Kategorie: / Pozostałe / Usługi

OUTLET SKNERUS Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o OUTLET SKNERUS
2019-01-25

Tam są same okazje, wszystko za półdarmo. Wystarczy sprawdzić na wykazie zakończonych aukcji sknerusa, już od 2-3 groszy są wygrywane wypasione smartfony, laptopy itp. Po przeliczeniu kosztu zużytych bidów przez wszystkich licytujących okazuje się, że sknerus od wielu lat nic na tym biznesie nie zarabia. Ba nawet przeciętnie dopłaca 2/3 wartości wylicytowanych przedmiotów, istny filantrop i dobroczyńca. Dlatego postanowiłem dołączyć do fanów sknerusa. Nie ma co się bać, bo sknerus jest spoko, na początek wystarczy kupić bidy za 170 lub 240zł. Jeśli nie uda się od razu wygrać to znaczy, że za mało bidów, tak więc najlepiej od razu zakupić za 2,5tys. PLN bo wtedy są najtańsze.

2018-12-01

Zdecydowanie polecam ! Naprawdę fajna strona, dużo zabawy a jak się od czasu do czasu coś wygra to jeszcze lepiej. Z przesyłką też żadnych problemów nie miałem. Jeszcze raz polecam

5 / 5 2018-10-09

Miłe zaskoczenie z mojej strony na wieść o tym, że serwis faktycznie wysyła wygrane przedmioty. Słyszałam o wielu problemach na takich stronach, z wygranymi i w ogóle z próbą wygranej. Polecam gorąco

2018-10-07

Aukcje sknerusa to coś innego niz zwykle aukcje. Tutaj mozna sie dobrze pobawic, ale nie mamy pewnosci ze wygramy to o co walczymy, szansa jest nawet mniejsza niz na normalnych aukcjach, tyle ze przedmioty taniej nas wychodza

2018-09-23

W końcu z czystym sumieniem mogę napisać coś dobrego o SKnerus. Wygrałem aukcję, choć przyszło mi to z wielkim trudem, dużo wydanych pieniędzy i przede wszystkim obawa, że nigdy nic nie wpadnie. Jednak warto było, bo emocje, które były już trochę niepewne teraz zamieniły się w pozytywne. Przy kolejnych aukcjach będę traktował je jako dreszcz emocji a nie zwątpienie

2018-08-19

Odczucia zdecydowanie pozytywne, nie ma się do czego przyczepić. Na tle innych tego typu portali wypada zdecydowanie najlepiej. Brak problemów z doładowaniami bidów czy z przesyłką. Pozdrawiam

5 / 5 2018-08-17

Stronę traktuję jak rozrywkę. Jest dużo licytujących i ciężko wygrać aukcje, ale dopóki raz na jakiś czas się to udaje dopóty jestem zadowolony. Duża rozrywka, całkiem niezłe emocje. Po wygranej? Super uczucie

5 / 5 2018-06-21

Nie ma co słuchać narzekających ludzi tylko polecam samemu spróbować bo naprawdę warto. To, że się komuś nie udało nie znaczy, że wam się też nie uda. Ja jestem w 100% zadowolony ze sknerusa.

5 / 5 2018-03-02

Genialny pomysł na aukcje. Strona miło zaskakuje od pierwszego wejścia, prosta w obsłudze tak samo jak prosto bierze się udział w aukcjach. Walka do ostatniej chwili zacięta. Właściciele szybko wysyłają przedmioty, przesyłka zapakowana porządnie dotarła do mnie po 5 dniach od zkończenia aukcji. Pozdrawiam.

5 / 5 2018-02-22

Nareszcie zaczelo przychodzic szczescie na aukcjach, dlatego moge smialo wytawic pozytywna opinie. Bardzo ciekawa forma zakupow / zabawy, dobry kontakt z BOKiem, szybka przesylka.

5 / 5 2018-02-05

Przyznam, że wciągnąłem się w grę na sknerusie ale jak najbardziej w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Żadnych problemów z aukcjami i przesyłkami. Może ceny bidów są trochę wysokie ale wszystko się zwraca a nawet więcej przy wygranej. Polecam

5 / 5 2017-10-23

Jestem niezwykle zadowolony ze sknerusa. Na początku kupiłem dużo bidów co było trochę ryzykowne ale się opłaciło i udało mi się wylicytować aparat

5 / 5 2017-07-30

Jeszcze jakiś czas temu na pewno bym się nie zdecydował na sknerusa ale stwierdziłem, że może to jednak dobra szansa żeby trochę zaoszczędzić. Była to zdecydowanie dobra decyzja, duża oferta więc każdy znajdzie coś dla siebie a przesyłka na czas. Pozdrawiam i polecam

2017-04-20

bardzo pozytywne emocje wiaze z aukcjami sknerus.pl. wygralam nie jeden raz, polecalam nie jeden raz. swietne przedmioty. maly minus za rzadkie odswiezanie bazy produktow

2017-03-30

Jak dla mnie świetny portal, strona raczej dla osób lubiących ryzyko ale i tak można się świetnie bawić i wygrywać

Rzetelne opinie o OUTLET SKNERUS

OUTLET SKNERUS

Siedziba
Wieliczka

WWW
http://sknerus.pl

Email
[email protected]

Telefon
501921501

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie