Kategorie: / Odzież i Obuwie / Sport

Sarafis.club Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 115
opinie o Sarafis.club
5 / 5 2019-03-25

Sklep na 5-tkę . Polecam

2019-03-21

Rewelacja!

5 / 5 2019-03-10

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam

5 / 5 2019-03-09

Zakupy wgodnie i szybko!

5 / 5 2019-03-07

Szybka wysylka, dobre ceny, wszystko super

5 / 5 2019-03-04

Bardzo udane zakupy.Buty w super cenie + rabat. Błyskawiczną dostawa .

5 / 5 2019-03-03

Jak najbardziej polecam sklep

2019-02-17

Skandal na mój telefon co dalej z odesłanymi mi bez otwarcia paczki butami każą mi iść do sądu.

5 / 5 2019-02-13

Polecam,szybko, sprawnie, bezproblemowo.

5 / 5 2019-02-10

Wszystko ok. Szybka wysyłka. Buty super.

5 / 5 2019-02-05

Wszystko w porządku. Polecam

5 / 5 2019-02-03

POLECAM SUPER SKLEP , SUPER TOWAR.

5 / 5 2019-01-31

Wszystko w porządku. Polecam przyszłym kupującym.

5 / 5 2019-01-21

Witam Towar zgodny z opisem,dobrej jakości, kontakt bardzo dobry,szybkie i rzetelne załatwienie wysyłki towaru oraz szybki zwrot pieniędzy. Gorąco polecam

5 / 5 2019-01-18

Szybki i sprawny proces zamówienia, atrakcyjne ceny, profesjonalna obsługa klienta, internetowe zakupy - czysta przyjemność, polecam.

5 / 5 2019-01-16

Szybko, sprawnie, bez problemów. Polecam!!

2019-01-11

bardzo dobra

2019-01-10

Miła obsługa sklep godny polecenia

5 / 5 2019-01-07

Wszystko odbyło się błyskawicznie, towar oczywiście oryginalny. To nie jest na pewno mój ostatni zakup w tym sklepie. Naprawdę polecam!

5 / 5 2019-01-03

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie!

5 / 5 2019-01-02

Dostałem szybko to co chciałem, tylko firmy przewozowe mogłyby bardziej dbać o powierzony im towar bo opakowania są pogniecione ale na szczeście towar właściwy w całości

5 / 5 2018-12-20

super sklep towary dobrej jakości gorąco polecam!!!

2018-12-18

-------------->>>>> Sprzedawca godny polecenia. Expresowa wysyłka. Same ++++++. Dziękuję :)

2018-12-12

Sklep godny polecenia

5 / 5 2018-12-11

Super

5 / 5 2018-12-06

PROFESJONALIZM!! Polecam

2018-12-06

Rewelacyjna obsługa, błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem, sprzedawca godny polecenia.

5 / 5 2018-12-06

Profesjonalnie i szybko, polecam.

5 / 5 2018-11-27

POLECAM

5 / 5 2018-11-22

szybka wysyłka dobry kontakt zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-11-22

Polecam w 100%!

2018-11-19

Serdecznie polecam

5 / 5 2018-11-12

Blyskawica!w okresie przedswiatecznym niesamowiicie mile zaskoczenie ze towar tak szybko dotarl!Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-11-05

Polecam

2018-11-04

Problemy z kompletowaniem przesyłki, po mailu z informacją że rezygnuję z brakującego towaru, przesyłka była zrealizowana jeszcze tego samego dnia. Do tej chwili brak informacji w jaki sposób mogę odzyskać wpłatę za brakujący element.

2018-11-02

solidny sklep

5 / 5 2018-11-02

Pozytywna

5 / 5 2018-10-30

Szybko i sprawnie.Gorąco polecam.

5 / 5 2018-10-28

Super super super. Buty przyszły szybciej niż się spodziewałam. Transakcja udana w 100%

2018-10-26

Celujący

2018-10-24

Sklep oceniam na 5 z dużym plusem :)

2018-10-13

Jak dotąd wszystko w najlepszym porządku, polecił bym wszystkim.

5 / 5 2018-10-05

Super! Zamówione buty są świetne. Dobra cena, szybka przesyłka - zwłaszcza, że było to tuż przed Świętami. Polecam!

5 / 5 2018-10-02

ok

5 / 5 2018-09-27

Szybko, sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-09-27

ok

5 / 5 2018-09-21

Towar zgodny z opisem. Bardzo szybka i bezproblemowa obsługa. Polecam

2018-09-11

Bardzo dobra!!!

2018-09-09

bb

5 / 5 2018-08-27

Transakcja na najwyższym poziomie, Towar orginaliny, szybka dostawa.Perfekcyjnie :)

2018-08-23

Dostałem spodenki z dziurą. Przetarte. Szkoda słów.

2018-08-12

dobre zakupy

2018-08-07

Pozytywnie

5 / 5 2018-08-05

raczej ok... pierwszy raz tu zamawiałam i towar doszedł - nie mam zastrzeżeń...

5 / 5 2018-08-03

Szybko i bez żadnych zastrzeżeń

5 / 5 2018-08-02

Bardzo sprawna i szybka obsługa, buty idealne, zgodne z opisem

2018-07-31

Rewelacyjny sklep !

5 / 5 2018-07-11

Jestem zadowolona! Szybka wysyłka, po dwóch dniach buciki były już u mnie :) Wszystko ok, polecam!

5 / 5 2018-07-09

Super sklep- polecam

2018-07-06

Transakcja przebiegła pomyślnie, towar w 100% odpowiada przedstawionemu na zdjęciu.

5 / 5 2018-06-29

Pełen profesjonalizm. Polecam.

5 / 5 2018-06-24

gorąco polecam

5 / 5 2018-06-17

TOWAR ZGODNY Z OPISEM; CENA SUPER!!!!! SZYBKA DOSTAWA POLECAM

5 / 5 2018-06-17

Super Sklep Sportowy

2018-06-16

Wszystko okej, kurier skontaktował się ze mną telefonicznie.

5 / 5 2018-06-02

Polecam zakupy w sklepie Safaris. Szybka i miła obsługa .

2018-05-25

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie sklep spisał się na medal

2018-05-23

Sklep godny polecenia!

5 / 5 2018-05-20

Polecam

5 / 5 2018-05-18

Bardzo szybka wysyłka i bezproblemowy kontakt. Super bardzo się cieszę że znalazłam ten sklep

5 / 5 2018-05-06

Towar w super cenie, przesyłka ekspresowa. Polecam wszystkim zakupy w SARAFIS.CLUB.

5 / 5 2018-05-03

Towar w super cenie, przesyłka ekspresowa. Polecam wszystkim zakupy w SARAFIS.CLUB.

5 / 5 2018-05-02

polecam

5 / 5 2018-05-01

Transakcja przebiegła pomyślnie, zero jakichkolwiek problemów. Polecam :)

2018-04-29

Odsyłają paczki z reklamacją zapłaciłem za wysyłkę a potem za odebranie odesłanej paczki zdarzyło się to drugi raz wcześniej na wiosnę było to samo.Dodam że kiedyś kupowałem u nich hurtowo na sklep i są to reklamacje klientów.

5 / 5 2018-04-28

PROFESJONALIZM W KAŻDYM CALU!!! Cóż więcej dodać.

5 / 5 2018-04-23

Sklep super. Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-04-16

Polecam

2018-03-31

Dobry kontakt. Poważnie traktują klienta

2018-03-20

Sklep godny polecenia!

5 / 5 2018-03-20

Bardzo szybko i miło.

5 / 5 2018-03-18

Przebiegła prawidłowo. Polecam ten sklep innym

2018-03-14

Godny polecenia, współpraca na wysokim poziomie

5 / 5 2018-03-13

Polecam nie mam zastrzeżeń.

5 / 5 2018-03-12

Sklep godny zaufania, towar zgodny z zamówieniem, szybka dostawa. Polecam.

5 / 5 2018-03-09

pozytywna

5 / 5 2018-03-03

Polecam. Miło i sprawnie.

5 / 5 2018-03-03

super

5 / 5 2018-02-25

Jak najbardziej polecam, towar zgodny.

2018-02-14

Wszystko okej.

2018-02-14

Bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja. Wszystko zgodne z opisem

2018-02-11

Wszystko w porządku oprócz tego że musiałam czekać na zwrot gotówki ponad 3 miesiące

5 / 5 2018-02-01

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam

2018-01-28

Z przyjemnością opłacam sklep

5 / 5 2018-01-24

Bardzo miła i sprawna obsługa. (również w kontakcie telefonicznym - ustalenie wymiany rozmiaru) Towar zamówiony zgodny z opisem, dostarczony w umowionym czasie. Sklep korzysta z usług doskonałej firmy kurierskiej. Polecam i jeszcze niejednokrotnie skorzystam.

2018-01-21

Sklep godny polecenia, z ręką na sercu:)

2018-01-12

Bardzo dobry sprzedawca .....

2018-01-11

Bardzo dobra realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-01-07

Polecam, szybko i tanio towar jak najbardziej zgodny z opisem

5 / 5 2018-01-07

Szybko i rzetelnie

5 / 5 2018-01-05

Sklep super,rzeczy w stanie idealnym dostarczone.Pelen profesjonalizm.Nie zawiodlam sie;) Polecam

5 / 5 2018-01-04

SZYBKA PRZESYŁKA, TOWAR ZGODNY Z OPISEM

5 / 5 2018-01-03

Wszystko przebiegło super

5 / 5 2017-12-28

Sklep godny polecenia. Szybka wysyłka, duży wybór asortymentu, atrakcyjne ceny.

5 / 5 2017-12-28

Wszysto szybko I sprawnie towar zgodny z opisem jak najbardziej polecam

5 / 5 2017-12-22

Bardzo przyjemny layout. Świetne produkty w dobrych cenach. Fajne promocje i rabaty. Szybka wysyłka i wszystko zgodnie z opisem.

2017-12-08

otrzymałam brudna kurtke i zdecydowaniem oddaję ja do sklepu.

5 / 5 2017-12-04

duży wybór asortymentów,polecam

5 / 5 2017-11-28

Profesjonalna obsługa klienta, błyskawiczna wysyłka. Polecam

5 / 5 2017-11-27

Towar i wysyłka ok.

5 / 5 2017-11-26

wszystko super, polecam

5 / 5 2017-11-22

Super sklep. Polecam

5 / 5 2017-11-14

Super sklep!!! Wysyłka EXPRESS!!!

5 / 5 2017-10-31

Szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2017-10-30

Super sklep.polecam!

2017-10-28

Bardzo miły, uprzejmy i uczynny człowiek obsłużył mnie przez telefon, przekazał informacje, których potrzebowałem. Wysyłka dosłownie pół godziny po wpłaceniu pieniędzy, produkt był w moim paczkomacie w ciągu niecałych 24 godzin.

5 / 5 2017-10-27

Polecam

5 / 5 2017-10-19

szybko,tanio bez problemów :)

2017-10-14

Bogata oferta, pełen profezjonalizm.

2017-10-10

Rewelacja

5 / 5 2017-10-10

Realizacja zamówienia bardzo szybka . Jesli chodzi o zwroty ,bez problemu i bardzo szybko . Polecam

5 / 5 2017-10-08

Polecam

2017-10-04

Rewelacja

2017-09-30

Mogę temu sklepowi wystawić tylko bardzo dobrą opinię. Zamówienie i płatność w dniu 09.08.2017 r. godz. 23:25, wysyłka towaru z magazynu następnego dnia rano. Paczka była w Warszawie w paczkomacie do odbioru w dn. 11.08.2017 r. godz. 12:00. Sposób zapakowania bez zarzutu, towar, tj. buty Gino Rossi MPV682-H86-5K7F-0213-0 - pierwsza klasa, fabrycznie nowe, pierwszy gatunek. Cena tego modelu aktualnie najniższa na rynku.

2017-09-28

Wszystko wporządku. Towar,wysyłka na najwyższym poziomie

5 / 5 2017-09-27

Transakcja przebiegła bardzo szybko i profesjonalnie, lecz nie wiem co się dzieje z tym sklepem ponieważ oferta jest bardzo uboga w porównaniu sprzed np. roku.

5 / 5 2017-09-24

Polecam !!!

5 / 5 2017-09-23

Bardzo dużo informacji, szybka wysylka i kontakt

5 / 5 2017-09-22

jestem zadowolona z dostwy, terminowo. zgodnie z opisem .miła obsługa, polecam

5 / 5 2017-09-19

Wszystko w jak najlepszym porządku. Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa. Polecam

2017-09-12

Sklep na wielki + ! Zamówiłem ostatnią parę butów które jednak okazały się uszkodzone. Sklep zaproponował mi dodatkowy rabat na inne buty i sprawnie zrealizował zamówienie

5 / 5 2017-09-05

Towar i wysyłka ok.

5 / 5 2017-09-05

super obsluga polecam goraco

5 / 5 2017-09-04

WSZYSTKO ok.

5 / 5 2017-09-02

Szybka i sprawna obsługa. Towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2017-08-15

Polecam

5 / 5 2017-08-13

Wszystko w porządku,polecam.

5 / 5 2017-07-26

Polecam. Bardzo szybka dostawa.

2017-07-21

Sklep spełnił wszystkie moje oczekiwania.

5 / 5 2017-07-20

OK

5 / 5 2017-07-19

Szybka wysyłka.POLECAM

2017-07-16

Zamówiłam kolejny produkt w tym sklepie. Kolejny raz produkt okazał się zgodny z opisem.

2017-07-15

Pozytywna.

5 / 5 2017-07-09

profesjonalnie

5 / 5 2017-06-27

Świetna obsługa i szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2017-06-19

szybka wysyłka,ogólnie oki.

5 / 5 2017-06-11

Polecam sklep, dobre ceny, szybka transakcja.

2017-05-23

Zamówienie w terminie i błyskawicznie polecam

5 / 5 2017-05-21

Polecam!

5 / 5 2017-05-20

Sklep na 5-tkę. Polecam

2017-05-17

SKLEP GODNY POLECENIA !!!

5 / 5 2017-05-15

Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybka wysyłka. Oryginalny produkt Nike.

5 / 5 2017-05-14

Szybko i zgodnie z opisem. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

2017-05-12

Rewelacja!!!

2017-05-10

Bardzo lubię robić zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-05-05

Super szybka dostawa jeszcze lepszy kontakt polecam .

5 / 5 2017-05-03

Wszystko super. Polecam !

5 / 5 2017-04-30

Szybko sprawnie bez problemów polecam

5 / 5 2017-04-30

Bardzo szybka wysylka, produkt zgodny z opisem, polecam.

5 / 5 2017-04-22

Bardzo szybka obsługa. Polecam

5 / 5 2017-04-17

Dobre ceny i szybka dostawa

5 / 5 2017-04-16

Szybko, sprawnie. Polecam

5 / 5 2017-04-10

ok

5 / 5 2017-04-07

Extra. Szybka wysyłka.

2017-03-29

Polscam

Rzetelne opinie o Sarafis.club

Sarafis.club

Siedziba
ORŁY

WWW
http://www.sarafis.club

Email
[email protected]

Telefon
166712244

Komórka
531 053 222

Infolinia
-

Logowanie