Kategorie: / Zdrowie I Uroda

Sefona.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 135
opinie o Sefona.pl
5 / 5 2019-03-24

mimo zbliżających się świąt przesyłka doszła expresowo .Profesjonalne załatwienie polecam

5 / 5 2019-03-20

Perfumy ok, odebrałam tego samego dnia co zamówiłam.

5 / 5 2019-03-20

Rzetelna firma, profesjonalna obsługa, niskie ceny. Bezwzględnie godny polecenia.

5 / 5 2019-03-16

Bardzo miła rozmowa z Panem - przedstawicielem perfumerii. Obsługa profesjonalna, przesyłka świetnie zapakowana dostarczona w idealnym stanie. Polecam.

5 / 5 2019-03-08

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Fenomenalna obsługa :) Pozdrawiam,

5 / 5 2019-03-07

Podkreślam najważniejsze: czas realizacji zamówienia jest BŁYSKAWICZNY! Perfumy oryginalne, dobrze zapakowane :) Polecam!

5 / 5 2019-03-05

Kupiłem w Sefonie perfumy dla siebie i żony. Jestem zadowolony. Bardzo polecam!

5 / 5 2019-02-22

Wszystko ok. Polecam

2019-02-20

bez zastrzeżeń , wszystko na czas i zgodnie z zamówieniem

2019-02-14

Duży wybór perfum, oferta cenowa bardzo konkurencyjna, dogodna forma realizacji zamówienia - odbioru.

5 / 5 2019-02-14

OK

5 / 5 2019-02-10

Wszystko bardzo profesjonalnie, polecam ! :)

2019-02-02

Bardzo dobry kontakt z obsługą.

5 / 5 2019-02-02

Miła i sprawna obsługa, towar zgodny z zamówieniem. Polecam

5 / 5 2019-01-11

Bardzo dobry kontakt. Szybka wysyłka. Towar zgodny z zamówieniem.

2019-01-07

Bardzo dobra.

5 / 5 2019-01-06

Super szybko i bez problemów !

5 / 5 2019-01-02

Sklep marzenie. Polecam panom, którzy chcą zrobić miły prezent. Szybka realizacja, możliwość zapakowania w ozdobny papier ze wstążką. Na prawdę duży wybór zapachów i miły kontakt.

5 / 5 2018-12-27

bardzo pozytywna

5 / 5 2018-12-27

Po raz kolejny bardzo dobry zakup w tym sklepie.Bardzo miła i szybka obsługa.Polecam

5 / 5 2018-12-26

polecam

2018-12-25

Nic dodać nic ujać :)

2018-12-24

Towar (perfumy) zgodny z zamówionym, dobrze zapakowany. Wysyłka do paczkomatu też dość sprawna.

5 / 5 2018-12-17

Perfumeria godna polecenia. Ściągnęli dla mnie perfumy, które są już wycofane ze sprzedaży. Bardzo dobra obsługa klienta oraz szybka dostawa. POLECAM!

5 / 5 2018-12-10

Po prostu super!

5 / 5 2018-12-02

Perfumy w super cenie!

2018-11-29

wszystko.ok.

5 / 5 2018-11-25

Świetny sklep, profesjonalna obsług i bardzo szybki termin realizacji zamówienia. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-11-25

Super

5 / 5 2018-11-11

Świetny sklep. Często w nim kupuję najczęściej sprawdzone zapachy, chociaż nie tylko. Nigdy się nie zawiodłam. Dostawa szybka. Towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany. Same plusy.

5 / 5 2018-11-08

Wszystko w porządku.Profesjonalne podejście do klienta, przesyłka dobrze zapakowana.Na pewno skorzystam ponownie z usług tej firmy.

5 / 5 2018-11-06

polecam

5 / 5 2018-11-04

Profesjonalna obsluga.Szybka przesylka.Jestem bardzo zadowolona.

2018-10-24

Bardzo dobry

5 / 5 2018-10-08

Wszystko ok

5 / 5 2018-10-04

Ponownie dokonałem zakupów w tym sklepie i ponownie wyrażam zadowolenie. Szybka dostawa. Zakupy w tym sklepie są opłacalne.

5 / 5 2018-09-26

Najlepsza perfumeria, super sprzedawcy.

5 / 5 2018-09-19

Jestem zadowolona z przebiegu transakcji i szybkości otrzymania przesyłki.

5 / 5 2018-09-17

Super obsługa klienta, błyskawiczna realizacja miło szybko bez problemów

5 / 5 2018-09-16

ŚWIETNY sklep, wszystko szybko i uczciwie. Towar zgadza się z jego opisem w sklepie.. Polecam z czystym sumieniem. ;-)

5 / 5 2018-09-12

Super! Zamówienie złożyłam ok godziny 15 a następnego dnia rano już je miałam u siebie w domu :) To się nazywa szybka wysyłka :) a perfumy?? Świetne!

5 / 5 2018-08-29

pierwszy raz zakupilem produkt w tym sklepie polecam wszystkim

5 / 5 2018-08-26

Przyznaję, że to dobry sklep. Zamawiam w nim stosunkowo od niedawna. Naprawdę polecam, kosmetyki spełniają moje oczekiwania, są bardzo gustowne.

2018-08-24

OK!

5 / 5 2018-08-23

Polecam

5 / 5 2018-08-21

Bardzo dobry sklep. Na stronce łatwo się odnaleźć i szybko znalazłem odpowiedni zapach dla siebie.

5 / 5 2018-08-15

Wielki wielki + szybka realizacja zamówienia! POLECAM.

5 / 5 2018-08-14

Polecam perfumerie. Dobre perfumy w dobrych cenach to domena tego sklepu, jestem bardzo zadowolona z zakupów na tej stronie. Pozdrawiam, Baśka.

5 / 5 2018-08-10

To już moje kolejne zakupy w tym sklepie i kolejny raz jestem z nich bardzo zadowolona. Miła obsługa oraz oryginalny towar. Serdecznie polecam tego sprzedawcę!

2018-08-02

sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-07-18

duży wybór perfum, realizacja zamówienia bardzo szybka, towar dobrze zabezpieczony. polecam sklep

5 / 5 2018-07-13

Dobry kontakt, wysłane zamówienie trafiło do mnie szybko. Wszystko w porządku.

2018-07-07

The Best !!!

5 / 5 2018-07-04

jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-07-03

Zamawiałem perfumy... cóż innego :-) Pierwszorzędny i szybki kontakt ze strony sklepu, szybka realizacja zamówienia. Produkt zgodny z opisem. Polecam wszystkim!!!

2018-07-02

Blyskawiczna realizacja i dostawa zamowionych perfum. Brawa za indywidualne podejscie do dostawy.

5 / 5 2018-06-27

Bardzo dobry i rzetelny sklep.Sklep komunikatywny.Przesyłkę którą zamówiłem otrzymałem po 2 dniach.Polecam sklep innym klientom.Ceny niewygórowane.

5 / 5 2018-06-17

Wszystko OK, Polecam

5 / 5 2018-06-10

Bardzo gorąco polecam !!!!!

5 / 5 2018-05-31

błyskawiczna wysyłka, super kontakt. POLECAM!!!

5 / 5 2018-05-27

Szybki kontakt ze sklepem, perfumy cudowne.

5 / 5 2018-05-26

Bardzo szybko dostarczono przesyłkę. Produkt spełnia moje oczekiwania.

5 / 5 2018-05-20

Ponowny zakup, ponowne zadowolenie. Bardzo polecam!

5 / 5 2018-05-16

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym,miła i fachowa obsługa,bardzo dobre ceny za super produkty.Gorąco polecam.

2018-05-13

Realizacja zamówienia błyskawiczna (1 dzień). Woda perfumowana oryginalna.

5 / 5 2018-05-12

To przyjemność robić tu zakupy! GORĄCO POLECAM

5 / 5 2018-05-11

Polecam kupowanie w tym sklepie. Nie zawiodłem się.

5 / 5 2018-05-02

Bardzo miła rozmowa z Panem - przedstawicielem perfumerii. Obsługa profesjonalna, przesyłka świetnie zapakowana dostarczona w idealnym stanie. Polecam.

5 / 5 2018-05-01

Sklep godny polecenia. szybko i solidnie.

5 / 5 2018-04-26

Szybko, Tanio, Profesjonalnie

5 / 5 2018-04-22

Super! Perfumy pierwsza klasa!

5 / 5 2018-04-19

szybko, dobrze, bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-04-17

godny polecenia. Super sprzedawca

5 / 5 2018-04-17

Bardzo bardzo polecam. Wszystko jasne , przejrzyste.Szybka dostawa.

5 / 5 2018-04-16

profesjonalny

5 / 5 2018-04-14

Kolejny bardzo dobry zakup w tym sklepie.Bardzo miła obsługa.Polecam

5 / 5 2018-04-08

Kolejny bardzo dobry zakup w tym sklepie.Miła i fachowa obsługa.Polecam

2018-04-07

Sklep godny polecenia!!! 100 % satysfakcji!

5 / 5 2018-04-04

gorąco polecam

5 / 5 2018-04-03

super!!!!!!!!!

2018-03-26

Rewelacyjny kontakt z klientem, jednak zbyt długi czas oczekiwania na przesyłkę.

5 / 5 2018-03-25

Super sklep.

5 / 5 2018-03-18

Wszystko jak najbardziej ok. Dziękuję i pozdrawiam

2018-03-16

Wszystko spoko

5 / 5 2018-03-06

Jak zwykle wszystko bez najmniejszego problemu-POLECAM!!

5 / 5 2018-03-05

SUPER!! BARDZO POLECAM!!!

5 / 5 2018-02-28

Bez zarzutu. Ekspresowa dostawa i towar zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2018-02-25

Dobry sklep. Niskie ceny, szybka przesyłka, bezproblemowy kontakt.

5 / 5 2018-02-22

Wszystko ok, polecam.

2018-02-20

Był to9 mój pierwszy zakup w sklepie Sefona. Na produkcie nie zawiodłam się:-) dodatkowo otrzymałam próbkę innego zapachu. Wysyłka w terminie do 3 dni

5 / 5 2018-02-20

Rewelacyjny kontakt i bardzo szybko realizacja zamowienia. Polecam

5 / 5 2018-02-20

Pozytywna

5 / 5 2018-02-14

Polecam sklep, transakcja przebiegła szybko bez najmniejszych problemów, miła profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-02-14

BARDZO RZETELNY SKLEP,PROFESJONALNE PODEJŚCIE DO KLIENTA. TOWAR SOLIDNIE ZAPAKOWANY,SZYBKA DOSTAWA.POLECAM

5 / 5 2018-02-11

Bardzo dobry sklep . Szybko , sprawnie i na czas.Polecam

5 / 5 2018-02-11

Polecam. Terminowość. Poza tym duży wybór i jak na jakość rozsądne ceny.

5 / 5 2018-02-10

Profesjonalna i bardzo dobra i miła obsługa klienta, na wszystkie moje pytania bardzo szybko zostały udzielone odpowiedzi. Towar błyskawicznie wysłany, dobrze zabezpieczony na czas transportu. Perfumy piękne. Reasumując sklep godny polecenia !!! :) więc POLECAM i pozdrawiam :)

5 / 5 2018-02-03

Bardzo udane zakupy. Błyskawiczna wysyłka, dobry kontakt polecam wszystkim

5 / 5 2018-01-29

Produkt zgodny z zamówieniem. Dostawa zgodnie z zamówieniem, miła obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-01-26

Jestem bardzo zadowolona z przebiegu transakcji.Towar doskonałej jakości. Sprzedawca bardzo miły i kompetentny. Polecam serdecznie:)

5 / 5 2018-01-19

Super !! Pełna profeska !!

5 / 5 2018-01-17

Szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem

5 / 5 2018-01-05

Jednym słowem REWELACJA!!!!! Perfumy z najwyższej półki,dostawa błyskawiczna,miła i profesjonalna obsługa klienta,cena wyjątkowo niska i co najważniejsze żona szczęśliwa:) Pozdrowienia dla Pana Krzysztofa!!!

5 / 5 2018-01-05

Bardzo zadowalające kolejne już moje zakupy w tym sklepie.Bardzo miła obsługa.Rewelacyjnie szybka realizacja zamówienia.Polecam.

5 / 5 2017-12-31

Polecam. Produkt zgodny z opisem, szybka dostawa.

5 / 5 2017-12-31

Wszystko ok.Bardzo dobry kontakt,szybka wysyłka.Dziękuje

2017-12-22

Ta perfumeria to strzał w dziesiątkę. Jest rewelacyjna.

5 / 5 2017-12-19

Korzystam po raz kolejny, świetny wybór kosmetyków, niskie ceny, błyskawiczna i profesjonalna obsługa, polecam gorąco.

5 / 5 2017-12-15

dostawa bardzo szybka, towar zgodny z opisem. Sklep jest solidnym sprzedawcą.

5 / 5 2017-12-12

sklep godny polecenia! Jestem bardzo zadowolona z zakupów

5 / 5 2017-12-05

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-11-29

Miałem obawy przed zakupami perfum przez internet, jednak okazały się one bezpodstawne. Produkty oryginalne, fabrycznie zapakowane i co najważniejsze dużo tańsze niż w sklepach sieciowych. Także szczerze polecam.

5 / 5 2017-11-28

ok

2017-11-25

towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-11-23

Jestem bardzo zadowolona z zakupów.Duży wybór. Przesyłkę dostałam szybciutko i prządnie zapakowaną.Polecam ten sklep wszystkim zainteresowanym.

5 / 5 2017-11-16

Super! :)

5 / 5 2017-11-16

Expresowa dostawa, perfumy oryginalne, polecam!

5 / 5 2017-11-15

Serdecznie wszystkim polecam sklep SEFONA. Niedawno pierwszy raz zakupiłam u nich perfumy i jestem bardzo zadowolona :) Mają niskie ceny, sporo promocji..każdy znajdzie coś dla siebie. Świetny kontakt mailowy, towar doskonale zapakowany i wysłany w ekspresowym tempie.

2017-11-07

Zamówienie zrealizowane prawidłowo

5 / 5 2017-11-01

Był to mój pierwszy zakup w tym sklepie ale jestem bardzo zadowolona ze sposobu realizacji mojego zamówienia. Sklep a właściwie osoby tam pracujące oceniam bardzo dobrze.

5 / 5 2017-10-31

Bardzo rzetelny sprzedawca, super kontakt

5 / 5 2017-10-30

Solidnie , fachowo , szybko i w 100% oryginalnie .POLECAM!

2017-10-30

wszystko w jak najlepszym porządku

2017-10-29

Bardzo dobry

5 / 5 2017-10-13

Sklep godny polecenia,bardzo miła obsługa,szybka wysyłka,towar zgodny z opisem,polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-10-02

Szybki,miły kontakt i sprawna realizacja

5 / 5 2017-09-21

Szybko, sprawnie, bezproblemowo.

5 / 5 2017-09-13

Wzorowy przykład relacji sprzedający-kupujący. Jest to miły sprzedający warty polecenia. Taka transakcja to przyjemność - profesjonalna i pomyślna. Zamówiony towar spełnił oczekiwania. Pozdrawiam.

2017-09-06

udane zakupy

5 / 5 2017-09-03

Bardzo polecam perfumerię SEFONA!!! Przesyłka błyskawiczna, rewelacyjny kontakt z klientem, a co najważniejsze perfumy oryginalne. Jestem bardzo zadowolona i napewno będe powracać do tej właśnie perfumerii!!!!

5 / 5 2017-09-01

Szybko, sprawnie i zgodnie z opisem. Polecam

2017-08-30

zdecydowanie na TAK !!!! jeszcze nie raz skorzystam z waszej obsługi

5 / 5 2017-08-29

Super perfumeria. Bardzo atrakcyjne ceny Chanel. Polecam!

5 / 5 2017-08-26

Szybka wysyłka, bardzo dobra komunikacja ze sklepem

5 / 5 2017-08-24

Świetna obsługa klienta. Pełna informacja o statusie zamówienia, informacje na bieżąco, szybka wysyłka. Polecam!

5 / 5 2017-08-14

Szybko, profesjonalnie. Polecam.

5 / 5 2017-08-06

Profesjonalna informacja na stronie i w kontaktach z Konsultantem, to co piszą i mówią - to robią, dobra cena, szybka realizacja, znakomicie, brawo ! Będę częściej kupował w SEFONIE. Polecam z przekonaniem :)

5 / 5 2017-08-05

Bardzo szybko, sprawnie i profesjonalnie.

5 / 5 2017-07-27

Błyskawiczna przesyłka, super zapakowane perfumy no i ta cena bezkonkurencyjna... :) 10/10

2017-07-23

Świetny sklep, świetna obsługa, świetne produkty..... :)

5 / 5 2017-07-18

Super sklep.Polecam.

5 / 5 2017-07-15

Wszystko ok. Polecam. Dobry kontakt, produkt zgodny z umową.

5 / 5 2017-07-09

Fantastyczny sklep, bardzo polecam, wybrałam go, ponieważ przy najniższej cenie w internecie miał też dużo pozytywnych opinii. Można kupić oryginalne perfumy w świetnej cenie. Bardzo dobry kontakt, bardzo szybka wysyłka. Perfumy zapakowane wspaniale, nie było szansy żeby coś im się stało. BARDZO POLECAM!

5 / 5 2017-06-28

Gorąco polecam. Najwyższa jakość obsługi

5 / 5 2017-06-22

profesjonalne podejście do sprzedaży

2017-06-16

Transakcja przebiegła pomyślnie

5 / 5 2017-06-14

Byłam zaskoczona.zamówiłam wieczorem, następnego dnia rano miałam telefon że chcą przywieźć perfumy..super!

5 / 5 2017-06-12

ekstra towar , eksta kontakt, błyskawiczna dostawa polecam

5 / 5 2017-06-03

Perfumy oryginalne, szybka przesyłka, atrakcyjne ceny- polecam! Pierwszy raz zamówiłam tu perfumy, ale na pewno nie ostatni.

5 / 5 2017-05-21

Szybko, sprawie, profesjonalnie.

2017-05-17

POLECAM ! ABSOLUTNIE POLECAM !

2017-05-17

wszystko o.k. sklep godny polecenia

5 / 5 2017-05-13

Profesjonalna i miła obsługa

5 / 5 2017-05-13

Polecam. Produkt zgodny z opisem, szybka przesyłka.

5 / 5 2017-05-12

Polecam tego Sprzedającego

5 / 5 2017-05-04

Świetny kontakt ze sprzedającym, szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2017-04-29

Polecam :):))

5 / 5 2017-04-10

super polecam !!!

2017-04-10

Szeroki wybór produktów, wysoka jakość produktów i konkurencyjne ceny

5 / 5 2017-04-09

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa. Stały kontakt i informacja o statusie przesyłki. Szczerze polecam.

5 / 5 2017-04-09

Wszystko super, polecam!!

5 / 5 2017-04-08

Wszystko bez zarzutu, polecam!

5 / 5 2017-03-31

Super podejście do klienta ,na bieżąco informacje o realizacji zamówienia , polecam :)

2017-03-30

Sklep pomimo sezonu świątecznego i zablokowanych paczkomatów dowiózł paczkę na czas. Duży plus za zaangażowanie w obsługę klienta.

5 / 5 2017-03-27

ok

Rzetelne opinie o Sefona.pl

Sefona.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.sefona.pl

Email
[email protected]

Telefon
22 303 85 07

Komórka
502 110 379

Infolinia
-

Logowanie