Kategorie: / Dla Dzieci / Film i Muzyka

Sklep.bajkowa.tv Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 86
opinie o Sklep.bajkowa.tv
5 / 5 2019-03-22

Wszystko OK.

2019-03-21

Przedmioty zgodne z opisem, w razie wystąpienia jakichkolwiek wątpliwości można je rozwiać poprze kontrakt mailowy. Nic do zarzucenia.

5 / 5 2019-03-09

Szybka i sprawna transakcja, towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2019-03-06

Polecam, sklep wywiązał się bardzo szybko z realizacji zamówienia. Nie było żadnych przykrych niespodzianek.

5 / 5 2019-02-28

Profesjonalne podejście. Pewne zakupy, świetny kontakt.

5 / 5 2019-02-28

Super sklep. Polecam każdemu z największą przyjemnością!!!

2019-02-27

Transakcja przebiegła pomyślnie. Produkt w dobrej cenie. Miły kontakt

2019-02-26

Super sklep, duży wybór, fajne promocje, produkty których nie ma gdzie indziej. Z pewnością zapamiętam ten sklep i wrócę. Zabrakło mi tylko produktów tak modnej Violetty i koszt dostawy mógłby być ciut niższy ponieważ chciałam dodać kilka małych i lekkich przedmiotów a koszt skoczyl na 23zl. Ale ogólnie polecam i przesyłka expresowa! Super!

5 / 5 2019-02-19

Transakcja przbiegła bezproblemowo. Polecam!

5 / 5 2019-02-10

Wszystko ok. Sprawna i udana transakcja.

5 / 5 2019-01-29

Super szybka wysyłka zakupionego towaru i świetny kontakt ze sprzedającym

5 / 5 2019-01-19

Polecam zakupy w sklepie internetowym.

5 / 5 2018-12-31

wszystko super

5 / 5 2018-12-29

Atrakcyjny asortyment. Atrakcyjne ceny. Polecam

5 / 5 2018-12-24

super

5 / 5 2018-12-14

Super

5 / 5 2018-12-06

bardzo jestem zadowolona z zakupów w sklepie bajkowa.tv

2018-12-04

Przesyłkę otrzymałam błyskawicznie; zgodnie z zamówieniem; świetny kontakt ze sklepem, serdecznie polecam:)

5 / 5 2018-12-02

Super błyskawiczna przesyłka kurierem na drugi dzień, super kontakt, szybka odp na zapytanie, polecam gorąco!

5 / 5 2018-11-24

Jestem zadowolona z zakupu

5 / 5 2018-11-22

Polecam serdecznie!!1

2018-11-21

miła obsługa

2018-11-19

bez zarzutu

5 / 5 2018-11-16

Ten sklep internetowy bajkowa.tv jest mega bardzo dobry bo szybko zaraz po wpłacie pieniędzy na ich konto za zamówienia zostają one wysyłane !

5 / 5 2018-11-12

Polecam. Wszystko o.k

2018-11-07

miła obsluga, miła współpraca- dziękuję

5 / 5 2018-11-04

Ok.polecam

5 / 5 2018-11-03

Profesjonalna obsługa, towar I-sza klasa. Polecam!

5 / 5 2018-11-01

bardzo dobra obsługa, szybka wysyłka

2018-10-28

Wszystko przebiegło pomyślnie. Serdecznie polecam

5 / 5 2018-10-23

Jestem zadowolona ze sposobu obsługi. Punkt odbioru towaru w dośc zakamuflowanym miejscu, ale to nie był większy problem.

5 / 5 2018-10-08

Szybka przesyłka, świetny kontakt z obsługą. Polecam.

5 / 5 2018-10-05

wszystko super

5 / 5 2018-09-28

wszystko okej, polecam

5 / 5 2018-09-21

Bardzo dobry,szybka obsługa,dobry towar.

2018-09-15

Bardzo Dobra

5 / 5 2018-09-13

Jestem bardzo zadowolona z usługi. Zostałam obsłużona szybko i sprawnie. Dziękuję.

5 / 5 2018-09-05

Bardzo solidna firma polecam wszystkim.

5 / 5 2018-08-22

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

5 / 5 2018-07-30

WSZYSTKO PRZEBIEGŁO W JAK NAJLEPSZYM POŻĄDKU, POLECAM

5 / 5 2018-07-10

Polecam

5 / 5 2018-07-02

Polecam

5 / 5 2018-06-29

serdecznie polecam, szybko, bez problemów

5 / 5 2018-06-28

Super szybka wysyłka i rewelacyjna obsługa!

2018-06-27

Sklep działa bardzo sprawnie. Przedmiot zakupiony w sklepie był zgodny z jego opisem i wyglądem an stronie www.

5 / 5 2018-06-22

Wszystko szybko, sprawnie :) Pełen profesjonalizm :) Jak najbardziej polecam :)

2018-06-22

Dokładnie to co obiecano. Dostarczono sprawnie i bez przygód.

5 / 5 2018-06-19

szybka wysyłka, miła obsługa, dbałość o klienta

5 / 5 2018-06-10

Polecam. Dostępne stare dobre bajki!

5 / 5 2018-06-03

Wszystko ok, polecam wszystkim sklep

5 / 5 2018-05-31

Pełen profesjonalizm.Szybko i sprawnie załatwiona dostawa po przedpłacie.2 dni i paczka była w domu,pomimo gorącego okresu przedświątecznego.Pozytywne zaskoczenie i duży plus.

5 / 5 2018-05-31

Bardzo dobry i szybki kontakt, błyskawiczna przesyłka. Wszystko profesjonalnie zapakowane. Nie mam uwag!

2018-05-26

Godny uwagi, ekspresowa wysyłka :)

5 / 5 2018-05-20

Dobry towar, szybka wysyłka. Polecam!

2018-05-18

Przesyłka dotarła błyskawicznie, towar zgodny z opisem, serdecznie polecam :)

5 / 5 2018-05-10

Bardzo szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-05-01

Transakcja przebiegła pomyślnie,towar zgodny z opisem.Gorąco polecam.

5 / 5 2018-04-16

Profesjonalna obsługa. Bezproblemowa i szybka transakcja. Produkty bardzo dobrej jakości. Polecam!

5 / 5 2018-03-31

Świetny, dostępność produktu, szybka przesyłka.

5 / 5 2018-03-26

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam

5 / 5 2018-03-25

Wszystko super, polecam!

5 / 5 2018-03-22

Dobre zaopatrzenie oraz szybka realizacja zamówień.

5 / 5 2018-03-19

Jestem zadowolona z realizacji zamówienia. Sklep bardzo dobry.

2018-03-11

Sklep posiada duzy wybór bajek,filmów.

5 / 5 2018-03-06

Szybko,dobrze zabezpieczone

5 / 5 2018-03-02

Polecam.

5 / 5 2018-02-24

Profesjonalna obsługa, miły i rzeczowy kontakt mailowy, szybka wysyłka.

5 / 5 2018-02-21

Szybka wysyłka, profesjonalne podejście do klienta.

5 / 5 2018-02-10

SZYBKA I PROFESJONALNA OBSŁUGA. TOWAR DOBRZE ZAPAKOWANY I SZYBKO DOSTARCZONY. POLECAM !!!

5 / 5 2018-02-08

Bardzo duży wybór, znakomita i szybka obsługa!

5 / 5 2018-01-14

Polecam! Otrzymałem towar w ciagu24h!

2018-01-13

Szybciutka przesyłka, towar jak na zdjęciu, zgodny z opisem :)

5 / 5 2018-01-05

wszystko ok. szybka realizacja

5 / 5 2018-01-03

Super! Szybko,tanio i wygodnie Polecam!

5 / 5 2017-12-25

Super sklep, super produkty dziecko zachwycone rzeczami które dostało! Moge polecić z czystym sumieniem

5 / 5 2017-12-15

Bardzo dobry kontakt! Transakcja udana w 100%. Polecam!

5 / 5 2017-11-27

super, sprawnie

5 / 5 2017-11-26

Szybka realizacja zamówienia, towar całkowicie zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2017-11-14

Witam. Polecam wszystkim ten sklep.

5 / 5 2017-10-11

Polecam

5 / 5 2017-10-06

Dobry kontrahent, Polecam.

5 / 5 2017-09-25

Trudno jest trafić i dojechać po odbiór osobisty, po za tym super

5 / 5 2017-09-24

Super sklep, polecam w 100%.

5 / 5 2017-09-20

zamówiłam zabawki dla córci, jestem bardzo zadowolona :)

5 / 5 2017-09-19

szybko sprawnie i przyjemnie

5 / 5 2017-09-18

Same zalety. Miła i bezproblemowa obsługa. Skuteczne zrealizowanie zamówienia. Jestem bardzo zadowolony. Już mam zamiar ponownie skorzystać.

5 / 5 2017-08-14

Miła i szybka obsługa polecam .

2017-08-12

świetne zabaewki, zamówienie zronbiłe i w zasadzie od razu było zrealziowane. Córcia jest przeszczęśliwa

5 / 5 2017-07-16

ok

5 / 5 2017-07-06

Szybka wysyłka, wzorowy kontakt. POLECAM!

5 / 5 2017-06-30

ok

5 / 5 2017-06-29

Transakcja przebiegła pomyślnie. produkt zgodny z opisem, Gorąco Polecam. bardzo szybka dostawa, (wtorek zamówienie -> środa dostawa)

5 / 5 2017-06-04

Wszystko ok. Transakcje realizowane są zgodnie z opisem. Polecam

5 / 5 2017-05-30

polecam! wszystko bardzo dobrze!!

2017-05-30

Sklep z ciekawym i przede wszystkim tanim asortymentem.

5 / 5 2017-05-13

Transakcja przebiegła pomyślnie ,jestem bardzo zadowolona . Polecam !!

2017-05-09

Bardzo rzetelna firma i miła obsługa

5 / 5 2017-05-07

szybka i miła obsługa

5 / 5 2017-04-28

Profesjonalna obsługa

2017-04-27

Bardzo udane zakupy.

5 / 5 2017-04-25

Polecam wszystkim

5 / 5 2017-04-21

Bardzo sprawna i szybka obsługa, towar zgodny z opisem dobrze zapakowany, polecam ten sklep

5 / 5 2017-04-20

Polecam sklep, duży wybór bajek dla dzieci.

5 / 5 2017-04-13

Wysyłka szybka, towar super, polecam serdecznie

5 / 5 2017-03-26

super

Rzetelne opinie o Sklep.bajkowa.tv

Sklep.bajkowa.tv

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.sklep.bajkowa.tv

Email
[email protected]

Telefon
22 846 75 33

Komórka
602728782

Infolinia
-

Logowanie