Kategorie: / Odzież i Obuwie / Erotyka

Secretdelivery.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.82
opinie o Secretdelivery.pl
5 / 5 2019-03-16

profesjonalnie i sprawnie

4 / 5 2019-03-15

Bardzo elegancko i sprawnie. Pozdrawiam cieplutko z rodzinką ;))

5 / 5 2019-03-12

Wszystko w porządku. Produkt zgodny. Na pewno jeszcze będziemy korzystać. Polecam sklep. Profesjonalna i ekspresowa obsługa. Żadnych problemów.

4 / 5 2019-03-12

Szybka realizacja zamówienia i dyskretna przesyłka

5 / 5 2019-03-07

Polecam

4 / 5 2019-03-06

Transakcja bardzo szybko zrealizowana

4 / 5 2019-03-06

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam :)

5 / 5 2019-03-05

Bezproblemowa obsługa i szybka wysyłka

5 / 5 2019-03-01

Wszystko szybko, sprawnie i profesjonalnie!!!

5 / 5 2019-02-27

Wszystko super, ślicznie zapakowane.

5 / 5 2019-02-27

Szybka i profesjonalna obsługa, produkty zgodne z opisami, wyglądają jak na fotografiach. Szczerze polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-02-23

Szybko, profesjonalnie, dyskretnie. Świetny sklep internetowy.

5 / 5 2019-02-20

Świetne jakosciowo produkty i błyskawiczna wysylka

5 / 5 2019-02-19

Było super

4 / 5 2019-02-16

Transakcja przebiegła pomyślnie

5 / 5 2019-02-12

Wrażenia bardzo dobre, paczuszka zapakowana bardzo dyskretnie, szybka przesyłka, strona internetowa przejrzysta.

5 / 5 2019-02-07

Wszystko szybko i zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2019-02-03

Szybja transakcja, dyskretnie polecam

5 / 5 2019-02-03

Profesjonalna obsługa na każdym etapie zamówienia!

5 / 5 2019-01-29

wszystko jak najlepiej

5 / 5 2019-01-29

Szeroki wybór, dokładny opis produktów oraz szybka wysyłka, polecam!

5 / 5 2019-01-28

Polecam

5 / 5 2019-01-14

Polecam

5 / 5 2019-01-06

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka. Serdecznie polecam. Sama na pewno skorzystam jeszcze nie raz.

4 / 5 2018-12-29

wszystko przebiegło sprawnie

5 / 5 2018-12-27

Polecam

5 / 5 2018-12-25

Polecam !

5 / 5 2018-12-18

Wszystko jak najbardziej w porządku, ciekawe promocje, można zaoszczędzić nawet polowe ceny produktu no i wszystko dobrej jakosci

5 / 5 2018-12-14

Polecam

5 / 5 2018-12-11

Wszysko elegancko polecam

5 / 5 2018-12-11

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam.

5 / 5 2018-12-09

Wszystko ok. Dyskretnie zapakowane opakowanie.

5 / 5 2018-12-07

Dyskretnie, szybko, bogata oferta. Polecam!

5 / 5 2018-12-05

Wszystko zgodnie z opisem. Dobra jakość produktów. Pięknie zapakowane. Polecam!

5 / 5 2018-12-03

Wszystko spoko jak najbardziej

4 / 5 2018-12-02

Sklep godny polecenia. Polecam

4 / 5 2018-12-01

Produkty bardzo dobrej jakości, wszystko dobrze zapakowane. Szybka dostawa, wszystko ok

5 / 5 2018-11-29

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-11-26

Wszystko przebiełgło idealnie ☺️

4 / 5 2018-11-24

Wszystko ok

5 / 5 2018-11-23

Super ceny i szybka obsługa, czego chcieć więcej?

5 / 5 2018-11-23

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam z całego serca.

5 / 5 2018-11-10

Znakomity zakup!

5 / 5 2018-11-04

Jest ok.

3 / 5 2018-11-03

Standardowo, bez wiekszych uwag:)

5 / 5 2018-10-31

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko i poprawnie. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-10-31

wszystko ok :D

5 / 5 2018-10-28

super jakość, szybka realizacja

5 / 5 2018-10-27

Transakcja przebiegła pomyślnie, przesyłkę dostałam na drugi dzień. Polecam!

5 / 5 2018-10-25

Świetna obsługa. Sklep polecił mi znajomy i ja również bez wahania poleciłbym go innym. Przesyłkę otrzymałem ekspresowo, a płatność przebiegła bezproblemowo.

4 / 5 2018-10-20

Bardzo Dobrze!

5 / 5 2018-10-18

Jestem bardzo zadowolona z przebiegu mojej transakcji. Nie mam do niczego zarzutów, zaczynając od szybkości w jakiej otrzymałam paczkę, kończąc na jej jakości. Serdecznie polecam.

5 / 5 2018-10-14

Obsługa profesjanalna,towar zamowiony super pięknie zapakowane otwierałam z zachwytem bardzo subtelne i smaczne gustowne Napewno skorzystam nie raz. Polecam gorąco

5 / 5 2018-10-05

Super

5 / 5 2018-10-03

Wszystko przebiegło poprawnie. Zamówienie i przesyłka bez problemów.

5 / 5 2018-10-02

wszystko gra i huczy

5 / 5 2018-09-29

Wszystko ok

5 / 5 2018-09-28

Z pewnością będę wracać do tego sklepu a tym samym gorąco polecam !

5 / 5 2018-09-25

Profesjonalna obsługa, kontakt mailowy z pracownikami na najwyższym poziomie, szybkie kulturalne odpowiedzi. Produkty pięknie zapakowane i dobre jakościowo. dyskretna przesyłka. Gorąco polecam :)

5 / 5 2018-09-20

Polecam zakupy

5 / 5 2018-09-15

Szybko i sprawnie, dobry kontakt ze sprzedawcą.

5 / 5 2018-09-01

Transakcja okazała się przyjemna i szybka. Polecam ten sklep

5 / 5 2018-09-01

Super szybka dostawa , produkty zgodne z opisem , polecam każdemu kto chce rozpocząć przygodę z zabawkami :)

5 / 5 2018-08-30

Transakcja oraz towar bez zarzutów

5 / 5 2018-08-25

Wszystko super. Polecam!

5 / 5 2018-08-25

Bardzo szybka dostawa, produkt zgodny z opisem bardzo wysokiej jakości, zdecydowanie polecam!!

5 / 5 2018-08-06

Polecam zakupy w tym sklepie. Obsługa szybka, dyskretna i sprawna.

5 / 5 2018-08-02

Szybka i profesjonalna obsługa, produkty zgodne z opisami, wyglądają jak na fotografiach. Szczerze polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-08-01

Polecam

5 / 5 2018-07-31

Bardzo dobry kontakt i ekspresowa wysyłka. Świetnie zapakowane. Jak najbardziej polecam sklep i na pewno do niego wrócę!

5 / 5 2018-07-29

Polecam :)

5 / 5 2018-07-29

Wszystko przebiegło sprawnie i bez problemów. Polecam gorąco :)

5 / 5 2018-07-25

Polecam, szybko i sprawnie

5 / 5 2018-07-13

wszystko ok !

5 / 5 2018-07-12

Bardzo polecam!

4 / 5 2018-07-11

Szybka wysyłka

5 / 5 2018-07-11

Szybko, miło i zgodnie z zamówieniem. Nie mam żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2018-07-10

Polecam

5 / 5 2018-06-30

Profesjonalna obsługa, paczka wysłana szybko i dobrze zapakowana. Polecam gorąco zakupy.

5 / 5 2018-06-29

Wszystko szybko i sprawnie

5 / 5 2018-06-18

Wszystko ok

5 / 5 2018-06-12

Wszystko w porządku - błyskawiczna przesyłka, dobrze zapakowana.

5 / 5 2018-06-11

Polecam zakup

5 / 5 2018-05-28

Wszystko na 5!

5 / 5 2018-05-28

Bardzo szybka, dyskretna i dobrze zapakowana przesyłka : )

5 / 5 2018-05-19

Profesjonalna obsługa i ogromny plus za opakowanie bez plastiku.

5 / 5 2018-05-17

Bardzo polecam

5 / 5 2018-05-15

Polecam. Szybka realizacja.

5 / 5 2018-05-08

Profesjonalna obsluga

5 / 5 2018-04-22

Ciekawe rzeczy, duży wybór, szybka obsługa.

4 / 5 2018-04-18

Szybko, sprawnie, przyjemnie

5 / 5 2018-04-14

Dyskretna paczka i bardzo dobrej jakości produkty

5 / 5 2018-04-11

Polecam zakupy w tym sklepie, profesjonalnie i dyskretnie

4 / 5 2018-04-10

Obsługa klienta działa prawidłowo, szybkość dostawy również jak najbardziej na plus. Poleciłbym jednak na wszelki wypadek lepiej zabezpieczyć produkt, mimo iż dostałem towar w całości to jednak było widać po paczce że kurierzy nie specjalnie się o paczki troszczą. Sklep jak najbardziej na plus - polecam :]

5 / 5 2018-04-06

Zamówienie wysłane w eskpresowym tempie, zapakowane tak, że nie zdradzało zawartości. Nie mam żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2018-04-06

Szybka przesyłka, świetnie zapakowane produkty. Polecam ten sklep.

4 / 5 2018-04-06

Polecam!

5 / 5 2018-04-03

Wszystko super. Polecam

5 / 5 2018-04-01

Profesjonalna obsługa, produkty zgodne z opisem, szybka dostawa.

5 / 5 2018-03-30

Polecam

4 / 5 2018-03-25

Polecam

5 / 5 2018-03-25

Zamówienie zrealizowane w ekspresowym tempie bez żadnych problemów

5 / 5 2018-03-23

Bardzo profesjonalnie, szybko i przyjemnie. Polecam

5 / 5 2018-03-23

Profesjonalna obsługa. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Jestem zadowolona.

5 / 5 2018-03-20

Szybka wysyłka, przedmioty dobrze zabezpieczone.

5 / 5 2018-03-20

Świetny sklep godny polecenia. Na pewno jeszcze tutaj wrócę :)

5 / 5 2018-03-14

Polecam.

5 / 5 2018-03-13

Profesjonalna, produkty z tego sklepu są najwyższej jakości i warte swojej ceny ;) Lubrykant nie jest sztuczny w smaku, wręcz byłam w szoku, że jest taki dobry :D

5 / 5 2018-03-11

Super obsługa, szybka wysyłka. Polecam!

5 / 5 2018-03-10

Jak zawsze bez uwag

5 / 5 2018-03-07

Polecam.

5 / 5 2018-03-03

Profesjonalna obsługa klienta, polecam !

3 / 5 2018-03-02

Świetny sklep godny polecenia. Na pewno jeszcze tutaj wrócę :)

5 / 5 2018-02-28

10/10!

5 / 5 2018-02-25

Super obsługa!!!

5 / 5 2018-02-22

Wszystko ok.

5 / 5 2018-02-19

Jestem b. zadowolona z tempa realizacji zamówienia.

5 / 5 2018-02-19

Ekspresowa wysyłka, produkty zgodne z opisem. Bardzo polecam

5 / 5 2018-02-11

Wszystko wporzadku, polecam.

5 / 5 2018-02-04

Przesyłka już na drugi dzień była u mnie, jestem bardzo zadowolona :)

4 / 5 2018-01-30

Bardzo szybko i profesjonalnie!

4 / 5 2018-01-28

Wszystko ok. Polecam!

5 / 5 2018-01-26

Bardzo przyjemna i profesionalna obsługa. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-01-21

Bardzo dobry żel ;-)

5 / 5 2018-01-20

Szczerze polecam

5 / 5 2018-01-19

Szybka dostawa, zakup i obsługa bez żadnych problemów.

5 / 5 2018-01-19

Sklep godny polecenia pod każdym względem

5 / 5 2018-01-16

Profesjonalnie. Szybko, sprawnie i anonimowo. Polecam

5 / 5 2018-01-12

Paczka przyszła szybko, nie była w żaden sposób uszkodzona, produkty w środku zabezpieczone dodatkowymi materiałami. Składniki zamówienia wysokiej jakości. To kolejne moje zamówienie w tym sklepie i jak zawsze wszystko było perfekcyjne :)

5 / 5 2018-01-12

wszystko przebiegło sprawnie, jestem zadowolona z zakupu.

5 / 5 2018-01-11

OK jest

5 / 5 2018-01-08

Polecam

5 / 5 2018-01-01

Wszystko ok

5 / 5 2017-12-31

Polecam w 100%

4 / 5 2017-12-28

Szybko zrealizowane zamówienie, zapakowane bez zarzutu. polecam

5 / 5 2017-12-26

Szybko i profesjonalnie jestem zadowolony i w przyszłości na pewno skorzystam ponownie

5 / 5 2017-12-20

Polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2017-12-18

Polecam zakup

5 / 5 2017-12-17

Pierwsze zakupy bardzo na plus :) Szybka wysyłka, 0 problemów. Na pewno wrócę.

5 / 5 2017-12-13

Wszystko było w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2017-12-11

Szybko sprawnie i dyskretnie

4 / 5 2017-12-11

Wszystko super, przesyłka bardzo szybko dotarła. Zapakowana bardzo dyskretnie ale w środku przydał by się firmowy papier albo folia bąbelkowa :)

5 / 5 2017-12-01

Polecam

4 / 5 2017-11-29

Szybko, dyskretnie, świetna i miła obsługa. Gorąco polecam!

5 / 5 2017-11-29

Polecam

5 / 5 2017-11-29

Ciekawy, ale wyselekcjonowany asortyment. Przesyłka faktycznie nie zdradza zawartości, że polecam!

4 / 5 2017-11-22

Pełny profesjonalizm, dyskrecja :)

5 / 5 2017-11-20

Extra współpraca

4 / 5 2017-11-20

Wszystko w porządku z dostawą i produktem. Produkty oryginalne.

5 / 5 2017-11-19

Pełen profesjonalizm, bardzo szybka dostawa!

5 / 5 2017-11-16

bardzo dobry sklep

5 / 5 2017-11-15

Szybko i sprawnie. Musiałam chwilę poczekać na dostawę towaru, ale była o tym informacja na stronie. Nie było problemu z domówieniem kolejnej rzeczy już po złożeniu zamówienia. Przesyłka zapakowana dyskretnie. Jestem bardzo zadowolona, polecam.

5 / 5 2017-11-13

Jak najbardziej polecam zakupy. Bardzo dokładne opisy produktów, zgodne z rzeczywistością. Szybka dostawa, towar pięknie zapakowany i dobrze zabezpieczony.

5 / 5 2017-11-13

Bardzo profesjonalna obsługa, estetyczny wygląd strony, dyskretnie zapakowana przesyłka.

5 / 5 2017-11-12

Super

5 / 5 2017-11-09

Wszystko elegancko

5 / 5 2017-10-29

Polecam zakupy. Jestem zadowolony

5 / 5 2017-10-24

Polecam

5 / 5 2017-10-20

Wszystko się spodobało

4 / 5 2017-10-15

Wszystko bardzo fajne tylko zapakowane mało zmysłowo.

5 / 5 2017-10-08

Był to już kolejny zakup w tym sklepie, kolejny raz jestem bardzo zadowolona z obsługi. Polecam!!!!

5 / 5 2017-10-08

Wszystko przebiegło bez zastrzeżeń

5 / 5 2017-10-03

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Duży wybór produktów. Polecam

5 / 5 2017-09-26

Super szybka wysyłka! Produkt cudowny!

5 / 5 2017-09-23

Wszystko ok

5 / 5 2017-09-22

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Duży wybór produktów. Polecam

5 / 5 2017-09-21

Zakupy przebiegły pomyślnie. Nie było problemów z transakcją, dostawą ani produktem. Fajnie, że w pudełku paragon jest przpięty do warunków zakupu. W razie problemów, szybko można sprawdzić możliwości zwrotu, wymiany itd.

5 / 5 2017-09-20

Polecam zakupy w tym sklepie, szybka i dyskretna wysyłka!

4 / 5 2017-09-17

Zakupy przebiegły szybko i pomyślnie, duży wybór produktów, polecam

4 / 5 2017-09-15

Wszystko w porządku

5 / 5 2017-09-13

szybko, bezproblemowo w ciągu 48 h w paczkomacie

5 / 5 2017-09-11

Sklep posiada bogaty i różnorodny asortyment. Produkty są szczegółowo opisane co ułatwia zakup.

5 / 5 2017-09-07

Produkt rewelacyjny. To moje pierwsze zamówienie, ale na pewno nie ostatnie. Zakupiłam kulki gejszy, które są dobrze wykonane, z przyjemnego sylikonu. Paczka nie opisana, bardzo dyskretna ;) Polecam!

5 / 5 2017-09-05

Super wybór, towar dostarczony na czas w solidnym opakowaniu.

5 / 5 2017-09-01

Błyskawicznie dostałam towar. Jakość produktu jak w opisie. Jestem bardzo zadowolona :)

4 / 5 2017-09-01

Wszystko sprawnie, szybko i dyskretnie. POLECAM

5 / 5 2017-08-31

Expresowa wysyłka,polecam

5 / 5 2017-08-31

Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam

5 / 5 2017-08-29

Szybka i sprawna obsługa, towar jak najbardziej zgodny z opisem. Szykuję się na kolejne zakupy. Polecam.

5 / 5 2017-08-25

Obsługa bardzo profesjonalna wszystko zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2017-08-24

Jak najbardziej polecam, wszystko sprawnie i dyskretnie ;)

5 / 5 2017-08-22

Wszystko sprawnie i szybko. Produkt wysokiej jakości.

5 / 5 2017-08-22

Zgodnie z opisem, bardzo szybka przesyłka. Korzystam już kolejny raz i ani razu się nie zawiodłam.

5 / 5 2017-08-20

Jak najbardziej polecam zakupy. Bardzo dokładne opisy produktów, zgodne z rzeczywistością. Szybka dostawa, towar pięknie zapakowany i dobrze zabezpieczony.

5 / 5 2017-08-17

To mój kolejny zakup w sklepie i po raz kolejny jestem bardzo zadowolona. Polecam.

5 / 5 2017-08-15

Profesjonalna obsługa, jestem bardzo zadowolona, polecam!

4 / 5 2017-08-14

Szybko, sprawnie, dyskretnie.

5 / 5 2017-08-08

Transakcja szybka i przejemna

5 / 5 2017-08-07

Wszystko super

5 / 5 2017-08-03

Usługa na b. wysokoim poziomie.

5 / 5 2017-08-03

Polecam

5 / 5 2017-08-01

Wszystko ok

5 / 5 2017-07-31

Jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2017-07-30

super sklep. duyz wzbor i jakosc produtow

4 / 5 2017-07-29

Wszystko ok. Polecam!

5 / 5 2017-07-29

Wszystko ok.

5 / 5 2017-07-27

Profesjonalna obsługa. Bardzo szybka wysyłka, super zabezpieczona przesyłka. Polecam ;)

5 / 5 2017-07-21

Jak najbardziej polecam usługi sklepu Secret Delivery. Paczka była bardzo dyskretna, szybka realizacja i świetna obsługa klienta :).

5 / 5 2017-07-18

Wszystko ok

5 / 5 2017-07-11

Bardzo zaufany sklep, który sprzedaje produkty najwyższej jakości. Bardzo szybka realizacja i dobre opakowanie.

Rzetelne opinie o Secretdelivery.pl

Secretdelivery.pl

Siedziba
Gdańsk

WWW
http://www.secretdelivery.pl

Email
[email protected]

Telefon
587431999

Komórka
-

Infolinia
587431999

Logowanie