Kategorie: / Odzież i Obuwie / Erotyka

Sexafera.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 1.70
opinie o Sexafera.pl
2 / 5 2019-02-26

Nie polecam. Na zakupiony towar czekałem 4 tygodnie, mimo informacji na stronie, że wysyłka nastąpi w ciągu 24 godzin. Dodatkowo nie otrzymałem paragonu. Brak kontaktu telefonicznego z firmą.

3 / 5 2019-01-04

Złodzieje, złodzieje, złodzieje. Zapłaciłem 61 zł za towar którego nigdy nie otrzymałem, telefon cały czas zajety, poczta elektroniczna odpowiada z automatu że biuro nie czynne. Odradzam i ostrzegam nie róbcie zakupów w tym sklepie

2018-09-08

Również należę do osób oszukanych przez ten sklep.Towar zapłacony 3 tygodnie temu .Ani towaru ani zwrotu pieniędzy.

2 / 5 2018-08-21

Bardzo NIE POLECAM! Oszuści. Zamówienie opłacone, nigdy nie wysłane. Brak kontaktu. Zwrot pieniędzy będę dochodzić za pośrednictwem cashback...

2018-03-30

Uwaga sklep widmo niech nikt niczego nie zamawia i bron boźe nie wplaca źadnych pieniedzy !!!!!

1 / 5 2018-03-14

Po dwoch latach dalej bezkarnie sie oglasza. Na szczescie udalo sie ustalic kim jest ten oszust. Chetnych zapraszam po dane na priv.

2018-02-16

OSZUŚCI od 2 miesięcy nie dotarł do mnie towar!!!!

2017-12-26

17.08. złożyłem zmówienie,którego do dziś nie otrzymałem ,chociaż w statusie zamówień widnieje jako wysłane. Na maile sklep nie odpowiada. Niema kontaktu telefonicznego.

1 / 5 2017-09-01

Zwykla sciema pomimo informacji ze towar zostal wyslany nic nie przyszlo zero numeru paczki a tym bardziej zapomnij o kontakcie z firma stracilem 150 zl ale sprawe zglaszam na policje

2017-08-04

Zlodzieje. W pazdzierniku zamawialem do dzis nie otrzymalem towaru. A na stronie sklepu zauwazylem ze ceny zostaly zmienione na wyzsze. A towaru dalej nie mam

2 / 5 2017-07-26

Witam. Ja również nie polecam tego sklepu. Również zostałam oszukana. Zapłaciłam za zakupy a towaru nie otrzymałam. Zamierzam zgłosić sprawę na policję. Gorąco nie pozdrawiam.

1 / 5 2017-07-04

Nie zamawiajcie niczego! Jestem jedną z oszukanych osób. Składajmy zawiadomienia na policji, nie ma innego wyjścia. Ponad miesiąc czekałam na towar, nie ma co zwlekać.

2 / 5 2017-06-21

NIE POLECAM! Zamówienie złożyłam 28 lipca i choć widnieje jako wysłane nic nie otrzymałam. Oszuści! Oczywiście zero kontaktu ze sklepem. Nie otrzymałam ani zamówionego przedmiotu, ani zwrotu pieniędzy. Brak słów.

2 / 5 2017-05-20

24/08/2017 opłaciłem zamówienie. Do dziś nic nie otrzymałem. Brak kontaktu ze sklepem, telefon cały czas jest zajęty a na maili odpisuje automat. Nie polecam!

1 / 5 2017-04-12

Dnia 20.08 zamówiłam przedmiot i do dnia dzisiejszego go nie otrzymałam. Widzę że jestem jedną z wielu okradzionych ludzi. Proponuję zrobić zbiorowe zgłoszenie na policję.

Rzetelne opinie o Sexafera.pl

Sexafera.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.sexafera.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie