Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / AGD / Telefony / Zdrowie I Uroda / Dla Dzieci / Gry

Slooo.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Slooo.pl
5 / 5 2019-03-22

Bardzo polecam zakupy w slooo.pl !!!

5 / 5 2019-03-15

Polecam zakupy w tym sklepie, zakup zrealizowany sprawnie i szybko.

5 / 5 2019-03-12

Szybko, profesjonalnie, pełna informacje o statusie zakupów, jednym słowem tak powinna wyglądać sprzedaż internetowa. Polecam.

5 / 5 2019-03-01

ok

5 / 5 2019-02-15

Ekspresowa wysyłka. POLECAM!

5 / 5 2019-02-12

Polecam sprzedającego, wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2019-02-12

polecam!

2019-02-01

Sklep oceniam pozytywnie.

5 / 5 2019-01-29

Bardzo jestem zadowolona z jakości i szybkości obsługi. Produkty są w dobrych cenach, Polecam

2019-01-16

bardzo dobra

5 / 5 2019-01-14

Polecam zakupy w tym sklepie.

2019-01-13

Sklep oceniam pozytywnie

2019-01-08

Ok!

2019-01-04

Doskonały sklep

5 / 5 2018-12-25

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

5 / 5 2018-12-23

To mój pierwszy zakup w tym sklepie.wygada,ze jest OK.

5 / 5 2018-12-20

ok

5 / 5 2018-12-15

Jestem zaskoczony szybkością przesyłki i jakością towarów tego sklepu. Bardzo polecam ten sklep.

5 / 5 2018-11-15

Bardzo dobry kontakt. Telefon solidnie zapakowany. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-11-01

Polecam zakupy w tym sklepie.Szybko i według zamówienia.

5 / 5 2018-10-29

Bardzo dobra obsługa. Polecam

5 / 5 2018-10-23

Polecam, bardzo szybka realizacja.

5 / 5 2018-10-19

Wszystko jak najbardziej w porządku, polecam

5 / 5 2018-10-12

To już mój drugi zakup. Znów jestem bardzo zadowolony. Naprawdę polecam.

5 / 5 2018-10-12

Ok. Polecam

5 / 5 2018-10-05

szybko, zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2018-10-05

Bardzo szybko i bezproblemowo. Polecam!!!

5 / 5 2018-10-02

Polecam.

5 / 5 2018-09-30

Wszystko na najwyższym poziomie ,polecam z czystym sumieniem!!!!

5 / 5 2018-09-23

Polecam:)

5 / 5 2018-09-11

Wszystko w najlepszym porzadku! polecam!

5 / 5 2018-09-08

Polecam

5 / 5 2018-09-05

Moim zdaniem sklepik jak najbardziej w porządku. To moje pierwsze zakupy w sloo i jestem zadowolony.Szczerze polecam.Tylko jak zależy na szybkim dostarczeniu to polecam kuriera dsl czy innego bo ja użyłem poczty polskiej i czas dostawy był ze 2-3 dni robocze.Ale i tak jest ok.

5 / 5 2018-08-30

Bez zarzutu. Polecam.

5 / 5 2018-08-24

bardzo profesjonalny

2018-08-17

Bardzo rzetelna i sprawna obsługa

5 / 5 2018-08-16

Bardzo szybka i kompletna obsługa.

2018-08-06

Całkiem fajny sklep :)

5 / 5 2018-08-06

Solidny sklep, dobry kontakt, szybka dostawa, profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-07-14

Szybka dostawa, przesyłka bardzo dobrze zapakowana.

5 / 5 2018-07-09

Polecam sklep

2018-07-05

Towar zgodny z opisem,dobrej jakości, błyskawiczna dostawa pooolecam

5 / 5 2018-07-01

Bardzo dobra, szybka i konkretna obsługa, polecam!

2018-06-29

Wszystko w jak najlepszym porządku

2018-06-25

Wzorowy sprzedawca

5 / 5 2018-06-21

Szybki i sprawnie.

5 / 5 2018-06-19

Sprawnie i prawidłowo przeprowadzona transakcja, miła obsługa przez telefon, polecam

5 / 5 2018-05-29

Polecam zakupy w sklepie. Sprawnie, rzeczowo, szybka przesyłka!!!

2018-05-23

Przesyłka był nastepnego dnia przed 10.00. Zamówiłem dzień wczesniej o 12.00. Blyskawicznie i bardzo dobrze.

2018-05-23

bardzo dobra

5 / 5 2018-05-21

Bardzo szybka przesyłka. Dobrze zapakowane. Wszystko zgodnie z umową. Polecam.

2018-05-05

Dobra komunikacja ze strony sklepu, sprawna wysylka. W przesylce bylo to, co zamawialem. Wszystko w porzadku.

2018-04-19

Ekspresowa realizacja zamówienia. Pełna informacja na każdym kroku transakcji.

5 / 5 2018-03-26

Sklep spoko, jestem zadowolony z obsługi i czasu realizacji. Polecam sklep

5 / 5 2018-03-12

Super towar super obsługa szybka dostawa :)

5 / 5 2018-03-01

ok

5 / 5 2018-02-25

Wszystko bardzo szybko i bez żadnych problemów. Polecam.

5 / 5 2018-02-21

Wszystko szybko i sprawnie ;) Polecam

5 / 5 2018-02-13

Polecam!

5 / 5 2018-02-10

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa. Duże zadowolenie i pełna satysfakcja. Ślicznie dziękuję za udaną transakcje.

5 / 5 2018-01-30

Polecam Sklep!

2018-01-30

sklep działa sprawnie, przesyłka dotarła w tempie ekspresowym

5 / 5 2018-01-23

Wszystko OK, miła i szybka obsługa, przesyłka na czas i na miejsce bez uszkodzeń.

5 / 5 2018-01-19

Sprawnie, szybko, bez problemu.

5 / 5 2018-01-17

Sam sklep - OK. Polecam. Powinni zmienić spedytora. Poczta to tragedia.

5 / 5 2018-01-17

pełen profesjonalizm, wszystko przebiegło bez zbędnej zwłoki

2018-01-01

W porządku

2017-12-24

ok.

2017-12-21

Transakcja bezproblemowa.

5 / 5 2017-12-14

super szybka transakcja i bezproblemowa!

5 / 5 2017-12-06

Jestem bardzo zadowolona ze sposobu realizacji zamówienia.

5 / 5 2017-11-20

Super sprzedawca. Polecam

5 / 5 2017-11-14

super sprzedawca

5 / 5 2017-11-11

Szybko zrealizowana transakcja, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-10-22

Szybka wysyłka dobry kontakt. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-09-27

Sklep ok, towar dostarczony na drugi dzień. Gwarancja. Sprzedający ok, można się dogadać odnośnie dostawy towaru.

5 / 5 2017-09-27

polecam

5 / 5 2017-07-30

ok

5 / 5 2017-07-27

Bardzo szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2017-07-25

Bezproblemowa transakcja. Polecam!

5 / 5 2017-07-22

szybko, sprawnie bez zarzutów.

5 / 5 2017-07-18

Szybka realizacja zamówienia, wiadomo co się dzieje z przesyłką. Wszystko ok.

5 / 5 2017-07-07

Profesjonalna obsługa, towar wysokiej jakości. Sklep wart polecenia

5 / 5 2017-07-05

fachowo ,szybko

5 / 5 2017-07-04

To chyba najlepiej zorganizowany sklep internetowy spośród wszystkich sklepów z tej branży. W 100 % polecam.

5 / 5 2017-06-27

TRANSAKCJA I OBSŁUGA BEZPROBLEMOWA.POLECAM

5 / 5 2017-06-03

Był to mój pierwszy zakup.Wszystko przebiegło NIEWIARYGODNIE sprawnie.Polecam !

5 / 5 2017-05-30

fachowa obsługa i bardzo dobry opis produktu. sklep przyjazny dla klienta. szybka dostawa

5 / 5 2017-05-08

Sklep ok. Polecam

5 / 5 2017-05-05

szybko i sprawnie zrealizowane zamowienie. polecam

5 / 5 2017-05-05

Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Duży wybór produktów. Bardzo szybka wysyłka. Bezproblemowy kontakt.

5 / 5 2017-05-02

polecam sklep szybka realizacja tylko zmieniłam bym kuriera ponieważ był nie uprzejmy i nie poinformował o której będzie

5 / 5 2017-04-30

polecam, szybka dostawa, towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-04-26

sprawnie, szybko i miło

5 / 5 2017-04-20

Sklep ok

5 / 5 2017-04-09

Bardzo dobry kontakt i szybka, bezproblemowa wysyłka.

2017-04-06

Obsługa miła, rzeczowa i terminowa

5 / 5 2017-03-29

Bardzo rzetelna firma. Wszystko załatwione sprawnie, szybko i zgodnie z prośbą kupującego. POLECAM

Rzetelne opinie o Slooo.pl

Slooo.pl

Siedziba
Nowy Staw

WWW
http://www.slooo.pl

Email
[email protected]

Telefon
888 509 199

Komórka
888 509 199

Infolinia
-

Logowanie