Kategorie: / Militaria / Odzież i Obuwie

Sharg.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.59
opinie o Sharg.pl
5 / 5 2019-03-23

Jestem zadwolona z zakupów w shargu.

5 / 5 2019-03-23

Serdecznie polecam ten sklep. Paczka przyszła zgodnie z zamówieniem. Wszystko fajnie i na czas. Polecam!

1 / 5 2019-03-19

Order didn't came in 8 work days, they didnt respond at all. I writed in english or polish language still nothing. Worst seller in my life no tracking number, nothing. They just ignore me..

3 / 5 2019-03-14

Jest to jedyny sklep w którym zanalazłem loretkę, którą zdecydowałem się zakupić. Czas realizacji niezwykle specyficzny. W ramach długiego oczekiwania na dostarczenie paczki otrzymałem 5% rabatu (normalny szał). Zamówiłem lornetkę w niedzielę. W poniedziałek nie dostałem żadnej odpowiedzi. We wtorek po skierowaniu zapytania otrzymałem e-maila o zmianie statusu mojego zamówienia i tak status mojego zamówienia zmieniał się kilkakrotnie. Czekałem na towar tydzień, ale warto było gdyż cechowała go wysoka jakość i niedostępność. Moją radą jest korzystanie ze wszelkich numerów telefonicznych i poprostu ciągła prośba o uzyskanie wiadomości o stanie zamówienia. Pozdrawiam wszystkich kupujących.

4 / 5 2019-03-13

Będę wracał z przyjemnością i polecał znajomym...

5 / 5 2019-03-11

Polecam. Dobre ceny, fajne produkty, kontakt ze sklepem ok. Ogólnie żadnych problemów.

5 / 5 2019-03-10

Fachowcy. Wszystko na najlepszym poziomie, polecam!

5 / 5 2019-03-09

warto zobaczyć ten sklep, maja dużo fajnych rzeczy. Zamówiłem scyroyk, prszyedł po tzrech dniach, wygląda super, jest solidny, a i kosztował w miarę rozsądnie. Obsługa sklepu bez zarzutu/ polecam.

5 / 5 2019-03-09

wszystko jak najlepiej, pełna rewelka!!

5 / 5 2019-03-01

świetny sklep!

4 / 5 2019-03-01

Dostarczony sprzęt naprawdę wysokiej jakości, polecam ten sklep

4 / 5 2019-03-01

Rewelacyjny sklep! Znowu się nie zawiodłem.

5 / 5 2019-02-28

Pełen profesjonalizm, sklep godny polecenia/

5 / 5 2019-02-28

Sharg to pierwsza liga wśród militariów Perfekcyjna obsługa, ceny korzystne, wysoka jakość towaru, wszystko dobrze zapakowane i dotarło do mnie w terminie. Jak dla mnie – ideał :)

5 / 5 2019-02-28

wczoraj dostałem paczkę z Sharga. Lornetka doszła w ciągu kilku dni. Prezentuje się tak jak na zdjęciach, jestem zadowolony. Realizacja zamówienia też była na wysokim poziomie i nie postawia nic do życzenia. Polecam sklep, bo warto.

5 / 5 2019-02-27

Dostawa była błyskawiczna. Nawet nie spodziewałam się, że towar zostanie doręczony już na następny dzień. Bardzo dziękuję i myślę, że niejednokrotnie skorzystam jeszcze z zakupów w tym sklepie.

4 / 5 2019-02-26

Wszystko OK.Polecam

5 / 5 2019-02-25

sklep spełnił moje oczekiwania. Paczka doszła szybko, wszystko jest, dobrze zapakowane, kontakt i obsługa ze strony sklepu też bez żadnych problemów.

5 / 5 2019-02-21

tak, zdecydowaniem polecam sklep sharg. Wszystko załatwiłem szybko, bez problemowo, miło. Do tego fajne ceny i szeroki wybór.

5 / 5 2019-02-17

Super sklep, polecam wszystkim!!

5 / 5 2019-02-17

GENIALNY SKLEP, BARDZO WSZYSTKIM POLECAM, SZYBKO, SPRAWNIE! PEŁNA PROFESKA, JESTEM POD WRAŻENIEM!

