Kategorie: / Odzież i Obuwie

Shop-style.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 1.00
opinie o Shop-style.pl
2018-10-01

OSZUŚCI !!!!!! Kupiłam buty za 239 zł i do dzisiaj nie mam butów ani odpowiedzi na żadnego e-maila :(( Masakra

2018-08-04

Nie ma butów ani kasy [email protected]

2018-06-27

Naciągacze ! Zakupiłam 12 lutego buty za 234 złote i do tej pory nie mam ,ani butów ,ani żadnej wiadomości-ZŁODZIEJE

2018-06-01

Oszuści! Kupiłam buty za 159.99 zł i nadal nie ma przesyłki. Chce odzyskać pieniądze.

2018-03-29

Witam. Czy ktoś ma namiar na tę firmę? Adres, telefon??

2018-02-20

jesli ktoś chciałby odzyskac pieniądze proszę i dowiedziec sie kilku ciekawych informacji- proszę o kontakt ze mna na adres e mail- [email protected]

2018-01-07

Czy złożył ktoś pozew zbiorowy? Bardzo chętnie dołącze! Kupiłam buty- niestety tak jak u większości osób- ani butów ani pieniędzy.

1 / 5 2017-10-31

Buty zamówione i opłacone 1.03.2018 roku. Do dziś mimo maili z mojej strony - brak odpowiedzi. OSZUŚĆI!!! ZGŁASZAM SPRAWĘ NA POLICJĘ!!! Chętnie dołącze do pozwu zbiorowego!!!

2017-08-14

mnie qu... tez prawdopodobnie wystukali.czekam już miesiąc na buty,kilka wysłanych e-maili i cichosza,jak makiem zasiał.

2017-06-09

Chciałabym prosić o natychmiastowy zwrot pieniędzy, nie potrzebne mi już czekanie na Pańskie buty, owszem dodatkowo dołączam do pozwów grupowych, to beszczelne tak żerować na klientach.

2017-06-06

Ja rowniez nie mam swojej paczki , 180 zl poszlo sie pier... prosze o jakis kontakt z kims, kto to zglosil Podaje nr tel 504828605 i email [email protected] pl

2017-05-28

Dresy, które zamówiłam były wątpliwej jakości a czekałam na nie ok 1,5 miesiąca. Odzyskanie pieniędzy trwało 5 miesięcy, i co tu więcej pisać .NIE POLECAM!!!!!!!!!!

2017-05-18

Proszę o info czy ktoś złożył sprawe do sądu. Chce dołączyć do pozwu.

1 / 5 2017-05-15

W poniedziałek idę na policje Kto chce się dołączyć do pozwu zbiorowego Proszę pisać [email protected]

1 / 5 2017-04-26

Próbuje skontaktować się przez meila co do mego zamówienia i brak możliwości wysłania. Zgłaszam sprawę na policję.

Rzetelne opinie o Shop-style.pl

Shop-style.pl

Siedziba
EASTBOURNE

WWW
http://shop-style.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie