Kategorie: / AGD / Zdrowie I Uroda / Dla Dzieci / Artykuły Medyczne

Sklep.techmed.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.83
opinie o Sklep.techmed.pl
5 / 5 2019-03-16

Szybko, sprawnie, bezproblemowo

5 / 5 2019-03-13

Wszystko dobrze, bardzo szybko.

5 / 5 2019-03-09

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2019-03-05

To było moje kolejne zamówienie w tym sklepie.I zawsze chętnie tu wracam,bo cenię sobie profesjonalizm i rzetelne podejście do klienta,a zarazem sprawdzony asortyment.

5 / 5 2019-02-26

Szybko i bez problemu, polecam

5 / 5 2019-02-21

Dobre bo Polskie

4 / 5 2019-02-18

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

5 / 5 2019-02-14

szybko sprawnie i co ważne zgodnie z opisem

5 / 5 2019-02-04

Popełniłem błąd w zamówieniu. Praktycznie od razu skontaktował się ze mną pracownik działu obsługi klienta, uświadomił mi moją pomyłkę, i wszystko naprawił. Następnego dnia kurier był już u mnie pod domem.

5 / 5 2019-01-28

Polecam! Transakcja przebiegła bardzo sprawnie.

5 / 5 2019-01-28

Wszystko ok. Czas realizacji jak i sam sprzęt zgodnie z opisem

5 / 5 2019-01-20

55555captcha

5 / 5 2019-01-16

Transakcja bardzo sprawna. Sprzedawca godny polecenia.

4 / 5 2019-01-15

Polecam

5 / 5 2019-01-06

Wszystko gitara, polską firmą warta polecenia

5 / 5 2019-01-02

Polecam

5 / 5 2018-12-27

szybko i sprawnie

5 / 5 2018-12-15

Polecam

5 / 5 2018-12-14

Dobrej jakości produkt.

5 / 5 2018-12-14

zadowolona jestem z obsługi. Podczas składania zamówienia otrzymała fachową pomoc przez uprzejmego pracownika

4 / 5 2018-12-13

OK OK OK

5 / 5 2018-12-12

55555

5 / 5 2018-11-28

Zamówiłam nawilżacz powietrza. Działa bez zarzutu, cichutko. Polecam ten produkt i sklep.

5 / 5 2018-11-25

polecam

5 / 5 2018-11-24

Polecam zakupy w sklepie.

5 / 5 2018-11-13

profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-11-10

Świetny produkt, szybka wysyłka, jeszcze lepsze cena

5 / 5 2018-11-05

Wszystko przebiegło sprawnie, towar dobrze zapakowany, dobrej jakości, wart swojej ceny. Przesyłka ekspresowa

5 / 5 2018-10-20

Wszystko OK

4 / 5 2018-10-15

Ciśnieniomierz działa na razie nie wiem czy dobrze mierzy bo nie mam jak sprawdzić z innym. Ale coś mi się wydaje że zaniża wyniki. Jak porównam i potwierdzę że nie mierzy tak jak powinien odeśle go a reklamacje niech go kalibrują. L

4 / 5 2018-10-13

Wszystko Ok!

5 / 5 2018-10-12

Polecam sklep

5 / 5 2018-10-11

Polecam

5 / 5 2018-10-10

Świetna firma, już kolejny raz zamawiam sprzęt medyczny i jestem bardzo zadowolona. Świetna jakość, przesyłka ekspresowa

5 / 5 2018-10-10

Kompletnie bezproblemowa transakcja - nie pierwsza zresztą - POLECAM!!!

5 / 5 2018-10-08

Szczerze plecam. 100% zadowolenia z obsługi jak również z zakupionego smartfona LG Q7 plus.

5 / 5 2018-10-07

wszystko ok

5 / 5 2018-10-06

okokok

5 / 5 2018-10-03

polecam

5 / 5 2018-09-23

Solidność !!! 100 % pozytyw !!!! Polecam !!!!

5 / 5 2018-09-19

wszystko super !

5 / 5 2018-09-18

jest ok

5 / 5 2018-09-10

Szczerze polecam

5 / 5 2018-09-09

Polecam

5 / 5 2018-08-28

polecam wszystkim z czystym sumieniem

5 / 5 2018-08-26

Profesjonalna usułga. Sprzet zgodny z ofertą.

4 / 5 2018-08-22

Zgodnie z opisem.

5 / 5 2018-08-20

SUPER

5 / 5 2018-08-11

Wszystko ok.

5 / 5 2018-08-11

super

5 / 5 2018-08-09

Polecam

5 / 5 2018-08-04

szybko dotarła przesyłka, stan dobry

5 / 5 2018-08-04

Ok. Ok. Ok

5 / 5 2018-08-02

Super, sprawnie, profesjonalnie, towar zgodny z zamówieniem

5 / 5 2018-07-29

Super sprzedawca , bardzo dobry sprzęt.Polecam

5 / 5 2018-07-19

Tanio i szybko!

5 / 5 2018-07-18

Szybka przesyłka. Aparat prosty w obsłudze. Polecam

5 / 5 2018-07-17

Jedyne z czego nie jestem zadowolona, to firma kurierska, ktora jak zwykle nie traktuje klienta profesjonalnie i nie szanuje godzin dostaw.

5 / 5 2018-07-12

Wszystko OK. Bardzo dobry termometr. Polecam.

5 / 5 2018-07-07

Produkty zgodne z opisem.Polecam

5 / 5 2018-07-04

WSZYSTKO ZGODNE

5 / 5 2018-07-02

Polecam ten sklep bardzo szybka i sprawna obsługa dostałam towar na drugi dzień :)

5 / 5 2018-06-29

wszystko perfekt,polecam sklep

5 / 5 2018-06-26

Polecam

5 / 5 2018-06-22

Polecam

5 / 5 2018-06-20

Polecam sklep. Transakcja szybka, towar bez zastrzeżeń

4 / 5 2018-06-15

Transakcja bezproblemowa

5 / 5 2018-06-15

polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-06-10

Pełen pozytyw, więcej takich sprzedawców.

5 / 5 2018-06-06

Towar zgodny z opisem, świetna komunikacja, polecam

5 / 5 2018-06-06

Ok. Ok.

5 / 5 2018-06-02

Bardzo szybka dostawa. Sprzęt bardzo dobry.

5 / 5 2018-05-31

Jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2018-05-27

okokok

5 / 5 2018-05-24

Polecam szybki termin realizacji.

5 / 5 2018-05-23

Wszystko rzetelnie. Termometr i inhalator bardzo dobry

5 / 5 2018-05-23

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-05-21

wszystko o.k.

5 / 5 2018-05-20

Obsługa klienta fachowo pomogła w wyborze, nie wciskali najdroższego, ale rzetelnie podeszli do sprawy.

5 / 5 2018-05-14

Wszytko w jak najlepszym porządalu!

5 / 5 2018-05-01

Polecam zakupy w tym sklepie.Szybka dostawa.Towar super.

4 / 5 2018-04-29

wszystko bardzo dobrze- przesyłka szybko dotarła do mnie, zapakowana odpowiednio( a był to otoskop- mega delikatne urządzenie). Gorąco poleam- karol

5 / 5 2018-04-27

Polecam

5 / 5 2018-04-27

Jestem zadowolona

5 / 5 2018-04-20

Polecam

5 / 5 2018-04-12

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-04-10

Wszystko OK ;)

5 / 5 2018-04-08

Ekspresowa przesyłka, towar rewelacyjny, bezproblemowa obsługa klienta, polecam.

5 / 5 2018-03-31

jest ok

5 / 5 2018-03-28

polecam , udany zakup TMA-6 OMEGA

5 / 5 2018-03-12

Zakup zgodny z oczekiwaniem. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-03-08

profesjonalne podejście w ekspresowym tempie

5 / 5 2018-03-07

Bardzo polecam

5 / 5 2018-02-24

Wszystko na wysokim poziomie

5 / 5 2018-02-22

Polecam jak najbardziej!

5 / 5 2018-02-22

Wszystko było ok, tylko Pan kurier, który jest zbyt leniwy, żeby zanieść paczkę pod wskazany adres psuje Wam opinię.

4 / 5 2018-02-20

Polecam

5 / 5 2018-02-15

Polecam

5 / 5 2018-02-14

Ciśnieniomierz wykonany jest bardzo dobrze, świetny wyświetlacz i bardzo prosty w obsłudze - w sam raz dla starszej osoby. Polecam.

5 / 5 2018-02-14

Polecam

5 / 5 2018-02-10

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-02-01

Sprzęt zgodny z opisem. Szybka dostawa. Sklep godny polecenia

5 / 5 2018-01-25

Zakupy OK,

5 / 5 2018-01-22

wszystko ok.

5 / 5 2018-01-20

Profesjonalna obsługa Szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-01-20

było super

5 / 5 2018-01-09

Szybko i bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-01-02

Jestem bardzo zadowolony z przebiegu transakcji i samego produktu. Rewelacja!

5 / 5 2017-12-15

WSZYSTKO BYLO NA WYSOKIM POZIOMIE. POZDRAWIAM ANDRZEJ

4 / 5 2017-12-09

Dobra obsługa, błyskawiczna realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-12-08

sprawnie, szybko ok

4 / 5 2017-11-24

Jest OK.I

1 / 5 2017-11-06

NIE polecam tego sklepu kupiłam inhalator membranowy TM-NEB MICRO TECH-MED , z poczatku nie działał pod ładowarką, baterie szybko się rozładowują , nie wytrzymują do końca 1 inhalacji, nie działa do wszystkich zalecanych leków (w naszym przypadku było to pulmicort a drugi lek berodual) inhalacja normalnie powinna trwac do 10 minut a tu trwało godzine. (Musiałam kupić inny inhalator firmy rossmax, z którego jestem zadowolona) Czesto się wyłączał sam przez co moja Dziewczynka była rozdrażniona i ja tez.Zwróciłam do serwisu , tam mi odesłali spowrotem ze niby sprawny ,zadzwoniłam do serwisu gdzie niemily staruch zżęda odebrał i zaczął drzec ryj do słuchawki ze wszystko działa dobrze.taki w dziale obslugi az powinni się wstydzić za swego pracownika. NIEPOLECAM

5 / 5 2017-11-05

Szybka,sprawna realizacja

5 / 5 2017-10-27

Cała transakcja bez problemów. Szybko i solidnie.

