Kategorie: / Foto / Książki / Militaria / Odzież i Obuwie / Dom / Dla Dzieci / Motoryzacja / Film i Muzyka

Sklep-oikos.net.pl Opinie Klientów

4.72/5.00 - ilość ocen: 194
opinie o Sklep-oikos.net.pl
5 / 5 2019-03-21

Jak zawsze super extra, szybko i bezproblemowo

5 / 5 2019-03-03

z chęcią jeszcze raz

5 / 5 2019-03-03

Profesjonalna i szybka obsługa. Polecam.

5 / 5 2019-03-01

Wszystko super , już z dwa razy was oceniałem ....

5 / 5 2019-02-28

Sprawnie , polecam .

5 / 5 2019-02-25

Szybko i sprawnie

5 / 5 2019-02-15

Polecam

5 / 5 2019-02-02

Profesjonalna obsluga, szybka dostawa,polecilabym zakup w tym sklepie,zakupiony towar taki jaki oczekiwalam.

5 / 5 2019-01-28

Polecam

5 / 5 2019-01-26

Profesjonalne podejście do klienta

4 / 5 2019-01-24

Obsługa ok polecam

5 / 5 2019-01-23

polecam

5 / 5 2019-01-21

Szybko i profesjonalnie. Towar zgodny z opisem

5 / 5 2019-01-17

Godny polecenia sklep

5 / 5 2019-01-14

Zamówienie szybko zrealizowane. Polecam.

5 / 5 2019-01-13

Profesjonalna i szybka obsługa. Miły kontakt.

5 / 5 2019-01-07

Polecam !!!

5 / 5 2019-01-06

Bardzo dobra obsługa, szybka przesyłka. Polecam!

4 / 5 2019-01-06

Szybko i sprawnie

5 / 5 2019-01-01

Polecam

5 / 5 2018-12-28

Perfekcja

5 / 5 2018-12-27

Ok. Polecam

3 / 5 2018-12-25

Nie mam zastrzeżeń do obsługi sklepu, jednak skandaliczna jest obsługa Poczty Polskiej .

5 / 5 2018-12-20

Bardzo dobra obsługa, szybka i przesyłka starannie zapakowana.

4 / 5 2018-12-15

polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-12-10

Super

4 / 5 2018-12-09

Wszystko w porządku z tym, że DPD nie zalicza po raz kolejny egzaminu, to jest najgorsza firma z jaka mam do czynienia, powinni Państwo umożliwić wysyłkę do paczkomatów.

5 / 5 2018-12-03

wszystko OK

5 / 5 2018-11-28

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-11-23

Wszystko w porząsiu

4 / 5 2018-11-14

Polecam

5 / 5 2018-11-14

Wszystko świetnie ;)

5 / 5 2018-11-09

Bezproblemowe zakupy, szybko i skutecznie. Polecam !!!!!!!!!!

5 / 5 2018-11-09

Wszystko Ok profesjonalna i szybka przesyłka. Polecam.

4 / 5 2018-11-02

Wszystko ok

5 / 5 2018-10-30

Szybko,przyjemnie,solidnie zabezpieczona przesyłka. Niech inni biorą przykład i się uczą

5 / 5 2018-10-29

Ciekawy asortyment, profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-10-22

Jak zwykle super ! Polecam !

4 / 5 2018-10-22

Wszystko było O.K. tylko czas wysyłki o parę dni za długo

5 / 5 2018-10-20

Jestem zadowolony ze sposobu realizacji zakupu. Dostawa odbyła się w deklarowanym terminie a zawartość przesyłki zgodna z oczekiwaniami zamawiającego.

5 / 5 2018-10-20

Wszystko polecam

5 / 5 2018-10-18

pięć z plusem

5 / 5 2018-10-17

Szybko i profesjonalnie. Polecam!

5 / 5 2018-10-15

Polecam

4 / 5 2018-10-12

Pozytywnie

5 / 5 2018-10-08

Bardzo polecam.

5 / 5 2018-10-08

Szybko i sprawnie. Pełny profesjonalizm

5 / 5 2018-10-05

Bardzo solidna firma. Książka przyszła szybko i była super zapakowana. Polecam

5 / 5 2018-10-01

Rewelacja !!! Jak zwykle zresztą :)

5 / 5 2018-10-01

Dobra obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-09-24

polecam

5 / 5 2018-09-24

Super sklep. Gorąco polecam

4 / 5 2018-09-22

Miła obsługa

5 / 5 2018-09-21

Polecam

5 / 5 2018-09-17

Polecam zakupy online w Sklep-oikos.net.pl

4 / 5 2018-09-17

Sprawdzona firma.Ok.

5 / 5 2018-09-14

Polecam robić zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-09-07

Profesjonalna obsługa, serdecznie polecam:)

5 / 5 2018-09-05

Polecam zakupy, rzetelnie, szybko, zawsze zgodność z zamówiniem

5 / 5 2018-09-05

Wszystko OK.

5 / 5 2018-09-04

Sprawnie, szybko, polecam

4 / 5 2018-08-30

Ok ok ok

5 / 5 2018-08-25

Szybka przesyłka, towar dobrze zapakowany. Polecam.

5 / 5 2018-08-20

Wszystko Ok polecam

5 / 5 2018-08-15

polecam!!!!

5 / 5 2018-08-14

Szybko, sprawnie. Ok

5 / 5 2018-08-13

Szybko sprawnie i na temat. Polecam

5 / 5 2018-08-08

Jestem zadowolonym klientem

5 / 5 2018-08-07

Super!

5 / 5 2018-08-05

Profesjonalna obsluga, szybkie dostarczenie zamówionego towaru, przesyłka zabezpieczona przed zniszczeniem w trakcie transportu. Polecam kontrahenta

5 / 5 2018-07-30

Szybko i sprawnie, polecam

5 / 5 2018-07-26

POLECAM SPRZEDAWCE I KALENDARZ

5 / 5 2018-07-12

wszystko ok

5 / 5 2018-07-10

Szczerze polecam

5 / 5 2018-07-06

Super

5 / 5 2018-07-05

Jestem bardzo zadowolona, polecam ten sklep.

4 / 5 2018-07-01

Kalendarz zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-06-26

Profesjonalna obsługa, polecam zakupy w tym sklepie.

3 / 5 2018-06-26

Przesylka przyszla w stanie nienaruszonym wszystko ok ! :)

5 / 5 2018-06-25

Szybko sprawnie

4 / 5 2018-06-19

ocena dobra

4 / 5 2018-06-01

Polecam, przesyłka dotarła w ekspresowym tempie.

4 / 5 2018-05-28

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-05-24

Wszystko OK

5 / 5 2018-05-23

.......

4 / 5 2018-05-20

Ok...

5 / 5 2018-05-14

Polecam

5 / 5 2018-05-14

Super

5 / 5 2018-05-11

Polecam

5 / 5 2018-05-09

Szybka obsługa i dostawa, jestem zadowolony

5 / 5 2018-05-05

Ok. Jak zawsze.

4 / 5 2018-04-21

Bardzo dobry sklep!

5 / 5 2018-04-15

Ok polecam

5 / 5 2018-04-07

Polecam

5 / 5 2018-04-06

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-04-05

wszystko super jak zawsze, polecam

5 / 5 2018-03-29

Wzorowo

5 / 5 2018-03-26

Profesjonalna obsługa, szybko i bezpiecznie. Polecam

5 / 5 2018-03-26

Profesjonalna obsługa, bardzo szybka dostawa. Jak najbardziej POLECAM

5 / 5 2018-03-24

Polecam, sprawna i szybka transakcja!

5 / 5 2018-03-09

wszystko super jak zawsze

5 / 5 2018-03-06

GORĄCO POLECAM!!!!!!

5 / 5 2018-02-25

100 % satysfakcja

1 / 5 2018-02-24

Bardzo solidna firma. Książka przyszła szybko i była super zapakowana. Polecam

5 / 5 2018-02-16

Wszystko ok polecam !

5 / 5 2018-02-05

Zamówienie zgodne z oczekiwanym. OK

5 / 5 2018-02-04

Obsługa super. Polecam.

5 / 5 2018-01-30

Bardzo szybka realizacja. Jestem zadowolony

5 / 5 2018-01-30

Szybko, sprawnie - bardzo polecam

5 / 5 2018-01-27

Kupuję kalendarz chyba 4 raz z rzędu... piękny przedmiot a sama transakcja wzorowa :)

4 / 5 2018-01-23

Przesyłka listem priorytetowym odległość ok. 100 km pokonywała 6 dni po za tym wszystko ok.

4 / 5 2018-01-18

Tak jak lubię zamawiam a szystko potem dzieje się samo ‼️Super

5 / 5 2018-01-18

Profesjonalnie przeprowadzona transakcja, 100% zadowolenia z obsługi i realizacji zamówienia. Polecam

5 / 5 2018-01-13

Polecam.

4 / 5 2018-01-06

Sklep OK. Ale kiedyś wysłałem zapytanie o produkt i jakoś nie otrzymałem odpowiedzi, nie było to może najważniejsze ale...

5 / 5 2018-01-02

Pełen profesjonalizm w sprzedaży wysyłce i obsłudze klienta.

5 / 5 2017-12-31

Kolejny raz kupiony towar zgodny z opisem Polecam

5 / 5 2017-12-31

polecam

5 / 5 2017-12-18

Wszystko poszło sprawnie i szybko. Polecam sklep

5 / 5 2017-12-18

Wszystko poszło ok. Polecam sklep :)

5 / 5 2017-12-09

Super !

5 / 5 2017-12-06

Super kontakt i obsługa sprzedajacego. Szybka dostawa. POLECAM

5 / 5 2017-12-03

Gorąco polecam!

4 / 5 2017-11-24

rzetelna i szybka obsługa

4 / 5 2017-11-15

Transakcja i przekazanie książki przebiegło sprawnie i szybko.

3 / 5 2017-11-05

Sklep ok ale Poczta jako dostarczyciel słabo i wolno

5 / 5 2017-11-01

Gorąco polecam!

4 / 5 2017-10-26

super

5 / 5 2017-10-26

wszystko ok

5 / 5 2017-10-24

wszystko ok

4 / 5 2017-10-24

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-10-20

Mały wybór asortymentu reszta super

5 / 5 2017-10-20

Błyskawica

5 / 5 2017-10-09

Super sklep!

5 / 5 2017-10-06

Super!!!

4 / 5 2017-10-05

Bez uwag.

5 / 5 2017-10-02

Transakcja przeprowadzona wzorowo.

5 / 5 2017-09-30

WSZYSTKO OK.....POLECAM

5 / 5 2017-09-27

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam

5 / 5 2017-09-16

Polecam

3 / 5 2017-09-15

Może być.

5 / 5 2017-09-15

PROFESJONALNIE - POLECAM

4 / 5 2017-09-14

Wszystko zgodnie z zamówieniem,polecam!

5 / 5 2017-09-10

Szybko i profesjonalnie. Polecam.

5 / 5 2017-09-09

Okokok

5 / 5 2017-09-09

Szczerze polecam :)

5 / 5 2017-09-07

Polecam!

5 / 5 2017-09-06

Jestem bardzo zadowolona z zakupu i jego przebiegu. Bardzo szybka przedświąteczna dostawa. Polecam

5 / 5 2017-08-29

Zakupy robię od kilku lat i zawsze jestem zadowolony 4x5 gwiazdek to najlepsza rekomendacja POLECAM !

3 / 5 2017-08-27

Trochę to trwało ale ogólnie OK

5 / 5 2017-08-26

OK.Polecam

5 / 5 2017-08-24

Jestem zadowolony!

4 / 5 2017-08-22

Jest OK

5 / 5 2017-08-22

wszystko okejos, polecam sklep

4 / 5 2017-08-17

Polecam!

4 / 5 2017-08-14

To już kolejne zakupy w Sklepie-oikos.net.pl Jestem prenumeratoewm "Braci Łowieckiej" w związku z czym otrzymuję atrakcyjne rabaty na zakup. Dotychczas jestem bardzo zadowolony i na pewno jeszcze nie raz skorzystam z oferty firmy oikos.

5 / 5 2017-08-11

ok super

4 / 5 2017-08-08

transakcja udana, zgodna z opisem

5 / 5 2017-08-05

Przebieg całej transakcji bez zarzutu. POLECAM :)

4 / 5 2017-08-03

Polecam wszystkim

5 / 5 2017-07-28

wszystko OK

4 / 5 2017-07-24

Polecam

4 / 5 2017-07-23

Polecam

5 / 5 2017-07-21

Bardzo pomocna obsługa, paczka po zamówieniu (z małymi problemami technicznymi wywołanymi moim sprzętem, pokonanymi przy pomocy Pana z Oikos) szybka przesyłka, prawidłowo zapakowana. Super!

5 / 5 2017-07-18

polecam

3 / 5 2017-07-10

Ok polecam

5 / 5 2017-07-07

Szybka i kompetentna obsługa

5 / 5 2017-07-02

Sklep ok

5 / 5 2017-06-25

Szczerze polecam

5 / 5 2017-06-22

OK :-)

5 / 5 2017-06-20

Polecam zakupy, solidna firma

5 / 5 2017-06-18

Wszystko OK.

5 / 5 2017-06-12

Naprawdę polecam

4 / 5 2017-06-11

Dobra obsługa szybkie zamówienie wszystko ok.

5 / 5 2017-06-10

Polecam sklep

5 / 5 2017-06-05

Wszystko w porządku. Polecam :)

5 / 5 2017-05-30

Wszystko ok.

5 / 5 2017-05-29

Profesjonalna obsługa,towar zgodny z opisem,doskonale zabezpieczona przesyłka. Polecam wszystkim zainteresowanym.

5 / 5 2017-05-29

Wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2017-05-14

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-05-13

Szybko i sprawnie

5 / 5 2017-05-07

Super

4 / 5 2017-05-06

ok., polecam

5 / 5 2017-05-05

polecam, transakcja szybka

5 / 5 2017-04-25

Szybko i bezproblemowo dostałem to co chciałem :)

3 / 5 2017-04-24

Ok polecam

4 / 5 2017-04-18

Sklep profesjonalnie, szybko i dobrze zapakowane. Kurier DPD - słabo. Dwa razy miałem informację o dostawie i terminie a pojawił się innego dnia o niezapowiedzianej porze.

5 / 5 2017-04-18

Spokojnie polecam

5 / 5 2017-04-17

Gorąco polecam.

5 / 5 2017-04-14

Super transakcja

5 / 5 2017-04-07

Okej :

5 / 5 2017-04-05

ok polecam

5 / 5 2017-03-31

Polecam zakupy w tym sklepie, bez żadnych problemów sprawnie, szybko i profesjonalnie

5 / 5 2017-03-27

Polecam, wszystko szybko i sprawnie.

Rzetelne opinie o Sklep-oikos.net.pl

Sklep-oikos.net.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.sklep-oikos.net.pl

Email
[email protected]

Telefon
22 659 77 80

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie