Kategorie: / Zdrowie I Uroda

Sf-cosmetics.com Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Sf-cosmetics.com
5 / 5 2019-03-11

Szybka dostawa, dobra cena, polecam

5 / 5 2019-03-08

szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2019-02-27

Polecam !!!

5 / 5 2019-02-26

polecam ...

5 / 5 2019-02-23

Kolejny zakup. Szybko i na wysokim poziomie. Polecam!

5 / 5 2019-02-08

sklep, godny polecenia, szybka realizacja, towar zgodny z opisem

5 / 5 2019-02-01

pozytywna

5 / 5 2019-01-31

Szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2019-01-31

polecam

2019-01-23

Bardzo dobra

2018-12-22

pozytwna

5 / 5 2018-12-21

Szybko i sprawnie. Miła obsługa.

5 / 5 2018-12-18

Błyskawiczna wysyłka, super kontakt ze sklepem. Wszystko bez zarzutów ;)

5 / 5 2018-12-09

to były moje trzecie zakupy w tym sklepie, jestem zadowolona, polecam

2018-11-30

Kupuję w tym sklepie nie pierwszy raz i zawsze wszystko bylo perfekcyjnie. przy tym zakupie mam zastrzeżenia co do kwestii odbioru osobistego...mianowicie, jeśli klient zaznacza taką opcję, to po to, żeby przyjść w dowolnym czasie po odbiór. Zgłaszając się po produkt, otrzymałam informację, że osoba, która zajmuję się wydawaniem produktów, gdzieś wyszła i, że będzie za pół godziny, żebym wróciła po tym czasie, nie bylo by to zbrodnią, gdyby nie to, że miałam na tę wizytę przeznaczone 10 min. Niestety tego dnia nie odebrałam swojego zakupu :( musiałam udać się ponownie do salonu. Reszte oceniam pozytywnie.

5 / 5 2018-11-24

Szybka przesylka i bezproblemowa transakcja :) Polecam!

5 / 5 2018-11-21

Odbiór osobisty w salonie w Krakowie. Płatność przy odbiorze. Bardzo szybka realizacja. Bez problemów. Polecam.

5 / 5 2018-11-16

Szybko i sprawnie. Polecam. 100% zadowolenia

2018-11-12

Bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-11-09

Szybko, tanio, bez zarzutu. Polecam!

2018-11-04

Po zamowieniu internetowym miałam prawie natychmastową odpowiedz, produkt byl dostepny "od zaraz" W dostepnych miejscach w krk( wybrałam opcje odbior osobisty). Produkty kerastese najtansze na rynku, sklep godny polecenia, po zuzyciu produktow na pewno drugi raz zamowie w tym sklepie

5 / 5 2018-11-04

super

5 / 5 2018-10-18

Polecam

5 / 5 2018-10-10

miło,szybko

2018-10-07

Rewelacja!

5 / 5 2018-09-29

szybka dostawa, jestem zadowolona

5 / 5 2018-09-29

Tanio i szybko!

5 / 5 2018-09-28

szybko, tanio, profesjonalnie

5 / 5 2018-09-12

Super sklep

5 / 5 2018-09-08

Świetna lokalizacja odbioru osobistego, fachowa pomoc i oczywiście oryginalne produkty. Polecam i na pewno jeszcze zrobię tam zakupy :)

5 / 5 2018-09-02

Perfekcyjna obsługa, szybka reakcja na wysłane pytanie, szybka bezpieczna dostawa.

2018-09-01

opinia pozytywna, sklep godny zaufania, ceny niższe niż u konkurencji, dużo czasu poświęciłam zanim wydałam kilkaset złotych, przesyłka błyskawiczna choć nie najtańsza.

5 / 5 2018-08-23

transakcja przebiegła szybko i sprawnie. polecam wszstkim!

2018-08-17

Ok!

5 / 5 2018-08-11

szybka obsługa towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-07-31

Szybko i w dobrej cenie. Polecam!

5 / 5 2018-07-28

Polecam

5 / 5 2018-07-10

Transakcja przebiegła szybko i bez zastrzeżeń. Jestem zadowolona z zakupionego produktu i obsługi :) Gorąco polecam :)

2018-07-06

godny polecenia

5 / 5 2018-06-22

wszystko w porządku, polecam

5 / 5 2018-06-17

Wszystko ok.

5 / 5 2018-06-11

Wszystko ok Polecam

2018-06-07

Sklep godny polecenia

5 / 5 2018-05-21

Wszystko szybko, sprawnie i tanio!

2018-05-18

Bardzo dobry!

2018-05-17

Po kilku dniach oczekiwania poinformowano mnie, że moje zamówienie nie zostanie wcale zrealizowane.

5 / 5 2018-05-13

Gorąco polecam bardzo fajny sklep oraz obsługa.