1 / 5 2019-02-15

Złożyłem zamówienie, na towar, który figuruje jako dostępny, następnego dnia zaksięgowano mój przelew, i zmienił się status, na "oczekujące na wysyłkę", dnia następnego paczka "niby" wysłana kurierem GLS, ale od tego momentu zaczynają się schody.Dzwonie do GLS, brak jakiejkolwiek paczki na moje nazwisko, piszę maila do Sharg.pl brak jakiejkolwiek odpowiedzi z ich strony, dzwonię, lecz nikt nie podnosi słuchawki. Mijają kolejne dni, a ja wysyłam kolejne maile, i kolejny brak odzewu z ich strony, olewają mnie całkowicie. Cóż, myślę że zdecydowanie powinniście omijać ten sklep z daleka.

5 / 5 2019-02-05

Polecam, nie było problemów podczas traskacji, sklep ok.

5 / 5 2019-01-19

Nie mam żadych uwag, sklep zrealizował zamówienie szybko i w pełni profesjonalnie. Zamówione towary bez zarzutu. Polecam.

5 / 5 2019-01-18

Powiem krótko: genialny sklep, polecam

5 / 5 2019-01-14

Sklep spełnia oczekiwania – wszystko jasno, szybko no i sympatycznie. Warto tu zaglądnąć, jedne z lepszych sklepów militarnych w sieci.

5 / 5 2019-01-07

Sklep z dużym wyborem towaru, w przyzwoitych cenach. Obsługa fachowa, doradzają uczciwie, bez naciągania na najdroższy produkt. Drobna wada - sklep w Galerii Mokotów jest zawsze troszkę droższy niż przy kupowaniu przez net. Polecam!!!

5 / 5 2019-01-03

Polecam!

5 / 5 2019-01-02

Zamówienie zrealizowane, wszystko było rewelacyjnie, oby tak dalej, polecam.

5 / 5 2018-12-31

zamawiałam w tym sklepie ze względu na bardzo dogodne ceny i wybór towaru. Realizacja też nie pzoostawiła nic do zyczeniea. Super, polecam!

4 / 5 2018-12-30

Sprawna realizacja i bardzo dobry kontakt.

5 / 5 2018-12-21

Profesjonalna obsługa sprzedaży.

5 / 5 2018-12-13

Sklep godny polecenie, zakupy udane

5 / 5 2018-12-12

Towar zgodny z opisem. Bardzo szybka i profesjonalna obsluga. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-12-09

Obsługa klienta na najwyżsym poziomie, fajne produkty, duży wybór, no i ceny przystępne, sklep wart polecenia, sama tu będę wracać.

4 / 5 2018-12-09

Wszystko super!!!!:) Tylko brak odzewu ze strony sklepu na moje pytania. Rozumiem ogrom pracy dlatego tez nie mam pretensji;)

5 / 5 2018-12-08

Brak uwag, wszystko gra :)

5 / 5 2018-12-08

super współpraca ,polecam

5 / 5 2018-12-05

Zamówiony towar zgodny z opisem , mogę polecić sklep .

5 / 5 2018-12-03

super sklep, szybkie zakupy, dobra jakość!

4 / 5 2018-12-01

sklep godny zaufania, miła obsluga i szybka dostawa.

4 / 5 2018-11-29

kupiłam multitool dla chlopaka i przesyłka przyszła do mnie błyskawicznie – wysoka jakość , polecam!

5 / 5 2018-11-24

Polecam SHARG. Mają niskie ceny, profesjonalnie obsługują, posiadają indywidualne podejście do każdego klienta.Jestem bardzo zadowolną klientką :)

1 / 5 2018-11-16

zzdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie! nie mają do zaoferowania nic poza miłą panią telefonistką. na towar trzeba czekać nawet miesiąc, a nawet jeżeli mają to nie spieszą się z wysyłką. na maile odpowiadają z ogromnym opóźnieniem lub wcale. do tego zdaża im sie wysłać rzecz inna niż sie zamawiało, w moim wypadku rozmiar się nie zgadzał, przy czym musiałem dokonywać zwrotu na własny koszt! to skandal! radze omijać ten sklep z daleka.

5 / 5 2018-10-28

Super obsługa i jakościowo dobry towar! :)

5 / 5 2018-10-24

Zamawiałam lornetkę, nie musiałam na nią długo czekać. Regularnie otrzymywałam powiadomienia ze sklepu, co się dzieje z moim zamówieniem. Wszystko było ok.

5 / 5 2018-10-23

SUPER,SZYBKO,SUPER KONTAKT,SUPER TOWAR,POLECAM!!!

4 / 5 2018-10-21

super sklep, szybkie zkaupy., fajne ceny./

5 / 5 2018-10-19

brak uwag, sklep spełnia moje oczekiwania.

5 / 5 2018-10-18

Super, zamówienie ok, przesyłka dotarła bez problemów. Polecam sklep.

5 / 5 2018-10-18

Potrzebowałem szybkiej reakcji i ją otrzymałem. W cenie produktu dostajesz naprawdę wysoką jakość w przeciwieństwie do innych sklepów typu militaria.pl. jestem zadowolony z usługi za co Serdecznie dziękuję Pozdrawiam i miłego dnia życzę.

5 / 5 2018-10-17

Jak zwykle wszystko oki.. Błyskawiczna realizacja. Polecam skelp sprawdzony!

2018-10-11

Zamówiłem pałkę teleskopową 26 cali - 28 lutego. Za kilka dni otrzymałem 23 cale! Nie dość, że towar nie zgodny z zamówieniem to w dodatku tańszy! Po zgłoszeniu reklamacji - 3 marca 2017 nie otrzymałem do tej pory odpowiedzi. To jakaś kpina! Nie dość, że oszukują klienta to jeszcze mają go w d****.

4 / 5 2018-10-10

Syzbka transakcja, towar zgodny z opisem. Polecam

4 / 5 2018-10-08

Transakcja przebiegła pomyślnie.

5 / 5 2018-10-08

Polecam- miła obsługa,duży wybór towaru. Wszystko profesjonalnie. Warto robic tu zakupy.

5 / 5 2018-10-06

Szybko, sprawnie, rzetelnie. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam wszystkim.

4 / 5 2018-10-04

ocena pozytywna, sklep jak najbardziej ok, konkurencyjny cenowo, do tego atrakcyjna oferta i miła oraz szybka obsługa.

5 / 5 2018-10-04

transakcja odbyła się tak jak powinna, jestem bardzo zadowolona, polecamwszystkim sharga/

4 / 5 2018-10-03

super sklep, zamówienie zostało szybko zrealizowane, bardzo profesjoanlnie. Nie mam nic do zarzucenia, polecam wszystkim serdecznie.

5 / 5 2018-09-26

Błyskawiczna wysyłka,towar zgodny z oczekiwaniami.Polecam!

4 / 5 2018-09-22

Pierwsze zakupy w tym sklepie przebiegły wzorowo.

2018-09-21

Zamówiłem w tym sklepie scyzoryk NewRanger firmy Wenger, ponieważ są jedynymi dostawcami oferującymi cały asortyment. Posiadają naprawdę duży asortyment wyrobów, które trudno znaleźć w innych sklepach. Największym mankamentem tego sklepu to czas realizacji zamówienia. Zależało mi na czasie, więc wybrałem opcję droższą "za pobraniem" (nie trzeba czekać aż pieniądze zostaną zaksięgowane itp). Myślałem, że zobaczę sprzęt najpóźniej 3-4 dni po zakupie, a tu niespodzianka... Gdy dzwoniłem, żeby się dowiedzieć co jest grane, trzech różnych rozmówców zarzekało się, że towar wysłano na 100%, tylko że... każdy z nich podawał inną datę :) Koniec końców przesyłka dotarła do mnie po 14 dniach, co jak na sklep internetowy jest nie do przyjęcia (wg mnie 3-4dni robocze to max.).

5 / 5 2018-09-21

Wszystko ok. Polecam sklep. Było na czas, solidnie i szybko, tanio. Warto!

5 / 5 2018-09-20

Super, super, super. Szybko, sprawnie, bez kłopotów. Warto kupować w shargu.

5 / 5 2018-09-15

Sklep na medal. Dlaczego? Bardzo miła obsługa, szybka wysyłka, dobre opakowanie, jakość idealna. A do tego konkretne ceny. Polecam ten sklep.

3 / 5 2018-09-13

właśnie otrzymałem przesyłkę, nóż super! Polceam!

5 / 5 2018-09-05

bardzo dobry sklep, polecam go

4 / 5 2018-08-29

Nie mogę się do niczego przyczepić, wszystko było w porządku :)

5 / 5 2018-08-25

Parę dni temu dostałam zamówiony scyzoryk. Rewelacja w 100%. Także - warto.

4 / 5 2018-08-17

jestem bardzo zadowolony z zakupów, towar dobrej jakości, szybka przesyłka, polecam

5 / 5 2018-08-16

Sharg to fantastyczny sklep z bardzo dobrą obsługą i szeroki wyborem militariów. Miła i proefsjonalna obsługa ze strony sklepu. Zamówiłem obuwie taktyczne i jestem bardzo zadowolony. Paczka doszła szybko, nienaruszona, a towar zgodny z opisem. Jak dla mnie- rewelacja.

5 / 5 2018-08-14

Warto wybrać sharga. Jedne z lepszych sklepow wsrod militariow. Polecam wszystkim zainteresowanym – ceny adekwatne do jakości, przesyłka na czas, miła obsluga.

5 / 5 2018-08-13

Bardzo fajne militaria, no i Tato ucieszył się z zegarka :)

5 / 5 2018-08-08

Profesjonalne i indywidualne podejście do każdego klienta. Sprawna realizacja, żadnych problemów z zamówieniem, warto korzystać!

5 / 5 2018-08-05

Fantastyczny sklep, niskie ceny, doskonała obsługa, błyskawiczna realizacja. Czyli: nic dodać nić ująć. POLECAM SERDECZNIE WSZYSTKIM!!!

4 / 5 2018-08-03

Transakcja przebiegła pomyślnie.

4 / 5 2018-08-01

U mnie również w porządku, dobry kontakt ze sprzedawcą, towar też.

5 / 5 2018-08-01

jest to bardzo dobry sklep, przesyłki są szybkie, polecam

5 / 5 2018-07-28

ostatnio zamówiłem nóż Puma, wysoka jakość towaru, szybka dostawa, polecam!

5 / 5 2018-07-27

Sklep bez zarzutu. Wszystko na plus, byłem pozytywnie zaskoczony!

5 / 5 2018-07-23

nie mam zastrzezeń. Wszystko na wysokim poiomie.

5 / 5 2018-07-21

Moim skormnym zdaniem, sklep sharg.pl jest sklepem zasługującym na najlepszą opinie. Robię w nim zakupy od długiego czasu i nie mam uwag. Wszystko zawsze jest profesjonalnie, na czas i bezproblemowo.

5 / 5 2018-07-20

Rewelacyjny sklep! Ekspresowa i mia obsługa oraz swietne produkty! Polecam

5 / 5 2018-07-18

Jest ok!! Wszystko było w najlepszym porządku Duży plus za szeroką ofertę.

5 / 5 2018-07-17

Naprawde świetny sklep, zwłaszcza profesjonalna i bogata oferta zasługuję na uwagę. Wszystko super, także z zamówieniem nie było żadnych problemów. Dlatego szczerze polecam, i to nie tylko fanom militariów!

5 / 5 2018-07-14

Sharg to bardzo profesjonalna obsługa i wszystko w terminie. Mają też fajne produkty w całkiem niezłych cenach, polecam.

1 / 5 2018-07-13

Sklep nierzetelny, na towar oczekuję ponad miesiąc. po kilku telefonach uzyskiwałem informacje że już wysyłają. ponoć mają problemy z odprwą celna.

5 / 5 2018-07-06

sklep polecił mi znajmoy, teraz ja polecam innym, dobry sprzęt i super obsługa

5 / 5 2018-07-05

Zakupiłem ostatnio w shargu kolimator. Przesyłka była błyskawiczna. Polecam!

5 / 5 2018-07-05

Jak najbardziej super pozytyw.

4 / 5 2018-07-04

Po przeczytaniu wielu negatywnych opinii dot. tego sklepu, w końcu się zdecydowałem, żeby kupić tam rzecz dość drogą (ponad 300). Zawiodłem się pozytywnie - sklep dobrze wywiązał się z umowy. Towar dostarczony szybko, zgodny z opisem, papiery w porządku. No może opakowanie trochę szwankowało (paczka przyszła mocno pognieciona, a i pudełko w środku ucierpiało).

5 / 5 2018-07-02

bardzo dobry -same superlatywy

5 / 5 2018-06-30

Jestem pod dużym wrażeniem – wszystko na czas, wszystko zgodnie z tym, co na stronie, wszystko bez żadnych problemów. Polecam wszystkim sklep sharg!

5 / 5 2018-06-29

Pierwszy Mój zakup w Sklepie Sharg i Pełne Zaskoczenie , Poprostu Super !!!!!!!! Pod Każdym Względem !!!!!

5 / 5 2018-06-27

Polecam!!!! Najlepsze militaria w Polsce!

5 / 5 2018-06-25

polecam shah, super sklep, fajne ceny, bardzo dobry jakościowo asortyment.

1 / 5 2018-06-24

Poprzez serwis allegro sprzedają towar, którego nie posiadają. Żenujące podejście do klienta. Obecnie nie mam towaru, ani pieniędzy. Podejście do klienta olewające. PRZESTRZEGAM I NIE POLECAM!!!

5 / 5 2018-06-23

Jestem mile zasoczony, wszystko przebiegło ok.

5 / 5 2018-06-23

wszystko okey, moge polecić ten sklep

5 / 5 2018-06-19

Wszystko szybko i profesjonalnie towar na najwyższym poziomie, polecam

4 / 5 2018-06-14

zakupiłem nowe buty, super sprawdzają się w górach, polecam sklep Sharg!

5 / 5 2018-06-08

zakupy robilem dziesiątki tam razy. Kiedyś było profesjonalniej.. Byłem bardzo zadowolony. Teraz bywa, że zakupiłem parę rzeczy, dostaję maila że towar został Skompletowany i jest gotowy do odbioru, poczym za 2dni otrzymuje maila że niestety nie posiadają tego na stanie! Wnioski sami wysuńcie..

4 / 5 2018-06-05

Transakcja w porządku, towar również.

4 / 5 2018-05-31

Towar zgodny z opisem. Miła obsługa. Polecam!

5 / 5 2018-05-31

super sklep! Bardzo szybko dostałam swoje zamówienie

5 / 5 2018-05-30

Świetny sklep. Bogaty asortyment, fajne ceny i bezproblemowa obsługa.

5 / 5 2018-05-28

polecam, warto.

5 / 5 2018-05-27

Szybka obsluga i wysoka jakość. Polecam !

5 / 5 2018-05-26

profesjonalna obsługa, szybka realizacja

5 / 5 2018-05-23

super sklep, można kupić świetne rzeczy, są bardzo pomocni

5 / 5 2018-05-20

transkacja udana, polecam.

5 / 5 2018-05-20

polecam, zakupy udane.

4 / 5 2018-05-17

polecam ten sklep wszystkim, których interesuja militaria, szeroki wybór i naprawdę świetna obsługa

5 / 5 2018-05-16

Zamówienie szybko zrealizowane, sprzedawca bardzo profesjonalny, obsługa miła i na poziomie. Polecam Sharga, dobra jakość, fajne ceny, cała transkacja ok.

5 / 5 2018-05-13

Wszystko OK

5 / 5 2018-05-11

Bardzo szybka realizacja transakcji, szeroka oferta, miła obsługa.

3 / 5 2018-05-11

towar dobrej jakości i w dobrej cenie, ale dane dotyczące czasu dostawy są nieprawdziwe.

5 / 5 2018-05-08

Polecam robienie zakupów w tym sklepie . Dostawa zgodnie z umowa, wszystko było okej.

4 / 5 2018-05-05

Bardzo dobra obsługa sklepu. Polecam zakupy.

