Kategorie: / Zdrowie I Uroda

Sklep.zdrowe-kosmetyki.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Sklep.zdrowe-kosmetyki.pl
5 / 5 2019-03-10

Towar bardzo dobrze zapakowany. Szybka przesyłka i całkiem przystępne ceny i co ważne - produkty dostępne w dużych opakowaniach. Szczerze polecam!!!

5 / 5 2019-03-07

Serdecznie polecam ten sklep. Duży asortyment, świetny kontakt z obsługą, paczki są rewelacyjnie zapakowane i szybko wysyłane. Polecam

5 / 5 2019-03-01

Ok

5 / 5 2019-02-22

Jestem bardzo zadowolona z przebiegu całej transakcji, która odbyła się szybko, sprawnie i profesjonalnie. POLECAM ten sklep.

5 / 5 2019-02-21

Polecam. Przesyłka dotarła bardzo szybko. Sprzedawca dołożył starań do skompletowania i zapakowania próbek kosmetyków.

5 / 5 2019-02-20

Jestem zadowolona z obsługi sklepu

2019-02-16

Godny polecenia

5 / 5 2019-01-31

Polecam ten sklep wszystkim zainteresowanym. Wybór kosmetyków jest spory. Kosmetyki są bardzo dobrej jakości. Jedynym zastrzeżeniem jest czas oczekiwania na przesyłkę (dość długi) ale widnieje o tym informacja przy tych kosmetykach na które trzeba dłużej poczekać. Ogólnie jestem zadowolona z zakupów.

5 / 5 2019-01-16

jestem zadowolona z zakupów i szybkości jakości realizacji

5 / 5 2019-01-13

POLECAM

5 / 5 2019-01-10

Przesyłkę otrzymałam szybko, dobrze zapakowaną. Miła niespodzianka - dołączone gratisy w postaci próbek. Sklep posiada duży asortyment produktów. Jestem zadowolona z zakupów. Polecam ten sklep.

2019-01-01

Jak zawsze doskonała współpraca. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-12-24

Szybka wysyłka, godny polecenia

5 / 5 2018-12-21

Super sklep

5 / 5 2018-12-21

Pierwszy raz robiłam zakupy w tym sklepie. Jestem zadowolona, mają ogromny wybór naturalnych kosmetyków do makijażu. Nie wszystkie produkty były dostępne w magazynie, więc oczywistym jest, że musiałam poczekać na realizację zamówienia. O wszystkich etapach byłam informowana mailowo, całość nie zajęła więcej niż 4 dni robocze. Zamówienie kompletne, plus miłe gratisy. Polecam.

5 / 5 2018-12-03

Dobry kontakt ze sprzedajacym, szybka realizacja zamowienia, przesylka tez na czas. Dodatkowo probeczki w paczuszce.

5 / 5 2018-11-11

Sklep jest wart polecenia ze względu na dostępność kosmetyków naturalnych, szybkość realizacji zamówienia, uczciwość wobec klienta. Niemniej ceny kosmetyków mogą niejednokrotnie spowodować, że klienci zaczną poszukiwać tańszych odpowiedników.

5 / 5 2018-11-10

Super sklep. Rzetelna, szyba wysyłka.

5 / 5 2018-11-04

Bardzo fachowa i szybko obsługa.Bogaty asortyment produktów.

5 / 5 2018-10-22

Solidny sklep, zamówienie realizowane błyskawicznie, produkty zgodne z opisem, oryginalne no i bardzo dobre, co najwazniejsze. Asortyment sklepu godny pochwały, wybór ogromny. Jednym słowem super!!Polecam wszystkim :)))

5 / 5 2018-09-30

Przeglądałam asortyment w wielu sklepach z kosmetykami, ale tak bogatej oferty nie znalazłam nigdzie. Poza tym kontakt z klientem jest na najwyższym poziomie, na e-maile odpowiadają bardzo szybko, pod wskazanym numerem telefonu zawsze ktoś jest i uprzejmie odpowiada. Gdy nie ma jakiegoś produktu, to zaraz dzwonią i pytają co w związku z tym chcę zamówić czy nie. Po kilku rozmowach na temat wybranych produktów mam do nich zaufanie odnośnie jakości i "ekologiczności" kosmetyków.

5 / 5 2018-09-28

Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność. Profesjonalne podejście do klienta i szybka wysyłka oraz bogaty asortyment sprawiły, że jeszcze nie raz zrobię tam zakupy. Do zamówienia dołączone były również próbki, co ma istotne znaczenie przy wyborze produktów. Polecam ten sklep każdemu.

5 / 5 2018-09-20

Jak dla mnie to najlepszy sklep z naturalnymi produktami bo mieści się w moim mieście i mogę osobiście odebrać kosmetyki. Za każdym razem obsługa i szybkość na najwyższym poziomie.

2018-08-24

Sklep bardzo ciekawy, fajnie że można najpierw zamawiać próbki.

2018-08-20

Transakcję oceniam jako poprawną, ale zakupów więcej w tym sklepie raczej nie zrobię. Jak się okazało, ceny nie są konkurencyjne. Poza tym poprosiłam o dołączenie którychś z trzech wybranych próbek (zgodnie z informacją na stronie można wybrać darmowe próbki produktów z listy), jednak otrzymałam tylko jedną i to w dodatku zupełnie innego typu, niż chciałam przetestować. W porównaniu z innym sklepem z kosmetykami naturalnymi, w którym ostatnio również robiłam zakupy, Zdrowe Kosmetyki wypadły niestety słabo, a szkoda.

5 / 5 2018-08-19

Bardzo dobry sklep. Szybka wysyłka zgodna z zamówieniem. Kosmetyki z dobrymi datami ważności. Zakupy w sklepie zrobiłam już trzeci raz. Polecam sklep jako godny zaufania!!!

5 / 5 2018-08-13

To mój klejny zakup w tym sklepie. Jakość towarów bez zarzutu, bardzo szybke realizacja zamówienia, ceny bardzo atrakcyjne. Na pewno jescze nie raz powrócę do tego sklepu.

2018-08-13

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-08-04

Sklep rewelacyjny, super uczciwy a towar najwyższej jakości pod każdym względem a przede wszystkim zdrowotnym. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-07-27

wszystko w jak najlepszym porzadku:)goraco polecam

2018-07-24

dobry

5 / 5 2018-07-20

za kazdym razem spotykam sie ze swietna obsluga, doskonala komunikacja i szybka realizacja zamowienia, bardzo polecam!!

5 / 5 2018-07-20

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam

5 / 5 2018-07-19

Wszystko w porządku. Polecam ten sklep!

5 / 5 2018-07-10

Wszystko ok, mila obsluga, szybka wysylka!

2018-07-01

Godny polecenia sklep.

2018-06-07

jak zawsze wszystko w najlepszym porządku.

5 / 5 2018-06-02

Szybka, fachowa obsługa, bezpiecznie zapakowane kosmetyki do transportu, dodatkowo dostałam gratisowe próbki innych kosmetyków.

5 / 5 2018-05-23

Sklep Zdrowe Kosmetyki jest super. Za każdym razem wysyłka oraz cała realizacja jest na 10+!!!

2018-05-20

Za mało opinii klientów na temat produktów. Wysoka cena produktów.

5 / 5 2018-05-01

Kolejne zakupy w tym sklepie i jestem pod wrażeniem jak na przestrzeni kilku miesięcy ogromnie POSZERZYLI ASORTYMENT. Super, na prawdę ogromny plus za to. Będę tam wracać częściej, bo cenowo nie odbiegają od mojego dotychczasowego dostawcy :)

5 / 5 2018-04-28

Świetna obsługa. Szybka wysyłka. Polecam.

5 / 5 2018-04-03

polecam ten sklep!

5 / 5 2018-03-31

Towar zgodny z opisem, wysokiej jakości, polecam każdemu!!!

2018-03-27

Ekspresowa realizacja zamówienia. Doskonały sposób zabezpieczenia wszystkich przesyłanych towarów. Serdecznie polecam ten sklep!

5 / 5 2018-03-25

Świetny sklep. Bogaty asortyment w bardzo korzystnych cenach, do tego gratisowe próbki, szybka przesyłka, kosmetyki dobrze zabezpieczone, czego chcieć więcej? Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-03-23

To mój nie pierwszy zakup w tym sklepie.. polecam z całą przyjemnością!!!

5 / 5 2018-03-14

towar pierwsza klasa, ekspresowa wysyłka, przemiły kontakt, polecam wszystkim zakupy tutaj :)

5 / 5 2018-03-09

ok

5 / 5 2018-02-22

Produkty bardzo dobre. Polecam!!!

5 / 5 2018-02-17

Jestem bardzo zadowolona. Realizacja zamówienie jest zawsze błyskawiczna, wszystkie informacje o stanie przesyłki znajdują się koncie sklepu i są wysyłane na maila. Zawsze sprawdzam składy kosmetyków i są w 100% naturalne, nigdy się nie zawiodłam. Polecam wszystkim, zwłaszcza tym, którzy mają skórę wrażliwą i przywiązują wagę do tego co kładą na skórę. Kosmetyki w 100% naturalne bez chemii!!!

2018-02-11

Wszystko w porządku.

5 / 5 2018-02-03

serdecznie polecam. dobry kontakt, szybka dostawa

2018-01-18

Rewelacyjny sklep, duży asortyment, kosmetyki z długą datą ważności, miła obsługa,100% zadowolenia. Zdecydowanie polecam:-)

5 / 5 2017-12-31

Obsługa sklepu bardzo pomocna, bardzo sprawnie zrealizowane zamówienie. Polecam!

5 / 5 2017-12-12

Jestem bardzo zadowolona z zakupów, polecam :)

2017-12-06

Duży wybór produktów po atrakcyjnych cenach. Do tego kilka opcji cenowych dostawy dzięki czemu zakupy są jeszcze atrakcyjniejsze.

5 / 5 2017-11-13

Polecam

2017-11-08

Świetna obsługa.

5 / 5 2017-11-04

Sklep jest super, pamiętam, że robiłam spore zamówienie, ale wszystkiego, co było na promocji, do tego dobiłam do darmowej przesyłki, a po odebraniu paczki moim oczom ukazała się bardzo miła niespodzianka w postaci masy darmowych próbek. Szczerze polecam.

5 / 5 2017-11-03

Dostałam przeterminowany dezodorant, ale wszystko zostało wyjaśnione i sklep wysłał drugi świeży, nawet o większej pojemności niż zamawiałam. Ogólnie jestem zadowolona i polecam sklep.

2017-10-26

wystawiają produkty, których nie mają na stanie. Strata czasu na zabawę w przelewy.

5 / 5 2017-10-25

Fantastyczny, bardzo profesjonalny sklep, polecam każdemu.

5 / 5 2017-10-22

bardzo dobry asortyment,duży wybór,ceny nieco niższe w porównaniu z podobnymi sklepami.szybka i miła obsługa.POLECAM!!

2017-10-20

Wszystko w jak najlepszym porządku:)

2017-10-11

Jestem wierną klientką tego sklepu, towar doskonały przesyłka ekspresowa jeszcze nigdy się nie zawiodłam.

5 / 5 2017-09-13

Profesjonalizm w każdym calu.

2017-09-06

sklep bardzo dobry, ale obsługa jakaś niekumata

2017-08-31

Godny zaufania

5 / 5 2017-08-28

Bardzo dobry sklep, polecam!!!

5 / 5 2017-08-23

Bardzo dobra obsługa tzn szybka realziacja zamówienia, w momencie zaksięgownia wpłaty mam wrażenia że przesyłka została wysłana. Produkty takie jak zamówiłam z dodatkowymi próbkami reklamowymi o które nie musiałam już prosić

5 / 5 2017-08-22

Po raz kolejny zrobiłam zakupy w tym sklepie i po raz kolejny nie zawiodłam się. Pełny profesjonalizm, błyskawiczna obsługa. SZCZERZE POLECAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE.

5 / 5 2017-08-15

Pełen profesjonalizm i zaufanie. Polecam ten sklep, jako dobre miejsce na zakupy :)

5 / 5 2017-08-12

Wszystko bardzo sprawnie, przesylka dotarla bardzo szybko, a kosmetyki byly dobrze zabezpieczone przed wylaniem i uszkodzeniem. Szczerze polecam

5 / 5 2017-07-27

Bardzo dobry sklep, ale mogłaby być troszeczkę szybsza wysyłka:) Zdecydowanie jednak polecam.

5 / 5 2017-07-25

Bardzo dobry kontakt, szybka dostawa, produkt zgdony z opisem. Polecam

2017-07-15

bardzo dobry sklep sprzedający produkty doskonałej jakości

2017-07-13

Na przestrzeni kolejnych zamówień zaczyna mi doskwierać brak zaangażowania ze strony obsługi sklepu. Otrzymuję maile powiadamiające o wpłynięciu zamówienia, bądź o jego wysyłce, jednak to są wiadomości automatyczne generowane przez system obsługujący zamówienia internetowe. Niestety dwa dni czekam na informację o planowanej dostawie produktu do sklepu, który blokuje realizację mojego zamówienia. Nie podoba mi się, że obsługa nie udziela konkretnych odpowiedzi, bądź zwleka z odpowiedzią na zapytanie.

5 / 5 2017-07-06

zaopatruję się w tym sklepie w kosmetyki do włosów regularnie.Bardzo sobie cenię wybór towaru, szybką realizację,liczne gratisy oraz profesjonalizm pracowników.

5 / 5 2017-07-06

Dopiero trzecie zakupy w tym sklepie na przestrzeni paru lat, przywiązałam się do dotychczasowego dostawcy, ale... czas to zmienić. Sklep ma niesamowicie szeroką ofertę, nie znalazłam na rynku większego wyboru w sklepie internetowym. Myślę, że przeniosę się tam z całością zakupów. Obsługa profesjonalna, szybko zrealizowali moje zamówienie jeszcze przed swoim urlopem. Lojalni wobec stałych klientów. Dużo próbek :)

5 / 5 2017-06-28

Polecam

5 / 5 2017-06-13

ok

5 / 5 2017-06-11

Miła, profesjonalna i błyskawiczna obsługa.

5 / 5 2017-06-01

jak zawsze - na czas i towar zgodny z opisem . polecam

5 / 5 2017-05-30

Swietny sklep i bardzo dobre kosmetyki! polecam!

5 / 5 2017-05-24

Profesjonalny sklep, duży wybór produktów, dobre ceny, szybka wysyłka.

2017-05-22

Wszystko idealnie. Nie poraz pierwszy kupuje produkty ECO w tym sklepie. Sprzedawca i jego produkty godne zaufania.

5 / 5 2017-05-13

Szybko, miło, profesjonalnie.. Polecam!!!

5 / 5 2017-04-18

Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybka wysyłka, kosmetyki zgodne z opisem. Polecm wszystkim zakupy w tym sklepie!

5 / 5 2017-04-09

Pozytywna

Rzetelne opinie o Sklep.zdrowe-kosmetyki.pl

Sklep.zdrowe-kosmetyki.pl

Siedziba
Bogdaniec

WWW
http://www.sklep.zdrowe-kosmetyki.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
607 735 797

Infolinia
-

Logowanie