Kategorie: / Hobby

Sklep Tyks Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Sklep Tyks
5 / 5 2024-02-25

tyton do papierosów super jakosc, czysty, dobrze wysuszony, polecam sklep Tyks.pl

5 / 5 2024-02-22

mój ulubiony tyton premium https://tyks.pl/produkty/tyton-premium nie ma kołków, super się pali

5 / 5 2024-02-20

dostałem tyton, dobry jest. będę u państwa zamawiał teraz, niema korzeni. brałem u innego gościa ale wasz jest lepszy dziękuję

5 / 5 2024-02-19

dobry tyton papierosowy, szybka przesyłka, płaciłam przy odbiorze kurierowi

5 / 5 2024-02-18

jestem bardzo zadowolony z tytoniu, super jakość, bezproblemowa przesyłka, bedę tu zamawiać ponownie

5 / 5 2024-02-17

tyton papierosowy bardzo dobry, bez kolkow, bez piachu, dobrze sie nabija, polecam sklep Tyks.pl

5 / 5 2024-02-14

najlepszy tytoń na wagę jaki miałam, elegancko pocięty, polecam

5 / 5 2024-02-12

wysoka jakość tytoniu, świetnie nadaje się do skręcania papierosów zarówno w maszynkach elektrycznych, jak i ręcznych. Polecam

5 / 5 2024-02-11

tytoń średni https://tyks.pl/produkty/tyton-sredni jest moim ulubionym, dobrze się nabija i jest bardzo wydajny. Szczerze polecam ten tytoń.

5 / 5 2024-02-10

Sklep z tytoniem godny polecenia. Ekspresowa wysyłka towar zapakowany wzorcowo, tytoń pierwszej jakości. Jestem mega zadowolony.

5 / 5 2024-02-09

Najlepszy tytoń jaki miałem okazję palić w tej cenie.

5 / 5 2024-02-07

bardzo dobry tyton papierosowy, szybka przesyłka, na plus że można zapłacić przy odbiorze, polecam sklep z tytoniem Tyks

5 / 5 2024-02-06

tyton naprawde dobra jakosc, super kontakt, odpisuja na wiadomosci, nie tak jak inni sprzedawcy! jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2024-02-05

Bardzo dobry tytoń. Dobrze się nabija. Na pewno zamówię ponownie.

5 / 5 2024-02-04

Tyton dokładnie taki jak w opisie. Bardzo szybka przesyłka. Polecam wszystkim sklep z tytoniem tyks.pl

5 / 5 2024-02-03

Kupuję ten tytoń od kilku miesięcy https://tyks.pl/produkty/tyton-sredni jest naprawdę godny polecenia!

5 / 5 2024-02-02

tytoń super się nabija zarówno w gilzy zwykle jak i te typu slim, nie ma kołków i innego syfu i nie śmierdzi. Na plus również szybkość dostawy

5 / 5 2024-02-01

Super tytoń, świetnie się pali. Firma bardzo rzetelna. Polecam każdemu kto się zastanawia nad zakupem.

5 / 5 2024-01-31

Jestem pozytywnie zaskoczony. Bardzo dobry tytoń. Na pewno zamówię ponownie.

5 / 5 2024-01-30

Super tyton dostawa ekspresowa

5 / 5 2024-01-29

Tytoń bardzo łatwo nabija się w gilzy, do dostawy też nie mogę się przyczepić. Polecam tego sprzedawcę!

Rzetelne opinie o Sklep Tyks

Sklep Tyks

Siedziba
Warszawa

WWW
https://tyks.pl/

Email
[email protected]

Telefon
000000000

Komórka
000000000

Infolinia
000000000

Logowanie