Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Odzież i Obuwie / Żywność / Erotyka

Sekrecik.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 115
opinie o Sekrecik.pl
5 / 5 2019-03-23

Szybka dostawa zamówienie dobrej jakości

2019-03-16

Otrzymałem inny produkt niż zamówiony. Sprzedawca zwrócił pieniądze.

2019-03-14

zdecydowanie polecam

5 / 5 2019-03-13

Szybka wysyłka, bardzo dyskretnie, Gorąco polecam i pozdrawiam.

5 / 5 2019-03-08

Polecam

5 / 5 2019-03-06

jest ok !

2019-03-05

Elo elo

5 / 5 2019-03-04

polecam

5 / 5 2019-03-02

wszystko OK

5 / 5 2019-02-25

szybka wysyłka, polecam

5 / 5 2019-02-23

Polecam obsługa szybka i profesjonalna

2019-02-20

Bez zastrzeżeń

5 / 5 2019-02-17

Pozytywna

2019-02-16

Rewelacja ;)

5 / 5 2019-02-12

Super sklep.Bardzo duży wybór . Miła obsługa. Ekspresowa wysyłka.Polecam.

5 / 5 2019-02-11

Jak najbardziej polecam !

5 / 5 2019-02-10

Polecam jak najbardziej :-)

2019-02-03

spoko

5 / 5 2019-02-02

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2019-01-30

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. W dyskretnym opakowaniu. Polecam!

5 / 5 2019-01-23

Super, wszystko w porządku. Gorąco polecam.

5 / 5 2019-01-22

Super jakosc produktow , rzetelnosc I dyskrecja

5 / 5 2019-01-09

zadowolajacy:polecam kazdemu.

5 / 5 2018-12-31

super

2018-12-31

pomyslnie

5 / 5 2018-12-27

Jestem zadowolona z zakupów. Żadnego problemu jeśli chodzi o wymianę zamówionego towaru. Bez problemu, szybko i sprawnie . POLECAM

5 / 5 2018-12-26

Profesjonalnie, polecam.

2018-12-21

6ruytr

5 / 5 2018-12-04

Jest Ok. Polecam

2018-11-29

2/40

5 / 5 2018-11-28

Polecam

5 / 5 2018-11-25

Profesjonalna obsługa, polecam

5 / 5 2018-11-17

Wszystko ok

5 / 5 2018-11-10

polecam zakupy w tej formie

2018-11-10

Dobry

2018-11-09

Sklep jest godny polecenia.

2018-11-07

Bardzo dobra

5 / 5 2018-11-03

super

5 / 5 2018-11-03

Szybko bez żadnych problemów.

5 / 5 2018-10-30

Mój ulubiony sklep , profesjonalizm♥

2018-10-17

Oki

5 / 5 2018-10-11

polecam wszystkim

5 / 5 2018-10-10

super sklep jak i produkty

5 / 5 2018-10-10

Polecam

5 / 5 2018-10-05

Super sklep a realizacja zamówień expresowa. Pozytyw 100%

5 / 5 2018-10-04

Szybka transakcja, bezproblemowa wymiana, rozmiar zgodny z opisem. Profesjonalna obsługa klienta, szybkie odpowiedzi. Polecam!

5 / 5 2018-09-30

Zamówienie zrealizowane sumiennie i szybko :-) POLECAM :)

5 / 5 2018-09-29

Jedyny mankament to wyslanie dopiero w czwartek popoludniu zamowienia zlozonego w poniedzialek ok. 8.00

5 / 5 2018-09-23

Wszystko szybko i sprawnie :)

5 / 5 2018-09-22

Solidny sklep,zamówienie dostarczono szybko i takie jakie zamówiłam.Perfumy są OK,kupuję w tym sklepie już od dłuższego czasu i jestam zadowolona z powodzeniem polecam sklep.

5 / 5 2018-09-15

Bardzo sprawna obsługa, odpiwedź od ręki na zadane pytanie, szybka dostawa. ocena jak najbardziej pozytywna

2018-09-07

WITAM! JESTEM BARDZO ZAWIEDZIONY Z DZIALANIA ZAKUPIONEGO PRODUKTU.MYSLALEM ZE BEDZIE JAKIS POZYTYWNY EFEKT A TU NIC!!!! ALE I TAK POSTANOWILEM SZUKAC DALEJ COS BARDZIEJ SKUTECZNEGO....POZDRAWIAM

5 / 5 2018-09-02

Profesjonalna obsługa, szybka przesyłka, polecam !!!

5 / 5 2018-08-19

Polecam przez wielkie P! Szybka dostawa i intymne opakowanie

2018-08-18

poleca myśle że jeszcze raz zamówię cos z sekrecik pl

2018-08-08

Obsługa perfekcyjna i dyskretna.Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-08-07

Szybko i pomyślnie

5 / 5 2018-08-05

Dobra i szybka obsługa,jestem zadowolony.

2018-07-30

Obsługa miła i kompetentna.

5 / 5 2018-07-25

Świetny zakup wcale nie pożałowałam myślę że mąż również będzie zadowolony :) w może jakiś prezęcik :)

5 / 5 2018-07-09

Polecam

5 / 5 2018-07-07

Szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-07-07

Witaj!!!!!!! Bardzo jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie

5 / 5 2018-07-06

Perfekcyjna obsługa, ekspresowa dostawa. Polecam wszystkim

5 / 5 2018-07-04

Bogaty asortyment. Każdy może znaleźć coś dla siebie. Szybka i sprawna dostawa.

5 / 5 2018-06-27

Bardzo profesjonalna obsługa transakcji, zważywszy, że była skomplikowana. Konieczna była przymiarka produktu i wymiana na wiekszy.

5 / 5 2018-06-22

Sklep ma problem z aktualnością stanów magazynowych i wiarygodnością terminów dostaw deklarowanych w przesyłanym potwierdzeniu zamówienia. Zamówienie pomimo wybranej opcji kurierskiej dostawy 24H zostało zrealizowane ostatecznie po UWAGA: 19 dniach. W trakcie realizacji zafundowano mi również przesłanie towaru niezgodnego z zamówieniem. Dopiero po reklamacji i odesłaniu towaru obsługa rzetelniej podeszła do sprawy. Jeśli myślicie o zakupie prezentów w tym sklepie, to pomyślcie co najmniej 4 tyg. wcześniej. Trudno w tej sytuacji być zadowolonym, pomimo dołączonych przez sklep drobnych upominków.

2018-06-17

Pełna profeska :)

5 / 5 2018-06-13

Szybko, sprawnie i dyskretnie

5 / 5 2018-06-08

ok. polecam

5 / 5 2018-06-08

super produkt, szybka przesyłka, polecam!

5 / 5 2018-05-16

Polecam sklep sekrecik, artykuly zakupione przeze mnie sa najwyzszej jakosci i spelnily moje oczekiwania.

2018-05-05

bardzo dobra

5 / 5 2018-05-03

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-05-02

super

5 / 5 2018-04-25

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2018-04-23

Fajny sklep, i już kolejny raz szybka realizacja zamówienia.

2018-04-22

Transakcja supr

2018-04-17

Wszystko o.k

5 / 5 2018-04-17

Szybka realizacja zwrotu. Ogólnie jestem zadowolona.

5 / 5 2018-04-08

Super oferta, profesjonalna obsługa, 100% dyskrecji. Polecam !!

5 / 5 2018-04-07

super

2018-04-04

Wszystko dobrze bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-03-23

Szybko znakomicie

5 / 5 2018-03-16

Supercio

5 / 5 2018-03-12

Duży wybór towaru, wiele rozmiarów i szybka dostawa.

5 / 5 2018-03-09

Witam, chciałabym się podzielić moją opinią na temat sklepu: mianowicie sklep niczego sobie, duży wybór, każdy pewnie znajdzie coś dla siebie. Jednak obsługa klienta i dostawa stawiają sklep w innym świetle. Wybrałam najszybszy możliwy sposób dostawy (przy wartości przesyłki, na moje szczęście była ona darmowa), jednak przesyłka nie doszła na wyznaczony czas,a gdyby tego było mało po wykonaniu przelewu nie dostałam na maila żadnego potwierdzenia zakupu (nie posiadam konta na stronie, zamawiałam jako "gość"). Pełna wątpliwości, czy zamówienie zostało przyjęte do realizacji i czy moje pieniądze dotarły do odbiorcy, na drugi dzień wysłałam maila do przedstawicieli sklepu. Uzyskałam szybką odpowiedz że zamówienie zostało przyjęte do realizacji. Tak więc czekam na paczkę kilka dni i nic, więc postanowiłam napisał ponownie maila z zapytaniem czy mogę dostać namiary gdzie paczka się znajduje, w odpowiedzi uzyskałam jedynie ze dostanę sms z numerem paczki, jak się pewnie domyślacie nie dostałam. Po pewnym czasie postanowiłam znowu napisać, jak sie okazało moja paczka uległa uszkodzeniu podczas transportu i zostanie wysłana do mnie po weekendzie, cóż wszystko byłoby pięknie gdyby nie mój wakacyjny wyjazd. Okej, zmiana adresu odbiorcy. Tym razem wszytko poszło jak trzeba: dostałam maila z potwierdzeniem, sms z numerem paczki, wystarczyło tylko czekać. Paczka przyszła po 2 dniach, niestety w uszkodzonej, rozerwanej i miejscami posklejanej taśmą kopercie.

2018-03-07

Po podaniu moich wskazowek dostalam podobny produkt( lecz niestety troszke nie taki jak chcialam )ale realizacja i inne wskazowki bardzio dobre w realizacji

5 / 5 2018-03-05

Szybko i co dla mnie najważniejsze dyskretnie:-)

2018-02-27

Bezproblemowo... :) Dziękuję.

5 / 5 2018-02-25

Bardzo atrakcyjne towary, wysoka jakość, dostawa błyskawiczna. Polecam

5 / 5 2018-02-19

super

2018-02-06

Bardzo sprawna realizacja.

5 / 5 2018-02-05

OK

5 / 5 2018-01-24

Ogólnie sklep oceniam pozytywnie mimo pomyłki z rozmiarem sprawa została załatwiona błyskawicznie. POLECAM.

5 / 5 2018-01-24

Szybko i sprawnie. Sklep super, zamówiona rzecz idealna i w wyglądzie i w rozmiarze. Poleciłam już znajomym.

5 / 5 2018-01-22

wszystko ok polecam

2018-01-20

Sklep poznałem dzięki mojej dziewczynie i uważam, że korzystanie z jego usług jest naprawdę dobrym wyborem.

2018-01-20

Wszystko okay tylko czas oczekiwania 5 dni :-(

2018-01-17

Prawidłowo

5 / 5 2018-01-13

Sprawnie odpowiadają na wiadomości, szybka realizacja.

5 / 5 2018-01-12

Jestem mega zadowolona, paczuszka przyszła szybko, dyskretnie i w idealnym stanie . Na pewno skorzystam jeszcze z usług Sekrecika :)

5 / 5 2018-01-07

Super sklep do tego czasu najlepszy w jakim robiłam zakupy,polecam każdemu kto ma duże wymagania.

2018-01-06

bardzo dobra

5 / 5 2017-12-31

Super podejscie do klienta

2017-12-20

spoko

5 / 5 2017-12-16

Transakcja szybka ,dyskretna i bez problemów. Polecam sprzedawcę.

2017-12-15

wszystko ok;p

5 / 5 2017-12-14

Polecam. Bezproblemowa obsługa. Szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2017-12-09

polecam

5 / 5 2017-12-02

super, polecam !

2017-11-27

bardzo ciekawy sklep ale troszkę za drogi nie które produkty idzie kupić taniej o kilka złotych

5 / 5 2017-11-25

!Bardzo szybka realizacja zamówienia,towar zgodny z opisem!.Polecam!

5 / 5 2017-11-22

polecam szybka wysyłka,dobry kontakt można by się doczepić do jakości zapakowania przesyłki pakują w worek bombelkowy zamiast w twardy karton i np kartony bielizn przychodzą zgniecione

2017-11-15

Bardzo dobra

5 / 5 2017-11-13

ok

5 / 5 2017-11-04

OK

5 / 5 2017-10-29

Super jakosc produktow , rzetelnosc I dyskrecja

2017-10-16

Sekrecik.pl

5 / 5 2017-10-11

Szybko, profesjonalnie, dyskretnie.

5 / 5 2017-10-10

Towar wysokiej jakości, dobrze zapakowany, zgodny z opisem na stronach sklepu. Polecam

5 / 5 2017-10-09

Sklep na duży plus. Paczka przyszła szybko i beż żadnych problemów.

5 / 5 2017-09-28

super sklep:) polecam zakupy :)

2017-09-28

Bardzo dobra

5 / 5 2017-09-26

bardzo sprawnie przeprowadzone transakcje ,polecam

5 / 5 2017-09-05

Profesjonalna obsługa będę polecać moim znajomym ten sklep.

2017-08-24

Bardzo dobra

2017-08-23

Przed złożeniem zamówienia zapytałam telefonicznie sklep o dany produkt oraz o możliwość ewentualnego zwrotu produktu, otrzymałam wyczerpującą odpowiedź, więc zamówiłam i w ciągu 3 dni odebrałam przesyłkę. Co do skuteczności produktu za wcześnie by go ocenić. Pozdrawiam...

5 / 5 2017-08-18

Bardzo polecam ten sklep kontakt błyskawiczny wszystko w należytym porządku 100% dyskrecji bardzo ale to bardzo polecam zakupy i kontakt

5 / 5 2017-08-05

Polecam

5 / 5 2017-08-05

Sprawna obsługa. Polecam

5 / 5 2017-08-03

Super sklep, duży wybór, transakcja szybka, bezproblemowa, dyskretna.

5 / 5 2017-08-02

jestem zadowolona z zakupów polecam

2017-08-02

bez problemowo

2017-07-28

XXXXXX

2017-07-27

wszystko w porządku

5 / 5 2017-07-27

Transakcja przebiegła bez zakłóceń. Polecam.

5 / 5 2017-07-23

Towar doszedł Szybko nie było żadnych ukrytych i widocznych VAT obsługa bardzo dobra

5 / 5 2017-07-12

Szybka wysyłka, towar super - zgodny z opisem, rozmiarówka prawidłowa nie zaniżona. Na pewno jeszcze skorzystam z tego sklepu.

2017-07-11

8/10

2017-07-10

o.k.

5 / 5 2017-07-10

sklep ok

5 / 5 2017-07-09

Polecam.

5 / 5 2017-07-05

Polecam

2017-06-27

Dobrze

5 / 5 2017-06-25

Polecam

5 / 5 2017-06-24

polecam zakupy w tym sklepie .

5 / 5 2017-06-20

POLECAM!!!

5 / 5 2017-06-19

Wszystko OK Szybko i wygodnie Polecam

2017-06-11

Wszystko o.k

5 / 5 2017-05-31

gorąco polecam

5 / 5 2017-05-29

Gorąco polecam ! Super ! 100% dyskrecji !

5 / 5 2017-05-27

szybko, sprawnie, dyskretnie

5 / 5 2017-05-19

szybka i dyskretna przesyłka. Dziękuję

5 / 5 2017-05-14

Super sklep, najlepsza oferta, pełna dyskrecja, pełny profesjonalizm.

5 / 5 2017-05-11

Dobry sklep polecam

5 / 5 2017-05-01

Super sklep

2017-04-21

Bardzo dobry sklep

5 / 5 2017-04-09

super,szybko i dyskretnie.Polecam

5 / 5 2017-04-08

Wszystko OK, polecam sprzedającego

Rzetelne opinie o Sekrecik.pl

Sekrecik.pl

Siedziba
Bierkowo

WWW
http://sekrecik.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 59 843 65 42

Komórka
+48 887 761 397

Infolinia
+48 59 843 65 42

Logowanie