Kategorie: / Odzież i Obuwie

Sneakershop.pl Opinie Klientów

4.51/5.00 - ilość ocen: 193
opinie o Sneakershop.pl
5 / 5 2019-03-22

wszystko ok.

4 / 5 2019-03-20

Bez żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2019-03-10

Jak najbardziej polecę zakupy w tym sklepie i sama też jeszcze skorzystam z Państwa usług.

5 / 5 2019-03-06

Wszystko ok.Gorąco polecam

5 / 5 2019-03-06

Jest Ok

5 / 5 2019-03-03

Git ..

5 / 5 2019-03-03

sztbka sprawnie

5 / 5 2019-03-02

Kozak buciki wszystko ok legit i jest kozaczek fast dostawa więc pogchamp

1 / 5 2019-03-01

Paczka zaginela na magazynie, potem szereg klamst ze zostanie wyslane, telefony, maile, w koncu przyszla. Balagan.

4 / 5 2019-02-27

Profesjonalna obsługa, dobrze zapakowana przesyłka tylko przyszła dzień później niż było napisane na stronie.

5 / 5 2019-02-27

Super

4 / 5 2019-02-24

Obleci

5 / 5 2019-02-24

Wszystko w najlepszym porządku. Zakupy to przyjemność.

5 / 5 2019-02-21

Transakcja szybka i przyjemna polecam :)

4 / 5 2019-02-21

Szybko,przyjemnie,towar taki jak na obrazku.Polecam

1 / 5 2019-02-19

Szybko zgodnie zopisem

5 / 5 2019-02-18

Super szybki sklep!

5 / 5 2019-02-12

Gorąco polecam sprzedawcę!

5 / 5 2019-02-05

Super polecam

5 / 5 2019-02-04

Szybko, sprawnie i przyjemnie. Buty 100% OK!

5 / 5 2019-02-03

Profesjonalna obsługa i towar najwyżej jakości!

4 / 5 2019-02-01

Gra i trąbi zespół kombi

5 / 5 2019-01-29

Wszystko ok. Polecam.

5 / 5 2019-01-27

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie , buty dotarły po 2 dniach , żadnych problemów

4 / 5 2019-01-24

Dobra

5 / 5 2019-01-18

Super sklep

5 / 5 2019-01-15

Super

5 / 5 2019-01-14

bardzo polecam

5 / 5 2019-01-12

Polecam szybko i sprawnie.

5 / 5 2019-01-03

Wszystko Ok.

5 / 5 2018-12-30

Super sklep, legit

5 / 5 2018-12-28

Expresowa wysyłka:)

5 / 5 2018-12-27

super sklep kontakt i ceny.

1 / 5 2018-12-22

Dziś mija 14 dni od dnia zwrócenia bluzy, nie dostałem nawet maila nie mówiąc o zwróconych pieniądzach. Na infolinie nie da sie dodzwonić

5 / 5 2018-12-17

Szybka przesyłka i dobry kontakt z firmą, polecam serdecznie

4 / 5 2018-12-17

Super szybko przesyłka dotarla, produkt zgodny :)

4 / 5 2018-12-15

Jest okejj

5 / 5 2018-12-10

Ulubiony sklep

4 / 5 2018-12-06

Nie ma żadnych zastrzeżeń. Dostawa szybko i tanio :)

5 / 5 2018-12-03

Zawsze zadowolona zamówienia

4 / 5 2018-11-26

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-11-23

Super bluza

5 / 5 2018-11-20

Polecam :)

4 / 5 2018-11-17

Towar zgodny z zamówieniem

5 / 5 2018-11-13

Świetna obsługa klienta

5 / 5 2018-11-07

Wszystko na plus

5 / 5 2018-10-30

Bardzo szybko i bardzo dokladnie plus dotarlo to, co zamowilem.

5 / 5 2018-10-27

Polecam zakupy w tym sklepie, nie mam żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2018-10-23

Jestem wielce zadowolony z poziomu obsługi zamówienia.

5 / 5 2018-10-16

Świetna obsługa klienta

2018-10-05

Bardzo długi czas wysyłki, czekałem na zamówienie około 10 dni. Dzwoniłem kilka razy na infolinie gdzie podawane mi dość mało wiarygodne wyjaśnienia dotyczące opóźnienia wysyłki. Mam wrażenie, że nikomu nie zależało na tym aby wyjaśnić sprawę. Podawany czas wysyłki na stronie 24 H to fikcja

5 / 5 2018-10-02

Polecam zakup

5 / 5 2018-09-24

Polecam

5 / 5 2018-09-24

Wszystko OK.

5 / 5 2018-09-23

super super super

4 / 5 2018-09-21

Okej.

5 / 5 2018-09-17

Realizacja zamówienia na oczekiwanym poziomie. Na pewno będę nadal korzystał. Polecam.

4 / 5 2018-09-17

Buty cudowne, oczywiście wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam natomiast inną firmę kurierską, ponieważ ja wybrałam DHL i moja paczka miała dwudniowe opóźnienie. Sklep oczywiście polecam za dobre ceny i zgodność produktu.

4 / 5 2018-09-17

Wszystko git

5 / 5 2018-09-04

Supeeer

5 / 5 2018-09-03

Bardzo polecam,wszystko bez zarzutu :)

5 / 5 2018-09-01

szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-08-21

wszystko ok.

5 / 5 2018-08-21

Butki otrzymałam na drugi dzień:) Polecam:)

3 / 5 2018-08-21

nie najgorzej nie najlepiej

5 / 5 2018-08-20

Szybko, tanio, smacznie. Trzy plusy zero minusów

4 / 5 2018-08-19

Przesyłka dostarczona ekspresowo, zamówienie skompletowane bardzo dobrze, nic dodać, nic ująć. Super!

5 / 5 2018-08-14

Profesjonalna obsługa. Polecam

4 / 5 2018-08-10

jest dobrze ogólnie

4 / 5 2018-08-03

Chętnie polecę sklep miła obsługa szybka dostawa

5 / 5 2018-07-27

Szybko i bez problemow

5 / 5 2018-07-21

Szybka i przyjemna transakcja. Przesyłka zapakowana bardzo dobrze. Jestem zadowolony ze swojego zamówienia.

2018-07-14

Polecam

5 / 5 2018-07-07

Pełen profesjonalizm

4 / 5 2018-07-06

Nie ma żadnych zastrzeżeń. Dostawa szybko i tanio :)

5 / 5 2018-07-02

Realizacja zamówienia bez zarzutów oraz szybka wysyłka. Wszystko na + ;)

5 / 5 2018-06-25

Polecam sklep.

5 / 5 2018-06-17

Szybka i przyjemna transakcja. Przesyłka zapakowana bardzo dobrze. Jestem zadowolony ze swojego zamówienia.

5 / 5 2018-06-14

Zdecydowanie polecam zakupy. Szybka, profesjonalna obsługa. Towar bardzo dobrej jakości.

5 / 5 2018-06-13

Jestem bardzo zadowolona z produktu ,szybka ,bezproblemowa dostawa

4 / 5 2018-06-13

hyzref

1 / 5 2018-06-10

Zamowilam buty 36,5, a dodałam w rozerwanym pudełku buty o rozmiarze 38.

5 / 5 2018-06-08

Polecam

5 / 5 2018-06-07

Bardzo polecam

5 / 5 2018-06-04

Szybko i bez problemow

5 / 5 2018-06-02

Polecam, wszystko szybko i sprawnie,!!!!

5 / 5 2018-05-31

Polecam

5 / 5 2018-05-29

Wszystko OK

5 / 5 2018-05-09

Świetne buty i szybka obsługa!

5 / 5 2018-05-05

Polecam

4 / 5 2018-05-04

Pico bello.

5 / 5 2018-05-02

Polecam

5 / 5 2018-05-02

Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Bardzo szybka realizacja zamówienia.

4 / 5 2018-04-30

All good

3 / 5 2018-04-30

Okej.

5 / 5 2018-04-18

Wszystko na 100%

5 / 5 2018-04-17

Buty, ładne, wygodne i bardzo kobiece.

5 / 5 2018-04-09

Wszystko OK

5 / 5 2018-04-09

dziekuje za wspolprace

3 / 5 2018-04-04

Polecem i jestem stałym klientem

5 / 5 2018-04-04

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-04-03

Polecam

5 / 5 2018-03-31

Wszystko poszło po mojej myśli! Polecam

2018-03-27

Okej.

5 / 5 2018-03-25

Polecam zakupy w tym sklepie. Szybko i wygodnie.

5 / 5 2018-03-23

Bez żadnych problemów. Profesjonalna firma.

5 / 5 2018-03-19

Jest git

5 / 5 2018-03-16

super

4 / 5 2018-03-15

Szybka wysyłka

5 / 5 2018-03-15

Wszystko ok!

5 / 5 2018-03-13

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-03-11

Rewelacja

5 / 5 2018-03-09

Szybki czas realizacji wysyłania do odbioru trwało zaledwie 3 dni. Buty przyszły w bardzo dobrym stanie i jakościowo rewelacja. Polecam każdemu.

4 / 5 2018-03-07

Polecam

1 / 5 2018-03-06

Szybka przesyłka, zamówienie złożone w późnych godzinach wieczornych. Realizacja jak i szybkość wysyłki na plus. Polecam.

5 / 5 2018-02-27

Kozak buciki wszystko ok legit i jest kozaczek fast dostawa więc pogchamp

5 / 5 2018-02-27

Buty przyszły bardzo szybko, polecam

5 / 5 2018-02-19

Polecam!

4 / 5 2018-02-17

Bardzo dobry

5 / 5 2018-02-15

Wszystko ok. Polecam.

5 / 5 2018-02-09

szybko, wygodnie, duży wybór i dość niska cena buta który kupowałem, ogólnie mocno na plus

5 / 5 2018-01-18

Wszystko przebiegło sprawnie

3 / 5 2018-01-17

Zamówienie dotarło, buty fajne, wszystko zgodnie z zamówieniem. Odejmuje gwiazdkę za czas wysyłki który miał wynieść 24h i to tez było głównym moim kryterium przy wyborze sklepu, niestety buty nie doszły na czas, prezent byl spóźniony.

4 / 5 2018-01-17

Szybka przesyłka, zamówienie złożone w późnych godzinach wieczornych. Realizacja jak i szybkość wysyłki na plus. Polecam.

5 / 5 2018-01-14

Buty, ładne, wygodne i bardzo kobiece.

5 / 5 2018-01-07

Bardzo szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem. Polecam.

3 / 5 2018-01-04

Wszystko w porządku. Ale, jak na prawdziwy sklep sportowy - zabrakło w paczce jakichś darmowych wlepek, kodów % na następne zakupy. Tu konkurencja lepiej pracuje.

5 / 5 2017-12-31

Jest ok

4 / 5 2017-12-26

przesyłka trwała dłużej niż w opisie na stronie sklepu. reszta ok

4 / 5 2017-12-23

Bardzo fajny kontakt

5 / 5 2017-12-22

Wszystko OK

5 / 5 2017-12-10

Wszystko OK

4 / 5 2017-12-02

Noszę rozmiar M czasem L. Zamówiłem bluzę adidas M i była sporo za duża, tak nie wiem nie wina sklepu ;)

5 / 5 2017-12-02

Wszystko w jak najlepszym porządku!!!

5 / 5 2017-11-27

Super

5 / 5 2017-11-26

Supeeer

4 / 5 2017-11-17

Oki>ii>

4 / 5 2017-11-14

Noszę rozmiar M czasem L. Zamówiłem bluzę adidas M i była sporo za duża, tak nie wiem nie wina sklepu ;)

1 / 5 2017-11-04

Buty Nike air force 1 nie są nieskazitelnie nowe. Jeden z nich wydaje się być z wystawy, bo ma pobrudzoną podeszwę i co najgorsze: na czubku BIAŁEGO buta widnieje maźnięcie niebieskim długopisem!? Nie za to płaciłam...

5 / 5 2017-10-31

Extra!!

4 / 5 2017-10-28

szybka wysyłka, łatwa płatność, polecam

5 / 5 2017-10-10

wszystko super. jestem zadowolony polecam

4 / 5 2017-10-10

Szybka wysyłka, przystępne ceny :)

4 / 5 2017-10-10

Polecam, ale musiałam odesłać buty, gdyż okazały się za małe. Na przesyłkę czekałam 3-4 dni, a nie 24 h, to moglibyście zmienić na swojej stronie. Jestem ciekawa ile będę czekać na pieniądze, napisze potem opinie na temat pieniędzy ile się czeka. Pozdrawiam

5 / 5 2017-10-09

Profesjonalna obsługa. Towar Ok

5 / 5 2017-10-06

Szybko zgodnie zopisem

5 / 5 2017-10-01

Profesjonalna i szybka obsługa towar zgodny z opisem polecam

4 / 5 2017-09-24

Polecam

4 / 5 2017-09-22

Z paczką przy odbierze było wszystko okej. Mały minus za dostawę, buty mogły być dwa dni wcześniej, ale to taki mały szczegół. Zdecydowanie polecam SneakerShop.pl :)

5 / 5 2017-09-19

Profesjonalna obsługa gorąco polecam !!!

5 / 5 2017-09-18

Super zakup

5 / 5 2017-09-15

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

3 / 5 2017-09-11

Zamówienie dotarło, buty fajne, wszystko zgodnie z zamówieniem. Odejmuje gwiazdkę za czas wysyłki który miał wynieść 24h i to tez było głównym moim kryterium przy wyborze sklepu, niestety buty nie doszły na czas, prezent byl spóźniony.

4 / 5 2017-09-08

Polecam

5 / 5 2017-09-03

Bardzo szybka wysyłka!!!!! Polecam 100%

5 / 5 2017-08-31

guttt

4 / 5 2017-08-30

Wszystko fajne ale dostawcy pozostawiają wiele do życzenia nie dbają o klienta

5 / 5 2017-08-29

Transakcja przebiegła pomyślnie, towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2017-08-23

Polecam

5 / 5 2017-08-20

Przebieg transakcji w pełni zadowalający. Polecam.

5 / 5 2017-08-17

wszystko sprawnie i szybko

5 / 5 2017-08-16

ok jest

5 / 5 2017-08-15

Polecam, szybko sprawnie i przyjemnie:)

5 / 5 2017-08-14

Polecam

5 / 5 2017-08-13

Przebieg transakcji w pełni zadowalający. Polecam.

5 / 5 2017-08-11

Poziom obsługi oraz towaru bez zarzutu. Jestem zadowolona

5 / 5 2017-08-11

Szybka wysyłka, wygodne buty

3 / 5 2017-08-07

Polecam zakup w tym sklepie

5 / 5 2017-08-02

Super

4 / 5 2017-07-25

Polecam

4 / 5 2017-07-24

Profesjonalna obsługa gorąco polecam !!!

1 / 5 2017-07-23

Oki>ii>

5 / 5 2017-07-22

Skorzystam jeszcze na 100%

5 / 5 2017-07-21

Polecem i jestem stałym klientem

5 / 5 2017-07-15

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-07-11

Szybka i przyjemna transakcja. Przesyłka zapakowana bardzo dobrze. Jestem zadowolony ze swojego zamówienia.

5 / 5 2017-07-09

Jak najbardziej polecam sklep bardzo szybka realizacja zamówienia pozdRawiam

5 / 5 2017-07-08

Profesjonalna obsługa. Szybki czas realizacji i dobra cena.

5 / 5 2017-07-04

Transakcja szybka, zamówienie się zgadza. Polecam ;)

1 / 5 2017-06-29

Nie polecam tego sklepu, mają bałagan nie wiedzą nawet jakiś produkty mają na stanie.

5 / 5 2017-06-24

Miałem obawy jednak zostały rozwiane, Polecam sneaker stop!

4 / 5 2017-06-18

Polecam !!

1 / 5 2017-06-01

Buty Nike air force 1 nie są nieskazitelnie nowe. Jeden z nich wydaje się być z wystawy, bo ma pobrudzoną podeszwę i co najgorsze: na czubku BIAŁEGO buta widnieje maźnięcie niebieskim długopisem!? Nie za to płaciłam...

5 / 5 2017-05-26

Wszystko godnie opisem na stronie

5 / 5 2017-05-24

Szybko i sprawnie. Polecam!

4 / 5 2017-05-18

Ogólnie git ale znalazłem taniej więc zwróciłem wam buty :)

5 / 5 2017-05-10

Realizacja zamówienia bez zarzutów oraz szybka wysyłka. Wszystko na + ;)

4 / 5 2017-05-04

Towar zgodny z zamówieniem

4 / 5 2017-05-04

Polecam zakupy w sklepie, przesyłka szła trochę dłużej niż myślałam ale ogólnie bez zarzutów.

5 / 5 2017-05-02

Szybka wysyłka, super produkt

4 / 5 2017-04-30

Gorąco polecam

5 / 5 2017-04-27

Wszystko w jak najlepszym porządku!!!

5 / 5 2017-04-26

Szybka i przyjemna transakcja. Przesyłka zapakowana bardzo dobrze. Jestem zadowolony ze swojego zamówienia.

5 / 5 2017-04-21

Wszystko ok. Pełne informację gdzie jest przesyłka. Polecam

5 / 5 2017-04-19

Polecam.

5 / 5 2017-04-09

Polecam zakupy w tym sklepie. Szybko i wygodnie.

Rzetelne opinie o Sneakershop.pl

Sneakershop.pl

Siedziba
Olsztyn

WWW
http://sneakershop.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
+48 59 300 33 32

Logowanie