5 / 5 2018-05-04

Bardzo pozytywna opinia! Professional. Polecam wszystkim zainteresowanym.

4 / 5 2018-05-03

Sharg spełnił moje oczekiwania, transakcja zrealizowana pomyślnie.

4 / 5 2018-04-25

goraco polecam

5 / 5 2018-04-21

Super, jestem bardzo zadowolony - profesjonalna obsługa, konkretne info o stanie realizacji zamówienie. Polecam jak najbardziej.

5 / 5 2018-04-19

Błyskawiczna dostawa. Dobry kontakt ze sprzedawcą. Towar też ok. Ocena – 10/10

5 / 5 2018-04-17

Fantastyczny sklep!!!!!! Polecam wszystkim z czystym sumieniem!!!

5 / 5 2018-04-11

Po raz kolejny kupuję coś w shargu Naprawdę polecam, bo wszystko zawsze jest ok!

5 / 5 2018-04-06

wszystko spoko, także polecam.

5 / 5 2018-03-29

serdecznie polecam, realizacja na poziomie, wszystko ok!

5 / 5 2018-03-22

Jeden z lepszych sklepów internetowych, z jakimi się spotkałem. 10/10! Polecam.

5 / 5 2018-03-22

SKLEP GODNY POLECENIA.

5 / 5 2018-03-19

Świetne militaria, polecam wszystkim zainteresowanym.

5 / 5 2018-03-10

same zalety – tanio, bogata oferta, szybka realizacja zamówienia i fantastyczna obsługa. Polecam sklep sharg!

5 / 5 2018-03-05

Wszystko udało się szybko zrealizować. Pomogła w tym profesjonalna obsługa, możliwość kontaktu. Zamówienie dotarło szybko (do dwóch dni), jakość przesyłki nie pozostawia nic do zarzucenia. Polecam.

5 / 5 2018-03-04

Właśnie dostałam zamówiony scyzoryk. Przyszedł bardzo szybko, bo dwa dni po złożeniu zamówienia. Ogólnie - jestem bardzo zadowolona, pewnie coś nieraz w Shargu zamówię. Polecam!

5 / 5 2018-02-24

Swietny

2 / 5 2018-02-22

Witam. Osobiście nie polecam sklep sprzedaje byle co, aby się pozbyć towaru, i nic ich nie obchodzi klient. Kupiłem rękawice do rewizji osobistych kosztowały ok 105 zł , jedna z rękawic ewidentnie była używana i poplamiona jakimś świństwem. Dodam że towar miał być nowy, a dostałem jakieś używane noszone przez kogoś rękawice. Jak sobie pomyśle że ktoś miał swoje spocone ręce wetknięte w mój zakupiony towar robi mi się niedobrze. Gdy napisałem maila prosząc o wyjaśnienia nawet się nie pofatygowali żeby przeprosić. NAPRAWDĘ NIE POLECAM !!!

5 / 5 2018-02-21

mega szybka realizacja, świetny kontakt, wszystko na poziomie – polecam.

5 / 5 2018-02-18

Polecam sharga, nieskie ceny, a duży asortyment, naprawdę warto, szczegóolnie, że nie ograniczają się do typowych militariów.

4 / 5 2018-02-17

Bardzo dobre miejsce w sieci z militariami, można zaopatrzyć się w różne ciekawe sprzęty

5 / 5 2018-02-15

Zamówienie zrealizowane bardzo rzetelnie. Szybka wysyłka, towar dobrze zapakowany. Kontakt ze sklepem też ok, warto polecić wszystkim.

5 / 5 2018-02-15

polecam, solidnie i bezproblemowo

5 / 5 2018-02-07

Sklep super, polecam, jestem bardzo zadowolony z zakupów.

5 / 5 2018-01-27

Rewelacyjna obsługa, towar też świetny. Polecam

5 / 5 2018-01-24

Polecam, polecam! Doskonały sklep, mnóstwo produktów (nie tylko typowo militarnych), miła obsługa i szybka dostawa.

5 / 5 2018-01-20

rewelacyjna obsługa,pełen profesjonalizm, nieskie ceny = świetny skep, naprawdę warto zajrzeć i kupić. Ja na pewno jeszcze wrócę :)

5 / 5 2018-01-20

Polecam zakupy w tym sklepie. Jestem mega zadowolony !

4 / 5 2018-01-18

Porządny sklep, polecam!

5 / 5 2018-01-16

sklep jest ok, wszytsko fajnie, szybko, sprawnie, tania i symopatycznie. Warto

5 / 5 2018-01-11

Sharg to doskonały sklep, zapewmnia bardzo życzliwy kontakt. Szybkie działanie. Dobra jakość. A do tego fajne ceny. To na pewno nie były moje ostatnie zakupy w shargu!

4 / 5 2018-01-05

Ok.

5 / 5 2018-01-03

The best sklep, warto go polecić, dużo, tanio i sprawnie.

4 / 5 2018-01-02

Wszystko w porządku, sklep godny polecenia

5 / 5 2017-12-31

Fantastyczna obsługa. Jakość ok. I niskie ceny.

5 / 5 2017-12-29

sklep na medal, polecam!!!!!!!

5 / 5 2017-12-27

swietne zegarki, idealne na prezent.

5 / 5 2017-12-23

Dobry sklep. Jeden z lepszych w tej branży. Polecam.

5 / 5 2017-12-09

. Bardzo polecam naprawdę fajny sklep. Bardzo szybko realizują zamówienia.

4 / 5 2017-12-09

wszystko fajnie, polecam,

5 / 5 2017-12-09

Polecam sharga w 100%. bardzo szybka zrealizowano moje zamówienia, a towar suoer, nie mam nic do zarzucenia.

5 / 5 2017-11-28

Super, polecam serdecznie!

4 / 5 2017-11-25

Sklep bardzo fajny, nie było żadnych problemów.

5 / 5 2017-11-20

super sklep,. Świetne ceny, miła obsługa. WOW, najwyższa ocena!

5 / 5 2017-11-19

Polecam, polecam!!!!! Niskie ceny+duży wybór =super sklep A dodatkowo miła obsługa!

4 / 5 2017-11-19

Towar świetny, obsługa również. Polecam!

4 / 5 2017-11-19

Super sklep. Szybko! :)

5 / 5 2017-11-16

Sharg jest przede wszystkim rzetelny,tani,niezawodny. Opłaca się, polecam zakupy w tym sklepie z militariami.

5 / 5 2017-11-16

OK, bardzo dobry sklep, najwyżsa ocena.

5 / 5 2017-11-15

Przesyłka dotarła bardzo szybko,solidnie zapakowana. To moje pierwsze zakupy ale na pewno nie ostatnie, bo jestem zadwolony z transakcji. Polecam!

4 / 5 2017-11-14

Dobra transakcja, miła obsługa, polecam sprzedawce.

5 / 5 2017-11-11

Pełen profesjonalizm, życzliwa obsługa. Polecam.

4 / 5 2017-11-11

Militaria godne uwagi, super!

5 / 5 2017-11-10

Polecam – szybko, sprawnie przeprowadzona transakcja. Towar zapakowany solidnie. Jak dla mnie to wystarcza!

5 / 5 2017-11-05

Dost dobré

5 / 5 2017-10-30

Polecam, profesjonalny sklep. Cała transakcja bez zarzutu, a przesyłka była u mnie już po kilku dniach.

4 / 5 2017-10-29

Z czystym sumieniem moge polecić zakupy - b.dobra obsługa telefoniczna, szybka dostawa i oczywiście atrakcyjnie cenowo.

4 / 5 2017-10-18

zamówiłem kilka dni temu wiatrówkę, sprzęt doskonały już przetestowany, obsługa wysokiej jakości

5 / 5 2017-10-14

ok, polecam.

1 / 5 2017-10-10

Witam. Nie polecam tego sklepu! Na przesyłkę czekam już od 18-11-2006. Tak, tak...Od 18 listopada 2006. I jak dotąd przesyłka do mnie nie dotarła. Niby sklep ciągle czeka na towar :\ Nigdy więcej nie będę kupował w tym sklepie.

5 / 5 2017-10-10

sklep bardzo pomocny, pracownicy potrafią doradzić, polecam

5 / 5 2017-10-04

polecam;) sklep w porządku;)

5 / 5 2017-10-02

świetny sprzęt, polecam

5 / 5 2017-09-30

genialny sklep!

5 / 5 2017-09-30

Solidnie, szybko i dokładnie

5 / 5 2017-09-26

wszystko super i profesjonalnie. Pierwsze zakupy, ale na pewno nie ostatnie,m bo jestem pod wrażeniem, polecam wszystkim sharga.

5 / 5 2017-09-18

Warto robić zakupy w shargu – jest szybko i solidnie, tanio i sympatycznie. Polecam, polecam! :)

4 / 5 2017-09-18

Sklep godny polecenia, transakcja ok

5 / 5 2017-09-13

Wszystko w porządku, polecam.

5 / 5 2017-09-13

Łatwy dostęp, szybki zakup i dostawa

2017-09-12

Sklep ma niewłaściwe opisy i zdjęcia produktów. Przez co zakupiłem zupełnie inny towar niż wynikało ze zdjęć i opisu, pozostają głusi na jakiekolwiek informacje w tym temacie.

5 / 5 2017-09-11

Sklep na medal. Dostawa - ekspresowa, produkt - idealny, kontakt ze sklepem - bez zarzutu.

4 / 5 2017-09-10

Sprawna broń półautomat. Jeszcze dokonam zakupów u Sharga, bo sprzedawca jest fair.

5 / 5 2017-09-07

Pełne zadowolenie, wszystko na czas i bez kłopotów, ogólnei jedne z lepszych sklepów w sieci. A produkty są naprawdę warte ceny która i tak ni jest wysoka.

5 / 5 2017-09-04

Wszystkim zainteresowanym militariami polecam sharg.pl. Dobry wybór, duża oferta, konkurencyjne ceny. Warto!

5 / 5 2017-09-01

dobry sklep, polecam

3 / 5 2017-08-31

Sklep o sporym asortymencie.Kontakt bardzo dobry.Wenger NewRanger 57 Hunter dobrze zapakowany, w dobrej cenie, doszedł do mnie w niezłym czasie. Niestety, nie obyło się jednak bez drobnych zgrzytów.Mimo emaila z mojej strony oraz dodatkowej rozmowy telefonicznej z prośbą o dokładne zaadresowanie przesyłki, paczkę wysłano na adres domowy( kurier nikogo nie mógł jednak zastać w domu w tych godzinach), a w związku z tym, że nie miał czasu na dostarczenie paczki pod właściwy adres, podany już przeze mnie osobiście; musiałem więc sam osobiście odebrać przesyłkę z centrali firmy kurierskiej( inaczej opóźnienie z powodu Bożego Ciała spaprało by wszystkie moje plany- prezent dla bliskiej mi osoby dotarłby zbyt późno). O innej firmie kurierskiej jest też mowa w informacjach w regulaminie sharg.pl niż w rzeczywistości paczka była wysyłana (na plus, że koszty są nieco niższe). Cóż nie byłoby źle, gdyby nie ta "specyficzna" forma obsługi. Płaci się za dostarczenie paczki praktycznie do ręki, a nie poszukiwanie swojej przesyłki( informacja o numerze listu przesyłki też dopiero po kolejnej rozmowie telefonicznej).W sumie średnio i tyle.

4 / 5 2017-08-31

S klep w pełni profesjonalny;jedyny minus za brak orginalnego opakownia wraz z kluczykiem \imbus\

4 / 5 2017-08-19

ekstra jakość w dobrych cenach.

4 / 5 2017-08-13

sklep mogę polecić, jest okey.

5 / 5 2017-08-12

Świetny sklep. Mimo drobnych kłopotów wszystko skończyło się z klasą. Obsługa klienta wzorowa i błyskawiczna. Gorąco polecam i na pewno jeszcze nie raz skorzystam sam. Pozdrawiam

Rzetelne opinie o Sharg.pl

Sharg.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.sharg.pl

Email
[email protected]

Telefon
22 5173490

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie