Kategorie: / Książki

Sklepdlasluchacza.home.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 34
opinie o Sklepdlasluchacza.home.pl
5 / 5 2019-02-09

Bogata oferta, profesjonalna obsługa (raz odbierałam osobiście), błyskawiczna wysyłka. Polecam wszystkim. Ja na pewno będę stałą klientką.

5 / 5 2019-02-08

Jestem bardzo zadowolona z możliwości korzystania z usług Sklepu dla Słuchacza - oferta płyt bardzo bogata - bardzo się cieszę, że można tu dostać wiele pozycji z klasyki dziecięcej - słuchowiska, których dzieci mogą słuchać bez obawy o szkodliwe treści(czego nie można powiedzieć o produktach sprzedawanych np. w Empik-u)

2019-01-30

Bardzo dobra!

5 / 5 2019-01-18

Kompetentna obsługa, szybka wymiana informacji, szybka dostawa zamówionego towaru. Polecam

5 / 5 2019-01-12

Witam, Korzystam z usług tego sklepu kolejny raz i z pewnością do nich wrócę. Fachowa, szybka obsługa, informacja zwrotna i duża elastyczność w nietypowych sytuacjach. Polecam

2019-01-02

Wszystko sprawnie i rzetelnie.

5 / 5 2019-01-02

Szybka obsługa i wysyłka, duży wybór audiobooków w niewygórowanych cenach, bezpiecznie zapakowane. Zakupów dokonywałam już kilkakrotnie, zawsze bez problemów. Polecam.

2018-12-19

Bardzo dziękuję ,na pewno będę korzystała z Państwa usług

5 / 5 2018-12-05

Szybko i bezproblemowo!Polecam!

2018-11-20

Kupowałam po raz pierwszy, mam jedną uwagę - przesyłka została dostarczona na adres z faktury pomimo, że podałam inny adres dostawy.

Rzetelne opinie o Sklepdlasluchacza.home.pl

Sklepdlasluchacza.home.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.sklepdlasluchacza.home.pl

Email
[email protected]

Telefon
222532653

Komórka
609932063

Infolinia
-

Logowanie