Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Odzież i Obuwie / Artykuły Medyczne / Erotyka

Sklep-intymny.pl Opinie Klientów

4.84/5.00 - ilość ocen: 295
opinie o Sklep-intymny.pl
5 / 5 2019-03-21

Wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2019-03-20

Wszystko dobrze

4 / 5 2019-03-19

Sprawn i szybka wysyłka.

5 / 5 2019-03-19

Polecam

5 / 5 2019-03-08

Całość zamówienia przebiegła profesjonalnie

5 / 5 2019-02-27

Jest dobrze a będzie jeszcze lepiej

5 / 5 2019-02-24

Polecam, przesyłka przyszła bardzo szybko ,towar pierwszej jakości, dyskretna paczka, pełen profesjonalizm.

5 / 5 2019-02-23

Dostalam paczke bardzo szybko, zapakowana dyskretnie. Polecam

5 / 5 2019-02-22

Polecam współpracę z tą firmą.

5 / 5 2019-02-21

szybko i przyjemnie bez obaw ;)

5 / 5 2019-02-20

sprawnie i miło ....:)

5 / 5 2019-02-19

Polecam :)

5 / 5 2019-02-13

Super

5 / 5 2019-02-13

Polecam

5 / 5 2019-02-13

wszystko ok

5 / 5 2019-02-09

Jestem zadowolona z zakupu

4 / 5 2019-02-04

Polecam

4 / 5 2019-02-02

Sprawnie i szybko. Towar zgodny z opisem.

2019-02-01

gitara

5 / 5 2019-01-31

Polecam. Zawsze wszystko ok

5 / 5 2019-01-27

;) polecam

5 / 5 2019-01-23

Robiłam kilka razy zakupy i naprawdę polecam

5 / 5 2019-01-21

Pełen profesjonalizm. Polecam

4 / 5 2019-01-21

Super

5 / 5 2019-01-20

Jest dobrze a będzie jeszcze lepiej

5 / 5 2019-01-17

Jest ok

4 / 5 2019-01-16

jest spoko

5 / 5 2019-01-16

Szybka realizacja

5 / 5 2019-01-14

Towar i obsługa bez zarzutu - POLECAM

5 / 5 2019-01-12

szybka profesjonalna obsługa

5 / 5 2019-01-07

Suuuuuper

5 / 5 2019-01-07

Polecam

5 / 5 2019-01-05

Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2019-01-05

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2019-01-04

Profesjonalna obsługa i dyskrecja.

5 / 5 2019-01-04

tranzakcja okazała się szybka i przyjemna

5 / 5 2019-01-01

Bardzo dobry

5 / 5 2018-12-31

Jestem zadowolona z produktów oraz z szybkości dostawy. Polecam !!

5 / 5 2018-12-28

Superr

4 / 5 2018-12-27

Jestem zadowolony

4 / 5 2018-12-26

Tranzakcja przebiegła szybko. Polecam. Jestem zadowolona z produktów.

5 / 5 2018-12-24

SUPER SKLEP

5 / 5 2018-12-21

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa. polecam

5 / 5 2018-12-17

Polecam :)

5 / 5 2018-12-15

Towar wysokiej jakości i bardzo szybki czas realizacji zamówienia

5 / 5 2018-12-13

Profesjonalna i szybka obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-12-10

Wszystko w porządku polecam

5 / 5 2018-12-08

Polecam :)

5 / 5 2018-12-04

Towar zgodny z opisem. Bardzo szybka dostawa.

5 / 5 2018-12-01

Transakcja należyta. Polecam.

