Kategorie: / Zdrowie I Uroda

Sklep.zdrowe-kosmetyki.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 68
opinie o Sklep.zdrowe-kosmetyki.pl
5 / 5 2019-03-10

Towar bardzo dobrze zapakowany. Szybka przesyłka i całkiem przystępne ceny i co ważne - produkty dostępne w dużych opakowaniach. Szczerze polecam!!!

5 / 5 2019-03-07

Serdecznie polecam ten sklep. Duży asortyment, świetny kontakt z obsługą, paczki są rewelacyjnie zapakowane i szybko wysyłane. Polecam

5 / 5 2019-03-01

Ok

5 / 5 2019-02-22

Jestem bardzo zadowolona z przebiegu całej transakcji, która odbyła się szybko, sprawnie i profesjonalnie. POLECAM ten sklep.

5 / 5 2019-02-21

Polecam. Przesyłka dotarła bardzo szybko. Sprzedawca dołożył starań do skompletowania i zapakowania próbek kosmetyków.

5 / 5 2019-02-20

Jestem zadowolona z obsługi sklepu

2019-02-16

Godny polecenia

5 / 5 2019-01-31

Polecam ten sklep wszystkim zainteresowanym. Wybór kosmetyków jest spory. Kosmetyki są bardzo dobrej jakości. Jedynym zastrzeżeniem jest czas oczekiwania na przesyłkę (dość długi) ale widnieje o tym informacja przy tych kosmetykach na które trzeba dłużej poczekać. Ogólnie jestem zadowolona z zakupów.

5 / 5 2019-01-16

jestem zadowolona z zakupów i szybkości jakości realizacji

5 / 5 2019-01-13

POLECAM

Rzetelne opinie o Sklep.zdrowe-kosmetyki.pl

Sklep.zdrowe-kosmetyki.pl

Siedziba
Bogdaniec

WWW
http://www.sklep.zdrowe-kosmetyki.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
607 735 797

Infolinia
-

Logowanie