Kategorie: / Motoryzacja

Sklep.hylmet.pl Opinie Klientów

4.78/5.00 - ilość ocen: 229
opinie o Sklep.hylmet.pl
5 / 5 2022-06-23

Multiplikator do Tura

Bardzo dobry, wytrzymały sprzęt. Kupiłem taki zestaw 56 litrów https://sklep.hylmet.pl/konfigurator-przekladnia-multiplikator-pz30-womxwne-dla-pomp-pz30-womne-n-p-9.html do mojego TURA w C-360 i działa super

5 / 5 2019-03-14

100% satysfakcji dobry kontakt ze sklepem i obsługą, przesyłka na czas

5 / 5 2019-03-14

świetna obsługa, błyskawiczna realizacja, gorąco polecam :)

5 / 5 2019-03-14

profesjonalny

4 / 5 2019-03-11

100% polecam

5 / 5 2019-03-10

Obsługa bardzo dobra, szybka dostawa zgodna z zamówieniem

5 / 5 2019-03-09

yy

5 / 5 2019-02-23

Polecam, towar zgodny z opisem,obsługa bardzo szybka.

4 / 5 2019-02-20

Bardzo szybko,sprawnie i profesjonalnie Polecam.

5 / 5 2019-02-14

Bardzo dobry kontakt ,szybka wysyłka polecam

5 / 5 2019-02-10

Wszystko w porządku. Bardzo szybka wysyłka. Jestem zadowolony

5 / 5 2019-02-07

1000% godni polecenia, co prawda dostałem nieco inny produkt, ale po jednym telefonie przyjechał kurier zamienił. polecam

5 / 5 2019-02-03

sklep super i przejrzyście

5 / 5 2019-01-31

Bardzo dobry sklep serdecznie polecam. Super kontakt.

5 / 5 2019-01-31

Bardzo dobry produkt plus bardzo szybka dostawa :)

4 / 5 2019-01-30

szybka i tania dostawa

5 / 5 2019-01-29

pomoc w wyborze wlasciwego produktu, mila obsluga, szybka dostawa. polecam.

5 / 5 2019-01-29

rewelacja współpracować z takim partnerem to przyjemność

5 / 5 2019-01-27

100% Pozytywu. Naprawdę polecam ten sklep i pozdrawiam.

4 / 5 2019-01-26

Dobra

5 / 5 2019-01-22

Swietny kontakt ze sklepem, profesjonalna obsluga.

5 / 5 2019-01-19

szybka i fachowa obsługa

5 / 5 2019-01-07

Szybka profesjonalna obsługa , polecam.

5 / 5 2019-01-07

Szybka realizacja zamówienia. Polecam

5 / 5 2019-01-03

Wszystko OK, POLECAM 100%

5 / 5 2019-01-02

kikukrtnie już kożystałem z usług sklepu i nie mam zastrzeżeń, nawet jak raz omyłkowo dostałem inny towar to szybkbo został odmieniony bez żadnej fatygi z mojej strony. na podstawie dotyczczasowej współpracy polecam

5 / 5 2018-12-28

wszystko super. miły kontakt,szybka przesyłka.

4 / 5 2018-12-23

prosiłem fakturę,a otrzymałem dwa paragony,do tego gwarancja nie podpisana i nie ostęplowana.

5 / 5 2018-12-21

polecam, szybko tanio.

4 / 5 2018-12-20

Rewelacja

5 / 5 2018-12-10

Tranzakcja przebiegła pomyślnie, polecam ten sklep

5 / 5 2018-12-09

Polecam, solidny partner

5 / 5 2018-12-03

Wszystko na plus :)

5 / 5 2018-12-01

witam towar zgodny z opisem szybka wysyłka polecam pozdro

5 / 5 2018-12-01

Perfekcyjna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-11-23

Polecam zakupy w Hylmecie, produkty dobrej jakości, realizacja zamówienia szybka i bezproblemowa, z pewnością będę korzystał z ich usług.

5 / 5 2018-11-19

Najważniejsze, że firma Hylmet jest polskim producentem. Towar spełnia moje oczekiwania, cena też jest bardzo konkurencyjna. Polecam.

5 / 5 2018-11-19

wszystko ok polecam

5 / 5 2018-11-13

DUŻY PLUS

5 / 5 2018-11-09

profesjonalne podejście do klienta

5 / 5 2018-11-05

super szybko tanio i solidnie polecam!!!!

5 / 5 2018-10-28

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam

5 / 5 2018-10-26

To naprawdę solidna firma,dostawa ekspresowa,towar bez zarzutów.Polecam.

5 / 5 2018-10-25

polecam:-)naprawde szybko fachowo

4 / 5 2018-10-19

Fachowo i miło, towar zapakowany profesjonalnie.

5 / 5 2018-10-14

Ogromny pozytyw,pompa działa bez zarzutów.

5 / 5 2018-10-13

rzetelna firma towar który oferuje klientom służy bardzo długo jakość tego towaru jest zadowalająca

5 / 5 2018-10-11

bardzo miła obsługa ! szybka wysyłka wszystko ok polecam

5 / 5 2018-10-08

Fachowa i szybka obsługa. Gorąco polecam.

4 / 5 2018-09-23

Miła i rzetelna obsługa, fachowe doradztwo oraz super cena. POLECAM!

4 / 5 2018-09-21

jestem bardzo zadowolony z produktu ktory u was zakupilem! wszystko dziala bez zarzutu idealnie za co bardzo dziekuje.

5 / 5 2018-09-18

Polecam. Jeden telefon z pytaniem o produkt, porada fachowca i na drugi dzień pompa była u mnie.

5 / 5 2018-09-14

WSZYSTKO SZYBKO I SPRAWNIE ZOSTALO ZALATWIONE TOWAR TEZ WYSOKIEJ JAKOSCI.

5 / 5 2018-09-14

Dobry sklep,super obsługa - Polecam

4 / 5 2018-09-12

Solidny dostawca części zamiennych, sprane załatwienie sprawy.

4 / 5 2018-09-12

opinia dobra

5 / 5 2018-09-09

Polecam towar z Hylmetu, bardzo dobra jakośc w przystępnej cenie, szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-09-06

Bardzo szybkie zakupy, produkty odpowiedniej jakości.

5 / 5 2018-09-03

wszystko OK

5 / 5 2018-09-01

SZYBKIE I SKUTECZNE ZADZIAŁANIE

5 / 5 2018-08-31

Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie. Towar pierwsza klasa.

5 / 5 2018-08-31

Bdb.

5 / 5 2018-08-29

Sklep profesionalny, zakupy bezproblemowe. Przesyłka dotarła na drugi dzień po wysyłce, pompa zgodna z zamówieniem. Polecam i sam pewnie jeszcze skorzystam.

5 / 5 2018-08-28

Bardzo sprawnie.Polecam.

5 / 5 2018-08-27

Bardzo szybko i sprawnie.Mimo mojej pomyłki nie było problemu z wymianą.

4 / 5 2018-08-27

sprawnie, szybko i kompetentnie

5 / 5 2018-08-23

Super

5 / 5 2018-08-19

Bardzo fachowa obsługa i załatwienie sprawy.

5 / 5 2018-08-16

Bardzo miła i profesjonalna obsługa, bardzo szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2018-08-09

Polecam

5 / 5 2018-08-06

polecam ten sklep

5 / 5 2018-08-05

bardzo dobra

5 / 5 2018-07-29

Profesjonalna obsługa nic dodać nic ująć

5 / 5 2018-07-25

Kolejny zakup, jak zawsze rewelaxyjna obsługa.

5 / 5 2018-07-23

Super kontakt,szybka wysyłka.

4 / 5 2018-07-22

Polecam ten sklep. Kupiłem tam pompę do cyklopa i jak na razie wszystko ok.

5 / 5 2018-07-19

Szybki i miły kontakt. Wysyłka ekspresowa.

5 / 5 2018-07-18

Szybko, sprawnie i na czas

5 / 5 2018-07-07

Sprawnie, szybko, polecam

5 / 5 2018-07-06

wszystko super!!!

5 / 5 2018-07-05

Sprawnie i profesjonalnie !!! Polecam serdecznie.

4 / 5 2018-07-02

Wprawdzie pompy którą kupiłem jeszcze nie założyłem ale jeśli chodzi o obsługę i profesjonalizm to daje 10punktów na 10. Towar dotarł bardzo szybko a że jeden element był uszkodzony zaraz na drugi dzień dosłano ni nowy. Także jestem bardzo zadowolony. Jeśli jeszcze towar okaże się tak dobry jak profesjonalna obsługa i dostawa to będę częściej tu zaglądał.

5 / 5 2018-07-02

Polecam wszytko zgodnie z opisem i ogólnie przyjętymi zasadami.

4 / 5 2018-06-28

Szybka,kompetentna obsługa,szybka dostawa,jestem zadowolony. Jedyna uwaga to nieaktualizowanie na bieżąco w panelu klienta statusu zamówienia.

5 / 5 2018-06-21

doskonały produkt za odpowiednią cenę polecam gorąco zwłaszcza sklep internetowy (kilka kliknięć) AAAAAAAAAAA co do samej pompy to szok co po zamontowaniu c-360 potrafi aż o samego tura się obawiam , to teraz czas zamontować wspomaganie;-) POZDRAWIAM POLECAM

5 / 5 2018-06-21

Szybka wysyłka i dobry towar polecam

5 / 5 2018-06-20

super pozytywny sklep

5 / 5 2018-06-16

Pozytyw. Super kontakt na komunikatorze. Ciągłe doradztwo i pewność. Polecam!

5 / 5 2018-06-15

Porządna obsługa i pełen profesionalizm. Zakupiony produkt daje radę w ciężkich warunkach i nie traci parametrów. Polecam każdemu!!

5 / 5 2018-06-14

sklep godny polecenia

5 / 5 2018-06-13

Wszystko w jak najlepszym porządku. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-06-12

polecam

5 / 5 2018-06-07

szybko,skutecznie i profesjonalnie. Jedyny problem to brak możliwości zakupu za pobraniem. Polecam

5 / 5 2018-06-03

polecam miły kontakt i szybka realizacja

5 / 5 2018-06-02

Polecam , bardzo szybka realizacja, towar pierwsza klasa.

5 / 5 2018-05-27

Polecam wszystko OK

5 / 5 2018-05-26

Szybka wysyłka i dobry towar.

5 / 5 2018-05-22

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam.

5 / 5 2018-05-21

ok

5 / 5 2018-05-20

Polecam

5 / 5 2018-05-10

Bardzo dobry sklep godny polecenia

5 / 5 2018-05-10

profesjonalna obsługa

4 / 5 2018-05-04

z czystym sercem moge polecic ten sklep

4 / 5 2018-05-01

OK

5 / 5 2018-04-28

Dopiero jeden zakup, ale wszystko ok.

5 / 5 2018-04-26

bardzo fajna i mila obsluga,dobry towar w dobrej cenie...

4 / 5 2018-04-17

ok

4 / 5 2018-04-12

Boardzo dobra obsługa i wysoka jakość towaru.

4 / 5 2018-04-11

super

4 / 5 2018-04-08

Sprawna i profesjonalna obsługa, terminowa dostawa, polecam.

4 / 5 2018-04-07

macie przystepne ceny.narazie pompa jest dobra,wspomaganie działa dobrze.jestem zadowolony z zakópu

5 / 5 2018-04-03

wszystko sprawnie i bardzo szybko towar w rewelacujnej cenie

5 / 5 2018-03-24

Ok

5 / 5 2018-03-23

Świetny sprzedawca

5 / 5 2018-03-22

Bardzo szybko,sprawnie i profesjonalnie Polecam

4 / 5 2018-03-18

sklep OK.

4 / 5 2018-03-16

dobry kontakt ze sprzedającym,bardzo szybka wysyłka,polecam serdecznie

5 / 5 2018-03-10

Polecam szybko sprawnie towar I klasa

4 / 5 2018-03-10

Kontakt ze sklepem bardzo dobry fachowe doradztwo polecam!

5 / 5 2018-03-08

Dostawa przeprowadzona sprawnie, towar zgodny z oczekiwaniem, polecam

5 / 5 2018-02-21

polecam, szybko tanio.

5 / 5 2018-02-18

bardzo dobry polecam

5 / 5 2018-02-16

polecam z czystym sumieniem

5 / 5 2018-02-12

super sklep

5 / 5 2018-02-11

Proszę o zmianę cen między hurtową a detaliczną na poziomie 15% i wszystko będzie tak jak trzeba

4 / 5 2018-02-02

Błyskawiczna wysyłka. Towar w porządku. Szkoda, że brak informacji o przyjęciu zamówienia ale i tak polecam.

5 / 5 2018-01-30

Oceniam pozytywnie

5 / 5 2018-01-22

Polecam bardzo. Szybka przesyłka, miły kontakt, wzór rzetelności, lojalności i profesjonalizmu. Zaopatrzenie sklepu bardzo dobre.

5 / 5 2018-01-21

sklep godny polecenia szybka tranzakcja produkt bardzo dobry pełna satysfakcja

5 / 5 2018-01-21

Bardzo dobra obsługa

4 / 5 2018-01-18

Polecam

5 / 5 2018-01-17

Pompa ok

5 / 5 2018-01-15

GORĄCO POLECAM . SZYBKA I PROFESJONALNA OBSŁUGA

5 / 5 2018-01-12

Pompa bardzo ładnie działa. Polecam.

5 / 5 2018-01-06

Wszystko w porządku. Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Polecam na przyszłość. Co do jakości, żywotności towaru (pompa hydrauliczna -olejowa) to ocenę mogę wystawić dopiero po jakimś czasie. Na razie po zamontowaniu wszystko działa właściwie.

5 / 5 2018-01-01

Dokładne opisy przedmiotów, szybka wysyłka. Polecam.

4 / 5 2017-12-25

sklep godny polecenia kontakt ze sprzedawcą bezproblemowy, doradził dokładnie co kupić jak zamontować

5 / 5 2017-12-24

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem. Dobry kontakt ze sklepem.

5 / 5 2017-12-22

Ogromny plus,dokładny opis techniczny produktu.

5 / 5 2017-12-15

Super!Szybka dostawa towar zgodny z opisem. Polecam !

4 / 5 2017-12-12

Polecam szybko otrzymaliśmy zamówiony towar

5 / 5 2017-12-10

Z całego serca polecam.

5 / 5 2017-12-08

Pozytywna

5 / 5 2017-12-07

wszystko ok ,polecam

5 / 5 2017-12-02

Wszystko w jak najlepszym porządku.POLECAM!!!

5 / 5 2017-12-01

szybko sprawnie profesjonalnie

5 / 5 2017-11-30

Wszystko OK

4 / 5 2017-11-29

ok

4 / 5 2017-11-28

Ok

5 / 5 2017-11-26

Sklep i firma HYLMET (pompy hydrauliczne) rewelacyjne, obsługa klienta najwyższych lotów a same pompy idealne

5 / 5 2017-11-26

przystępne ceny, realizacja zamówienia ekspresowa, polecam.

4 / 5 2017-11-17

jestem zadowolony z zakupu

5 / 5 2017-11-15

BARDZO DOBRA

5 / 5 2017-11-15

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-11-12

szybka wysyłka polecam

5 / 5 2017-11-10

bardzo dobra

5 / 5 2017-10-27

sympatyczny sklep z szybką obsługą i dobrym wyborem

5 / 5 2017-10-27

Obsługa OK polecam

5 / 5 2017-10-24

Pełen profesjonalizm! Towar bardzo dobrej jakości, należycie opakowany. Same superlatywy, oby więcej było takich sklepów:) Polecam!!!

5 / 5 2017-10-21

wszystko,ok kontakt b.dobry ,dobra oferta towarowa

4 / 5 2017-10-18

sklep na wysokim poziomie przesylka dotarla na drugi dzien od zlozenia zamowienia tak trzymac

4 / 5 2017-10-12

bardzo ok

5 / 5 2017-10-08

Wszystko OK. Błyskawiczna dostawa, towar pierwsza klasa.

5 / 5 2017-10-05

Przejrzysta oferta,dobry opis, polecam

4 / 5 2017-10-03

Towar bardzo dobrej jakości, solidnie zapakowany. Kurier na czas. Porządny sklep.

5 / 5 2017-09-30

bardzo szybko sprawnie i przyjemnie, produkt zgodny z opisem

5 / 5 2017-09-28

Polecam,i jeszcze napewno dokonam u Nich zakupy.

4 / 5 2017-09-26

Polecam. Szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-09-26

solidna firma

5 / 5 2017-09-21

Wszystko OK !!!

5 / 5 2017-09-20

Wszystko OK. Błyskawiczna dostawa.

4 / 5 2017-09-13

Bardzo dobra ,rzeczowa, miła obsługa klienta,bez zastrzeżeń.

4 / 5 2017-09-12

Polecam wszystkim.

5 / 5 2017-09-08

Szybko i profesjonalnie! Wyskoa jakosc produktu. Polecam!

5 / 5 2017-09-07

Gorąco polecam

5 / 5 2017-09-06

towar zgodny z opisem. Szybka dostawa. Siłownik spisuje się znakomicie.

5 / 5 2017-09-03

Jak najbardziej polecam!

5 / 5 2017-09-01

Super sklep.Gorąco Polecam

5 / 5 2017-08-28

Konkretne podejście do klienta ,wszystko jak najbardziej ok.

5 / 5 2017-08-26

Wszystko ok. Przesyłka sprawna, zgodna z opisem. Polecam

5 / 5 2017-08-20

Super sklep ,szybka realizacja zamówienia, sprzęt rewelacyjny

5 / 5 2017-08-18

Szybko tanio skutecznie :)

4 / 5 2017-08-18

pirszy ras kupowałem wiec niemam jeszcze zdania

5 / 5 2017-08-16

Bardzo miły kontakt błyskawiczna przesyłka, polecam!!!

5 / 5 2017-08-16

BARDZO SZYBKA REALIZACJA GORĄCO POLECAM

5 / 5 2017-08-15

doskonały kontakt

4 / 5 2017-08-09

wszystko sprawnie i zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2017-08-09

okey

5 / 5 2017-08-09

zakupy w sklepie przebiegają bardzo szybko i bezproblemowo, polecam.

5 / 5 2017-08-02

Bardzo dobry sklep.

3 / 5 2017-07-23

Naprawdę godny polecenia~! Zbyszek

5 / 5 2017-07-22

Towar dobrej jakości, stały i miły kontakt ze sprzedawcą ale również z doradcą technicznym, zakupy bez najmniejszych problemów.SUPER.....

4 / 5 2017-07-13

sklep hylmet super obsługa szybka realizacja zamówienia zamówiony towar zgodny z zamówieniem godny polecenia

5 / 5 2017-07-11

Kupiłem pompę do Zetora Forterry 12441 oryginał kosztowałby 1200zł a tu 350zł i rok gwarancji, zobaczymy jak długo pochodzi ale za te pieniądze nie warto inwestować w droższe patenty, jestem z niej bardzo zadowolony. Sklep działa szybko, sprawnie i profesjonalnie jak się należy, przesyłka była na drugi dzień.POLECAM.

5 / 5 2017-07-11

Fachowa obsluga, goraco polecam

5 / 5 2017-07-10

Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybko, sprawnie i fachowo. Bardzo polecam!!!

5 / 5 2017-07-09

po prostu wzorowo

5 / 5 2017-07-05

Bardzo dobra miła profesjonalna obsługa polecam wszystkim

5 / 5 2017-07-05

super

5 / 5 2017-06-29

Pełen profesjonalizm podczas wyboru i zamówienia produktu.Miła obsługa.W razie potrzeby z pewnością skorzystam ponownie.Dziękuję.

Rzetelne opinie o Sklep.hylmet.pl

Sklep.hylmet.pl

Siedziba
Tuchola

WWW
https://sklep.hylmet.pl/

Email
[email protected]

Telefon
52 336 52 68

Komórka
509 959 703

Infolinia
-

Logowanie