5 / 5 2018-11-26

Jestem zadowolona

5 / 5 2018-11-23

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-11-19

Żona zadowolona ;-)

4 / 5 2018-11-17

Jest ok polecam

5 / 5 2018-11-16

produkt ładnie zapakowany i dyskretny,szybka wysyłka,jakosć produktu bardzo dobra

5 / 5 2018-11-10

Przesyłka zgodna z ofertą i szybko doręczona

5 / 5 2018-11-08

Polecam :)

5 / 5 2018-11-07

Wszystko szybko,sprawnie i przyjemnie...pełen ptofesjonalizm

5 / 5 2018-10-18

Dyskretna przesyłka trafiła bardzo szybko pod same drzwi. Polecam!

5 / 5 2018-10-18

Wszystko ok.

5 / 5 2018-10-16

Sprzedawca godny polecenia

5 / 5 2018-10-10

Polecam wszystko bylo tak jak na zamowieniu

4 / 5 2018-10-08

Bardzo szybka obsługa

5 / 5 2018-10-07

Supet

5 / 5 2018-10-07

Wszystko jak najbardziej ok, szybko, sprawnie i profesjonalnie :)

5 / 5 2018-10-04

Jak najbardziej polecam sklep jaki wibrator. Po pierwszej zabawie dostałem bure od żony dlaczego tak późno go kupiłem.

4 / 5 2018-10-03

Sprawn i szybka wysyłka.

5 / 5 2018-09-30

super:)

5 / 5 2018-09-28

Satysfakcjonujący sklep

5 / 5 2018-09-24

jak zwykle na czas dyskretnie i konkretnie

5 / 5 2018-09-19

Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-09-05

Supet

5 / 5 2018-09-02

Oceniam pozytywnie.

5 / 5 2018-09-02

Polecam

4 / 5 2018-09-01

Dyskretnie zapakowany bardzo szybko doszła przeszyła super..

5 / 5 2018-08-31

polecam

5 / 5 2018-08-29

Super Super Super

5 / 5 2018-08-28

Bardzo szybka przesyłka, dyskretnie zapakowana. Produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2018-08-28

.....

5 / 5 2018-08-28

Polecam.

5 / 5 2018-08-27

Szybko i dyskretnie. Strona internetowa dobrze zrobiona, wszystko jest jasne i przeźroczyste, liczba dostepnych sztuk tez przydatna do robienia zakupow. Produkt wygodny w uzyciu i zadowalający.

5 / 5 2018-08-26

Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Bez żadnych problemów. Brawo!

5 / 5 2018-08-25

Z całą przyjemnością polecam.

4 / 5 2018-08-24

Jest ok polecam

4 / 5 2018-08-24

Polecam zakupy w sklepie

5 / 5 2018-08-22

Obsługa profesjonalna, szybka dostawa.

5 / 5 2018-08-19

Suuuuuper

5 / 5 2018-08-18

Szybko i bezproblemowa obsługa

5 / 5 2018-08-13

Super

4 / 5 2018-08-13

Sprawnie, bez problemowo , polecam.

5 / 5 2018-08-12

Szybko i dyskretnie. Strona internetowa dobrze zrobiona, wszystko jest jasne i przeźroczyste, liczba dostepnych sztuk tez przydatna do robienia zakupow. Produkt wygodny w uzyciu i zadowalający.

5 / 5 2018-08-12

Szybko i na temat

4 / 5 2018-08-07

Wszystko ok

5 / 5 2018-08-06

Super sklep i duża różnorodność produktów. Jestem zadowolona i będę korzystać z niego dalej.

5 / 5 2018-08-06

Wszystko przebiegło w expresowym tempie

5 / 5 2018-08-05

Polecam.

5 / 5 2018-08-05

Przesyłka przyszła zaskakująco szybko, towar zgodny z opisem, cena jak najbardziej w porządku. Polecam.

5 / 5 2018-08-04

produkt ładnie zapakowany i dyskretny,szybka wysyłka,jakosć produktu bardzo dobra

4 / 5 2018-07-31

Profeska ....