5 / 5 2018-05-10

jestem bardzo zadowolona z zakupu (Kerastase- eliksir oleo komplex) . Polecam zakupy.

2018-05-06

b. dobra

2018-04-29

nie podaje numeru przesyłki

5 / 5 2018-04-28

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-04-28

Szybko, sprawnie, towar zgodny z zamówieniem

2018-04-18

Kolejny zakup bez najmniejszych problemów

2018-04-09

Pierwszy zakup w sklepie, zakończony pomyślnie.

2018-03-30

Bardzo sprawnie, dobre ceny.

2018-03-28

kosmetyki najlepszej jakości w bardzo bardzo atrakcyjnych cenach. 100 % oryginał

5 / 5 2018-03-19

Supr szybka wysyłka, produkt ładnie zapakowany, polecam serdecznie!!!

5 / 5 2018-03-15

bardzo dobra, szybka obsługa

5 / 5 2018-03-13

Pelen profesjonalizm, szybka przesylka, dobre ceny, bardzo dobry kontakt ze sklepem. Goraco Polecam.

2018-03-09

Wszystko w porządku.

5 / 5 2018-02-25

Jestem bardzo zadowolona. Polecam!

5 / 5 2018-02-24

Transakcja bez zastrzeżeń. Polecam sklep.

5 / 5 2018-02-07

Sprawna transakcja, szybka reakcja, produkty pierwsza klasa. Polecam!

2018-02-05

Odżywka Kerastase w sprayu zwiększająca objętość włosów jest fantastyczna:)

5 / 5 2018-01-30

sprawna obsługa, szybka dostawa

5 / 5 2018-01-16

Tanio, szybko, profesjonalnie. Polecam.

5 / 5 2018-01-11

Profesjonalna obsługa klienta.Zawsze otrzymuję poradę i odpowiedzi na zadane pytania.

2018-01-05

Wszystko sprawnie

5 / 5 2018-01-01

Szybko, sprawnie.

5 / 5 2017-12-20

Polecam wszystkim, bardzo miła obsługa, towar super i w dobrej cenie :)

2017-12-13

zakup odbył się sprawnie i bez żadnego problemu

5 / 5 2017-11-30

bardzo szybka i profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-11-25

polecam

2017-10-22

wszystko świetne

5 / 5 2017-10-11

dobra współpraca, miło i szybko

2017-10-11

Sprawnie działająca, korzystna dla użytkownika platforma

2017-10-07

dobra oferta, konkurencyjne ceny

5 / 5 2017-09-17

Nie stosuję na tyle długo aby ocenić działanie odżywki na przestrzeni czasu, ale po pierwszym użyciu bardzo dobry efekt, polecam!

5 / 5 2017-09-06

ok

2017-09-01

dobry

2017-08-31

Ocena pozytywna

2017-08-29

Bardzo miła obsługa

2017-08-11

Bardzo dobra

2017-08-07

świetny sklep na pewno kupię coś jeszcze

5 / 5 2017-08-04

Polecam z korzystania z usług tego sklepu.

5 / 5 2017-07-28

Bardzo szybka i przyjemna transakcja :)

5 / 5 2017-07-26

Bardzo dobry kontakt z obsługą, możliwość szybkiego odbioru osobistego. Polecam.

5 / 5 2017-07-24

Super !!! Polecam ;)))))

5 / 5 2017-07-12

dla mnie wszystko ok

2017-06-24

suuuper !!!!!!!!!!!!

2017-06-17

Zamówienie zostało cakowicie pomylone ,zostały przysłane tańsze produkty ...

5 / 5 2017-06-15

Tanio, szybko, bez problemów. Produkty nowe i oryginalne. Polecam.

5 / 5 2017-06-13

Transakcja przebiegła pomyślnie.Polecam

5 / 5 2017-06-12

polecam.szybka wysylka zgodna z zamowieniem jestem zadowolona napewno zamowie ponownie

5 / 5 2017-06-04

Działają szybko. Towar zapakowany w estetyczne pudełko, zabezpieczony przed uszkodzeniem dodatkowym wypełnieniem.

5 / 5 2017-06-01

Polecam zakup w sklepie internetowym

2017-05-30

wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2017-05-20

BARDZO POZYTYWNIE.SZYBKA PRZESYŁKA I PROFESJONALIZM

5 / 5 2017-05-15

Bardzo szybka i przyjemna transakcja :)

2017-04-26

Jako stały klient serdecznie polecam.

5 / 5 2017-04-12

Polecam

2017-04-10

b.d.

5 / 5 2017-04-02

Wszystko super!Natychmiastowa wysyłka.Polecam

5 / 5 2017-03-30

Jestem bardzo zadowolonym (i teraz) stałym klientem.

Rzetelne opinie o Sf-cosmetics.com

Sf-cosmetics.com

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.sf-cosmetics.com

Email
[email protected]

Telefon
664775694

Komórka
664775694

Infolinia
-

Logowanie