4 / 5 2017-10-26

Transakcja zrealizowana zgodnie z deklarowanym terminem

5 / 5 2017-10-09

Transakcja szybka. Polecam ten sklep

5 / 5 2017-10-07

ok! sprawnie,szybko i towar zgodny z opisem na stronie sprzedawcy

4 / 5 2017-09-21

Polecam sklep i produkt.

5 / 5 2017-09-05

Wszystko ok.

5 / 5 2017-09-01

Profesjonalna obsługa. Polecam.

4 / 5 2017-08-27

Techmed to dobra firma, polecam

5 / 5 2017-08-27

Szybko i niedrogo Polecam!!

5 / 5 2017-08-26

Bardzo Polecam ten sklep internetowy

4 / 5 2017-08-24

Szybka obsluga i mam nadzieję, ze dlugo będzie dzialac

5 / 5 2017-08-16

Wszystko sprawnie, gorąco polecam

5 / 5 2017-08-15

Polecam.

5 / 5 2017-08-14

Miła obsługa sklepu. Szybka realizacja zamówieniem.

5 / 5 2017-08-12

Wszystko Ok . Gorąco polecam

5 / 5 2017-08-03

firma polecone przez pediatrę w szpitalu dziecięcym!

5 / 5 2017-08-01

Szybko sprawnie ciśnieniomierz rewelacyjny....

5 / 5 2017-08-01

Sprzęt świetnej jakości, szybka przesyłka, gorąco polecam!!!

4 / 5 2017-07-30

Zakup odbył się bez problemu, oceniłbym wszystko na 5 gwiazdek gdyby nie to, że przesyłka dotarła na trzeci dzień od zamówienia. Ogólnie polecam ten sklep.

5 / 5 2017-07-23

Sprzęt dobry i zgodny z reklamą. Realizacja szybka i obsługa miła. Polecam

5 / 5 2017-07-21

Dobry sprzęt a przedewszystkim nasz Polski

5 / 5 2017-07-15

Polecam

5 / 5 2017-07-15

Termometr bardzo dokładny. Szybkość dostawy błyskawiczna. Polecam.

5 / 5 2017-07-06

Polecam

5 / 5 2017-07-04

Bez uwag

5 / 5 2017-06-29

Transakcja przebiegła pomyślnie

1 / 5 2017-06-28

Polecam

4 / 5 2017-06-27

Polecam

5 / 5 2017-06-20

Produkt super. Obsługa ciśnieniomierza banalna.

5 / 5 2017-06-19

Nie mam zastrzeżeń, ale dopiero raz zrobiłam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-06-14

Polecam zakupy w tym sklepie, bardzo szybka transakcja i ekspresowa wysyłka

5 / 5 2017-06-11

Wszystko jak należy. Szybko, sprawnie i bez zarzutu. Tak powinno być zawsze i wszędzie

5 / 5 2017-06-11

Transakcja przeprowadzona bardzo sprawnie. Dziękuję.

5 / 5 2017-06-09

Profesjonalna obsługa. Jestem zadowolona z zakupu.

4 / 5 2017-06-08

Polecam.

4 / 5 2017-06-04

Jestem bardzo zadowolony z zakupów i bardzo szybka przesyłka

4 / 5 2017-05-31

Polecam

5 / 5 2017-05-27

Bardzo szybka reakcja na złożenie zamówienie. Jestem bardzo zadowolony z obsługi.

5 / 5 2017-05-22

polecam

5 / 5 2017-05-22

Miła obsługa, szybka przesyłka

5 / 5 2017-05-09

super

5 / 5 2017-05-08

Profesjonalna obsługa, szybko, sprawnie i w terminie

5 / 5 2017-05-04

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2017-05-01

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-04-29

Transakcja udana

5 / 5 2017-04-16

WSZystko zostalo zrealizowane bez zadnych zastrzezen Perfect!!!

5 / 5 2017-04-13

Profesjonalne podejscie do klienta.Szybka wysylka.Sprzet / cisnieniomierz/ profesjonalny.

5 / 5 2017-04-11

Wszystko przebiegło szybko, sprawnie, pełen profesjonalizm. Polecam :)

5 / 5 2017-04-08

Szybko i sprawnie !

5 / 5 2017-04-05

Wszystko ok.

5 / 5 2017-04-04

Profesjonalna i szybka obsługa. Polecam.

Rzetelne opinie o Sklep.techmed.pl

Sklep.techmed.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://sklep.techmed.pl

Email
[email protected]

Telefon
22 654 64 92

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie