Kategorie: / Ogród / Dom

Sklepmerkurion.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 90
opinie o Sklepmerkurion.pl
5 / 5 2019-03-14

W mojej opini, podejście sklepu bardzo rzeczowe, profesjonalne, bardzo polecam i skorzystam w niedalekiej przyszłości, ponieważ cenowo sklep jest bardzo konkurencyjny

5 / 5 2019-03-13

Wszystko OK. Szybko, sprawnie POLECAM

5 / 5 2019-03-12

Wszystko OK. Tak jak powinno być.

5 / 5 2019-03-08

Profesjonalizm na najwyższym poziomie polecam wszystkim ten sklep

5 / 5 2019-03-08

To mój pierwszy zakup w tym sklepie,ale sądząc po szybkości realizacji oceniam pozytywnie.

5 / 5 2019-02-21

Sklep pierwsza klasa, towar zgodny cena mocno konkurencyjna. Dostawa z dnia na dzień. Polecam

5 / 5 2019-02-20

Jak najbardziej OK.

5 / 5 2019-02-18

Szybka realizacja zamówień , fachowa obsługa , miły kontakt - firma godna polecenia !

5 / 5 2019-01-24

Jestem bardzo zadowolona zarówno ze sklepu i obsługi klienta, jak również zakupionego towaru. Transakcja przebiegła profesjonalnie i bezproblemowo. Błyskawiczna dostawa. Zakupiona rzecz skrupulatnie zapakowana. Sam towar po dostawie okazał się ładniejszy, aniżeli na zdjęciu. Świetna jakość, w każdym calu dopracowany i oryginalny. A co najważniejsze bardzo korzystna cena w stosunku do jakości. Dla mnie Sklep Merkurion jest super i z pewnością nie dokonałam w nim zakupu po raz ostatni. Polecam!

2019-01-20

Bardzo miła, dokładna i sumienna.

5 / 5 2019-01-19

Towar otrzymałem bardzo szybko, zgodny z opisem, papiery w porządku. Polecam i pozdrawiam.

5 / 5 2019-01-15

Jestem bardzo zadowolona 1. z obsługi i kontaktu, 2. z produktu - czego chcieć więcej :)

5 / 5 2019-01-14

Przesyłkę dostałam dzień po kliknięciu "kup teraz". Miłe zaskoczenie. Polecam

5 / 5 2019-01-03

Jestem bardzo zadowolony z szybkiej obsługi, cen i towaru. Najbardziej jednak chcę pochwalić firmę Merkurion za profesjonalne podejście do klienta - błyskawiczną i pozytywną reakcję na zgłoszony przeze mnie problem, uprzejmy kontakt i szybkie rozwiązanie sprawy. Dziękuję i polecam!

5 / 5 2019-01-02

wyjątkowo profesjonalne podejście do klienta szybka realizacja i kontakt ze sprzedającym

5 / 5 2019-01-01

Bardzo szybka przesyłka, dobrze zapakowana wraz ze wszystkimi 'papierami', świetny kontakt, zero problemów. Polecam!

5 / 5 2019-01-01

Firma godna polecenia !!! - szybkość realizacji zamówienia: szybko, a nawet bardzo szybko, - jakość zapakowania przesyłki: profesjonalnie zapakowana, - poziom obsługi klienta: w tej firmie ewidentnie stawiają na motto "klient nasz Pan" ;)

5 / 5 2019-01-01

Super kontakt oraz błyskawiczna wysyłka

5 / 5 2018-12-31

Bardzo szybko i sprawnie załatwiony trudny temat.

5 / 5 2018-12-19

Polecam jak najbardziej bardzo szybka dostawa, zamówiona odzież BHP bardzo wysokiej jakości, zgodna z opisem. Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-12-12

Szybka wysyłka ,profesjonalne podejście do klienta.

5 / 5 2018-12-07

Sklep godny polecenia, profesjonalne i rzetelne podejście do klienta. Satysfakcja gwarantowana!!!!

5 / 5 2018-12-05

fachowa obsługa polecam

5 / 5 2018-12-03

Przesyłka była uszkodzona.Wymiana towaru błyskawiczna i bez żadnych problemów.Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-12-02

w pełni polecam szybka obsługa.

5 / 5 2018-11-30

Szybka i solidna realizacja zamówienia. Polecam

5 / 5 2018-11-14

Świetny sklep, towar wysokiej jakości, zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Polecam!

5 / 5 2018-11-11

Super szybka wysyłka towaru ekspresowo polecam w 100% tego sprzedającego

5 / 5 2018-10-24

Rzetelny sklep, bardzo szybka wysyłka, towar wysokiej jakości po atrakcyjnej cenie. Polecam!

2018-10-20

Sklep godny polecenia dobrze zaopatrzony solidny sprzedawca

5 / 5 2018-09-29

Bardzo miły kontakt,profesjonalna obsługa klienta,błyskawiczna realizacja zamówienia. Towar najwyższej klasy,bardzo dobrze zabezpieczony do transportu. Polecam bez wahania zakupy w sklepie "Merkurion"

5 / 5 2018-09-28

Pełen profesjonalizm, POLECAM.

5 / 5 2018-09-11

Polecam sklep Merkurion.

5 / 5 2018-09-11

Pozytywana tranzakcja dodatkowo zostałem poinformowany o mazliwym rabacie Promocyjnym co przyczyniło sie do oszczedzeniu złotówek. Polecam

5 / 5 2018-09-07

Gorąco polecam wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2018-09-07

Bardzo szybcy, rzetelni, uczciwi. Polecam.

5 / 5 2018-08-14

obsługa i kontakt bardzo wysoki poziom natychmiastowe odpowiedzi na maile profesjonalne doradztwo po prostu tak jak powinno być wszędzie polecam sam na pewno skorzystam jeszcze nie raz oraz polec swoim znajomym

5 / 5 2018-08-13

wszystko ok. goraco polecam

5 / 5 2018-08-03

Niskie ceny oraz pełnowartościowy towar !!!POLECAM!!!

5 / 5 2018-07-26

Profesjonalny sklep narzędziowy. Nic dodać nic ująć. Szybko solidnie i tanio a do tego jeszcze cała masa gratisów, gazetek itp. Gorąco polecam!!!

5 / 5 2018-06-30

Szybkie i udane zakupy. Polecam.

5 / 5 2018-06-26

Sklep godny polecenia. Profesjonalne podejście do klienta, pełna informacja o produkcie, ewentualnym rabacie i czasie oczekiwania na wysyłkę. Polecam

2018-06-23

Dobry sklepik

5 / 5 2018-06-21

Wszystko ok jak najbardziej polecam sklep

5 / 5 2018-06-09

Wszystko w jak najlepszym porządku, szybka wysyłka .Polecam

5 / 5 2018-05-31

Godny uwagi ,szybka i rzetelna obsługa

5 / 5 2018-05-30

SZYBKO,SOLIDNIE, WYMIANA TOWARU BEZ PROBLEMU, SUPER JAKOŚĆ UBRANEK

5 / 5 2018-05-30

szybko , profesjonalnie , konkurencyjne ceny .Polecam

5 / 5 2018-05-29

jest ok. widaćże zależy im na tym by klient był zadowolony.Tak trzymać.

5 / 5 2018-05-21

Zamówienie zrealizowałem na końcu marca, rzetelność obsługi oraz szybkość realizacji zamówienia mnie pozytywnie zaskoczyły. Wcześniej korzystałem z innego sklepu, lecz na pare zamówień czekałem około 2 tygodnie! W Merkurionie dostałem towar w 2 dni! Szczerze polecam!

5 / 5 2018-05-20

Bardzo szybka dostawa, aż za szybka - nie wszystko wysłali ale później dosłali. Polecam.

5 / 5 2018-05-17

Na takich właśnie ludziach powinien się opierać znany portal aukcyjny. Bardzo dobry kontakt!Maximum solidności i uczciwości.Osoba godna polecenia każdemu,kto chce zrobić dobry interes w miłej atmosferze!Wzorowo przeprowadzona transakcja!POLECAM gorąco!!!!

5 / 5 2018-05-15

Na przestrzeni lat to jeden z niewielu sklepów do którego wracamy i prawdopodobnie zawsze będziemy wracać polecam w 100%

5 / 5 2018-05-10

WIELKI POZYTYW! Polecam ten sklep. Kupiony przeze mnie towar jest w 100% zgodny z opisem. Poza tym jest bardzo fajny kontakt ze sprzedawca i przesyłka z towarem dotarła do mnie juz na drugi dzień! POLECAM!

5 / 5 2018-05-07

Profesjonalny, towar z górnej półki.

5 / 5 2018-05-06

Profesjonalne podejście do klienta. Polecam innym. Jeśli będę potrzebował produktów sprzedawanych przez ten sklep, to napewno skorzystam. Dziękuję.

2018-04-14

Rewelacyjny kontakt, błyskawiczny termin realizacji zamówienia, towar w 100 % zgodny z opisem.

5 / 5 2018-04-05

Kolejny zakupy, kolejny raz bardzo zadowolony. Wszystko szybko i bezproblemowo. Reduktor był niedrogi zarazem wykonany naprawdę porządnie. Polecam

2018-04-01

Świetny sklep. Każde zamównienie realizowane natychmiastowo. Bardzo dobry kontakt i wysokiej jakości towar w atrakcyjnych cenach.

5 / 5 2018-03-22

Szybka i solidna realizacja zamówienia. Nie ma się do czego przyczepić. Polecam !

5 / 5 2018-03-18

Bardzo Porządny Sprzedawca . Pomyliłem się przy zakupie na Allegro z ilością sztuk zamówionego towaru , po krótkiej rozmowie telefonicznej wszystko zostało załatwione pozytywnie , bez żadnego zbędnego komentarza . Polecam Wszystkim . Dziękuje i Pozdrawiam

5 / 5 2018-03-09

Witam zakupiłem w tym sklepie spawarke MAGNUM TIG THF 235P AC/DC ,spawam aluminium , i jestem bardzo zadowolony - zarówno z profesjonalnej obsługi , oraz szerokiej wiedzy technicznej handlowców jak i ze sprzętu.

5 / 5 2018-03-09

Czytelny sklep , profesjonalne podejście , atrakcyjne ceny .Polecam sklep merkurion .

5 / 5 2018-03-07

Robiłem zakupy w sklepie stacjonarnym a teraz robię przez internet - dobrze że jest taka możliwość, bo mieszkam 300km na południe. Duży wybór i dobre ceny - polecam.

5 / 5 2018-03-03

wszystko ok super ciuchy

5 / 5 2018-02-27

Profesjonalna porada i profesjonalne podejście do kontrahenta, goraco polecam!

5 / 5 2018-02-22

Duży pozytyw. Szybka przesyłka

5 / 5 2018-02-17

Super kontakt

5 / 5 2018-01-26

SUPER TANIO I SOLIDNIE.SZYBKA WYSYŁKA. POLECAM.

2017-12-24

W pełni pozytywna ocena zakupionego towaru.

5 / 5 2017-12-20

naprawde polecam w 100% oby wiecej takich sklepow

5 / 5 2017-12-18

Rzetelny sprzedawca,wszystko w jak najlepszym porządku,szybko,sprawnie z dobrym kontaktem!

5 / 5 2017-12-15

Wszystko przebiegło bardzo dobrze,polecam

5 / 5 2017-11-30

Bardzo miła obsługa i kontakt.Bezproblemowa realizacja.Gorąco polecam:)

5 / 5 2017-11-27

Szybka dostawa zamówionego towaru. Świetna cena z bardzo duzym wyprzedażowym rabatem Polecam

5 / 5 2017-11-18

Transakcja przebiegła bardzo szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem, zapakowany w sposób uniemożliwiający uszkodzenie przesyłki. Polecam.

5 / 5 2017-11-17

super polecam

5 / 5 2017-11-14

Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność. Pełen profesjonalizm.Kontakt oraz dostawa na najwyższym poziomie. Towar zgodny z zamówieniem. Z czystym sumieniem polecam tego sprzedawcę.

5 / 5 2017-10-31

Transakcja przebiegła szybko, sprawnie, profesjonalnie, polecam.

5 / 5 2017-10-19

Szybka realizacja zamówienia , dobra cena .Polecam i czekam na rozszeżenie asortymentu .

5 / 5 2017-10-18

polecam

5 / 5 2017-10-18

Dobry kontakt ze sklepem, polecam.

5 / 5 2017-10-06

wszystko ok polecam

2017-09-23

Sklep oceniamy bardzo pozytywnie. Transakcja przeprowadzona bezproblemowo i kompetentnie.

5 / 5 2017-09-17

Towar zgodny z opisem. Szybka przesyłka a także dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam serdecznie!

5 / 5 2017-09-01

pełen profesjonalizm wszystko na najwyższym poziomie: kontakt, ceny, oferta, wysyłka towaru gorąco polecam wszystkim

2017-08-28

Podejście sklepu do klienta bardzo rzetelne i uczciwe. Wysyłka błyskawiczna. Towar najwyższej jakości.

5 / 5 2017-08-22

Bardzo dobry sklep. Można kupić tutaj za nie duże pieniądze towar bardzo dobrej jakości. Polecam ten sklep w 100% !!

2017-08-14

Witam,takie zakupy to czysta przyjemność. Błyskawiczna dostawa, towar bardzo dobrze zabezpieczony, zgodny z opisem i w atrakcyjnej cenie. Podrawiam

5 / 5 2017-08-03

Profesjonalna obsługa i najniższe ceny w kraju. Kupiłem wiertarkę Makita o prawie 100zł taniej aniżeli w najbliższych marketach. Pozdrawiam!

5 / 5 2017-08-01

Rzetelna firma. Polecam.

5 / 5 2017-07-25

Bardzo miły kontakt,profesjonalna obsługa klienta,błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam wszystkim

2017-07-23

Bardzo dobra

5 / 5 2017-07-14

super polecam

2017-07-11

swietny sklep mila obsluga

5 / 5 2017-06-13

Transakcja błyskawiczna. Wpłata, kontakt, obsługa, pukanie do drzwi i towar zgodny z opisem w ekstra cenie. Polecam.

5 / 5 2017-06-01

szybko, fachowo,dobra cena

5 / 5 2017-05-18

Błyskawiczna wręcz wysyłka. Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność. Polecam wszystkim.

2017-05-05

Sklep wart polecenia, zakupy z nimi to sama przyjemność

5 / 5 2017-04-17

Witam. Zrobiłem dość spore zakupy w sklepie Merkurion. Nie wszystko mieli na magazynie, ale dostawa mimo wszystko błyskawiczna, czekałem jedynie 2 dni, gdzie w innych sklepach czas oczekiwania był około tygodnia. Co do cen na pewno jedne z najlepszych w sieci. Obsługa profesjonalna, miła, sami oddzwaniają do klienta i potrafią pomóc w wyborze, wychodzą sami z propozycjami. Jak najbardziej polecam jak i dla osób indywidualnych i dla firm. Na pewno skorzystam jeszcze nie raz z oferty tej firmy. Asortyment naprawdę mają bardzo obszerny. Dziękuje Merkurionowi :)

2017-04-09

Jak najbardziej pozytywna

5 / 5 2017-04-04

Szybko sprawnie ,powiadomienie przed dostawą ( super opcja)

5 / 5 2017-04-01

moje doświadczenie jako kupującego jest pozytywne, transakcja przebiegła wzorowo - polecam.

2017-03-29

Jak najbardziej na tak wszystko co każdy sprzedawca mieć powinnien

Rzetelne opinie o Sklepmerkurion.pl

Sklepmerkurion.pl

Siedziba
Grodzisk Mazowiecki

WWW
http://www.sklepmerkurion.pl

Email
[email protected]

Telefon
888 777 707

Komórka
888 777 707

Infolinia
888777707

Logowanie