonalizm. Kompleksowa obsługa klienta. Wszystko da się załatwić :) Sale które mi poleciła zecydowanie spełniają oczekiwania moje i moich współpracowników.

5 / 5 2018-05-20

Witam Mam przyjemność współpracować z panią Małgorzatą Nawrocką i mogę ją polecić każdej osobie , która potrzebuje pomocy. Jest to osoba kompetentna , rzetelna, dokładna i miła,co jest bardzo ważne we współpracy z ludźmi. Polecam serdecznie Violetta Karolewicz

2018-05-07

Współpraca z Panią Klaudią Jarmużyk rewelacyjna!

5 / 5 2018-04-30

Bardzo fajna i sprawna komunikacja, współpraca z Panią Klaudią Jarmużyk to sama przyjemność. POLECAM!!!

2018-04-08

Serdecznie polecam współpracę z Panią Małgorzatą Nawrocką - bezproblemowy kontakt, błyskawiczna pomoc nawet, gdy termin był bardzo napięty, wszystkie sale spełniały nasze oczekiwania.

2018-03-30

Brak zastrzeżeń

5 / 5 2018-03-23

Współpracuję z firmą od kilku tygodni i na każdym polu jest to współpraca wzorowa zwłaszcza z Panią Małgorzatą Nawrocką która bardzo szybko realizuje wszystkie nasze pomysły i rezerwacje. Polecam w 100% i chciałbym aby z każdą inną firmą współpraca wyglądała w taki właśnie sposób. Robert

2018-02-26

Świetny kontakt z Pania Klaudią jarmużyk

5 / 5 2018-02-08

Serdecznie polecam współpracę z firmą. Genialna i bardzo szybka obsługa - duże ułatwienie w mojej pracy. Konkretnie i sprawnie :)

2018-01-20

Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy. Na pewno jeszcze nie raz skorzystamy z usług firmy. Świetny kontakt z Panią Klaudią.

5 / 5 2018-01-17

Z całego sercam polecam. Obsługa klienta na bardzo wysokim poziomie, współpraca z tą firmą sprawia nam ogromną przyjemność. W szczególności polecam Panią Klaudię Jarmużyk, jest moim opiekunem, jestem jej wdzięczna za każdą pomoc jaką od niej mam. :) Dziękuję

5 / 5 2018-01-13

Serdecznie polecam współpracę szczególnie z Panią Klaudią Jarmużyk. Błyskawicznie znajduje optymalne rozwiązania, uprzejma i profesjonalna. Współpraca na wysokim poziomie. Magdalena Brus

5 / 5 2018-01-03

Witam . . Dziękuje Pani Magdalenie Zyzie . Anielska cierpliwość i zrozumienie do wszystkich moich pomysłów i ich modyfikacji . Całkowity profesjonalizm . wszystko zapięte na ostatni guzik . Polecam wszystkim współpracę z firmą i Panią Magda.

5 / 5 2017-12-21

Bardzo profesjonalna obsługa. Pani Klaudia zawsze znajdzie rozwiązanie, nawet w przypadkach niemożliwych.Kontakt mailowy lub telefoniczny do ostatniej chwili przed wynajęciem sali.

2017-12-10

Zawsze sprawnie!

2017-11-27

Usługa została dopasowana do naszych oczekiwań, kontakt z opiekunem był płynny. Uczestnicy wyrażali pozytywne opinie dot. sali i posiłków. Nie mamy zastrzeżeń.

5 / 5 2017-11-13

Przemiła, błyskawiczna i profesjonalna obsługa. POLECAM!

5 / 5 2017-10-23

Pierwszy raz korzystaliśmy z usług tego typu i mam same pozytywne doświadczenia z tego tytułu! Od poczatku kontakt z firmą był doskonały. Wpierw doskonały portal z rezerwacja, który pozwolił wybrać nam salę. Później mailowo dograliśmy wszelkie szczegóły. W dniu najmu wszystko było oznakowane jak trzeba, a sama sala była w pełni wyposazona, przez co warsztaty, jakie przeprowadzaliśmy dla kilkunastoosobowej grupy, były efektywne. Do tego catering i obsługa "na miejscu" również bez zarzutu. Polecam, gdyż warto!

5 / 5 2017-10-16

Gorąco polecam! Współpraca z Panią Małgosią Nawrocką to czysta przyjemność. Zawsze świetne propozycje sal, doradztwo, bardzo szybki kontakt telefoniczny i mailowy. Korzystam już po raz kolejny z usług salerezerwacje.pl i nigdy się nie zawiodłam.

5 / 5 2017-10-04

Super polecam

5 / 5 2017-09-25

Bardzo miły kontakt z Panią Klaudią JARMUŻYK podczas zamawiania terminu. Wspaniały kontakt w przypadku nagłego wynajęcia sali. Zawsze Pani Klaudia stanęła na wysokości zadania. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy i polecam. Tomasz NAWROCKI

5 / 5 2017-09-25

Zawsze mogę liczyć na tą firmę. Bardzo dobry kontakt, zrozumienie klienta i dostosowanie się do potrzeb. Polecam! Za współpracę dziękuję szczególnie Pani Klaudii, która zawsze służy pomocą :)

5 / 5 2017-09-04

Współpraca na wysokim poziomie, profesjonalne podejście do klienta, szybka i sprawna obsługa oraz pomoc na każdym kroku. Serdecznie polecam, szczególnie współpracę w Panią Klaudią Jarmużyk.

5 / 5 2017-05-06

Jesteśmy bardzo zadowoleni z profesjonalnie wykonanej usługi. Szczególne podziękowania dla naszej opiekunki - Pani Magdaleny Żyże, która cierpliwie znosiła nasze telefony, a wszystkie nasze prośby dotyczące wynajmu sali wypełniała w tempie ekspresowym. Gorąco polecamy !!!

5 / 5 2017-04-27

Każde zlecenia wykonane. Podpowiedzi co do alternatywnych możliwości. Bardzo miła obsługa. Polecam!

5 / 5 2017-04-11

Komunikacja z Panią Klaudią bez zastrzeżeń. Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Polecam:)

5 / 5 2017-04-01

Współpraca przebiegła sprawnie, sympatycznie i profesjonalnie - czyli tak, jak być powinno. Opieka ze strony Pani Małgosi Nawrockiej, a także jakość usługi na najwyższym poziomie. Dziękuję, z przyjemnością do Państwa wrócimy.

Rzetelne opinie o Salerezerwacje.pl

Salerezerwacje.pl

Siedziba
Poznań

WWW
http://salerezerwacje.pl

Email
[email protected]

Telefon
616397500

Komórka
-

Infolinia
616397500

Logowanie