5 / 5 2018-07-30

polecam sklep

4 / 5 2018-07-29

Niestety zamówiona rzecz przestała działać po drugim uruchomieniu

5 / 5 2018-07-23

SUPER SKLEP

5 / 5 2018-07-20

Wszystko przebiegło bardzo szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-07-18

Super

5 / 5 2018-07-12

Profesjonalna I szybka obsługa. Gwarancja dyskrecji. Polecam

5 / 5 2018-07-10

Super

5 / 5 2018-07-10

Polecam

5 / 5 2018-07-10

Bardzo profesjonalnie. Towar wysokiej klasy. Pozdrawiam

5 / 5 2018-07-08

Polecam i pozdrawiam

5 / 5 2018-07-07

Super

5 / 5 2018-07-05

Polecam zakupy, wszystko zgodne z opisem.

5 / 5 2018-07-03

Professional

5 / 5 2018-06-29

Super

5 / 5 2018-06-27

5 gwiazdek

5 / 5 2018-06-20

Polecam! Szybko i dyskretnie.

5 / 5 2018-06-19

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-06-17

Polecam.

5 / 5 2018-06-15

Szybka wysyłka. Brak jakichkolwiek problemów.

5 / 5 2018-06-10

Szybko sprawnie . Polecam

5 / 5 2018-06-10

Kupiliśmy z Żoną swoją pierwszą zabawke i nie żałujemy. Materiał z którego jest wykonany przyjemny i szybko sie ogrzewa. Troszke głośny silniczek masażera łechtaczki. Najważniejsze że spełnia swoją role i Żona jest zadowolona. Polecam

5 / 5 2018-06-02

Super

5 / 5 2018-06-01

Jak zawsze wszystko zgodne z opisem i błyskawiczną wysyłką

4 / 5 2018-05-28

Jestem zadowolony z dostawy

5 / 5 2018-05-26

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-26

Polecam

5 / 5 2018-05-25

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa, polecam!

5 / 5 2018-05-20

Bardzo sprawnie, szybko, polecam z czystym sumieniem

4 / 5 2018-05-15

Wszystko OK

5 / 5 2018-05-12

wszystko ok

5 / 5 2018-05-11

ok

5 / 5 2018-05-10

polecam!

5 / 5 2018-05-06

ok wszystko

4 / 5 2018-05-02

Jest spoko

5 / 5 2018-05-01

wszsytko pieknie i sprawnie, POLECAM

5 / 5 2018-04-29

Polecam

5 / 5 2018-04-26

Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-04-26

Dardzo dobra obsługa ,szybka i intymna wysyłka .Na paczce nie pisze nic o zawartości ani o nazwie sklepu. Szczerze polecam :)

5 / 5 2018-04-26

Profeska

5 / 5 2018-04-18

Polecam !!!!

5 / 5 2018-04-12

Super

5 / 5 2018-04-10

Wszystko Ok

5 / 5 2018-04-07

polecam

5 / 5 2018-04-05

Wszystko OK

5 / 5 2018-03-27

Polecam

4 / 5 2018-03-24

Profesjonalna, dyskretna, i bardzo szybka realizacja zamowienia

4 / 5 2018-03-20

Niestety zamówiona rzecz przestała działać po drugim uruchomieniu

5 / 5 2018-03-19

Polecam sklep.Doskonała jakość towaru, szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-03-19

wszystko ok!

5 / 5 2018-03-18

Szybko I bez zarzutow. Towards wysokiej klasy

5 / 5 2018-03-13

Wszystko w porządku polecam

5 / 5 2018-03-11

Wszystko zgodnie, szybko i profesjonalnie. Polecam.

4 / 5 2018-03-10

git, dobry towar

5 / 5 2018-03-09

polecam!

5 / 5 2018-03-08

Całkowicie zadowolona

5 / 5 2018-03-06

Ok polecam

5 / 5 2018-03-02

Transakcja szybka i bezproblemowa.

5 / 5 2018-03-01

Wszystko ok

5 / 5 2018-02-28

Bardzo sprawnie, szybko, polecam z czystym sumieniem

5 / 5 2018-02-28

Profesjonalne podejście do transakcji. Wszystko tak jak należy . Będę tu wracał.

5 / 5 2018-02-18

Fajne, ładnie wykonane produkty. Jestem zadowolona. Polecam.

5 / 5 2018-02-15

Towar wysokiej jakości i bardzo szybki czas realizacji zamówienia

5 / 5 2018-02-13

Polecam sklep

5 / 5 2018-02-12

Wszystko super.

5 / 5 2018-02-08

polecam

5 / 5 2018-02-07

Wszystko szybko, sprawnie i dyskretnie i

5 / 5 2018-02-03

Polecam

5 / 5 2018-01-29

Całkowicie zadowolona

5 / 5 2018-01-28

Wszystko zgadza się z opisem polecam

4 / 5 2018-01-22

Wszystko o.k.

5 / 5 2018-01-21

Bardzo dobry

5 / 5 2018-01-17

Poleciłam już znajomym:)

5 / 5 2018-01-16

Jest super dyskrecja 100% i szybka dostawa

5 / 5 2018-01-16

Polecam :)

5 / 5 2018-01-11

Super

4 / 5 2018-01-06

Bardzo polecam!!

5 / 5 2018-01-06

Awesome

4 / 5 2018-01-03

Jestem zadowolony

5 / 5 2018-01-01

OK! SUPER

5 / 5 2017-12-30

Wszystko ok polecam.

3 / 5 2017-12-25

Wszystko zgadza się z opisem polecam

5 / 5 2017-12-23

Wszystko OK, szybko, profesjonalnie. Oby więcej takich sklepów.

5 / 5 2017-12-23

Można zamawiać

5 / 5 2017-12-21

Wszystko ok. Zresztą jak zawsze

5 / 5 2017-12-19

Wszystko w porządku

5 / 5 2017-12-15

Profesjonalna obsługa

4 / 5 2017-12-12

Pierwszy raz taki zakup więc nie wiedział że istotnie przydałyby się lubrykaty :> Zalecam dodać taką sugestię przy zakupie coby skóry sobie niewtajemniczony klient nie zdarł =D A poza tym jak najbardziej na plus :]

5 / 5 2017-12-12

Same pozytywy. Polecam

5 / 5 2017-12-07

Polecam!!!

5 / 5 2017-12-07

Prefesjonalnie, dyskretnie, super.

3 / 5 2017-12-05

Sama obsługa zamówienia jest ok, ale jakość zakupionego żelu na rzekome opóźnienie wtrysku już nie, to nie działa a wręcz występują problemy ze wzwodem

4 / 5 2017-12-05

Ogólnie ok.Gwiazdka mniej- nr. telefonu do sklepu podany na stronie nieosiągalny -nikt nie odbiera w godz. pracy- pełna skrzynka.

5 / 5 2017-12-01

Bardzo dobra i profesjonalna obsługa - polecam!

5 / 5 2017-11-30

Zgodne z opisem,dobrej jakości ,w dobrej cenie .POLECAM

5 / 5 2017-11-30

Ekspresowe tempo realizacji. Dyskretne opakowanie. Produkt rewelacyjny. Czysta przyjemność!

5 / 5 2017-11-25

Wszystko ok

5 / 5 2017-11-25

Profesjonalizm,dyskrecja szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-11-24

Dyskretnie, szybko i tanio. Szczerze polecam.

5 / 5 2017-11-23

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-11-13

Wszystko szybko i w porządku.

5 / 5 2017-11-09

Pełen profesjonalizm i dyskrecja

Rzetelne opinie o Sklep-intymny.pl

Sklep-intymny.pl

Siedziba
Mińsk Mazowiecki

WWW
http://www.sklep-intymny.pl

Email
[email protected]

Telefon
(25)758-38-36

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie